Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Freemind,
Πραγματικα με κουρασες, εχεις γραψεις 3 σελιδες, τα ιδια, επαναλαμβανεσαι και εστιαζεις σε δυο πραγματα (επιχειρηματα). Οτι ειναι 61 χρονων και οτι εχει πτωτικη πορεια.
Ρε φιλε προπονητη θελουμε, δεν ψαχνουμε μοντελο για πασαρελα.
Με τη λογικη σου ιδανικος θα ηταν ο πασιεντζα, αμεσως ομως μετα την επιτυχια με την μπραγκα ( στην ανοδικη του πορεια).
Τωρα αν ο πασιεντζα παει καπου και δεν παει τελικο E.L. θα πεις οτι εχει πτωτικη πορεια?
Για τον γχ και τον ιβιτς που εγραψες, μακαρι να πετυχουν καποτε οπως πετυχε ο Αγγελος. Η διαφορα ειναι ομως οτι ο Αγγελος ηδη εχει πετυχει, αρα δεν υπαρχει το ρισκο της επιλογης που θα ειχαν οι αλλοι 2. Τωρα πως εσυ σκεφτεσαι αναποδα, δεν μπορω να το εξηγησω. Να εγραφες για καποιο φτασμενο ονομα ναι, το καταλαβαινω. Αλλα ειπαμε εσυ τον αποκλειεις λογω ηλικιας λες και ψαχνεις γκομενα
Πραγματικα με κουρασες, εχεις γραψεις 3 σελιδες, τα ιδια, επαναλαμβανεσαι και εστιαζεις σε δυο πραγματα (επιχειρηματα). Οτι ειναι 61 χρονων και οτι εχει πτωτικη πορεια.
Ρε φιλε προπονητη θελουμε, δεν ψαχνουμε μοντελο για πασαρελα.
Με τη λογικη σου ιδανικος θα ηταν ο πασιεντζα, αμεσως ομως μετα την επιτυχια με την μπραγκα ( στην ανοδικη του πορεια).
Τωρα αν ο πασιεντζα παει καπου και δεν παει τελικο E.L. θα πεις οτι εχει πτωτικη πορεια?
Για τον γχ και τον ιβιτς που εγραψες, μακαρι να πετυχουν καποτε οπως πετυχε ο Αγγελος. Η διαφορα ειναι ομως οτι ο Αγγελος ηδη εχει πετυχει, αρα δεν υπαρχει το ρισκο της επιλογης που θα ειχαν οι αλλοι 2. Τωρα πως εσυ σκεφτεσαι αναποδα, δεν μπορω να το εξηγησω. Να εγραφες για καποιο φτασμενο ονομα ναι, το καταλαβαινω. Αλλα ειπαμε εσυ τον αποκλειεις λογω ηλικιας λες και ψαχνεις γκομενα
ίσα ίσα...γι αυτό ακριβώς τον λόγο έχει αξία η άποψη μου...γιατί συνήθως με κατηγορούσατε στο άλλο φόρουμ για μόνιμη στήριξη στην ΠΑΕ........(Εσύ ποιος είσαι?)Black&White έγραψε:Την άποψή του λέει ο free , ρε σεις. Δεν έχει το δικαίωμα; Κι εμείς έχουμε το δικαίωμα να τη γράψουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι ανψ μας χαλάει...
Βέβαια να τα έλεγε κανένας άλλος , θα του έλεγα και μπράβο που πάει κόντρα στο ρεύμα. Αλλά o free ,ο επονομαζόμενος και "ΠΑΕ ΠΑΟΚ" γιατί πάντα ακολουθούσε τη γραμμή της εκάστοτε ΠΑΕ και θεωρούσε αλλόθρησκους όσους είχαν άλλη άποψη , δε θα έπρεπε να είναι τόσο παθιασμένος. Έτσι free;
Φαντάσου λέει free , να αντικαταστήσει τον Άγγελο η άλλη σου αγάπη, ο Μπάγεβιτς!
ΤΕΛΟΣ! ΑΡΧΙΖΩ, ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ΝΑ ΣΒΗΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ.
