Φαίνεται, από το γεγονός ότι μιλούσε με Σαββίδη, αλλά είχε επαφές και με Garcia...angelheart έγραψε:Ο Κος Άγγελος Αναστασιάδης ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ που έρχεται και τι κατάσταση επικρατεί εκεί. ΔΕΝ ήταν ΤΟΣΟ μακρυά όσο πιστεύετε (-αι).
Άγγελος Αναστασιάδης
- Μπαρκαρούτσος
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
- desperando
- Επικοινωνία:
προσεχε γιατι μεσα σε αυτο το 80% που επικαλεισαι τωρα,ενα μεγαλο ποσοστο ειναι οπαδοι που πριν λιγες μερες τους εβριζες και τους λοιδορουσες.hasio_john έγραψε:Έλεος ρε αδερφέ freemind, δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις?? Βγες μια βόλτα να ηρεμήσεις...
ΑΝ δεν μπορείς να σεβαστείς τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ σου και ΌΛΟΥΣ εμάς που του δίνουμε μια ευκαιρία (αν δεις ψηφοφορίες σε διάφορα ιντερνετικά site, φτάνει πάνω από το 80% το ποσοστό) , τότε υπάρχει πρόβλημα ! Δεν μπορεί η μειοψηφία να δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα, δεν το βλέπεις αυτό??
Το καταλαβαίνω πως είναι ένα δημόσιο φόρουμ και ο καθένας έχει δικαίωμα να πει την γνώμη του με κόσμιο τρόπο, αλλά εσύ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!! Το έχεις καταλάβει ή απλά θες να δημιουργείς θέμα?!! Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μπαίνεις συνεχώς και να ρίχνεις χολή και μίρλα στον νέο μας προπονητή!! Θα κερδίσεις κάτι? Θ' αλλάξει κάτι? Θα βοηθήσεις την ομάδα έτσι? Δηλαδή σε όλη την χρονιά θα παραμονεύεις στραβοπατήματα για να πετάγεσαι εδώ και να λες : σας τα έλεγα εγώ για τον αποτυχημένο και τέτοια?
Αγαπήστε/στηρίξτε την ομάδα και τον προπονητή ρε παιδιά και δώστε τους ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!! 'Ολα θα πάνε καλά..
απο κει και περα οταν καποιος ειναι στα πλαισια των κανονων του φορουμ δεν εχεις κανενα δικαιωμα ΕΣΥ να μπαινεις και να λες τι θα γραφει ο καθενας,ποτε και ποσο.
- Dinos_Liverpool
Προφανώς εκφράστηκες λάθος, θέλω να πιστεύω. Γιατί εάν θέλεις να τον βρίζεις ή να του πετάς πέτρες, όχι από δω μέσα! Πάντως, σου προτείνω να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις..freemind έγραψε:''hasio_john έγραψε:Εγώ λέω ν' αρχίσουμε το κράξιμο και τις πέτρες όπου τον βλέπουμε ....!!freemind έγραψε:Να βγούμε να πανυγυρίσουμε που κλέψαμε τον προπονητή του Πλατανιά μέσα από τα χέρια του....![]()
Αυτή η υπερχείλιση αγάπης προς τον προπονητή μας και προς συγκεκριμένους παίχτες θα δώσει τρελή ώθηση στην ομάδα μας και στην προσπάθεια του Ιβάν για αλλαγή επιπέδου του ΠΑΟΚ ...
Επειδή ξενερώνω και θα ήθελα για τον ΠΑΟΚ (μου) να έχω κάποιον καλύτερο και σοβαρότερο προπονητή από τον προπονητή του Πλατανιά δεν σημαίνει ότι ούτε θα τον βρίζω ούτε θα του πετάω πέτρες....
Μακάρι να πάει καλά...αλλά για μένα είναι μια αποτυχημένη επιλογή και ακόμα και καλά να πάει του χρόνου ο ΠΑΟΚ (που δεν το πιστεύω) με άλλον προπονητή προφανώς θα πήγαινε καλύτερα
Σε προλάβαν άλλοι...kataramenos5 έγραψε:Ειλικρινά ειναι πολλές φορές οταν διαβάζω αυτο το τοπικ, που θελω να τα μαζέψω και να φύγω σε μια χώρα μακρινή ..

