Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Ο Δημούτσος και ο Τατός δεν έχουν καμια σχέση με τον Μαλεζά. Ο Μαλεζάς είναι ένας παίχτης που βγήκε από τις ακαδημίες μας ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ, έπαιξε μπάλα στον ΠΑΟΚ και πήρε μεταγραφή Μπουντεσλίγκα. Οι άλλοι δυο δοκιμάστηκαν σε μεγάλες ομάδες και απέτυχαν. Πιάσανε ταβάνι. Και το ταβάνι τους δεν είναι τόσο ψιλό ώστε να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Να μου πεις ότι θα πάρω τον 20χρόνο Γούτα από τη ξανθη που έχει μια γεμάτη χρονια βασικός είναι διεθνής και έχει μέλλον να σου πω ok. Αλλα τώρα παίχτες 26-27 χρονων Έλληνες που βολοδέρνουν σε όλη τους τη καριέρα μεταξύ τεταρτης και εβδομης θέσεις δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στον ΠΑΟΚ.
Προτιμώ λοιπόν στον πάγκο μου να έχω τον Σαββίδη και τον Τσαντάρη παρα να έχω πρώην ταλέντα τύπου Δημουτσου.
Όλα αυτά ξαναλέω αν ο στόχος είναι όντως το χτίσιμο ομάδας που σε δυο τρία χρονια θα πάει για πρωτάθλημα. Αν ο στόχος είναι να βγούμε απλά δεύτεροι και από του χρόνου ξαναβλέπουμε τότε όλοι αυτοί είναι μια χαρά. Ακόμα και ο Μενδρινός που το έγραψα προφανώς για πλακα κάνει γι αυτή τη δουλειά...
Προτιμώ λοιπόν στον πάγκο μου να έχω τον Σαββίδη και τον Τσαντάρη παρα να έχω πρώην ταλέντα τύπου Δημουτσου.
Όλα αυτά ξαναλέω αν ο στόχος είναι όντως το χτίσιμο ομάδας που σε δυο τρία χρονια θα πάει για πρωτάθλημα. Αν ο στόχος είναι να βγούμε απλά δεύτεροι και από του χρόνου ξαναβλέπουμε τότε όλοι αυτοί είναι μια χαρά. Ακόμα και ο Μενδρινός που το έγραψα προφανώς για πλακα κάνει γι αυτή τη δουλειά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Τετ 04 Ιουν 2014, 11:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχετε κουρασει!DASKALOS4 έγραψε:
γελαει ο κοσμος...αντε θα στηριχτουμε στον Σαλπιγγιδη και φετος που εβαλε αλλο εναν χρονο στην πλατη του....μπραβο για τον μεγαλο ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε
Οριστε η απαντηση που ο ΠΑΟΚ ΔΕ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ. ΟΧΙ ο ιδιος ο παικτης. Η κλικα της παε
Poula ton
Μπράβο Ιβάν! Σάλπι για πάντα στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας!
Ετσι.Μπραβο Ιβαν.Δεν αφηνεις ελαφρα τη καρδια εναν 33χρονο σουπερ σταρ που εχει προσφερει τοσους τιτλους στην ομαδα μας.Ας του κανουμε και μια επεκταση για να παιζει ως τα 40 και να απολαμβανουμε στην τουμπα τις μαγικες στιγμες που μας χαριζει
ρε παιδια τι σχεση εχει αν ειναι παιχταρας ο σαλπιγγιδης η οχι?δεν θα ειναι βασικος του χρονου να το ξερετε,θα ειναι μια αξιοπιστη αλλαγη,αλλα αν αυτη η ομαδα εδινε ας πουμε 300000 για να τον αγορασει,δεν αξιζει να πουληθει.
Και 1 ευρώ να πάρεις και να ξεφορτωθείς το βαρύ συμβόλαιό του
κέρδος είναι
Αν είναι δυνατόν, να έχεις ευκαιρία να ξεφορτωθείς μεγάλο συμβόλαιο και άμπαλο παίκτη και να μην το κάνεις. Όντως προκοπή δεν βλέπουμε και δεν μας φταίει καμία παράγκα αλλά η ίδια μας η διοίκηση.
