Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από eorptol »

Black&White έγραψε:Υπάρχει κανείς που στη θέση τους θα ερχόταν;

Είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό και καλά θα κάνουν αν αντιδράσουν. Και ευτυχώς δεν είναι μαύρος και ο Μάρτενς γιατί θα πήγαινε κι αλλού το θέμα.

Άγγελε, καλά τα είπες τα υπόλοιπα αλλά κάτι τέτοιες διακρίσεις οδήγησαν σε προηγούμενη θητεία σου σε τραγικά γεγονότα. Καλά θα κάνεις να είσαι πιο προσεκτικός.
Ε καλα τωρα να πούμε και ρατσιστή τον Άγγελο οχι μονο παει πολυ αλλα καταντάει γελειο
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

obanebane έγραψε:

Είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό και καλά θα κάνουν αν αντιδράσουν. Και ευτυχώς δεν είναι μαύρος και ο Μάρτενς γιατί θα πήγαινε κι αλλού το θέμα.

Άγγελε, καλά τα είπες τα υπόλοιπα αλλά κάτι τέτοιες διακρίσεις οδήγησαν σε προηγούμενη θητεία σου σε τραγικά γεγονότα. Καλά θα κάνεις να είσαι πιο προσεκτικός.

Αυτο το ρατσιστικο μονο σου το σκεφτηκες η ειχες και βοηθεια?
Τι ειναι αυτα που γραφετε δε ντρεπεστε λιγο λιγη τσιπα δεν εχετε?
Άλλη φορά θα σε ρωτάω πριν γράψω γιατί φαίνεσαι ξυράφι μυαλό. Εσύ έγραψες πως όποιος έχει συμβόλαιο είναι στη διάθεσή της ΠΑΕ 365 μέρες το χρόνο και 24 ώρες το εικοσιτετράωρο; :lol: :lol: :lol:

Από τέτοιες αντιλήψεις προήλθε το σχόλιό μου για ρατσισμό , το οποίο ήταν σκοπτικό και ειρωνικό και δεν είχα την ψευδαίσθηση πως θα το καταλάβουν όλοι.

Όπως ίσως καταλαβαίνεις , οι γελοίες εκφράσεις σου περί τσίπας εκθέτουν μόνο την αντιληπτική σου ικανότητα.
asonidis

Δημοσίευση από asonidis »

ΤΟ προβλημα του αγγελου ειναι ο ιδιος ο αγγελος εγω δεν ειμαι υπερ του και το διδυμο με τον γκαρσια εδεσε,ας ελπισουμε οτι η ομαδα θα παει καλα ΠΑΟΚ πανω απο ολα.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

desperando έγραψε:
mpouJr έγραψε:Οι ποδοσφαιριστες ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κανουν οτι τους πει η ΠΑΕ τα συμβολαια τους ισχυουν για 365 μερες το χρονο,24 ωρες το 24ωρο.
Αν κρινει ο προπονητης οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανουν 1 βδομαδα παραπανω προπονηση απο τους υπολοιπους θα το κανει.
Φυσικα μπορει η ΠΑΕ απλα να τους πει να κανουν προπονηση μονοι τους με δικο τους γυμναστη αλλα αν εκρινε οτι πρεπει να γινει εδω θα γινει εδω.
Δεν εχουν υποχρεωσεις με τις εθνικες τους εχουν μια αξιοσεβαστη αδεια δεν νομιζω να ενοχληθει κανεις,αλλωστε επαγγελματιες ειναι.......
Οποιος λεει οτι θα πει ο οποιοςδηποτε παικτης "εγω δεν ερχομαι" πρεπει να ξερει οτι οταν καποιος υπογραφει συμβολαια εχει καποιους ορους που πιστεψε με δεν αφηνουν τετοιες αντιδρασεις ατιμωρητες.....
Υπαρχουν εσωτερικοι κανονισμοι που μπαινουν σε ολα τα συμβολαια κ αφορουν τετοιες "αναρμοστες" συμπεριφορες.
Οσον αφορα την παρουσιαση του ΑΑ μιλησε πολυ καλα κ σταρατα....
να φανταστω εχεις παιξει πολλα χρονια ποδοσφαιρο και εκφραζεσαι εκ πειρας οτι οι ποδοσφαιριστες ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Η ΠΑΕ 365 μερες τον χρονο και 24 ωρες το 24 ωρο.

