Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Βρισκεστε εδω:
Αρχική
/
Στήλες
A+ A A-
Συμφωνία με Κλάους
Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 23:26
μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Σχολιάστε
Συμφωνία με Κλάους
Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Στέφανος Αθανασιάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta ο Δικέφαλος κατέθεσε πρόταση στον διεθνή επιθετικό με αιτήσεις απολαβές που θα ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ.
betarades.gr
Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν να φοράει τα «ασπρόμαυρα» για τα επόμενα 4χρόνια. Η ΠΑΕ κατέθεσε πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του με καλύτερους οικονομικούς όρους, 400.000 ευρώ συν πόνους με τον Στέφανο Αθανασιάδη να κάνει αποδεκτή την πρόταση συνεργασίας. Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του «Κλάους» τελείωνε το Καλοκαίρι του 2015 ενώ οι ετήσιες απολαβές του άγγιζαν τις 150.000 ευρώ. Μ' αυτό το συμβόλαιο κλείνει με τον καλύτερο τρόπο και μια αδικία που υπήρχε καθώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας είχε ένα από τα πιο χαμηλά συμβόλαιο.
Από gazzetta.gr Κατηγορία: Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες
Αθανασιάδης
Αρχική
/
Στήλες
A+ A A-
Συμφωνία με Κλάους
Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 23:26
μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Σχολιάστε
Συμφωνία με Κλάους
Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Στέφανος Αθανασιάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta ο Δικέφαλος κατέθεσε πρόταση στον διεθνή επιθετικό με αιτήσεις απολαβές που θα ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ.
betarades.gr
Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν να φοράει τα «ασπρόμαυρα» για τα επόμενα 4χρόνια. Η ΠΑΕ κατέθεσε πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του με καλύτερους οικονομικούς όρους, 400.000 ευρώ συν πόνους με τον Στέφανο Αθανασιάδη να κάνει αποδεκτή την πρόταση συνεργασίας. Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του «Κλάους» τελείωνε το Καλοκαίρι του 2015 ενώ οι ετήσιες απολαβές του άγγιζαν τις 150.000 ευρώ. Μ' αυτό το συμβόλαιο κλείνει με τον καλύτερο τρόπο και μια αδικία που υπήρχε καθώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας είχε ένα από τα πιο χαμηλά συμβόλαιο.
Από gazzetta.gr Κατηγορία: Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες
Αθανασιάδης
- navigator11
400.000 συν ... πόνους;
Θα τον δέρνει ο Ονιέκι ή πώς στον πέο τον λένε;

Θα τον δέρνει ο Ονιέκι ή πώς στον πέο τον λένε;
αντε από πεπμτη αρχιζουμε σκαουτιγκ
- desperando
- Επικοινωνία:
- GiorgosAtha
Δεν λέει πουθενά το δημοσίευμα για stopper...xpan έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Stopper?paokovios1974 έγραψε:Μακαρι να ειναι ο θωρ,πολυ καλος στο ψηλο παιχνιδι με τρομερες ατομικες ενεργειες και σουτ κεραυνοβολο
Θεικό στόπερ,αν και μπορεί να παίξει σε όλες τις γραμμές.Βγαλμένος από την μυθολογία των βίκινκς
Οπότε μπορεί να είναι ο Loki!!!
Τρελαμένο left back... σκέτος διάολος!!!
- GiorgosAtha
Δεν λέει πουθενά το δημοσίευμα για stopper...xpan έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Stopper?paokovios1974 έγραψε:Μακαρι να ειναι ο θωρ,πολυ καλος στο ψηλο παιχνιδι με τρομερες ατομικες ενεργειες και σουτ κεραυνοβολο
Θεικό στόπερ,αν και μπορεί να παίξει σε όλες τις γραμμές.Βγαλμένος από την μυθολογία των βίκινκς
- GiorgosAtha
- GiorgosAtha
- abc_o_ karpouzas
κατσε ρε φιλεpaokovios1974 έγραψε:Ε οχι και να παρακαλαμε τον γλυκο,καθε μερα πρεπει να ευχαριστει τον θεο που φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ και παιζει και βασικος,με συγχωρεις πολυ αλλα οταν εμαθα οτι ψαχνει ομαδα μου γυρισαν τα μυαλα
εσυ τον βριζεις απο πανω εως κατω και προβληματιζεσε το γιατι ψαχνει ομαδα να φυγε??