ποιον δημουτσο ρε παιδια?ποιον ταττο?αν γινουν τετοιες μεταγραφες στην ομαδα εν ετη 2014 εγω τα παραταω!εδω λεμε να κανουμε ομαδα με κορμο για πρωταθλημα και ομιλους τσ.λ και θα παιζουμε με ταττο και δημουτσο?εστω και παγκο?καλυτερα βαλε τσανδαρη που ειν και δικο μας παιδι και παιχταρας παρα δημουτσο.απλα τα πραγματα,αμα θες να κανεις ομαδα κρατας 2 απο τους νατχο,στοχ,ινσα,οποιος φυγει παιρνεις ισαξιο του η καλυτερο του.ο λουκας φετος εκανε πολυ αλη σεζον με γκολ και ασσιστ!!!εγω δεν εχω υπεραισιοδοξια αλλα πιστευω οτι φετος θα ανεβουμε στις μεταγραφες!βλεπουμε πρωτα ομως!και μην μας τρελενετε με δημουτσους και ταττους,για αρη καλα ειναι!
υ.γ ειδε κανεις τα σπορ.κατι λενε για σεντερ φορια!
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Όχι άλλους παίχτες με προοπτική την αναγέννησή τους. Όχι άλλους, φτάνει.sporos123 έγραψε:Για Τατο συμφωνω απολυτα και εγω.Γρηγορος,με καλη τεχνικηκαι καη καθετη πασα.Ειναι σχετικα νεος,και 8αρι που χρειαζομαστε.βεβαια ειναι σε πτωση,αλλα νομιζω μπορει να αναγεννηθει και να γινει ο παικτης που εβγαζε ματια στον ατρομητο και πηρε μεταγραφη στον γκει.Εμενα μου αρεσει ο Τατος σαν παικτης,χωρις να εξεταζω τις αλλες παραμετρους.
1) Φετος επαιζες τις ιδιες διοργανωσεις με : Lazar , oliseh , Lopez , Κατσικα , Σπυροπουλο , γεωργιαδη , νινη ....Mpoz έγραψε:ποιον δημουτσο ρε παιδια?ποιον ταττο?αν γινουν τετοιες μεταγραφες στην ομαδα εν ετη 2014 εγω τα παραταω!εδω λεμε να κανουμε ομαδα με κορμο για πρωταθλημα και ομιλους τσ.λ και θα παιζουμε με ταττο και δημουτσο?εστω και παγκο?καλυτερα βαλε τσανδαρη που ειν και δικο μας παιδι και παιχταρας παρα δημουτσο.απλα τα πραγματα,αμα θες να κανεις ομαδα κρατας 2 απο τους νατχο,στοχ,ινσα,οποιος φυγει παιρνεις ισαξιο του η καλυτερο του.ο λουκας φετος εκανε πολυ αλη σεζον με γκολ και ασσιστ!!!εγω δεν εχω υπεραισιοδοξια αλλα πιστευω οτι φετος θα ανεβουμε στις μεταγραφες!βλεπουμε πρωτα ομως!και μην μας τρελενετε με δημουτσους και ταττους,για αρη καλα ειναι!
Αυτοι ειναι καλυτεροι??
2) Μακαρι φιλε μου , αλλα εγω για το αντιθετο φοβαμαι...! γιατι περυσι ουτε καρυπιδιδες ακουγονταν , ουτε τελειωμενοι παικτες.. Αντε να δουμε..
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Ο Δημούτσος είναι και πρώην βάζελος...
Ο Τάτος καλό θα ήταν να έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. πριν 2-3 χρόνια, τώρα είναι αργά. Έχουμε ΗΔΗ άλλους ποδοσφαιριστές ισάξιούς του.
Ο Τάτος καλό θα ήταν να έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. πριν 2-3 χρόνια, τώρα είναι αργά. Έχουμε ΗΔΗ άλλους ποδοσφαιριστές ισάξιούς του.
