Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτός είναι ο Elvis Presley black edition!
Εικόνα

Από τραυματισμούς πολύ καλά είμαι, με προετοιμασία θα 'μαι πανέτοιμος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τετ 04 Ιουν 2014, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

είναι τοσο φτηνη η προπαγανδα παντως που κανουν οι αρδ μας που μας ''προτρεπουν΄΄ να παιρνουμε το μερς της αντίθετης πλευρας παντα χωρις καν να καιγόμαστε....περιπτωση τσιστιακοφ παράδειγμα...επιλεκτικαα βγηε για ολισε.για μαρτενς μαντουρο..ποσο κοστισαν κλπ....ας πουνε και για νινη σπυροπουλο, λοπεθ κι αλλους...

άλλο να σαι κακος στη δουλεια σου αλλα αυτό που κανουν είναι καθαρη αλητεια....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πάντως δεν πρέπει να εξαιρούμε αυτόν από τα εξτρέμ

Εικόνα

Ο Δημήτρης Γιαννούλης του Βατανιακού, 18 χρονών πλάγιος επιθετικός.. Λογικά προετοιμασία θα κάνει με την α' ομάδα (πολλούς πιτσιρικάδες θα 'χουμε εκεί, καλό αυτό) και θα αξιολογηθεί.. Δεν έχω ιδέα βέβαια για το παιδί, πέρα από ένα video που κυκλοφόρησε όταν τον πήραμε. Ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη μεταγραφή μας για αυτήν την μεταγραφική περίοδο και κόστισε 20.000 - 25.000 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

εγω παντως ειμαι της αποψης οτι για να παρεις πρωταθλημα σε αυτη την λιγδα που λεμε πρωταθλημα πρεπει να εχεις ομαδα τουλαχιστον 1 σκαλι πανω απο γαυρο..που σημαινει παρα πολυ μεγαλο ποσοστο επιτυχιας σε μεταγραφες + πολυ γερο κομποδεμα στις μεταγραφες... τωρα αν με αγγελο παρουμε δημουτσους και τατους και κοροβεσηδες νομιζω προκοπη δεν κανουμε (δεν εχω τπτ με τους συγκεκριμενους παιχτης και ισα ισα τους εχω καλους για τη λιγδα αλλα νομιζω σε ομαδα πρωταθλητισμου που θελουμε να δημιουργησουμε δεν κανουν). Βεβαια οταν λεω μεταγραφες δεν εννοω μονο τις μεγαλες μεταγραφες γιατι παλι δεν σου εγγυαται κανενας οτι θα παιξουν..αρα παμε στους εξελιξιμους παιχτες που θα τους φερεις θα κανουν ονομα και θα εχουν μια πολυ καλη μεταπωλητικη αξια και ετσι σιγα σιγα θα φερεις και τα αποτελεσματα που θελεις. Γιατι κακα τα ψεμματα ο ΠΑΟΚ ευρωπαικα (τσου-λου) δεν ειναι γνωστος , ενω η μεγαλυτερη νικη του gay δεν ειναι τα συνεχομενα πρωταθληματα αλλα οτι παει τσου-λου καθε χρονο και φυσικα ειναι οι τελευταιες χρονιες που τα παει καλα και εχει αναγκασει την ευρωπη να ασχοληθει μαζι του..αυτο ειναι επιτυχια και για αυτο πουλαει στις τιμες που πουλαει..εκει φαινεται οτι εχει αλλαξει επιπεδο..και εγω αυτο θελω και νομιζω οτι ειναι πιο σημαντικο απο μια εφημερη επιτυχια η οποια δεν θα εχει συνεχεια...αρα ταλενταρες θελω να βλεπω στη τουμπα οχι ομως ταλεντα-κουτσιανικουλης , θελω 5 ταλεντα αλλα βιειρινια να σειονται και τα τσιμεντα οταν θα παιζουμε..και μετα θα ερθουν και οι τιτλοι και απο ολα! :nairepaok: :pano: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

aisiodoksos έγραψε: θελω 5 ταλεντα αλλα βιειρινια να σειονται και τα τσιμεντα οταν θα παιζουμε
Φίλε όχι απλά το τερμάτισες, αλλά μόλις έσπασε το κοντέρ.... :lol: :lol: :lol:
kostas kat