αυριο μεθαυριο μπορει να πας στο προπονητικο και να τον πλακωσεις γιατι εισαι..... ΠΑΟΚ
αυτος τι πρεπει να κανει
εσυ πιστευεις οτι επιδη περνει χ χρηματα και παιζει στον ΠΑΟΚ πρεπει να σε τρωει στην μαπα να του σερνεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι και μετα να πρεπει να παρει και την αδεια σου για το εαν σκεφτει το μελλον του???
εσυ μεχρι τωρα απο την συμπεριφορα σου εχεις δειξει οτι δεν τον θελεις στην ομαδα
αυτος δηλ. τι πρεπει να κανει
υγ. οταν λεω ...εσυ...ενοω ολους μας του ΠΑΟΚτσιδες που λεμε τον ντεμπλασις....π.χ... παικταρα και τον λουκας παλτο
καποιος ειπε να παρουμε τον διουδη
να διωξουμε με μπινελικια τον γλυκο και να παρουμε τον διουδη και μετα θα θελουμε να παμε και μπροστα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 10 Ιουν 2014, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
κατσε ρε φιλεpaokovios1974 έγραψε:Ε οχι και να παρακαλαμε τον γλυκο,καθε μερα πρεπει να ευχαριστει τον θεο που φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ και παιζει και βασικος,με συγχωρεις πολυ αλλα οταν εμαθα οτι ψαχνει ομαδα μου γυρισαν τα μυαλα
εσυ τον βριζεις απο πανω εως κατω και προβληματιζεσε το γιατι ψαχνει ομαδα να φυγει??
αυριο μεθαυριο μπορει να πας στο προπονητικο και να τον πλακωσεις γιατι εισαι..... ΠΑΟΚ
αυτος τι πρεπει να κανει
εσυ πιστευεις οτι επιδη περνει χ χρηματα και παιζει στον ΠΑΟΚ πρεπει να σε τρωει στην μαπα να του σερνεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι και μετα να πρεπει να παρει και την αδεια σου για το εαν σκεφτει το μελλον του???
εσυ μεχρι τωρα απο την συμπεριφορα σου εχεις δειξει οτι δεν τον θελεις στην ομαδα
αυτος δηλ. τι πρεπει να κανει
υγ. οταν λεω ...εσυ...ενοω ολους μας του ΠΑΟΚτσιδες που λεμε τον ντεμπλασις....π.χ... παικταρα και τον λουκας παλτο
καποιος ειπε να παρουμε τον διουδη
να διωξουμε με μπινελικια τον γλυκο και να παρουμε τον διουδη και μετα θα θελουμε να παμε και μπροστα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 10 Ιουν 2014, 23:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- GiorgosAtha
Τρελαμένο left back... σκέτος διάολος
καλος ειναι..περσυ τον ειχα μπανισει... οταν λεγανε για αλμπορνοζ...desperando έγραψε:αντε να κανω καμια μαντεψια
http://www.transfermarkt.co.uk/pierre-b ... eler/50577
9 ασσιστ εχει!!
μακαρι να δουνε κ αυτον.. 1 χρονο συμβολαιο..παικταρα!
http://www.transfermarkt.co.uk/kasper-k ... ler/102134
http://www.youtube.com/watch?v=_o1Kvw-2yOA
http://www.transfermarkt.co.uk/kasper-k ... ler/102134
http://www.youtube.com/watch?v=_o1Kvw-2yOA
@ che4
Ο Τσιτσι είναι βιτρίνας. Εγώ είμαι πίσω απ’αυτόν και ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις 66 (Νάτχο) ομάδες που κουμαντάρω
@ thanos-xanthi
Έχω την αίσθηση ότι η διοίκηση θέλει ο Σάλπι να κρεμάσει τα παπούτσια του σ’εμάς. Για πολλούς λόγους.