- angelheart
- Επικοινωνία:
Βασικά με πρόλαβε ο Ντίνος, αλλά μιας και το ξεκίνησα
Παίδες ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν υπάρχει λόγος να χαλιέστε. ΔΕΝ είναι καν πρόβλημα ο Άγγελος. Πρόβλημα είναι το πόσο αυτός ο άνθρωπος θα καταφέρει να κάνει τη ΔΟΥΛΕΙΑ του χωρίς προβλήματα.
Αν καταφέρουμε το τελευταίο, ακόμα και ο ίδιος ο freemind να κάτσει στον πάγκο, κάτι θα γίνει. Αν όχι, ο Μουρίνιο μαζί με τον Αντσελότι για βοηθό να έρθουν, τον Απρίλιο (το πολύ) θα χαιρετήσουν.
Παίδες ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν υπάρχει λόγος να χαλιέστε. ΔΕΝ είναι καν πρόβλημα ο Άγγελος. Πρόβλημα είναι το πόσο αυτός ο άνθρωπος θα καταφέρει να κάνει τη ΔΟΥΛΕΙΑ του χωρίς προβλήματα.
Αν καταφέρουμε το τελευταίο, ακόμα και ο ίδιος ο freemind να κάτσει στον πάγκο, κάτι θα γίνει. Αν όχι, ο Μουρίνιο μαζί με τον Αντσελότι για βοηθό να έρθουν, τον Απρίλιο (το πολύ) θα χαιρετήσουν.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Ναι βλέπω το χαΐρι σου και σένα. Όλη μέρα εδώ είσαιAle έγραψε:Σε προλάβαν άλλοι...kataramenos5 έγραψε:Ειλικρινά ειναι πολλές φορές οταν διαβάζω αυτο το τοπικ, που θελω να τα μαζέψω και να φύγω σε μια χώρα μακρινή ..

- hasio_john
Επίσης στα πλαίσια των κανόνων ΔΕΝ λέει κάπου πως μπορεί να μπαίνει ο καθένας και να προσβάλει τον προπονητή μας, τους παίχτες μας ή οποιονδήποτε από την οικογένεια του ΠΑΟΚ!!!desperando έγραψε:.....
απο κει και περα οταν καποιος ειναι στα πλαισια των κανονων του φορουμ δεν εχεις κανενα δικαιωμα ΕΣΥ να μπαινεις και να λες τι θα γραφει ο καθενας,ποτε και ποσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 04 Ιουν 2014, 13:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Προς FREE
αδερφέ σ' αγαπάω σε εκτιμάω (κι έχουμε να τα πούμε κάτι χρόνια) αλλά ξεμανούριασε ρε συ
Ο Ιβάν για μένα έριξε τη μπίλια (Άγγελο) και περιμένει ότι θα του κάτσει ...
όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω έκανε και άλλες δοκιμές (Δώνη, Χουμπ) και δεν του βγήκε, μην ξεχνάμε ότι είναι και ξεροκέφαλος Πόντιος, αλλά και αυτός που σε κρατάει οικονομικά ζωντανό
Το αν ο Άγγελος δούλεψε σε υποκαταστήματα του γαύρου εμένα δεν μου λέει τίποτα (so what?), εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα μου να παίζει καθαρό και όμορφο ποδόσφαιρο κι αν αυτό συνδιάζεται με αποτελέσματα τότε είμαι ο καλύτερος
Οι θέσεις μου περί Αναστασιάδη φαίνονται κάπου στη σελίδα 33 (χωρίς τρελές αναλύσεις)
Η επιλογή έγινε, οφείλουμε να τη σεβαστούμε και να τη στηρίξουμε, όπως και την επόμενη, που θα γίνει αργά ή γρήγορα
αδερφέ σ' αγαπάω σε εκτιμάω (κι έχουμε να τα πούμε κάτι χρόνια) αλλά ξεμανούριασε ρε συ
Ο Ιβάν για μένα έριξε τη μπίλια (Άγγελο) και περιμένει ότι θα του κάτσει ...
όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω έκανε και άλλες δοκιμές (Δώνη, Χουμπ) και δεν του βγήκε, μην ξεχνάμε ότι είναι και ξεροκέφαλος Πόντιος, αλλά και αυτός που σε κρατάει οικονομικά ζωντανό
Το αν ο Άγγελος δούλεψε σε υποκαταστήματα του γαύρου εμένα δεν μου λέει τίποτα (so what?), εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα μου να παίζει καθαρό και όμορφο ποδόσφαιρο κι αν αυτό συνδιάζεται με αποτελέσματα τότε είμαι ο καλύτερος
Οι θέσεις μου περί Αναστασιάδη φαίνονται κάπου στη σελίδα 33 (χωρίς τρελές αναλύσεις)
Η επιλογή έγινε, οφείλουμε να τη σεβαστούμε και να τη στηρίξουμε, όπως και την επόμενη, που θα γίνει αργά ή γρήγορα
angelheart έγραψε:Ναι βλέπω το χαΐρι σου και σένα. Όλη μέρα εδώ είσαιAle έγραψε:Σε προλάβαν άλλοι...kataramenos5 έγραψε:Ειλικρινά ειναι πολλές φορές οταν διαβάζω αυτο το τοπικ, που θελω να τα μαζέψω και να φύγω σε μια χώρα μακρινή ..![]()
![]()

