Black&White έγραψε:Όταν ανέλαβε την ομάδα σε ποια θέση ήταν; Ήταν τρίτη αν δεν κάνω λάθος και γινόταν οικονομικό συμμάζεμα. Όπως τώρα δηλαδή.
Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚτσής είναι προσωπολάτρης και αντιδρά σαν μικρό παιδί που του σκίζουν την αφίσα. Εγώ όμως θα το πω: Ο Μπάνε δεν κάνει για πρόεδρος ομάδας που θα κάνει πρωταθλητισμό. Γιατί τον σιχάθηκε από τη μέρα που ο Μπράουν έκλεψε την μπάλα απ' το Φασούλα στην Ναντ.
Τον θυμάστε σαν προπονητή; Και λέω σαν γιατί παρίστανε τον προπονητή. Θυμάστε τις δηλώσεις του μετά την ήττα με πενήντα πόντους διαφορά στην Κοζάνη; Που να θυμάστε και που να ξέρετε από μπάσκετ...
Να πάμε στο δια ταύτα. Ο Μπάνε δεν ενδιαφέρεται για ευρωλίγκα. Όχι πως θα τον χαλούσε αλλά δεν καίγεται. Ούτε χαλιέται αν πέσεις Α2. Στα @@ του. Το ίδιο είναι γι αυτόν. Cool... Το κατάλαβες; Α μπράβο.
Για να το καταλάβεις και συ που δυσκολεύεσαι , και πέρυσι που σε ρεζίλεψε το Ρέθυμνο, συγχαρητήρια μοίραζε![]()
Υ.Γ. Κάποιος είπε πως είμαι ο Αλεξόπουλος. Θα είναι απ' αυτούς τους προσωπολάτρες που τον έβριζαν τότε γιατί έδιωξε τον Μπάνε και μετά έγιναν ρόμπα απ' τις ομαδάρες που έφτιαξε με Σκάιλς και Σερφ. Αν είχε γεννηθεί βέβαια.

Έχεις δίκιο παλίκαρε, καμία βελτίωση, ακόμα οικονομικό συμμάζεμα, σιγά, τι χρωστούσε δλδ η ομάδα...με τόσα διαρκείας και χορηγούς, με τεράστιο τηλεοπτικό, και ακόμα συμμαζεύει...και ακόμα τρίτη η ομάς! Σιγά τους δύο από πάνω, μόνο σχεδόν 10 ευρωλίγκες έχουν πάρει μαζί. Και τη διαιτησία...μπορώ να σου πω οτι η πράσινη διαιτησία στο μπάσκετ ίσως είναι και πιο δυνατή από την κόκκινη στη μπάλα.
Εγώ βλέπω μία ομάδα, στο αγωνιστικό και εκτός, που είναι γροθιά, συμμαζεμένη, πιάνει το 150% των δυνατοτήτων της, και οργανωμένη 100%, με ΕΛΑΧΙΣΤΗ συμπαράσταση.
Κι επειδή τσουβαλιάζεις άσχημα λόγω της εμπάθειας που έχεις για το Μπάνε, χάνεις και το δικαίωμα στον περαιτέρω διάλογο.
Ο Μπάνε είναι τοτέμ όλου του ΠΑΟΚ όχι μόνο του μπασκετικού, αλλά τι ξέρεις εσύ από σεβασμό...