Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση

Δημοσίευση από eorptol »

Sick Bastard έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Περασαν 10 χρόνια απο τότε αλλα οταν ξαναβλέπω εκείνες τις στιγμες του 2004 (στο αφιέρωμα της Νεριτ) τα μάτια μου βουρκώνουν..Απίστευτη γκαύλα .Κι οσοι λέτε ποια εθνική, ΠΑΟΚ μονο ,προφανώς δε βλέπετε οτι εκείνη η εθνική ήταν πολυ ΠΑΟΚ σε νοοτροπία.Ενός ΠΑΟΚ βέβαια κάποιων προηγούμενων ετών.Του ΠΑΟΚ του Χαϊμπουρι,και του White Hart Lane.
Ναι ρε μεγάλο ψέμα αυτό, με το ποιά εθνική για το 2004.
Οι άνθρωποι έκαναν το αδύνατο τι να λέμε.
Και δεν το λέω από άποψη εθνικής υπερηφάνειας και τέτοια χαζά, αλλά οι τύποι έκαναν το αδύνατο, κέρδισαν με το σπαθί τους τον σεβασμό.
Ηταν απίστευτες στιγμες που ελάχιστοι οπαδοι ομαδων του μεγέθους μας θα ζήσουν ποτε μονο η Δανία μου έρχετε πρόχειρα το 92......
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Για μας του εξωτερικού είχε μια ιδιαίτερη γλυκα το EURO 2004.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

desperando έγραψε:πριν ξεκινησει το ματς ημουν φουλ με την Νιγηρια, αλλα οταν ειδα τοσους ελληνες μεσα στο γηπεδο να παιρνουν τοση χαρα μονο και μονο επειδη βρεθηκαν διπλα σε κατι που τους θυμιζει την πατριδα,μακρια απο τον δικο μας μικροκοσμο,ανθρωπους που γι αυτους τα γαλανολευκα ακομα αντιπροσωπευουν κατι πραγματικα καταλαβα ποσο λαθος κανουμε που ειμαστε πολεμιοι της.
η εθνικη δεν ειναι κανενος σαρρη και καμιας επο και οσο και αν προσπαθουν καποιοι να την βρομισουν και να την κανουν σαν τα μουτρα τους παντα θα υπαρχει ενα μερος της που θα ειναι παντα αγνο και καθαρο,ενα μερος που αντιπροσωπευουν αυτοι οι ελληνες που ειναι χιλιαδες χιλιομετρα μακρια απο τον τοπο τους.

++
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

desperando έγραψε:πριν ξεκινησει το ματς ημουν φουλ με την Νιγηρια, αλλα οταν ειδα τοσους ελληνες μεσα στο γηπεδο να παιρνουν τοση χαρα μονο και μονο επειδη βρεθηκαν διπλα σε κατι που τους θυμιζει την πατριδα,μακρια απο τον δικο μας μικροκοσμο,ανθρωπους που γι αυτους τα γαλανολευκα ακομα αντιπροσωπευουν κατι πραγματικα καταλαβα ποσο λαθος κανουμε που ειμαστε πολεμιοι της.
η εθνικη δεν ειναι κανενος σαρρη και καμιας επο και οσο και αν προσπαθουν καποιοι να την βρομισουν και να την κανουν σαν τα μουτρα τους παντα θα υπαρχει ενα μερος της που θα ειναι παντα αγνο και καθαρο,ενα μερος που αντιπροσωπευουν αυτοι οι ελληνες που ειναι χιλιαδες χιλιομετρα μακρια απο τον τοπο τους.

Έγραψες παλίκαρε,Μπράβο πολλά +
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το Euro 2004 μύριζε Ελλάδα, την καλή Ελλάδα που όλοι νοσταλγούμε.. Και το κλίμα των αποδυτηρίων από τότε μέχρι σήμερα, αυτή η ομόνοια μεταξύ των ποδοσφαιριστών (με μόνο μελανό σημείο τις κακιούλες Κατσουράνη-Μανιάτη), αρκεί για να εμπνεύσει τον κόσμο να τη στηρίξει.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτήν την ομάδα, βρωμάνε κοπριά. Από τον Φύσσα και επάνω. Για αυτό δεν την υποστηρίζω τόσο θερμά όσο τον Π.Α.Ο.Κ..

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ένα μάτσο ποδοσφαιρικά απαίδευτοι και αθλητικά μετριότατοι ποδοσφαιριστές είναι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Η καλή φουρνιά της εθνικής είναι η επόμενη, αυτή του Euro 2016, που θα 'χει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα καλό όνομα στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, όπως το Βέλγιο.

Για τον λόγο αυτό, δεν πορώνομαι με εθνική, διότι οι δυνατότητές της είναι περιορισμένες. Αν περάσουμε τους ομίλους, θα εκπλαγώ. Αλλά εθνική υπερηφάνεια θα νιώσω αν περάσουμε τους 16 του Mundial.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Για τον μπούτσο Ελλάδα ήταν και τότε, απλά είχε μια επίφαση πλουσιότητας.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μπράβο στην ομογένεια που στήριξε,καταλαβαίνω την αγάπη τους και την θεωρώ απόλυτα φυσιολογική και συγκινητική.

Ωστόσο είμαι βέβαιος πως αν έμεναν στην Ελλάδα,δεν θα είχαν τα ίδια συναισθήματα..

