Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
http://inpaok.com/181301/a%CF%85%CF%84% ... %BF%CE%BA/
να και 2 φρεσκα ονοματα
«Κλεφτές ματιές» στην Μπράγκα ρίχνει ο ΠΑΟΚ. Στον Δικέφαλο προτάθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της Πορτογαλικής ομάδας και εξετάζονται από τους ιθύνοντες της ομάδας. Ο λόγος για τους Ούγκο Φιλίπε Βιέιρα και Ροντρίγκο Μπατάλια!
να και 2 φρεσκα ονοματα
«Κλεφτές ματιές» στην Μπράγκα ρίχνει ο ΠΑΟΚ. Στον Δικέφαλο προτάθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της Πορτογαλικής ομάδας και εξετάζονται από τους ιθύνοντες της ομάδας. Ο λόγος για τους Ούγκο Φιλίπε Βιέιρα και Ροντρίγκο Μπατάλια!
h πορτογαλια και λογω σαντος μας παει....τωρα δυσκολες περιπτωσεις μου φαινονται....μακαρι...
Ε όχι και δύσκολες περιπτώσεις ρε Μανιακέ..
Είναι 2 παίχτες που δεν υπολογίζονται από τη Μπράγκα.. που τερμάτισε 8η στην Πορτογαλία.. 8η..
Αν είναι αυτές δύσκολες περιπτώσεις τότε να το κλείσουμε το μαγαζί.
Είναι 2 παίχτες που δεν υπολογίζονται από τη Μπράγκα.. που τερμάτισε 8η στην Πορτογαλία.. 8η..
Αν είναι αυτές δύσκολες περιπτώσεις τότε να το κλείσουμε το μαγαζί.
- MrNapolitanos
Κλεινει Ντιεγκο ο Παοκ!!
Συμφωνα με πληροφοριες απο τον κυκλο του, ο DIEGO της ατλετικο (πρωην των βολφσμπουργκ/βερντερ/γιουβεντους/πορτο) του ο οποιου το συμβολαιο ολοκληρωνεται στα τελη του μηνα, πρωταθηκε και εξεταζεται απο το ποδοσφαιρικο τμημα της ΠΑΕ.
Ο Αντελινο Βιειρινια, ο οποιος μεχρι περυσι ηταν συμπαικτης του βραζιλιανου στη βολφσμπουργκ, φαινεται να εχει αναλαβει το ψηστιρι μιας και τους δυο αντρες συνδεει μακροχρονια φιλια απο τη συνυπαρξη τους στην πορτο την περιοδο 2005-2006.
O Αγγελος Αναστασιαδης εχει δωσει το OK, και ολοι πλεον περιμενουν την αφιξη του Ιβαν Σαββιδη ο οποιος λεγεται οτι ειναι διατεθειμενος να δαπανισει το ποσο των 1.8εκ ευρω για να κανει ο ΠΑΟΚ δικο του το βραζιλιανο μαγο.
Επειδη καποιοι ζητουσατε παππα δημιουργησα εναν
παντως περα απ'την πλακα δεν απαιχει και πολυ απο πραγματικο "αρθρο"...
Συμφωνα με πληροφοριες απο τον κυκλο του, ο DIEGO της ατλετικο (πρωην των βολφσμπουργκ/βερντερ/γιουβεντους/πορτο) του ο οποιου το συμβολαιο ολοκληρωνεται στα τελη του μηνα, πρωταθηκε και εξεταζεται απο το ποδοσφαιρικο τμημα της ΠΑΕ.
Ο Αντελινο Βιειρινια, ο οποιος μεχρι περυσι ηταν συμπαικτης του βραζιλιανου στη βολφσμπουργκ, φαινεται να εχει αναλαβει το ψηστιρι μιας και τους δυο αντρες συνδεει μακροχρονια φιλια απο τη συνυπαρξη τους στην πορτο την περιοδο 2005-2006.
O Αγγελος Αναστασιαδης εχει δωσει το OK, και ολοι πλεον περιμενουν την αφιξη του Ιβαν Σαββιδη ο οποιος λεγεται οτι ειναι διατεθειμενος να δαπανισει το ποσο των 1.8εκ ευρω για να κανει ο ΠΑΟΚ δικο του το βραζιλιανο μαγο.
Επειδη καποιοι ζητουσατε παππα δημιουργησα εναν

