Συγκινητικός ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ...
Φαίνεται να ξέρει που ήρθε ...
Έβαλε και τα περισσότερα από τα μπερδεμένα θέματά μας στην θέση τους ...
Φαίνεται να έχει πάρει και πολλές αποφάσεις που επαναφέρουν τον ΠΑΟΚ στις ρίζες του ... ΠΑΟΚ κανονικός και όχι φλώρος ...
Ποιος είναι άραγε ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ?????????
ΑΑΑΑ ρε σι ο Άγγελος είναι ... ποιος μωρέ ο Άγγελος με τις παναγιές και τα θυμιατά ????
Ναι αυτός είναι ...
και γιατί ξαφνικά ρε σι βούρκωσα και θυμήθηκα λίγο ΠΑΟΚ ????????????? δεν το έκανε ρε σι ο Άγγελος ... η Παναγιά το έκανε για να σε μπερδέψει ....
Πέρα από την πλάκα Άγγελε καλωςήρθες και επισήμως ...
Χαίρομαι που είσαι πίσω και περιμένω πολύ δουλειά και εύχομαι να έχεις και τύχη ...
ούτε που με νοιάζει ότι έβαλε τους ΑΡΔ στην θέση τους ... εξάλλου δεν έκανε μόνο αυτό ... έβαλε πολλά θέματα στην θέση τους ...
το μόνο που δεν καλύφθηκα είναι ότι κανένα κουπούκι δεν ρώτησε για το βασικότατο θέμα της φυσικής κατάστασης και το κατά πόσο ο ένας συνεργάτης του καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες σε τεχνογνωσία και επίπεδο δουλειάς ...
εγώ θα επιμείνω ότι το μοναδικό κομμάτι που έχω σοβαρή ένσταση είναι οι γυμναστές ... αλλά δεν τους ξέρω τους ανθρώπους ... καλό θα ήταν κάποιος να μας ενημερώσει ...
υποσ.
η περιγραφή με την "απειλή" που υφαίνεται σαν αράχνη και ότι ο Φέργκιουσον είπε ότι δεν αισθάνθηκε ποτέ απειλή ήταν όλα τα λεφτά ...