Φυσικά αυτό αφορά και την χώρα γενικά,όχι μόνο την εθνική ομάδα..Κ εγώ έχω ένα θείο στην Γερμανία που όποτε είναι να έρθει μου λέει "μου έλειψε η Ελλάδα", "Άντε να φύγω από εδώ", "Α ρε Ελλαδάρα" και μόλις έρχεται και κάθεται κάνα δυο εβδομάδες (ειδικά αν τύχει να πάει και σε καμιά δημόσια υπηρεσία ή τίποτα παρεμφερές), λέει "τί καλά έκανα και έφυγα από το αυτό το κωλοχανείο"..

Ξέρω μεγάλη κουβέντα ανοίγω,αλλά είναι πραγματικότητα..
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Τί λέμε τώρα, ρε παιδιά; Ποιά Ελλάδα και ποιά εθνική; Του Μπέου και του Μαρινάκη; Στις @ρχιδάρες μου έχω να γράψω σοβαρότερα πράγματα.

Όσοι γράφουμε εδώ μέσα, έχουμε την δυνατότητα να πληρώνουμε ίντερνετ, να βλέπουμε μπαλίτσα, να βγάζουμε και κανένα γούστο πού και πού. Άλλοι γύρω μας κοιμούνται στα πεζοδρόμια και δεν ξέρουν αν θα ζουν την επόμενη εβδομάδα.
Και θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Κατσουράνη και τον Μήτρογλου; Βρε, δεν πάνε να γ@μηθούν τα κακομαθημένα των χοντρολεφτάδων.

Βγήκε στην φόρα ότι το αυτογκόλ του καθυστερημένου από το Λάκωμα πριν κάποια χρόνια με το Λουξεμβούργο ήταν στημένο, αλλά ακόμα και σήμερα καλείται στην εθνική.
Έχει καραβρωμίσει ο τόπος ότι ο "όνομα και μή χωριό" παίζει στοίχημα κόκκινες κατά του εαυτού του, και ακόμη και σήμερα θεωρείται αναντικατάστατος στην εθνική.
Ο Μπέος από την φυλακή μπήκε στο δημαρχείο του Βόλου.
Ο Γλοιωδάκης είναι δημοτικός σύμβουλος στον δήμο που κέρδισε ο υπάλληλός του (γελάνε και οι κουράδες του Σαρωνικού).
Ο δικός μας ο γκαυλιάρης ευρωβουλή και 15000 το μήνα με την ψηφο μας.

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΟΛΕ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Παρ 06 Ιουν 2014, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Και Ακτή Ελεφαντοστού και Κολομβία και Ιαπωνία.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Το ότι είμαστε μόνιμα στις πρώτες 10-12 εθνικές δεν είναι κατόρθωμα για μια χώρα δέκα εκατομμυρίων; Πιο πάνω από Γαλλία η αρκετές άλλες
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Δε μου παει η καρδια να πω κατι ασχημο σε οποιονδηποτε φοραει το εθνοσημο και παιζει αγωνιζομενος υπο την ακροαση του εθνικου υμνου στο ξεκινημα.
Απλως κραταω ουδετερη σταση και θα παρακολουθησω σαν φιλαθλος του ποδοσφαιρου και του υπνου τα παιχνιδια της Εθνικης της χωρας μου.
Τι πιο φυσιολογικο;
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εγώ δεν περιμένω να δω μπάλα από την εθνική. Θα πάμε για το 0 παθητικό σε όλα τα ματς και ότι γίνει. Ένα στημένο, μια στραβοκλωτσιά, μια ξαφνική έκλαμψη του Καραγκούνη ή του Σαμαρά, μια κερδισμένη κόντρα κτλ. Με αυτή την συνταγή εδραιώθηκε η εθνική στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και δεν θα πάρει ρίσκα τώρα. Άλλωστε δεν έχουμε και τους παίχτες να παίξουμε κάτι πολύ διαφορετικό, ούτε και την τακτική παιδεία για να παίξουμε κάτι πιό "Ιταλικό" που πιστεύω ότι θα μας ταίριαζε. Αν συνυπολογίσουμε ότι θα είμαστε και η πιο αργή ομάδα με διαφορά από την δεύτερη, τα πράγματα απλοποιούνται ακόμα περισσότερο. Όλοι στις θέσεις τους και την μπάλα όσο πιο μακριά από την περιοχή λοιπόν
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Αν κάποιος βρεί λινκ για το αποψινό ας το ποστάρει Ευχαριστώ!!!
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Τίτλος εκπομπής της ΕΡΤ πριν κάποια χρόνια <<Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα>>

Στα α*****α μου η εθνική τους το μετρό τους οι ολυμπιακοί αγώνες τους οι οι Μητσοτάκιδες κλπ
:nairepaok:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

nikolasf έγραψε:Αν κάποιος βρεί λινκ για το αποψινό ας το ποστάρει Ευχαριστώ!!!
Εχει αρκετά Νικόλα

http://www.vipboxeu.co/football/230847/ ... nline.html

http://livetv.sx/en/eventinfo/236201_greece_bolivia/

Αυτό το σάιτ http://kolindrinamaslatia.blogspot.gr/p ... ge_20.html έχει λινκς σχεδόν σε όλα όσα αναμεταδίδουν, αν το ψαξεις θα βρείς κι άλλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”