δεν ειναι κακο σε καποια πραγματα που δεν εχετε γνωση να μην εκφραζεστε
Χμμμ εχω παιξει πολλα χρονια ποδοσφαιρο ναι βασικα ακομα παιζω (5χ5) αλλα δεν μιλαω εκ πειρας μιας κ δεν υπεγραψα ποτε επαγγελματικο συμβολαιο αν αυτο εννοεις,αλλα μια το φερε η κουβεντα εσυ εχεις υπογραψει ποτε ενα?κ αν ναι προσκομισε το σε παρακαλω για να ανακαλυψεις κ εσυ ο ιδιος οτι υπαρχει τετοιος ορος

Κοιτα λοιπον μερικους ορους που υπαρχουν σε ΚΑΘΕ συμβολαιο

3. Ο ποδοσφαιριστής θα παρουσιάζεται στο γήπεδο προπονήσεων του Εργοδότη ή σε
οποιοδήποτε άλλο γήπεδο ή χώρο εν σχέσει με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Εργοδότη
και/ή με την προπόνηση και/ή προετοιμασία του ποδοσφαιριστή και/ή της ομάδας και
σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή ή γυμναστή του Εργοδότη.

4. Ο ποδοσφαιριστής θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρείται εις την
καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα υπακούει απόλυτα εις τις οδηγίες του προπονητή και/ή
γυμναστή της ομάδος. Περαιτέρω ο ποδοσφαιριστής θα τηρεί πιστά όλους τους
εσωτερικούς κανονισμούς του Εργοδότη και θα αποδίδει σε κάθε αγώνα το μέγιστο των
δυνατοτήτων του επιδεικνύοντας απόλυτη αφοσίωση στην προσπάθεια της ομάδας του

5. Ο ποδοσφαιριστής θα συμμορφώνεται με τους πειθαρχικούς και άλλους εσωτερικούς
κανονισμούς ή οδηγίες του Εργοδότη και της Κ.Ο.Π.

Τωρα αν συνεχιζεις να εχεις αμφιβολιες ξερω γω πανε ζητα ενα συμβολαιο να δεις πως ειναι

Υ.Γ Ξεχασα να αναφερω οτι καπου πιο πανω αναφερει οτι δικαιουτε 4 βδομαδες αδεια κ 1 μερα "ρεπο" την εβδομαδα,πουθενα δεν αναφερει ποτε θα δωθει η αδεια αλλα μονο οτι πρεπει να ειναι μινιμουμ 2 εβδομαδες σερι.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Η ολη συζητηση γυρω απο Μαρτενς και Μαντουρο ειναι το λιγοτερο αστεια.

Εντελως κυνικα αν το δουμε θα κανουν καποιες μερες περισσοτερη προετοιμασια απο τους υπολοιπους ενω επι της ουσιας στο τελος της αγωνιστικης περιοδου κανανε διακοπες. Ποιο τελος δλδ. Ενα 6μηνο διακοπες στη Θεσνικη κανανε.

Και αφου ειναι απαιτηση προπονητη Αγγελου δε νομιζω να το κανει για καψωνι. Μην ξεχνατε πως μολις ηρθε και με μια τετοια κινηση θα εχανε αμεσως αρκετους ποδοσφαιριστες απο τα αποδυτηρια. Τους φερνει για να ειναι ετοιμοι στην προετοιμασια και να κριθουν με ποδοσφαιρικα κριτηρια και οχι "α το παιδι λογω τραυματισμου δεν εχει φυσικη κατασταση" και αλλες τετοιες αστειοτητες. Μπραβο του και μονο που το σκεφτηκε και το απαιτησε.

Αν μαλιστα αυτο συνδυαστει με τη σημερινη του εμφανιση στη συνεντευξη τυπου απο μενα εχει παρει ηδη ενα κρεντιτ επαγγελματισμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Πέμ 12 Ιουν 2014, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

@mpouJr
κοιτα επειδη εκανες ενα γκουγλαρισμα για συμβολαια για να μου αποδειξεις οτι εχεις δικιο,τοτε να σου πω μονο οτι ενα επαγκελματικο συμβολαιο δεν ειναι κοποια και μπαινουν απιστευτες παρεματροι που ουτε σου παιρναν απο το μυαλο
τωρα να το να προσκομισω τα συμβολαια μου σε καποιον που γουσταρει να το παιζει εξυπνατζης και ξερολας δεν θα ειχε κανενα αποτελεσμα καινοημα

και αφου τοτε η ποδοσφαιριστης ειναι δουλος και υποχρεομενος να κανει οτι του πει η παε 365 μερες τον χρονο 24 ωρες το 24ωρο γιατι για μιση σεζον ο χακομπο εκανε ατομικο στην ιδια ακριβως ωρα με την υπολοιπη ομαδα και απασχολουσε μονο για την παρτη του εναν προπονητη την στιγμη που θα μπορουσε αυτος ο προπονητης θα μπορουσε να προσφερει για το συνολο της ομαδας.

