Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
H θεση του ειναι αντιβουκιτς και οχι ολισε και γεωργιαδης.
Αυτο που με χαλασε ειναι το προβλημα της γυναικας του,πως γινεται να παιξεις ποδοσφαιρο οταν ξερεις οτι η γυναικα σου εχει καρκινο?
Στο πρώτο μισό της σεζόν 2012/13 παραχωρήθηκε δανεικός στη Σπόρτινγκ Χιχόν (σ.σ. δεύτερη κατηγορία Ισπανίας, όπου έπαιξε μόλις σε 2 παιχνίδια), αλλά ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει τον Δεκέμβριο, καθώς η κοπέλα του ήταν πολύ άρρωστη, χτυπημένη από την επάρατη νόσο.
Αυτο που με χαλασε ειναι το προβλημα της γυναικας του,πως γινεται να παιξεις ποδοσφαιρο οταν ξερεις οτι η γυναικα σου εχει καρκινο?
Στο πρώτο μισό της σεζόν 2012/13 παραχωρήθηκε δανεικός στη Σπόρτινγκ Χιχόν (σ.σ. δεύτερη κατηγορία Ισπανίας, όπου έπαιξε μόλις σε 2 παιχνίδια), αλλά ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει τον Δεκέμβριο, καθώς η κοπέλα του ήταν πολύ άρρωστη, χτυπημένη από την επάρατη νόσο.
Εισακούστηκες....kataramenos5 έγραψε:Ενα παπά ρε πστ μου.Ενα παπά ,δεν μπορώ άλλο.Εκείνος ο Ροζιτσκι που βρίσκεται ?
Vieira, Battaglia από Braga (inpaok)
Radovic από Legia (πετρωτός)
Gordon από Hamilton (skysports)
Να φαν κι οι κότες..
@despe
ο ολίσε σχεδόν σε όλα τα ματς, έδειξε ότι είναι παίχτης 5χ5, δε διαφωνώ
ωστόσο τα επιμέρους χαρακτηριστικά του είναι πάρα πολύ καλά και φυσικά γι'αυτό τον πήρε κάποτε η τσε εσ κα
απλά δε μπόρεσε να τον βάλει κανείς σε καλούπια. να τον εντάξει κάποιος σε ένα σύστημα, να του δείξει τι ακριβώς πρέπει να κάνει και να τον στηρίξει στην πρώτη τσαπατσουλιά
ο πόποβιτς ως τώρα μου έχει δείξει ότι είναι απλά ένα παιδί που τρέχει, αλλά δεν ξέρει γιατί τρέχει
και τον πόζογλου δεν τον έχω δει για να βγάλω συμπέρασμα
μακάρι να βγει σε κάτι καλό, αλλά ως τώρα δεν το βλέπω
@kat5
και γω ρε σε "πάω" ξες γιατί?
γιατί διαφωνούμε ωραία

ο ολίσε σχεδόν σε όλα τα ματς, έδειξε ότι είναι παίχτης 5χ5, δε διαφωνώ
ωστόσο τα επιμέρους χαρακτηριστικά του είναι πάρα πολύ καλά και φυσικά γι'αυτό τον πήρε κάποτε η τσε εσ κα
απλά δε μπόρεσε να τον βάλει κανείς σε καλούπια. να τον εντάξει κάποιος σε ένα σύστημα, να του δείξει τι ακριβώς πρέπει να κάνει και να τον στηρίξει στην πρώτη τσαπατσουλιά
ο πόποβιτς ως τώρα μου έχει δείξει ότι είναι απλά ένα παιδί που τρέχει, αλλά δεν ξέρει γιατί τρέχει
και τον πόζογλου δεν τον έχω δει για να βγάλω συμπέρασμα
μακάρι να βγει σε κάτι καλό, αλλά ως τώρα δεν το βλέπω
@kat5
και γω ρε σε "πάω" ξες γιατί?
γιατί διαφωνούμε ωραία
Εγω θα τον ηθελα με χιλια τον βιερα μονο και μονο επειδη ηταν επιλογη της μπενφικα,δυσκολα πεφτουν αυτοι εξω με καποιον ποδοσφαιριστη.
Το οτι δεν επιασε, πολλα μπορει να εχουν παιξει ρολο ισως ο μεγαλυτερος ανασταλτικος παραγοντας να ηταν το θεμα με τη κοπελα του.
Μακαρι να εχει λυθει το προβλημα γιατι δεν μας το διευκρινιζει το ρεπορταζ.