Δημοσίευση από kostas kat »

RoMaN έγραψε:Πάντως δεν πρέπει να εξαιρούμε αυτόν από τα εξτρέμ

Εικόνα

Ο Δημήτρης Γιαννούλης του Βατανιακού, 18 χρονών πλάγιος επιθετικός.. Λογικά προετοιμασία θα κάνει με την α' ομάδα (πολλούς πιτσιρικάδες θα 'χουμε εκεί, καλό αυτό) και θα αξιολογηθεί.. Δεν έχω ιδέα βέβαια για το παιδί, πέρα από ένα video που κυκλοφόρησε όταν τον πήραμε. Ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη μεταγραφή μας για αυτήν την μεταγραφική περίοδο και κόστισε 20.000 - 25.000 ευρώ.
Ολοι εδω στην Κατερινη μιλανε για ενα πολυ καλο παιχτη ο οποιος ομως θελει να δεσει σωματικα για να μποερι να σταθει στην μεγαλη ομαδα...
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

angelheart έγραψε:
aisiodoksos έγραψε: θελω 5 ταλεντα αλλα βιειρινια να σειονται και τα τσιμεντα οταν θα παιζουμε
Φίλε όχι απλά το τερμάτισες, αλλά μόλις έσπασε το κοντέρ.... :lol: :lol: :lol:

φαντασου τι 5αρες θα ριχνουμε!!!! :opaokara:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

διαβασα το αρθρο απο paokweb για φορτουνη κ μου πεσανε τα μαλλια..δηλαδη ζηταει 3 εκ η καιζερ για παικτη που δενυπολογιζει κ εκανε 18 συμ οι3-4 βασικος κ εχει 1 χρονο συμβολαιο...την ιδια στιγμη αρθρα του γαυρου γραφουν οτι το ποσο που ζητησε η γερμανικη ομαδα ειναι κατω του 1 εκ ευρω ..Περσυ τετοια εποχη απο Αιντραχτ Φρανκ. ζητησε 800.000 συν μεταπωληση.. Τεσπα πιστευω η δουλεια θα γινει στο 500αρικο κ μεταπωληση..εδω για Σκονδρα εδωσε 250.000 ,6μηνες πριν ληξει το συμβολαιο...

ο γιαννουλης που λεει ο αδερφος ,απο οτι εμαθα ειναι καλος παικτης,αλλα για του χρονου δυσκολα τον βλεπω..μαλλον για Αιγινιακο μια χρονια κ μετα βλεπουμε...
επισης ρωτησα για τον μαυρο της τσελσι(τον φιγκειρα) κ μου ειπαν καλα λογια...περιφεριακος φορ... οι αλλοι μαυροι μαπα ηταν..(αρα δεν πρεπει να ηταν ο μπαικερ μεσα σε αυτους)... ηταν κ ενας στοπερ αλλα οχι καλος...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Demir αυτά που έγραφαν για αυτό το παιδί (τον Baker) είναι από τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ fail σε που έχω διαβάσει. Και έχω διαβάσει ΠΟΛΛΑ epic fail ρεπορτάζ.

Ο Figuera (κάπως έτσι τέσπα) ΔΕΝ είναι παίκτης της Τσέλσι εδώ και καιρό, και δοκιμάστηκε και σε άλλες ομάδες. Αυτός ναι. Μπορεί να ήταν στις προπονήσεις. Και σίγουρα, μιας και σε κάποια στιγμή έκανε για την Τσέλσι, δεν μπορεί να είναι άσχετος.