Απλά απο το να μας φέρουν κανα ντανιλο κ Λόπεζ ,χοεσεν κ όλισε ,χίλιες φορές δημουτσο κ τατο κ φορτουνη!!!Mpoz έγραψε:ποιον δημουτσο ρε παιδια?ποιον ταττο?αν γινουν τετοιες μεταγραφες στην ομαδα εν ετη 2014 εγω τα παραταω!εδω λεμε να κανουμε ομαδα με κορμο για πρωταθλημα και ομιλους τσ.λ και θα παιζουμε με ταττο και δημουτσο?εστω και παγκο?καλυτερα βαλε τσανδαρη που ειν και δικο μας παιδι και παιχταρας παρα δημουτσο.απλα τα πραγματα,αμα θες να κανεις ομαδα κρατας 2 απο τους νατχο,στοχ,ινσα,οποιος φυγει παιρνεις ισαξιο του η καλυτερο του.ο λουκας φετος εκανε πολυ αλη σεζον με γκολ και ασσιστ!!!εγω δεν εχω υπεραισιοδοξια αλλα πιστευω οτι φετος θα ανεβουμε στις μεταγραφες!βλεπουμε πρωτα ομως!και μην μας τρελενετε με δημουτσους και ταττους,για αρη καλα ειναι!
- angelheart
- Επικοινωνία:
Πάμε στα ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΑΣΙΚΑ
Από που ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ με ΚΑΠΟΙΑ (έστω κάποια) βεβαιότητα, ότι πάμε να ΠΑΡΟΥΜΕ (ότι δλδ ΣΥΜΦΩΝΕΙ και ο Άγγελος)
-- τον Τάτο
-- τον Δημούτσο
-- τον Μαραντόνα, τον Καρέκα, τον Αλεμάο, τον Γκαγκάριν (κτλ κτλ κτλ)
επειδή γράφει κάποιος, ότι ΚΑΠΟΙΑ ομάδα της Κίνας ενδιαφέρθηκε για τον ΔΣ, πρέπει να ΞΑΝΑφάμε στη μάπα όλο το κατεβατό περί του πόσο πρόβατα είμαστε ;
ΠΟΣΟ μυαλό θέλει για να καταλάβετε ότι σας πριζώνουν και εσείς απλά τσιμπάτε ;
Άλλο πράγμα "μια ομάδα της Κίνας κτλ κτλ κτλ" και ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο "ένας ατζέντης πάει να κάνει κονέ με ομάδα της Κϊνας κτλ κτλ κτλ". Τους Κινέζους (πχ) τους ρωτήσατε ;
Ρε σεις ΞΕ-ΚΟ-ΛΙ-ΣΤΕ.
Από που ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ με ΚΑΠΟΙΑ (έστω κάποια) βεβαιότητα, ότι πάμε να ΠΑΡΟΥΜΕ (ότι δλδ ΣΥΜΦΩΝΕΙ και ο Άγγελος)
-- τον Τάτο
-- τον Δημούτσο
-- τον Μαραντόνα, τον Καρέκα, τον Αλεμάο, τον Γκαγκάριν (κτλ κτλ κτλ)
επειδή γράφει κάποιος, ότι ΚΑΠΟΙΑ ομάδα της Κίνας ενδιαφέρθηκε για τον ΔΣ, πρέπει να ΞΑΝΑφάμε στη μάπα όλο το κατεβατό περί του πόσο πρόβατα είμαστε ;
ΠΟΣΟ μυαλό θέλει για να καταλάβετε ότι σας πριζώνουν και εσείς απλά τσιμπάτε ;
Άλλο πράγμα "μια ομάδα της Κίνας κτλ κτλ κτλ" και ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο "ένας ατζέντης πάει να κάνει κονέ με ομάδα της Κϊνας κτλ κτλ κτλ". Τους Κινέζους (πχ) τους ρωτήσατε ;
Ρε σεις ΞΕ-ΚΟ-ΛΙ-ΣΤΕ.
Δεν γινεται να μπαινουν στην ιδια προταση ο Ντεμπλαζις με τον..Δημουτσο..τι αλλαγη,βασικουρα για πλακα θα ηταν ο Αργεντινος,ποιον εχουμε καλυτερο στη θεση του,τον Σαλπι?rou έγραψε:
Παντως αν το δουμε πιο σοφα το πραγμα , παικτες του πρωταθληματος οπως ο δημουτσος , η ντε μπλασις , η κανας σολαρι της ξανθης , για αλλαγες δεν θα ηταν ασχημοι.. αρκει βεβαια να παρεις καλους για βασικους και οχι να καταληξουν αυτοι βασικοι.. γιατι και τον λοπεζ λεγαμε οτι , οκ μαλλον για αλλαγη τον πηραμε , αλλα αυτοι για βασικο τον προοριζαν!!!!!!