- kataramenos5
Ale έγραψε:Σε προλάβαν άλλοι...kataramenos5 έγραψε:Ειλικρινά ειναι πολλές φορές οταν διαβάζω αυτο το τοπικ, που θελω να τα μαζέψω και να φύγω σε μια χώρα μακρινή ..
Σκεφτομουν κατι πιο ήσυχο

40 σελίδες χωρίς να έχουν γίνει ουσιαστικά ούτε μεταγραφές, ούτε αποχωρήσεις, ούτε φιλικά ούτε καν προπόνηση και πάλι διχασμένοι

Δεν είμαι θιασώτης του ΑΑ, χωρίς να απαξιώνω την ΠΑΟΚτότητά του και την κατά το παρελθόν πολύτιμη συνεισφορά του... θα κριθεί όπως όλοι οι άλλοι...
Αλλά να κρίνω πριν καν δώ;;;
Γράφηκαν και αναλύθηκαν από πολλούς όλα τα πιθανά σενάρια που αιτιολογούν την παρουσία του ΑΑ στον πάγκο του σημερινού ΠΑΟΚ
Ο χρόνος και η πορεία θα δείξει... Εδώ κάναμε υπομονή με ΓΔ
(καμία σύγκριση βέβαια
)

Δεν είμαι θιασώτης του ΑΑ, χωρίς να απαξιώνω την ΠΑΟΚτότητά του και την κατά το παρελθόν πολύτιμη συνεισφορά του... θα κριθεί όπως όλοι οι άλλοι...
Αλλά να κρίνω πριν καν δώ;;;

Γράφηκαν και αναλύθηκαν από πολλούς όλα τα πιθανά σενάρια που αιτιολογούν την παρουσία του ΑΑ στον πάγκο του σημερινού ΠΑΟΚ
Ο χρόνος και η πορεία θα δείξει... Εδώ κάναμε υπομονή με ΓΔ

- ΑποστόληςΑ
αν λοιπόν ήμασταν σαν την περσινή ΑΕΚ ή σαν τον φετινό Άρη, θα γούσταρα πολύ να πάρουμε τον Άγγελο....θα ήμουν έξω από τα γραφεία κάθε μέρα και θα τον ζητούσα....αυτά...georgedoulk2008 έγραψε:freemind
Ο Άγγελος έχει κάνει προπονητης σε βάζελο οταν απέκλεισε κάνοντας fair play την μεγάλη Γιουβέντους. την προηγούμενη χιλιετία....από τότε ως τώρα?
Τον παρακαλούσε η αεκουλα να την κρατήσει κατηγορία ακριβώς αυτό...για να την κρατήσει κατηγορία...στα λόγια μου έρχεσαι και τελικά έσωσε τον σχεδόν υποβιβασμένο Πλατανιά. επίσης στα λόγια μου έρχεσαι
Μην υποτιμάτε τον Άγγελο. Θα εκπλαγείτε.
τι διαφορετικό είπες? γιατί δεν πήγε σε αυτές τις ομάδες που είπα παραπάνω?ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν έρχομαι στα λόγια σου. Αυτή είναι η δική σου ερμηνεία.freemind έγραψε:άρα είναι ένας προπονητής που δεν μπορεί να παίξει σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ατρόμητο κλπ..... ή σε κάποια Ευρωπαϊκή ομάδα..... στα λόγια μου έρχεσαιΑποστόληςΑ έγραψε:Και τι θα κάνει ένας προπονητής όταν οι περισσότερες ΠΑΕ ελέγχονται από τον Βαγγέλα; Να μείνει άνεργος; Πόσο καιρό;