Έλα ντε..
εγώ νομίζω πως κατά βάση ενδιαφερόμαστε για τον Vieira, μάλλον για αγορά, και μας δίνουν και το μικρό αμανατιά δανεικό.. έτσι μου κάνει η λογική.
εγώ νομίζω πως κατά βάση ενδιαφερόμαστε για τον Vieira, μάλλον για αγορά, και μας δίνουν και το μικρό αμανατιά δανεικό.. έτσι μου κάνει η λογική.
αντε να δουμε...να κινηθει λιγο η αγορα....εν τω μεταξει κπ ειδα 150 000 για ιτανζ...τι να πω....
- thanos-xanthi
παντως απο το 24 λιγο νωριτερα εβγαλαν οτι ειναι κοντα σε 2 κινησεις σημαντικες
και λιγο μετα βγαζει ο αλλος 2 ονοματα
αν πραγματικα ειναι αυτοι οι 2 και τα διαρρεουν οι μεν, ενω οι αλλοι τα κρατανε , θα φανει
το καλυτερο να ακουγονται με το που κλεισουν, μη μπλεχτει και κανενας ακομα
ειδικα με τον Βιειρα ας πουμε ,που εχει ακουστει και για αλλες ελληνικες ομαδες παλιοτερα
και λιγο μετα βγαζει ο αλλος 2 ονοματα
αν πραγματικα ειναι αυτοι οι 2 και τα διαρρεουν οι μεν, ενω οι αλλοι τα κρατανε , θα φανει
το καλυτερο να ακουγονται με το που κλεισουν, μη μπλεχτει και κανενας ακομα
ειδικα με τον Βιειρα ας πουμε ,που εχει ακουστει και για αλλες ελληνικες ομαδες παλιοτερα
Για άλλες ομάδες αλλά και εμάς.. τώρα τον θυμήθηκα κι εγώ με ένα search οτι μας τον έγραφαν και πέρσυ..
https://www.google.gr/search?q=%CE%B2%C ... E%9F%CE%9A
edit: Καπάκι παπάς για Miroslav Radovic της Legia από πετρωτό..
Ο kataramenos είδα είπε δεν έχει παπάδες? Ε πάρε 3 μαζεμένους..

https://www.google.gr/search?q=%CE%B2%C ... E%9F%CE%9A
edit: Καπάκι παπάς για Miroslav Radovic της Legia από πετρωτό..
Ο kataramenos είδα είπε δεν έχει παπάδες? Ε πάρε 3 μαζεμένους..

- desperando
- Επικοινωνία:
γιατι ο βιερα ειναι καλυτερος απο τον αργεντινο?Parolos έγραψε:Έλα ντε..
- thanos-xanthi
Parole ο Πετρωτος μακραν απο τους πιο παπατζηδες, χαλαρα ο μεγαλυτερος παπας
δεν εχει πετυχει καμια μεταγραφη
ασε που απλα λεει οτι προταθηκε, του το σφυριξε κανας μανατζερ και το γραψε
δεν εχει πετυχει καμια μεταγραφη
ασε που απλα λεει οτι προταθηκε, του το σφυριξε κανας μανατζερ και το γραψε
για τον hugo vieira λεγανε περσυ τετοια εποχη και εβγαινε κ ο μανατζερ κτλ κ λεγανε οτι η Benfica ζητουσε 500-600 για να τον δωσει ,γιατι ειχε κανει τρομερη χρονια προπερσυ... τελικα τον δωσανε μεσα αυγουστου τζαμπα στην Μπραγκα.. αλλα δεν ξερεις τι παιζει εκει.. η μπραγκα εχει καλους παικτες γενικα ,αν και 8η.. ειχε προπονητη τον παππου που ηταν κ στο βαζελο..
ο Αργεντινος αποκλειεται γιατι μολις τον πηρανε .. για δανεικος μου φαινεται αστειο...
υ.γ περσυ παντως τις μεταγραφες βιτορ,λοπεζ,στοχ,λουκας το ινπαοκ τις εβγαλε..
ο Αργεντινος αποκλειεται γιατι μολις τον πηρανε .. για δανεικος μου φαινεται αστειο...
υ.γ περσυ παντως τις μεταγραφες βιτορ,λοπεζ,στοχ,λουκας το ινπαοκ τις εβγαλε..
Και εγω την ιδια αποψη εχω,το inpaok ειναι αξιοπιστο σε θεματα μεταγραφων.
Αυτος ο βιερα λεει τιποτα? despe? η οποιος αλλος εχει αποψη.
Αυτος ο βιερα λεει τιποτα? despe? η οποιος αλλος εχει αποψη.
περσυ που ειχα πλακωθει στα βιντεακια για να τον δω καλος φαινοταν ..παιζει παντου πισω απο φορ κ σκοραρει κιολας... σιγουρα καλυτερος απο ολισε κ γεωργιαδη...
Ο μικρός ήταν απογοήτευση φέτος.. φαίνεται ανέτοιμος για Ευρώπη.. με προσαρμογή ίσως παίξει..desperando έγραψε:γιατι ο βιερα ειναι καλυτερος απο τον αργεντινο?Parolos έγραψε:Έλα ντε..
το θέμα είναι οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να τελειώσει με το "ετοιμάζω παίχτες για άλλους" κάποια στιγμή..
οπότε τον Αργεντίνο θα τον ήθελα μόνο για κανονική μεταγραφή.. για δανεικό τί να τον κάνω έχω τον Κάτσε..