Ε βεβαια γιατι να παρεις 21 χρονο δανεικο απο τον Αγιαξ και 22 χρονο με 64 συμμετοχες στην τσσκα οταν υπαρχει ο Δημουτσος και αληθεια βρε παλικαρε τι σχεση εχουν οι μανιατης και σαμαρης που αποκτηθηκαν στα 20 τους απο τον νιονιο με τον Δημουτσο που θεωρειτο ταλεντο πριν 6 χρονια,αποδειχθηκε λιγος για τον βαζελο,επαιξε με μετρια αποτελεσματα σε οφη,παναιτωλικο και μλαντα,δανεικος για να βρει την ηθακη του στα 25 του στον ατρομητο;
Αν και γω έχω θετική άποψη για το Μαλεζίνιο, πέθανα με αυτό το σχόλιο..χαχαχα..!Οριακά, αλλά κολλάει στα μεταγραφολογικά, περιγράφοντας ίσως και τον τρόπο που επιλέγουμε και μεις παίκτες..
Ποιό είπαμε είναι το κυριότερο προσόν σου Στελάρα;
- Ήμουνα 2 χρόνια συμπαίκτης με τον Κοντρέρας, κόουτς.
- Τι λες ρε παικταρά; Φέρτε το πίσω το παλικάρι, και άμεσα!!!
Χαχαχα! Που πάμε ωρέ που είπε και ο ποιητής..!
Ποιό είπαμε είναι το κυριότερο προσόν σου Στελάρα;
- Ήμουνα 2 χρόνια συμπαίκτης με τον Κοντρέρας, κόουτς.
- Τι λες ρε παικταρά; Φέρτε το πίσω το παλικάρι, και άμεσα!!!
Χαχαχα! Που πάμε ωρέ που είπε και ο ποιητής..!
καταρχας angel (για μενα τουλαχιστον θα πω) αν δεν δω επισημη ανακοίνωση ειτε ενδιαφέροντος ειτε υπογραφης δεν πιστευω τιποτε.. Απλα οι περιοδοι των μεταγραφων ειναι νομιζω οι πιο ενδιαφερουσες περιοδοι της καθε σεζον , με πολυ συζητηση και ανταλλαγη αποψεων..
Παντως josh εγω δεν θεωρω οτι πρεπει να αγορασω παικταραδες για να κερδιζω στο Ελληνικο πρωταθλημα. Θεωρω οτι με μετριους παικτες της σουπερλιγκ μπορω ανετα να βγω δευτερος + οτι με τους καλους που θα παρω απο μεταγραφες θα χτυπησω την πρωτια.. Αλλα το θεμα ειναι οτι ο πρωτος κανει μεταγραφες ποιοτητας οπως ο κασαμι.. πρεπει να κανουμε και μεις...
Παντως josh εγω δεν θεωρω οτι πρεπει να αγορασω παικταραδες για να κερδιζω στο Ελληνικο πρωταθλημα. Θεωρω οτι με μετριους παικτες της σουπερλιγκ μπορω ανετα να βγω δευτερος + οτι με τους καλους που θα παρω απο μεταγραφες θα χτυπησω την πρωτια.. Αλλα το θεμα ειναι οτι ο πρωτος κανει μεταγραφες ποιοτητας οπως ο κασαμι.. πρεπει να κανουμε και μεις...
O Σαμαρης ειναι 25 τωρα κ αποκτήθηκε περσυ κ ο μανίατης αποκτήθηκε στα 25 του... 23 χρόνων δανεικό από Αγίαξ κ 24 χρόνων από τσσκα με 400.000 ευρώ τον χρόνο... ΔΑΝΕΙΚΟ!joshua έγραψε:Ε βεβαια γιατι να παρεις 21 χρονο δανεικο απο τον Αγιαξ και 22 χρονο με 64 συμμετοχες στην τσσκα οταν υπαρχει ο Δημουτσος και αληθεια βρε παλικαρε τι σχεση εχουν οι μανιατης και σαμαρης που αποκτηθηκαν στα 20 τους απο τον νιονιο με τον Δημουτσο που θεωρειτο ταλεντο πριν 6 χρονια,αποδειχθηκε λιγος για τον βαζελο,επαιξε με μετρια αποτελεσματα σε οφη,παναιτωλικο και μλαντα,δανεικος για να βρει την ηθακη του στα 25 του στον ατρομητο;