@ ttarkin
- Δεν ξέρω τι τον ταΐζανε τον Τζεμπούρ, ξέρω όμως ότι και στην Τουρκία και στην τσάμπιονσιπ σκούπιζε πάγκους.
Η Μπενφίκα έφτασε τελικό ουέφα… Το ότι την απέκλεισε ο γάβρος δεν μου λέει τίποτα. Είδα την φαρδοκωλίασή του και στα δυό τους ματς.. είδα και τα τρεξήματά του στην μετά-Ολαϊτάν εποχή…
- Ο Κοντρέρας ήρθε γιατί ΈΤΥΧΕ ένα φεγγάρι να είναι συμπαίκτης με τον Ζήση. Μπορεί ο Χιλιανός να προωθούσε όμορφα το παιχνίδι και να διάβαζε τις φάσεις, αλλά στον αέρα είναι καλύτερος ο Αργεντίνος. Τέλος πάντων, με συμβόλαιο στο 1 μύριο φέρνεις σεντερμπακάρα.
- Μούσλι: πιο πολλοί οι τραυματισμοί του παρά τα γκολ του. Τον θυμόμαστε γιατί σκόραρε σε μεγάλα ματς.
- Μαρκαντώνης: βελτιωμένη έκδοση του Τσιρίλο. Καλύτερος του Γκάβρανσιτς αλλά μέχρι εκεί.
- Βιτόλο: μηχανάκι και τίποτ’άλλο. Ούτε πάσα ούτε σουτ ούτε κεφάλι. Τουλάχιστον ο Κάτσε έχει σουτ και παλεύεται η πάσα του.
- Σορλέν: δύο επίπεδα πάνω είναι ο Νάτχο από τον εργάτη Σορλέν.
- Ίβιτς: ο Κατσουράνης είναι δυο φορές πιο γρήγορος… Χίλιες φορές χωρίς 10άρι παρά με 10άρι τύπου Ίβιτς. Απ’τους κυριότερους λόγους που πονούσαν τα μάτια μας.
@ desperando
- Ας φτάνει η μπάλα σωστά στα σεντερφόρια μας (από μεσοεπιθετικούς, χαφ & πλάγιους μπακ) και μια χαρά είναι αυτή η τριάδα. Δεν θέλω άλλα “λαχεία” τύπου Νέτσιντ & Χούσεν. Θα ποντάρω στο λαχείο (μου) Κουλούρης. Εκτός αν πουλήσω τον Κλάους οπότε πάω για σεντερφοράκλα τύπου Μπερμπάτοφ. Όσο για τον Μάρτενς, δες την κίνηση που κάνει στο γκολ που βάζει με την γριά και θα καταλάβεις αν είναι ταμάμ 9ρο10ρο.
- Τον Σάλπι τον έχω μόνο για φουνταριστό. Οι μεσοεπιθετικοί πρέπει να έχουν ντρίπλα, τεχνική και φαντασία. Ναι, για 3 θέσεις μεσοεπιθετικών μιλάω. Αν είναι παραπάνω από 4 οι πρωτοκλασάτοι θα υπάρχει γρίνια στα αποδυτήρια για τον χρόνο συμμετοχής…
- Νομίζω ότι πλέον λόγω σωματοδομής και ταχύτητας ο Φορτούνης αγωνίζεται μόνο στον άξονα ως 8αρο10ρο και απλά έχει την ικανότητα να βγαίνει και στα πλάγια δημιουργόντας υπεραριθμίες και πλεονεκτήματα.
- Δεν χωράνε και Μαντούρο και Τζιόλης. Έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Ο Κάτσε δεν μπορεί ως 8άρι. Δεν έχει την απαραίτητη τεχνική & ντρίπλα ούτε βλέπει γήπεδο με την ταχύτητα σκέψης που χρειάζεται ένα 8άρι.
- Καθόλου περίεργο ο αριστερός μας μπακ να ανήκει στα υψηλά συμβόλαια μαζί με (τους αντίστοιχους) Στοχ, Νάτχο & Ελ Τσάκο. Δεν θα με χαλούσε να υπέγραφε διετές με 1 μύριο το χρόνο ο Άσλεϊ Κόουλ της Τσέλσι.
