Δε νομιζω οτι μας πουλανε τετοιο παραμυθι,δε ξερω ρε παιδια τι να πω.black death έγραψε:Είχα γράψει πριν καιρό ότι οι συγκεκριμένοι παίχτες, όσο κι αν τους εκτιμώ, δεν πρόκειται να παίξουν μπάλα στον ΠΑΟΚ. Εδώ και μήνες είναι ξένα σώματα. Το θέμα είναι να φύγουν σχετικά "αναίμακτα", το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
-
Πάντως το συγκεκριμένο νομίζω δεν είναι θέμα προπονητή και κακώς συζητιέται εδώ.
- desperando
- Επικοινωνία:
μακαρι να ισχυει αυτο που λες και να το πιστεψουν και οι ιδιοι οι ποδοσφαιριστες και να δουν οτι ειναι για το καλο τους ,γιατι μονο τοτε υπαρχει περιπτωση να ερθουν νωριτερα απο την υπολοιπη ομαδαobanebane έγραψε: Εγω πιστευω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο αυτο που ισχυει ειναι το οτι οι ποδοσφαιριστες αυτοι δεν εχουν προσφερει τα αναμενομενα ισως λογω μη προσαρμογης ισως ομως και να μην ειναι ετοιμοι σωματικα.
Νομιζω οτι ο προπονητης θελει να μιλησει μαζι τους να δει τι σκεφτονται και τι φταιει που δεν αποδιδουν και ταυτοχρονα να τους δωσει ενα προγραμμα για να φτιαξουν τη φυσικη τους κατασταση πραγμα που δεν ειναι καθολου μεμπτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Πέμ 12 Ιουν 2014, 15:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Για να γίνει αυτό πρέπει και οι δύο πλευρές να δείξουν πραγματικά καλή διάθεση. Αυτή τη στιγμή φαντάζει λίγο υπεραισιόδοξο αλλά μακάρι, όντως.
Κατσε ρε συ αν δεν ειναι θεμα προπονητη τοτε γιατι αναφερθηκε ο Αναστασιαδης σε αυτους και με δικη του εντολη θα ερθουν στην Ελλαδα νωριτερα απο τους υπολοιπους?
Μη δημιουργουμε ρε παιδια θεωριες συνομοσιας οι ποδοσφαιριστες ειναι αποδεδειγμενα καλοι με πολυ καλα βιογραφικα γιατι να μην μεινουν αν βρεθει τροπος να προσφερουν τα αναμενομενα?
Μη δημιουργουμε ρε παιδια θεωριες συνομοσιας οι ποδοσφαιριστες ειναι αποδεδειγμενα καλοι με πολυ καλα βιογραφικα γιατι να μην μεινουν αν βρεθει τροπος να προσφερουν τα αναμενομενα?
black death έγραψε:Για να γίνει αυτό πρέπει και οι δύο πλευρές να δείξουν πραγματικά καλή διάθεση. Αυτή τη στιγμή φαντάζει λίγο υπεραισιόδοξο αλλά μακάρι, όντως.
Εμαθες απο καπου οτι οι ποδοσφαιριστες αντιδρουν στην προσκληση?
-
Όχι ρε συ, απλά το σκεπτικό του despe μου φαίνεται λογικό.
Για το άλλο που λες ίσως έχεις δίκιο, δεν είμαι κατηγορηματικός. Απλά κι ο προπονητής μέρος της ομάδας είναι και δεν αποφασίζει για όλα μόνος του.
Για το άλλο που λες ίσως έχεις δίκιο, δεν είμαι κατηγορηματικός. Απλά κι ο προπονητής μέρος της ομάδας είναι και δεν αποφασίζει για όλα μόνος του.
Οι ανθρωποι αυτοι ειναι επαγγελματιες αν πιστευουν σε αυτους (και δεν εχουν κανενα λογω να μην πιστευουν στην αξια τους γιατι ειναι αποδεδειγμενη) νομιζω οτι θα βρεθει τροπος να προφερουν στην ομαδα.
Εκτος αν υπαρχει εντολη απο αυτον που πληρωνει να φυγουν μονο τοτε θα πιστεψω οτι κατι τρεχει με αυτους τους δυο.
Υ.Γ Θα ξαναγραψω για πολλοστη φορα οτι κατα τη γνωμη μου οι βορειοευρωπαιοι δεν μας ταιριαζουν αυτο δε σημαινει οτι οι συγκεκριμενοι ειναι κακοι ποδοσφαιριστες.