υγ ηταν η τελευταια απαντηση μου προς εσενα γιατι με ξερολες ο διαλογος ειναι ανουσιος
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

καλως ηρθες επισημα Αγγελε
διωξε ολους τους απαραδεκτους και ανημπορους
κανε κατι καλο για αυτον τον λαο !
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Black&White έγραψε:
obanebane έγραψε:

Αυτο το ρατσιστικο μονο σου το σκεφτηκες η ειχες και βοηθεια?
Τι ειναι αυτα που γραφετε δε ντρεπεστε λιγο λιγη τσιπα δεν εχετε?
Άλλη φορά θα σε ρωτάω πριν γράψω γιατί φαίνεσαι ξυράφι μυαλό. Εσύ έγραψες πως όποιος έχει συμβόλαιο είναι στη διάθεσή της ΠΑΕ 365 μέρες το χρόνο και 24 ώρες το εικοσιτετράωρο; :lol: :lol: :lol:

Από τέτοιες αντιλήψεις προήλθε το σχόλιό μου για ρατσισμό , το οποίο ήταν σκοπτικό και ειρωνικό και δεν είχα την ψευδαίσθηση πως θα το καταλάβουν όλοι.

Όπως ίσως καταλαβαίνεις , οι γελοίες εκφράσεις σου περί τσίπας εκθέτουν μόνο την αντιληπτική σου ικανότητα.

Αν ειναι δισεκτο θα ειναι 366 μερες το χρονο,εχεις και αποψη και δε ξερεις ποιος γραφει τι.
Κακως ασχολουμε μαζι σου εσυ πρεπει να εισαι ο νεος εξυπνακιας του φορουμ,να ξερεις ομως οτι με λαθος ανθρωπους εμπλεξες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 12 Ιουν 2014, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ηρεμήστε ρε σεις :)
Τι γίνεται εδώ μέσα ειλικρινά!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ρε φιλε ετσι αποφασισαν να ειναι ολα τα συμβολαια εδω κ 2-3 χρονια τι να κανουμε να το αλλαξουμε επειδη δεν σε βολευει;αν δεν μπορεις να αποδειξεις αυτο που λες τοτε εσυ το παιζεις ξερολας....αποδειξε μου οτι δεν υπαρχει τετοιος ορος σε καθε συμβολαιο κ θα παραδεχτω οτι ειπα μλκια ειχα λαθος ενημερωση,ξερολα δεν θα σε πω για να αποφυγω το οτι ειπα μλκια οπως κανεις εσυ.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Όπως έχω πει αρκετές φορές (πια) οι εκατέρωθεν προσβολές ΔΕΝ λύνουν κανένα πρόβλημα.

Ειλικρινά δεν σας αναγνωρίζω κάποιους. Έλεος πια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

barlow4 έγραψε:πραγματικα αδυνατω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο θεμα συζητησης.
Παρουσιάστηκε ο προπονητής και μιλάμε για Maduro και Martens;; :shock:

Το βράδυ μετά το Βραζιλία - Κροατία, έχει πίτσα-μπύρα-καναπέ και συνέντευξη Άγγελου καθώς είδα το τελευταίο 5λεπτο, εκεί που τον ρωτάνε για τους μεγάλους παίχτες...!! :lol: :lol: :lol: 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

[youtube]HZZTlYjvXw4[/youtube]
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Και μένα μου φαίνεται παράξενο αυτό που είπε ο Άγγελος για τους Ολλανδούς. Και μένα μου κάνει εντύπωση που τους καλούνε να έρθουν πιο νωρίς για αγωνιστικούς (όπως λένε) λόγους. Δλδ ΜΟΝΟ αυτοί οι δυο πέρυσι είχαν προβλήματα ; Εδώ ο Τζαβέλας είπε σε κάποια στιγμή μετά τα πλέι οφ την "ιστορική" φράση "στο τέλος είχαμε μείνει 15". Αν ήταν όλοι ΤΟΣΟ καλά γιατί μείνανε 15 ;

Άλλο όμως μου φαίνεται παράξενο και άλλο να γαμωσταυριδιάζει ο ένας τον άλλον.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

angelheart έγραψε:Όπως έχω πει αρκετές φορές (πια) οι εκατέρωθεν προσβολές ΔΕΝ λύνουν κανένα πρόβλημα.

Ειλικρινά δεν σας αναγνωρίζω κάποιους. Έλεος πια.

Μερικες φορες οσο και να το θελεις δε μπορεις να κανεις οτι δε βλεπεις καποια γελοια σχόλια καποιων εξυπνακηδων που μπηκαν στο φορουμ μονο και μονο για να δειξουν οτι ο δεικτης νουμοσηνης του ειναι μεγαλος.
Δηλαδη ελεος με μερικους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”