Υ.Γ Συμφωνω με τον dani το μονο που θα προσθεσω ειναι οτι για τον ολισε ο μεγαλυτερος ανασταλτικος παραγοντας για να μην παιξει ποδοσφαιρο σε καλο επιπεδο ειναι το μυαλο του.
Το οτι δεν επιασε, πολλα μπορει να εχουν παιξει ρολο ισως ο μεγαλυτερος ανασταλτικος παραγοντας να ηταν το θεμα με τη κοπελα του.
Μακαρι να εχει λυθει το προβλημα γιατι δεν μας το διευκρινιζει το ρεπορταζ.
Υ.Γ Συμφωνω με τον dani το μονο που θα προσθεσω ειναι οτι για τον ολισε ο μεγαλυτερος ανασταλτικος παραγοντας για να μην παιξει ποδοσφαιρο σε καλο επιπεδο ειναι το μυαλο του.
- desperando
- Επικοινωνία:
ααυτον τον βιερα οι πορτογαλοι περιμενουν τοσα χρονια να κανει το μπαμ αλλα δεν τους εχει δικαιωσει πλην του δευτερου μισου που εκανε προπερσι στην ζιλ βιθεντε.
απο την μια ειναι λογικο γιατι αν δει κανεις ποσες αλλαγες περιβαλλοντος εκανε θα καταλαβει οτι ειναι λιγο δυσκολο να προσφερει αυτα που μπορει.
μπανε δεν ξερω γιατι τον ειπες αντιβουκιτς,εγω απο το λιγο που τον ξερω ειναι παικτης που στηριζεται στην ταχυτητα του και στον αξονα παιζει ως περιφεριακος φορ,δεν εχει ουτε δημιουργια ουτε πασα.
@
ντανι ξερεις ποσοι παικτες ειχαν στοιχεια πολυ καλυτερα απο αυτα τα μετρια του ολισε και δεν παιξαν ποτε ποδοσφαιρο γιατι το κεφαλι τους ηταν ακατοικητο?
δυστυχως αυτοι που φυγαν δανεικοι περα απο τις οποιες εμπειριες πηραν δεν καταφεραν να βελτιωθουν ατομικα,ακομα και αυτοι που παιξαν σουπερ λιγκ.γι αυτο και επιβαλεται να ολοκληρωθει το θεμα του Αιγινιακου
απο την μια ειναι λογικο γιατι αν δει κανεις ποσες αλλαγες περιβαλλοντος εκανε θα καταλαβει οτι ειναι λιγο δυσκολο να προσφερει αυτα που μπορει.
μπανε δεν ξερω γιατι τον ειπες αντιβουκιτς,εγω απο το λιγο που τον ξερω ειναι παικτης που στηριζεται στην ταχυτητα του και στον αξονα παιζει ως περιφεριακος φορ,δεν εχει ουτε δημιουργια ουτε πασα.
@
ντανι ξερεις ποσοι παικτες ειχαν στοιχεια πολυ καλυτερα απο αυτα τα μετρια του ολισε και δεν παιξαν ποτε ποδοσφαιρο γιατι το κεφαλι τους ηταν ακατοικητο?
δυστυχως αυτοι που φυγαν δανεικοι περα απο τις οποιες εμπειριες πηραν δεν καταφεραν να βελτιωθουν ατομικα,ακομα και αυτοι που παιξαν σουπερ λιγκ.γι αυτο και επιβαλεται να ολοκληρωθει το θεμα του Αιγινιακου
Transfer news: PAOK move for Ziggy Gordon
Last Updated: 05/06/14 10:48pm
Greek outfit PAOK have made a bid for Hamilton Academical defender Ziggy Gordon, Sky Sports understands.
Gordon played a huge role in Hamilton's promotion play-off win over Hibernian which saw the Accies book their place in the Scottish top-flight next season.
Indeed, 21-year-old Gordon has just been handed a new two-year extension by Hamilton - but that has not stopped PAOK making their move.
Gordon, who is a Scottish youth international but also qualifies to play for Poland, was named in the Scottish Championship Team of the Season.
http://www1.skysports.com/football/news ... ggy-gordon
Last Updated: 05/06/14 10:48pm
Greek outfit PAOK have made a bid for Hamilton Academical defender Ziggy Gordon, Sky Sports understands.
Gordon played a huge role in Hamilton's promotion play-off win over Hibernian which saw the Accies book their place in the Scottish top-flight next season.
Indeed, 21-year-old Gordon has just been handed a new two-year extension by Hamilton - but that has not stopped PAOK making their move.