- 60 ματς μεν αλλά καμιά 15αριά είναι αγγαρεία. Μια χαρά είναι ο Γούτας για 3ος. Έχει πολύ καλύτερες προϋποθέσεις από τον προ-10ετίας Μαλεζά. Έχει και 2 φουλ σεζόν εμπειρίας από λίγδα.
- Δε νομίζω ότι ο Διούδης είναι σε διαφορετικό/χαμηλότερο επίπεδο από τους νυν τερματάδες μας.
- Πιστεύω ότι αν (επιτέλους) κάνει ΣΩΣΤΑ τη δουλειά τού τεχνικού διευθυντή, τότε ναι μπορεί να μας απαλλάξει αναίμακτα από τη φύρα. Το θέμα είναι ΑΝ μπορεί να παίξει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή ή μόνο ένα μέρος αυτού του ρόλου...
Ο Τσιτσι είναι βιτρίνας. Εγώ είμαι πίσω απ’αυτόν και ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις 66 (Νάτχο) ομάδες που κουμαντάρω
@ thanos-xanthi
Έχω την αίσθηση ότι η διοίκηση θέλει ο Σάλπι να κρεμάσει τα παπούτσια του σ’εμάς. Για πολλούς λόγους.
@ ttarkin
- Δεν ξέρω τι τον ταΐζανε τον Τζεμπούρ, ξέρω όμως ότι και στην Τουρκία και στην τσάμπιονσιπ σκούπιζε πάγκους.
Η Μπενφίκα έφτασε τελικό ουέφα… Το ότι την απέκλεισε ο γάβρος δεν μου λέει τίποτα. Είδα την φαρδοκωλίασή του και στα δυό τους ματς.. είδα και τα τρεξήματά του στην μετά-Ολαϊτάν εποχή…
- Ο Κοντρέρας ήρθε γιατί ΈΤΥΧΕ ένα φεγγάρι να είναι συμπαίκτης με τον Ζήση. Μπορεί ο Χιλιανός να προωθούσε όμορφα το παιχνίδι και να διάβαζε τις φάσεις, αλλά στον αέρα είναι καλύτερος ο Αργεντίνος. Τέλος πάντων, με συμβόλαιο στο 1 μύριο φέρνεις σεντερμπακάρα.
- Μούσλι: πιο πολλοί οι τραυματισμοί του παρά τα γκολ του. Τον θυμόμαστε γιατί σκόραρε σε μεγάλα ματς.
- Μαρκαντώνης: βελτιωμένη έκδοση του Τσιρίλο. Καλύτερος του Γκάβρανσιτς αλλά μέχρι εκεί.
- Βιτόλο: μηχανάκι και τίποτ’άλλο. Ούτε πάσα ούτε σουτ ούτε κεφάλι. Τουλάχιστον ο Κάτσε έχει σουτ και παλεύεται η πάσα του.
- Σορλέν: δύο επίπεδα πάνω είναι ο Νάτχο από τον εργάτη Σορλέν.
- Ίβιτς: ο Κατσουράνης είναι δυο φορές πιο γρήγορος… Χίλιες φορές χωρίς 10άρι παρά με 10άρι τύπου Ίβιτς. Απ’τους κυριότερους λόγους που πονούσαν τα μάτια μας.
@ desperando
- Ας φτάνει η μπάλα σωστά στα σεντερφόρια μας (από μεσοεπιθετικούς, χαφ & πλάγιους μπακ) και μια χαρά είναι αυτή η τριάδα. Δεν θέλω άλλα “λαχεία” τύπου Νέτσιντ & Χούσεν. Θα ποντάρω στο λαχείο (μου) Κουλούρης. Εκτός αν πουλήσω τον Κλάους οπότε πάω για σεντερφοράκλα τύπου Μπερμπάτοφ. Όσο για τον Μάρτενς, δες την κίνηση που κάνει στο γκολ που βάζει με την γριά και θα καταλάβεις αν είναι ταμάμ 9ρο10ρο.
- Τον Σάλπι τον έχω μόνο για φουνταριστό. Οι μεσοεπιθετικοί πρέπει να έχουν ντρίπλα, τεχνική και φαντασία. Ναι, για 3 θέσεις μεσοεπιθετικών μιλάω. Αν είναι παραπάνω από 4 οι πρωτοκλασάτοι θα υπάρχει γρίνια στα αποδυτήρια για τον χρόνο συμμετοχής…
- Νομίζω ότι πλέον λόγω σωματοδομής και ταχύτητας ο Φορτούνης αγωνίζεται μόνο στον άξονα ως 8αρο10ρο και απλά έχει την ικανότητα να βγαίνει και στα πλάγια δημιουργόντας υπεραριθμίες και πλεονεκτήματα.
- Δεν χωράνε και Μαντούρο και Τζιόλης. Έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Ο Κάτσε δεν μπορεί ως 8άρι. Δεν έχει την απαραίτητη τεχνική & ντρίπλα ούτε βλέπει γήπεδο με την ταχύτητα σκέψης που χρειάζεται ένα 8άρι.
- Καθόλου περίεργο ο αριστερός μας μπακ να ανήκει στα υψηλά συμβόλαια μαζί με (τους αντίστοιχους) Στοχ, Νάτχο & Ελ Τσάκο. Δεν θα με χαλούσε να υπέγραφε διετές με 1 μύριο το χρόνο ο Άσλεϊ Κόουλ της Τσέλσι.
- 60 ματς μεν αλλά καμιά 15αριά είναι αγγαρεία. Μια χαρά είναι ο Γούτας για 3ος. Έχει πολύ καλύτερες προϋποθέσεις από τον προ-10ετίας Μαλεζά. Έχει και 2 φουλ σεζόν εμπειρίας από λίγδα.
- Δε νομίζω ότι ο Διούδης είναι σε διαφορετικό/χαμηλότερο επίπεδο από τους νυν τερματάδες μας.
- Πιστεύω ότι αν (επιτέλους) κάνει ΣΩΣΤΑ τη δουλειά τού τεχνικού διευθυντή, τότε ναι μπορεί να μας απαλλάξει αναίμακτα από τη φύρα. Το θέμα είναι ΑΝ μπορεί να παίξει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή ή μόνο ένα μέρος αυτού του ρόλου...
- desperando
- Επικοινωνία:
astronaut έγραψε:@ che4
@ desperando
- Ας φτάνει η μπάλα σωστά στα σεντερφόρια μας (από μεσοεπιθετικούς, χαφ & πλάγιους μπακ) και μια χαρά είναι αυτή η τριάδα. Δεν θέλω άλλα “λαχεία” τύπου Νέτσιντ & Χούσεν. Θα ποντάρω στο λαχείο (μου) Κουλούρης. Εκτός αν πουλήσω τον Κλάους οπότε πάω για σεντερφοράκλα τύπου Μπερμπάτοφ. Όσο για τον Μάρτενς, δες την κίνηση που κάνει στο γκολ που βάζει με την γριά και θα καταλάβεις αν είναι ταμάμ 9ρο10ρο.φυσικα και αν μιλαμε για λαχεια ουτε εγω θελω,αλλα πραγματικα απο την ομαδα λειπει πολυ ενας φορ τυπου αιλτον. οσο για τον μαρτεενς 30 χρονια τωρα παιζει ειτε πισω απο το φορ ειτε στα ακρα και φυσικα δεν εχει την δυναμη να παιξει κοντα στα σεντερ μπακ αλλα ουτε και με πλατη. μπορει λογο ποιοτητας να βαζει αυτο το γκολ με την γρια αλλα αν τον πεις να παιξει σεντερ φορ η αντιδραση του θα ειναι χειροτερη απο εκεινη του γκαρσια οταν του ειπε ο σαντος οτι θα παιξει μεσα αριστερα στον ρομβο![]()