ΝΤΙΝΟΣ
ΝΤΙΝΟΣ
α ωραία βλέπω απόλυτη δημοκρατία στο φόρουμ...κάποιος Ντινος εδώ οπαδός της Χρυσής Αυγής μάλλον σβήνει τα σχόλια γιατί...δεν του άρεσαν....άσχετα αν δεν βρίζω ή αν δεν κάνω κάτι που είναι αντίθετο με τους κανόνες του φόρουμ.....
Σ3 γίναμε τελικά καλά λέω.....απαγορεύονται αντίθετες απόψεις...
- Dinos_Liverpool
Φτάσαμε να θεωρούμε τις απόψεις του freemind και άλλον όπως και τις αφεντιάς μου προκλητικές και κακόβουλες για την ομάδα με σβησίματα ποστ κλπ κλπ. Γιατί; Επειδή δε συμφωνούν με τις απόψεις κάποιων. Γιατί επιχειρήματα έχει σε αυτά που λέει άσχετα αν δεν σας αρέσουν. Ο Άγγελος και μεγάλος είναι, και όλα τα παράρτηματα προπονούσε, και ούτε αγγλικά ξέρει για να μεταδώσει την ιδέα του ΠΑΟΚ σε ξένους παικταράδες που όλοι συμφωνούμε ότι χρειάζεται η ομάδα, ούτε κονέ έχει να φέρει μεγάλους παίχτες. Ας μη πω για τη προοπτική του 3-5-2 που δε το παίζει κανείς ούτε στο σουμπούτεο.
Ενώ απόψεις σα την παρακάτω δεν προσβάλουν τη νοημοσύνη μας και το μυαλό μας!
Το είπαν οι προφητίες; Η Πυθία; Η Λίτσα Πατέρα; Θα μου άρεσε να ακούσω και κανένα ποδοσφαιρικό επιχείρημα έτσι για να καταλάβω και εγώ.
Αλλά είπαμε θετική ενέργεια πάνω απ όλα είναι αυτό που χρειαζόμαστε
αυτά είναι γνωστά πράγματα και το ποιο βασικό συστατικό της επιτυχίας. Ο Bill της Microsoft ντε, έτσι έκανε ότι έκανε με θετική ενέργεια όχι με σωστό πλάνο, πολύ δουλειά, καλούς συνεργάτες και πάνω απ όλα ΝΕΕΣ και ΦΡΕΣΚΕΣ Ιδεές. Η για να πούμε και ποδοσφαιρικά η Real έχει 10 κούπες με θετική ενέργεια και όχι επειδη είχε πάντα τους καλύτερους προπονητές και πάιχτες. Που αν εμείς σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ είμαστε γκρινιάρηδες αυτοί είναι οι 10εκατομύρια φορές παραπάνω αλλά τα πήραν!
Αλλά δε τρέχει, εδώ θα είμαστε και θα δούμε ότι οι ίδιοι που σήμερα αποθεώνουν θα είναι και οι πρώτοι που θα τον κράζουν αν αρχίσουν οι στραβές. Όπως και με το μήτσο της καρδιά τους μετά τον τελικό.
Γεννημένος και φυσικός προπονητής του ΠΑΟΚ!!! Οκ για ποιόν; Για σένα; Για μένα; Και με ποιό επιχείρημα;mbison έγραψε:Τον προπονητή που έχουμε μαζί του τις περισσότερες νίκες πήραμε, τον αποδεδειγμένο ηγέτη και εμπνευστή για κάθε παίκτη που θα του μεταδώσει το τί εστί ΠΑΟΚ και θα παίζει σαν ΠΑΟΚ. Και στις άλλες ομάδες έκανε έργο, αλλά είναι γενημμένος και ο φυσικός προπονητής του ΠΑΟΚ. Αν θες να πιέσεις για πρωταθλητισμό, γράψε να πάρουμε κανένα παίκτη και άσε τον προπονητή να δουλέψει με ό,τι παίκτες έχει, γιατί μέχρι τώρα την Κ-20 βλέπω να πηγαίνει στην Ολλανδία.
Το είπαν οι προφητίες; Η Πυθία; Η Λίτσα Πατέρα; Θα μου άρεσε να ακούσω και κανένα ποδοσφαιρικό επιχείρημα έτσι για να καταλάβω και εγώ.
Αλλά είπαμε θετική ενέργεια πάνω απ όλα είναι αυτό που χρειαζόμαστε

Αλλά δε τρέχει, εδώ θα είμαστε και θα δούμε ότι οι ίδιοι που σήμερα αποθεώνουν θα είναι και οι πρώτοι που θα τον κράζουν αν αρχίσουν οι στραβές. Όπως και με το μήτσο της καρδιά τους μετά τον τελικό.
Παντως εσυ τον κραζεις ακομα προτου προπονησει! Μηπως να κανεις αυτοκριτικη?Peja 4 έγραψε:Φτάσαμε να θεωρούμε τις απόψεις του freemind και άλλον όπως και τις αφεντιάς μου προκλητικές και κακόβουλες για την ομάδα με σβησίματα ποστ κλπ κλπ. Γιατί; Επειδή δε συμφωνούν με τις απόψεις κάποιων. Γιατί επιχειρήματα έχει σε αυτά που λέει άσχετα αν δεν σας αρέσουν. Ο Άγγελος και μεγάλος είναι, και όλα τα παράρτηματα προπονούσε, και ούτε αγγλικά ξέρει για να μεταδώσει την ιδέα του ΠΑΟΚ σε ξένους παικταράδες που όλοι συμφωνούμε ότι χρειάζεται η ομάδα, ούτε κονέ έχει να φέρει μεγάλους παίχτες. Ας μη πω για τη προοπτική του 3-5-2 που δε το παίζει κανείς ούτε στο σουμπούτεο.
Γεννημένος και φυσικός προπονητής του ΠΑΟΚ!!! Οκ για ποιόν; Για σένα; Για μένα; Και με ποιό επιχείρημα;mbison έγραψε:Τον προπονητή που έχουμε μαζί του τις περισσότερες νίκες πήραμε, τον αποδεδειγμένο ηγέτη και εμπνευστή για κάθε παίκτη που θα του μεταδώσει το τί εστί ΠΑΟΚ και θα παίζει σαν ΠΑΟΚ. Και στις άλλες ομάδες έκανε έργο, αλλά είναι γενημμένος και ο φυσικός προπονητής του ΠΑΟΚ. Αν θες να πιέσεις για πρωταθλητισμό, γράψε να πάρουμε κανένα παίκτη και άσε τον προπονητή να δουλέψει με ό,τι παίκτες έχει, γιατί μέχρι τώρα την Κ-20 βλέπω να πηγαίνει στην Ολλανδία.
Αλλά είπαμε θετική ενέργεια πάνω απ όλα είναι αυτό που χρειαζόμαστεαυτά είναι γνωστά πράγματα και το ποιο βασικό συστατικό της επιτυχίας. Ο Bill της Microsoft ντε, έτσι έκανε ότι έκανε με θετική ενέργεια όχι με σωστό πλάνο, πολύ δουλειά, καλούς συνεργάτες και πάνω απ όλα ΝΕΕΣ και ΦΡΕΣΚΕΣ Ιδεές. Η για να πούμε και ποδοσφαιρικά η Real έχει 10 κούπες με θετική ενέργεια και όχι επειδη είχε πάντα τους καλύτερους προπονητές και πάιχτες. Που αν εμείς σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ είμαστε γκρινιάρηδες αυτοί είναι οι 10εκατομύρια φορές παραπάνω αλλά τα πήραν!
Το παραπανω σχολιο μου που παραθετεις ειναι προφανως υπερβολικο και οχι κυριολεκτικο. Εσυ μπορεις να γραψεις ενα ονομα προπονητη εν ενεργεια που περασε απο τον ΠΑΟΚ με περισσοτερες επιτυχιες απο αυτες του Αγγελου?
Ακομη δεν ηρθε, το 3-5-2 που το ειδες?
Και απο που κι ως που ο προπονητης φερνει παικτες? Ο τεχνικος διευθυντης και οι σκαουτερς τι θα κανουν?
Κι εδω τουλαχιστον διασφαλιζουμε σε μεγαλο βαθμο οτι θα διαλεξει τους σωστους.
Αν μη τι αλλο περιμενετε να δουμε πριν γραφετε αρνητικα
- koylispontios
Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω γιατί όλοι οι αρδ-ανεξάρτητοι παραγωγοί-ΠΑΟΚαρχες
είναι με τα μπούνια υπέρ του Α.Α.
Σίγουρα όλοι αυτοί π.χ. οι Πετρουλάκης-Ζαγόρας-Γρηγοριάδης-Μύρτος-Ραπτόπουλος -
κόκκινοι-πράσινοι κλπ θέλουν το καλό του Π.ΑΟ.Κ. μου:arrow: όπως το ήθελαν πάντα
σσ.Ευτυχώς βρέθηκε αυτός ο ενάρετος άνθρωπος και θα βάλει τάξη και στις ακαδημίες μας
είναι με τα μπούνια υπέρ του Α.Α.

κόκκινοι-πράσινοι κλπ θέλουν το καλό του Π.ΑΟ.Κ. μου:arrow: όπως το ήθελαν πάντα

σσ.Ευτυχώς βρέθηκε αυτός ο ενάρετος άνθρωπος και θα βάλει τάξη και στις ακαδημίες μας

Φανταζομαι ότι και ο Αγγελος θα κριθει δίκαια όπως κριθηκαν και οι προηγούμενοι προπονητες του ΠΑΟΚ....
δηλ.
Κάνω πρωταθλητισμό αλλα δεν μου αρέσει προσωπικα το ποδοσφαιρο που παιζει η ομάδα.......τον πουλο.
Παίζει σχήμα με το οποίο διαφωνώ?......τον πούλο.
Δεν βαζει το πουλεν μου?.....τον πούλο.
Βάζει ποδοσφαιριστή σε άλλη θέση απο αυτην που τον ξερω εγω?.....τον πούλο.
Φέρνει Χ στην Τούμπα?.......τον πούλο.
Χάνει στο καραισκακη?......τον πούλο.
Κτλ,κτλ,κτλ,κτλ
Γιατί το να στηριζω τον προπονητη της ομάδας πηγαινε και για τον φερνανταο, και για τον μπολονι, και για τον στεφενς,,,,,,αλλα προσωπικά δεν το είδα......Για να δούμε τώρα με τον Αγγελο.
δηλ.
Κάνω πρωταθλητισμό αλλα δεν μου αρέσει προσωπικα το ποδοσφαιρο που παιζει η ομάδα.......τον πουλο.
Παίζει σχήμα με το οποίο διαφωνώ?......τον πούλο.
Δεν βαζει το πουλεν μου?.....τον πούλο.
Βάζει ποδοσφαιριστή σε άλλη θέση απο αυτην που τον ξερω εγω?.....τον πούλο.
Φέρνει Χ στην Τούμπα?.......τον πούλο.
Χάνει στο καραισκακη?......τον πούλο.
Κτλ,κτλ,κτλ,κτλ
Γιατί το να στηριζω τον προπονητη της ομάδας πηγαινε και για τον φερνανταο, και για τον μπολονι, και για τον στεφενς,,,,,,αλλα προσωπικά δεν το είδα......Για να δούμε τώρα με τον Αγγελο.
- Black&White
freemind έγραψε:ίσα ίσα...γι αυτό ακριβώς τον λόγο έχει αξία η άποψη μου...γιατί συνήθως με κατηγορούσατε στο άλλο φόρουμ για μόνιμη στήριξη στην ΠΑΕ........(Εσύ ποιος είσαι?)Black&White έγραψε:Την άποψή του λέει ο free , ρε σεις. Δεν έχει το δικαίωμα; Κι εμείς έχουμε το δικαίωμα να τη γράψουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι ανψ μας χαλάει...
Βέβαια να τα έλεγε κανένας άλλος , θα του έλεγα και μπράβο που πάει κόντρα στο ρεύμα. Αλλά o free ,ο επονομαζόμενος και "ΠΑΕ ΠΑΟΚ" γιατί πάντα ακολουθούσε τη γραμμή της εκάστοτε ΠΑΕ και θεωρούσε αλλόθρησκους όσους είχαν άλλη άποψη , δε θα έπρεπε να είναι τόσο παθιασμένος. Έτσι free;
Φαντάσου λέει free , να αντικαταστήσει τον Άγγελο η άλλη σου αγάπη, ο Μπάγεβιτς!
Κάποιος που έχει υποστεί πολλές φορές από τη λεγόμενη "ΠΑΕ ΠΑΟΚ" αυτό που τραβάς εσύ τώρα.

Υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας σε όλα τα φόρουμ .Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τους εκάστοτε "Ντίνους". Εξήγησε μου εσύ, που κάποτε ήσουν ένας απ' αυτούς , για το πως σκέφτονται.
- sourmenetes
- Moderator
Ντροπη σου να λες αυτο που λες για καποιον που δεν τον ξερεις...Δευτερον για ποιο λογο λοιδωρεις τη χρυση αυγη αφου εσυ εισαι τοσο δημοκρατης???Τριτον τα τελευταια 15 σου ποστ δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να κραζουν τον αγγελο.Σου εγινε συσταση μια δυο,γιατι δε συμμορφωνεσαι???Σου εκοψε κανεις το λογο??freemind έγραψε:α ωραία βλέπω απόλυτη δημοκρατία στο φόρουμ...κάποιος Ντινος εδώ οπαδός της Χρυσής Αυγής μάλλον σβήνει τα σχόλια γιατί...δεν του άρεσαν....άσχετα αν δεν βρίζω ή αν δεν κάνω κάτι που είναι αντίθετο με τους κανόνες του φόρουμ.....
Μηπως το παρατραβας???Λεω εγω..
Αυτα με τα Σ3 τα λεγανε και αλλοι εδω μεσα οι οποιοι ειχαν καταντησει το φορουμ καφενειο.Δεν σου ειπε κανεις να μη λες την αποψη σου οσο και αντιθετη να ειναι.Αλλα να μην γινεται εριστικη μιας και δεν εχουμε δει τιποτα ακομη απο τον προπονητη.
Κοίτα σύμπτωση... το ίδιο συνέβαινε και με τον ΓΔkoylispontios έγραψε:Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω γιατί όλοι οι αρδ-ανεξάρτητοι παραγωγοί-ΠΑΟΚαρχες
είναι με τα μπούνια υπέρ του Α.Α.![]()
κόκκινοι-πράσινοι κλπ θέλουν το καλό του Π.ΑΟ.Κ. μου:arrow: όπως το ήθελαν πάντα![]()

Ντίνο σε είπε Σαουρίδη?
@freemind: Και μόνο που η γκαγκατσοπαρέα ξέρει ότι ο Άγγελος δεν θα μασίσει να μιλήσει στον ΛΑΟ, οι λακαμίες τους (πάρε-δώσε με μανατζαρέους) και τα τρυπήματα (Ραπίντ, λυκοφιλίες) θα κοπούν (αν δεν κόπηκαν ήδη) μαχαίρι.
Και επιτέλους θα λέμε

@freemind: Και μόνο που η γκαγκατσοπαρέα ξέρει ότι ο Άγγελος δεν θα μασίσει να μιλήσει στον ΛΑΟ, οι λακαμίες τους (πάρε-δώσε με μανατζαρέους) και τα τρυπήματα (Ραπίντ, λυκοφιλίες) θα κοπούν (αν δεν κόπηκαν ήδη) μαχαίρι.
Και επιτέλους θα λέμε

- Μπαρκαρούτσος
Δεν μπορώ να φανταστώ την έκφραση στο πρόσωπο του Άγγελου αν διαβάζει PAOKmania και μπαίνει στο παρόν topic...
Έχει και Facebook που το διαχειρίζεται ο ίδιος απ' ό,τι ακούω, οπότε δεν το θεωρώ απίθανο να μπαίνει κι εδώ..
Έχει και Facebook που το διαχειρίζεται ο ίδιος απ' ό,τι ακούω, οπότε δεν το θεωρώ απίθανο να μπαίνει κι εδώ..