Gordon, who is a Scottish youth international but also qualifies to play for Poland, was named in the Scottish Championship Team of the Season.
http://www1.skysports.com/football/news ... ggy-gordon
Ενοουσα οτι δεν ειναι πλαγιος οπως οι ολισε,γεωργιαδης.
Το αν προοριζεται για αντιβουκιτς η αν εχουν σχεση παιχτικα δε ξερω,γιαυτο ρωτησα αν εχει καποιος αποψη για τον παιχτη.
Το αν προοριζεται για αντιβουκιτς η αν εχουν σχεση παιχτικα δε ξερω,γιαυτο ρωτησα αν εχει καποιος αποψη για τον παιχτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 06 Ιουν 2014, 00:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aυτος ο σκωτσεζος κατι μου λεει οτι ειναι προιον scouting εποχης Δωνη. 
Μίροσλαβ Ράντοβιτς της Λέγκια;
Γραφει το Olapaok
Γραφει το Olapaok
http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes ... 27878.htmlΟ Μίροσλαβ Ράντοβιτς της Λέγκια, καλύτερος παίκτης του πολωνικού πρωταθλήματος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ. Το βιογραφικό του Σέρβου μεσοεπιθετικού και τι ισχύει αν ο Δικέφαλος κινηθεί για την απόκτησή του
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για το νέο ΠΑΟΚ γίνεται αθόρυβα. Στα γραφεία της Τούμπας φτάνουν αρκετές προτάσεις τις οποίες, Βρύζας και Αναστασιάδης αξιολογούν μέχρι να καταλήξουν στους παίκτες για τους οποίους θα κινηθεί η ΠΑΕ για να τους αποκτήσει.
Από το μικροσκόπιο τους περνά τις τελευταίες ώρες και ο καλύτερος παίκτης (βάσει ψηφοφορίας) της σεζόν που έκλεισε. Ο λόγος για τον Μίροσλαβ Ράντοβιτς, τον 30χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό της πρωταθλήτριας Λέγκια που έκανε μία τρομερή σεζόν με 27 συμμετοχές και 14 γκολ στην Εκστρακλάσα όπως ονομάζεται η πρώτη κατηγορία στην Πολωνία.
Απόφαση από πλευράς ΠΑΟΚ δεν έχει παρθεί ακόμη για το αν γίνει κρούση στη Λέγκια για την απόκτησή του, ωστόσο τα στατιστικά και οι πληροφορίες που συλλέγουν για τον πολιτογραφημένο και Πολωνό από τον περασμένο Δεκέμβρη, μεσοεπιθετικό, είναι θετικά.
Ο Μίροσλαβ Ράντοβιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017 με τη Λέγκια, ωστόσο, υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 500.000 ευρώ.
Αυτή είναι η καριέρα του Σέρβου μεσοεπιθετικού
Ο Μίροσλαβ Ράντοβιτς είναι γεννημένος 6 Ιανουαρίου 1984 και αγωνίζεται στα άκρα (κυρίως δεξιά), αλλά και στον άξονα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Αναδείχτηκε την σεζόν 2013-14 καλύτερος μέσος, αλλά και MVP της χρονιάς στο πολωνικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 27 συμμετοχές. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτιζάν, στην οποία έπαιξε από το 2003 έως το 2006 πριν μετακομίσει και στεριώσει στην Λέγκια Βαρσοβίας. Φοράει την φανέλα της Λέγκια τα τελευταία οκτώ χρόνια, "γράφοντας" συνολικά 218 συμμετοχές και 48 γκολ.
Έβαλε τη σφραγίδα του στη Λέγκια
Υπέγραψε, αρχικά, τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Την πρώτη του σεζόν στην Πολωνία σημείωσε 27 συμμετοχές και έξι γκολ, ενώ το πρώτο του τρόπαιο με την Λέγκια το κέρδισε νικώντας την Βίσλα Κρακοβίας στα πέναλτι, στον τελικό Κυπέλλου της περιόδου 2007-08.
Στην έως τώρα καριέρα του έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα (με την Παρτιζάν τη σεζόν 2004-2005 και με την Λέγκια πέρσι και φέτος) και τέσσερα κύπελλα, όλα στην Πολωνία.
Μήπως έγινε μπέρδεμα και έχουμε κάνει πρόταση τον Gordon τον διεθνή Σκωτσέζο τερματοφύλακα που είναι ελεύθερος?
-
PAOKhead
Μπορει απλα αυτος που το εγραψε να ακουγε εκεινη την ωρα τον δισκο "Ziggy Stardust" του David Bowie και ταυτοχρονα να επινε Gordon's dry gin και να τα μπερδεψε...