- Νομίζω ότι πλέον λόγω σωματοδομής και ταχύτητας ο Φορτούνης αγωνίζεται μόνο στον άξονα ως 8αρο10ρο και απλά έχει την ικανότητα να βγαίνει και στα πλάγια δημιουργόντας υπεραριθμίες και πλεονεκτήματα. αυτο το πλεον δεν το καταλαβα,μιλαμε για εναν ποδοσφαιριστη 21 χρονων που ουτε κιλα εβαλε ουτε κανα χρονο εμεινε εξω λογο τραυματισμων.και ο λογος που δεν μπορει να παιξει στα χαφ (6-8) ακομα ειναι γιατι δεν μπορει να μαρκαρει
- Δεν χωράνε και Μαντούρο και Τζιόλης. Έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Ο Κάτσε δεν μπορεί ως 8άρι. Δεν έχει την απαραίτητη τεχνική & ντρίπλα ούτε βλέπει γήπεδο με την ταχύτητα σκέψης που χρειάζεται ένα 8άρι.ισα - ισα οταν στηνονται κανονικα οιομαδες πολλες φορες οι αναπληρωματικοι εχουν ιδια χαρακτηριστικα με τους βασικους αλλα με μικροτερη ποιοτητα.εξαλλου ειναι και ο κατσε που μπορει να παιξει και αυτος 6αρι.ξερεις ολα τε 8αρια δεν ειναι απαραιτητο να ειναι παικτες με τεχνικη.πλεον οι ομαδες τεινουν να βαζουν τους πιο τεχνιτες πιο πισω και αυτους με τρεξηματα πιο μπροστα για να εχουν την πιεση και τα κλεψηματα ψηλα.
- Καθόλου περίεργο ο αριστερός μας μπακ να ανήκει στα υψηλά συμβόλαια μαζί με (τους αντίστοιχους) Στοχ, Νάτχο & Ελ Τσάκο. Δεν θα με χαλούσε να υπέγραφε διετές με 1 μύριο το χρόνο ο Άσλεϊ Κόουλ της Τσέλσι.και γω θα ηθελα να ερθει ο κοουλ στην Τουμπα αλλα πιστευω οτι το 1 μυριο γι αυτη την θεση θα ηταν καλυτερα να το εδεινα σε καποια θεση πιο κλειδι οπως του επιθετικου ή του δεκαριου.ειναι τελειως παραδοξο να εχεις αριστερο μπακ του εκατομμυριου και επιθετικο τον κλαους που ειναι περιορισμενων δυνατοτητων
- 60 ματς μεν αλλά καμιά 15αριά είναι αγγαρεία. Μια χαρά είναι ο Γούτας για 3ος. Έχει πολύ καλύτερες προϋποθέσεις από τον προ-10ετίας Μαλεζά. Έχει και 2 φουλ σεζόν εμπειρίας από λίγδα.βεβαια τις περισσοτερες φορες την πατας σε αυτα τα ματς που θεωρεις οτι ειναι αγγαρεια.αποψη μου ειναι οτι πλεον κανενα ματς δεν εινα αγγαρεια,περασαν οι εποχες που οι αποστασεςι ηταν τεραστιες
- Δε νομίζω ότι ο Διούδης είναι σε διαφορετικό/χαμηλότερο επίπεδο από τους νυν τερματάδες μας.προσοπικη αποψη ειναι οτι δεν υπαρχει τερματοφυλακας διουδης,ειναι τρια σκαλια κατω αποτον γλυκο
- Πιστεύω ότι αν (επιτέλους) κάνει ΣΩΣΤΑ τη δουλειά τού τεχνικού διευθυντή, τότε ναι μπορεί να μας απαλλάξει αναίμακτα από τη φύρα. Το θέμα είναι ΑΝ μπορεί να παίξει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή ή μόνο ένα μέρος αυτού του ρόλου...πες οτι εγω ειμαι ο σπυροπουλος που παιρνω ενα 200αρι στο νερο απο τον ΠΑΟΚ,για πες μου πως ενας τεχνικος διευθυντης που κανει σωστα την δουλεια του θα με πεισει να φυγω απο τον ΠΑΟΚ οταν δεν μπορω να βρω συμβολαιο πανω απο 80 χιλιαρικα σε κατι χωρια?