Εκτος αν υπαρχει εντολη απο αυτον που πληρωνει να φυγουν μονο τοτε θα πιστεψω οτι κατι τρεχει με αυτους τους δυο.
Υ.Γ Θα ξαναγραψω για πολλοστη φορα οτι κατα τη γνωμη μου οι βορειοευρωπαιοι δεν μας ταιριαζουν αυτο δε σημαινει οτι οι συγκεκριμενοι ειναι κακοι ποδοσφαιριστες.
-
Κοίτα, αν οι παίχτες δείξουν τόσο καλή διάθεση σε αυτό το καψονάκι (όπως και να το κάνουμε), τότε τη στριμώχνουν τη διοίκηση. Κι αυτή με τη σειρά της δεν θα έχει λόγο να μην τους εμπιστευτεί. Οι καταστάσεις είναι ρευστές έτσι κι αλλιώς...
-
Δεν είναι φήμες, είναι μια δήλωση του προπονητή και εικασίες με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα. Έχει διαφορά.

- sourmenetes
- Moderator
Εφοσον ειναι εντολη αναστασιαδη θεωρω απιθανο να ερθουν απο βιτσιο και μονο...
Οι ποδοσφαιριστες ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κανουν οτι τους πει η ΠΑΕ τα συμβολαια τους ισχυουν για 365 μερες το χρονο,24 ωρες το 24ωρο.
Αν κρινει ο προπονητης οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανουν 1 βδομαδα παραπανω προπονηση απο τους υπολοιπους θα το κανει.
Φυσικα μπορει η ΠΑΕ απλα να τους πει να κανουν προπονηση μονοι τους με δικο τους γυμναστη αλλα αν εκρινε οτι πρεπει να γινει εδω θα γινει εδω.
Δεν εχουν υποχρεωσεις με τις εθνικες τους εχουν μια αξιοσεβαστη αδεια δεν νομιζω να ενοχληθει κανεις,αλλωστε επαγγελματιες ειναι.......
Οποιος λεει οτι θα πει ο οποιοςδηποτε παικτης "εγω δεν ερχομαι" πρεπει να ξερει οτι οταν καποιος υπογραφει συμβολαια εχει καποιους ορους που πιστεψε με δεν αφηνουν τετοιες αντιδρασεις ατιμωρητες.....
Υπαρχουν εσωτερικοι κανονισμοι που μπαινουν σε ολα τα συμβολαια κ αφορουν τετοιες "αναρμοστες" συμπεριφορες.
Οσον αφορα την παρουσιαση του ΑΑ μιλησε πολυ καλα κ σταρατα....
Αν κρινει ο προπονητης οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανουν 1 βδομαδα παραπανω προπονηση απο τους υπολοιπους θα το κανει.
Φυσικα μπορει η ΠΑΕ απλα να τους πει να κανουν προπονηση μονοι τους με δικο τους γυμναστη αλλα αν εκρινε οτι πρεπει να γινει εδω θα γινει εδω.
Δεν εχουν υποχρεωσεις με τις εθνικες τους εχουν μια αξιοσεβαστη αδεια δεν νομιζω να ενοχληθει κανεις,αλλωστε επαγγελματιες ειναι.......
Οποιος λεει οτι θα πει ο οποιοςδηποτε παικτης "εγω δεν ερχομαι" πρεπει να ξερει οτι οταν καποιος υπογραφει συμβολαια εχει καποιους ορους που πιστεψε με δεν αφηνουν τετοιες αντιδρασεις ατιμωρητες.....
Υπαρχουν εσωτερικοι κανονισμοι που μπαινουν σε ολα τα συμβολαια κ αφορουν τετοιες "αναρμοστες" συμπεριφορες.
Οσον αφορα την παρουσιαση του ΑΑ μιλησε πολυ καλα κ σταρατα....
Γιατι να μην υπαρχει μπαρλοου οι συγκεκριμενοι ειναι ερωτηματικα μεχρι τωρα και εχουν τα μεγαλυτερα σε χρονο και χρημα συμβολαια στην ομαδα.
Ειδες πουθενα να μιλαμε για τον Κατσικα η τον Σπυροπουλο?
Ειδες πουθενα να μιλαμε για τον Κατσικα η τον Σπυροπουλο?