Ας μη το συνεχίσω. Τι να πω άλλωστε ; να ξανακράξω κάποιους ΑΡΔ ; ε και ; αυτοί ΒΡΙΣΚΟΥΝ και κάνουν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο ιδιος ο φορτουνης δηλωσε οτι οι γερμανοι δεν θα σταθουν εμποδιο ζητωντας πολλα χρηματα.
Τωρα αυτα τα ρεπορταζ του κωλου που αναπαραγεται εδω μεσα συνεχεια απο σαιτ επισης του κωλου δε μπορω να καταλαβω τι εξυπηρετουν.

Υ.Γ Οι γερμανοι δεν τον θελουν πλεον η χρονια του ηταν κακιστη οπως και της ομαδας του,αν τα βρουμε με τον παιχτη τοτε με 200 χιλιαρικα θα μας τον στειλουν με κορδελα και αυτο που λεω το υπογραφω.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εννοειται...ακου 3 μυρρια...αλλαγη ηταν, μουντιαλ δεν παει...στη β γερμανιας ειναι σε ενα χρονο ληγει....Μαζι με βουκιτς θα μαθει μακαρι να ρθει...για βασικος βεβαια ετσι και ετσι// δε νομιζω ακομα..
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Σύμφωνα με το "The Chelsea Football Club Wiki" ο Figueira είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι του 2013, εδώ και ένα χρόνο δηλαδή. Δοκιμάστηκε επίσης στη Μπρεντφορντ και τη Γουεστ Χαμ.

"Further injuries led to another curtailed campaign in 2012-13, and with no professional contract offer on the table, Walter trialled at both Brentford and West Ham United whilst looking for a new club. He officially became a free agent when his Chelsea contract ended in June 2013."
http://thechels.info/wiki/Walter_Figueira
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Θα ήθελα κάποιον Ουρουγουανό, είναι από τη φύση τους τσαμπουκάδες, ταιριάζουν στο DNA μας. Ο Πάμπλο θα μπορούσε να υποδείξει κάποιον άραγε?
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

Ολοι εσεις που κραζετε αυτους που θα θελαν παικτες τυπου 'δημουτσο' 'τατο' κτλ.. και προτιματε να χρησιμοποιηθουν οι μικροι μας , αν τυχον επιλεγει αυτο το σεναριο και δειξουν οι μικροι οτι δεν κανουν/δεν μπορουν να σταθουν στην ομαδα, μην σας δω να κανετε κωλοτουμπες και να κραζετε μετα τους μικρους η την διοικηση... γιατι και φετος και περυσι 18 μικρους δανεικους τους στειλαμε... μονο ο κατσε εχει μεινει και ειναι βασικος.. Αν ηταν τοσο καλοι αυτοι οι μικροι δεν θα εμενε κανενας ακομα αραγε?? δηλ μου λετε οτι θα παω να παιξω 3 διοργανωσεις με κιοσε και σαββιδη???
Προς θεου , δεν λεω να τους πεταξουμε στα σκυλια και να παρουμε εμπειρους και μεγαλους. ας αποφασισουν αυτοι που πρεπει και ξερουν υποτιθεται το καλτυτερο για την ομαδα και τον σκοπο της. Απλα εχω βαρεθει και εδω και στο γηπεδο να ακουω γκρινιες...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εγώ θα πήγαιναν και θα επαιρνα τον 1ο σκορερ της β Αργεντινής τον καλυτερο αμυντικό στην ουραγουαη που λέει και μια ψυχή,σε καλη ηλικία όλοι ,πάντως τα βασσανα μας τελειώνουν έρχεται ο ιΙβάν το σΣάββατο και απο βδομάδα ελπίζω να ανακοινωσουμε και κάνα παίκτη κλείσε κάνα παίκτη άντε ρε ΠΑΟΚ τα ζώα μου αργά μια ζωη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”