Κι άλλο τερματοφύλακα;Parolos έγραψε:Μήπως έγινε μπέρδεμα και έχουμε κάνει πρόταση τον Gordon τον διεθνή Σκωτσέζο τερματοφύλακα που είναι ελεύθερος?
ή μπορεί απλά να μην έχουν τί να γράψουν και να θέλουν να βγάλουν από το γκόρντονς ξζίγκι..PAOKhead έγραψε:Μπορει απλα αυτος που το εγραψε να ακουγε εκεινη την ωρα τον δισκο "Ziggy Stardust" του David Bowie και ταυτοχρονα να επινε Gordon's dry gin και να τα μπερδεψε...
- sakis_the_fraud
Επαναφερω το θεμα που ειχε ξεκινησει με τους πιτσιρικαδες.
Οι παικτες απο την ακαδημια ειναι πολυ δυσκολο να απαρτιζουν την 2η ενδεκαδα. Θα μπορουσαν ομως να ειναι σαν τριτη επιλογη και να γλιτωσουμε απο πεταμενα χρηματα.
Παραδειγμα ο σπυροπουλος που ηταν ο τριτος αριστερος μπακ και επαιξε 5 παιχνιδια και ο γεωργιαδης, ο θεωρητικα τριτος δεξιος εξτρεμ.
Υπαρχουν ομως και παιχνιδια που μπορεις να δωσεις ευκαιριες σε αυτα τα παιδια, οπως τα πρωτα ματς του κυπελλου που φετος απλα παιξαμε με την δευτερη ομαδα.
να πω επισης πως ο μπολονι εκλεινε φιλικα για να ειναι σε καλη αγωνιστικη κατάσταση ολη η ομαδα και να εχει ετοιμοπολεμους ολους τους ποδοσφαιριστές.
Να υπενθυμησω πως δεν γινεται ολοι οι παικτες των ακαδημιων να κανουν καριερα, ποσο μαλλον στον ΠΑΟΚ. 1-2 τον χρονο να βγαζεις καλα ειναι. Υπαρχουν και παικτες που πηραν χρονο συμμετοχης αλλα ειδαμε οτι δεν κανουν για τον ΠΑΟΚ, πχ αποστολοπουλος.
Διστυχως πλεον ειμαστε σε μια φαση που πρεπει να γινει ενα ξεσκαρταρισμα γιατι εχουν μαζευτει αρκετοι που βγηκαν απο την μικρη ομαδα αλλα δεν καθιερωθηκαν στην μεγαλη, ο καθενας για διαφορετικους λογους (Πελκας, παναγιωτουδης, τζανδαρης, κωνσταντινιδης, ποποβιτς ).
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Οι παικτες απο την ακαδημια ειναι πολυ δυσκολο να απαρτιζουν την 2η ενδεκαδα. Θα μπορουσαν ομως να ειναι σαν τριτη επιλογη και να γλιτωσουμε απο πεταμενα χρηματα.
Παραδειγμα ο σπυροπουλος που ηταν ο τριτος αριστερος μπακ και επαιξε 5 παιχνιδια και ο γεωργιαδης, ο θεωρητικα τριτος δεξιος εξτρεμ.
Υπαρχουν ομως και παιχνιδια που μπορεις να δωσεις ευκαιριες σε αυτα τα παιδια, οπως τα πρωτα ματς του κυπελλου που φετος απλα παιξαμε με την δευτερη ομαδα.
να πω επισης πως ο μπολονι εκλεινε φιλικα για να ειναι σε καλη αγωνιστικη κατάσταση ολη η ομαδα και να εχει ετοιμοπολεμους ολους τους ποδοσφαιριστές.
Να υπενθυμησω πως δεν γινεται ολοι οι παικτες των ακαδημιων να κανουν καριερα, ποσο μαλλον στον ΠΑΟΚ. 1-2 τον χρονο να βγαζεις καλα ειναι. Υπαρχουν και παικτες που πηραν χρονο συμμετοχης αλλα ειδαμε οτι δεν κανουν για τον ΠΑΟΚ, πχ αποστολοπουλος.
Διστυχως πλεον ειμαστε σε μια φαση που πρεπει να γινει ενα ξεσκαρταρισμα γιατι εχουν μαζευτει αρκετοι που βγηκαν απο την μικρη ομαδα αλλα δεν καθιερωθηκαν στην μεγαλη, ο καθενας για διαφορετικους λογους (Πελκας, παναγιωτουδης, τζανδαρης, κωνσταντινιδης, ποποβιτς ).
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk