Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
sporos123

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από sporos123 »

Για να αλλαξει ο ΠΑΟΚ επιπεδο,πρεπει να αλλαξουμε και εμεις επιπεδο.Ειμαστε ετοιμοι?δΕν νομιζω
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν πρόκειται να δουμε ποτε προκοπή σαν ομάδα. Πρόοδος μηδέν.

Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:
gergeo4 έγραψε:δημουτσος-τατος-μαλεζας-φυτανιδης-γουτας-φορτουνης και βαζω εγω γιανιωτα(με επιφύλαξη)-ταχτσιδη-κονε και εισαι απιστευτα!παρε και 4-5 το πολυ ξενους(επιθετικο-εξτρεμ-6αρο8αρι-κεντρο αμυνα και ισως αρ. μπακ) και χτυπας πρωταθλημα για πλακα!
Αδερφε σορρυ που θα στο χαλασω αλλα με τετοιου ειδους μεταγραφες (εκτος μαλεζα και φορτουνη) θα κανεις την χαρη στον γαυρο να σε γλενταει μεσα εξω για τα επομενα χρονια και να στέφεται πρωταθλητης απο τον σεπτεμβρη....
+απειρο
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

δηλαδή ποσο καλυτεροι ειναι ο μανιατης-ο σαμαρης-ο σιοβας απο δημουτσο-τατο-μαλεζα?αμφιβαλλω αν ειναι εστω κ λιγο καλυτεροι..μη τα ισοπεδονουμε ολα!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο δημουτσος δεν είναι ασχημος σαν παικης.συμπαθης θα ελεγα...παιζει χαφ πλεον και ο χι εξτρεμ όπως ξεκινησε...τωρα το θεμα είναι αν τον θες γιατι τον θες (προφανως επιπεδο δεν αλλαζεις) και με ποσα ερχεται...
Για φορτουνη είμαι πολύ υπερ...εξτρεμ δεν εχουμε καθολου πλην λουκας...παιζει ολες ις θεσεις της 3αδας..

για γουτα με κανονικο ποσο είμαι υπερ, πιστευω και ιντζιδη όμως...του 94 και 93 είναι..

Αλλα το θεμα είναι οι ξενοι που πρεπει να ρθουν...ο τσακο πισω ο (χ νατχο και ο ψ στοχ) επι 2

επισης μακαρι να πουλήσουμε καναν μουντιαλικο...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Athens έγραψε:
SePuLtUrA_4_ έγραψε:
gergeo4 έγραψε:δημουτσος-τατος-μαλεζας-φυτανιδης-γουτας-φορτουνης και βαζω εγω γιανιωτα(με επιφύλαξη)-ταχτσιδη-κονε και εισαι απιστευτα!παρε και 4-5 το πολυ ξενους(επιθετικο-εξτρεμ-6αρο8αρι-κεντρο αμυνα και ισως αρ. μπακ) και χτυπας πρωταθλημα για πλακα!
Αδερφε σορρυ που θα στο χαλασω αλλα με τετοιου ειδους μεταγραφες (εκτος μαλεζα και φορτουνη) θα κανεις την χαρη στον γαυρο να σε γλενταει μεσα εξω για τα επομενα χρονια και να στέφεται πρωταθλητης απο τον σεπτεμβρη....
+απειρο
Δηλαδή ο Κονέ (αρχηγός και από τους καλύτερους στην Bologna) και ο Ταχτσίδης (23 ετών με εμπειρία Verona, Roma, Genoa, Catania, Torino) δεν μας κάνουν??? :shock:
O Σάμαρης δηλαδή είναι καλύτερος από αυτούς???
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

gergeo4 έγραψε:δηλαδή ποσο καλυτεροι ειναι ο μανιατης-ο σαμαρης-ο σιοβας απο δημουτσο-τατο-μαλεζα?αμφιβαλλω αν ειναι εστω κ λιγο καλυτεροι..μη τα ισοπεδονουμε ολα!
η υπερεκτιμηση του ροστερ μας εφερε τα απογοητευτικα αποτελεσματα...θα δεις που θα καταληξουν οι προηγουμενοι για να καταλαβεις
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Ποιος να μου το ελεγε καποτε οτι ο ΠΑΟΚ θα βρει φραγκατο μεγαλομετοχο και ο λαος θα σφαζεται στο αν ο τατος και ο δημουτσος ειναι χρησιμες μεταγραφες για να αλλαξει ο ΠΑΟΚ επιπεδο....τελικα καποιος μας κανει πλακα δεν εξηγείται αλλιως... :lol: :lol: :lol: :lol:

Εδω να μου πεις σου εφεραν νινη και σπυροπουλο....στον δημουτσο και στον τατο κωλησες εσυ???.... :lol: :lol:
ολη η αληθεια για τον ΠΑΟΚ που ζουμε τα τελευταια δυο χρονια
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Προσπαθώντας να καταλάβω τι γίνεται μέσα από τα ΑΡΔο-άρθρα πιστεύω ότι ρεαλιστικά πάμε μάλλον για Φορτούνη, Μαλεζά, Γούτα... κάνουμε κινήσεις στο παρασκήνιο για Stoch και El Chako... και ελπίζω ότι περιμένουμε έχοντας κάνει πρόταση στον Natkho.

Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Αν αρχισουμε παλι να δινουμε τα λεφτα σε Δημουτσους κ σια ενω ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΟΡΜΟΥ, αστα να πανε.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ και αν περισσευει κατι, παρτε και Δημουτσο,Μαλεζα κ σια. Αλλιως πιτσιρικια.

ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΥΣ να το πειτε να μην κοροιδευομαστε. Παμε για τριτοτεταρτοι και με υπερβαση, δευτεροι. Αν αυτο ειναι το οραμα του Ιβαν, παω πασο. Εγω ομως επειδη λογιστης του δεν ειμαι, απαιτω ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ που θα κλεισουν την ψαλιδα με το γαυρο.
Οποιος νομιζει οτι αυτο γινεται με αυτους τους παικτες που ακουγονται, οκ.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Athens έγραψε:
gergeo4 έγραψε:δηλαδή ποσο καλυτεροι ειναι ο μανιατης-ο σαμαρης-ο σιοβας απο δημουτσο-τατο-μαλεζα?αμφιβαλλω αν ειναι εστω κ λιγο καλυτεροι..μη τα ισοπεδονουμε ολα!
η υπερεκτιμηση του ροστερ μας εφερε τα απογοητευτικα αποτελεσματα...θα δεις που θα καταληξουν οι προηγουμενοι για να καταλαβεις
Ενώ το κράξιμο και η απαξίωση του ρόστερ έφερε τα θεμιτά...

Το έχω πεί και παραπάνω και το ξαναλέω τώρα...

Ο gayβρος δεν έχει καλύτερο προϊόν, απλά ξέρει και το πλασάρει καλύτερα από εμάς!
Και σου φέρνω παράδειγμα τον Lucas.
Πάιχτης που την 1η χρονιά θα έβαζε 11 goal και 15 assist στον gayβρο θα ήταν υπερπαίχτης και θα βρίζαμε θεούς και δαίμονες που δεν μπορέσαμε να τον πάρουμε εμείς! Τώρα που τον έχουμε έμεις δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ είναι γατάκι, λίγος, φλώρος, χέστης και πρέπει να τον διώξουμε!
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Μάγκες, ο Μαλεζάς έχει θέμα με το γόνατό του. Για την ακρίβεια έχει λιωμένο χόνδρο. Ελπίζω να μην την πατήσουμε...

Γουστάρω Γούτα. Ίδιο σουλούπι αλλά πολύ πιο εξελίξημος από τον προ 10ετίας Μαλεζά. Δίπλα σε ένα καλό σεντερ μπακ (αλά Κοντρέρας) από καλός που είναι θα γίνει παιχταράς. Με τριάδα Γούτα-Βίτορ-"Κοντρέρας" σταματάμε να πονοκεφαλιάζουμε για τους σέντερ μπακ για την επόμενη τριετία.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Κλείσε μαλεζα μόρα γουτα για άμυνα ΠΑντως σαν ΠΑΟΚ δεν ξερουμε να δίνουμε υπεραξία στους παίκτες μας ,τι θα εκανα εγώ αν ήμουν ο Ιβάν ,θα ήθελα να πουλησω πχ τον Κλάους ,θα έδινα ενα χαρτζιλικη στους αρδ να εκθιαζουν τον παίκτη απο το πρωι έως το βράδυ ,πχ δεν γίνεται ρε φαπτοπουλε να πέρνει καγκουρα στο μουντιάλ και όχι τον δικο μας που έβαλε 20 γκολ φέτος ,θα πουλούσαν και τον παπα όρι τον θέλει η ρεάλ η αΆρσεναλ η Τσέλσι μας δίνει σε ανταλλαγη τον τορες και 10 εκ και λοιπες πίπες και όλο και κανένας χαζός θα τσιμπουσε και αντί για 2 θα το πουλησεις 7 ου λέει ο λογος όπως ο γαυ τον Μήτρογλου .μυαλό θέλει και μάνατζερ να σε ββοηθήσουν να το κανεις αυτο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε σε χρονομηχανη εχουμε μπει?
Αναστασιαδης, Καρυπιδης, Μουσλιμοβιτς, Μαλεζας.....
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Dimg4 έγραψε:Ρε σε χρονομηχανη εχουμε μπει?
Αναστασιαδης, Καρυπιδης, Μουσλιμοβιτς, Μαλεζας.....
Δεν υπάρχει Καρυπίδης .BACK TO THE FUTURE
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”