Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Photis έγραψε:
aisiodoksos έγραψε:Επίσης είπε ότι αν δεν είχε άλλη επιλογή θα πήγαινε στον gay και αυτό με πείραξε λίγο..κωστάκη το νου σου!
Το κακό πιο είναι. Τον πουλήσαμε (αυτοί δηλαδή) και είναι επαγγελματίας. Που είναι το κακό;
:pano:
ε στον γαυρο μωρε? τοσες ομαδες υπαρχουν!! :D
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Άσε μας, ρε γδ. Άσε μας, ρε λίγε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:ποιος ρε; ο τυπακος που επεμενε σε Κίτσιου, που επέμενε σε Κάτσε; που έβαλε για πρωτη φορά Κουλούρη; που έβαλε Πόζογλου; σιγα......... ξερω και εγω κατι καλά με τον Τοτό......
μηπως μπερδεψες τον μπολονι με τον στεφενς? ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όντως, μπορει στην αρχη να μπερδευτηκα απο το ποστ σου, αλλα εν τελει, και στις 2 περιπτώσεις, τα ίδια είχαμε...... ;)
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Βρε τον σταφυλιδη το ΠΑΟΚτσακι που για τα λεφτα θα πηγαινε στον πουστ..γαυρο...ολοι μαγκες στις πλατες του ΠΑΟΚ... :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Εν συνεχεία είπε: «Δεν έκρυψα ποτέ το ότι είμαι ΠΑΟΚτσής.

Για το ενδεχόμενο να πάει στον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο, αυτή είναι η δουλειά μου. Αν μια ομάδα ενδιαφέρετε και σου δώσει χρήματα πολλά και παράλληλα δεν έχεις άλλη επιλογή. Αν εγώ για παράδειγμα έχω μια πρόταση από τον Ολυμπιακό και δεν έχω αλλού να πάω, δύσκολα να πω όχι. Αλλά εγώ έχω τονίσει πως θέλω να μείνω στο εξωτερικό. Προς το παρών δεν θα πήγαινα».

κωστακη μου μια συμβουλη... ή το ενα θα λες ή το αλλο.
δεν υπαρχει ΠΑΟΚτσης που θα πηγαινε στον γαυρο και ας ηταν τα λεφτα πολλα .
αφου εχεις τετοια νοοτροποια καλο θα ειναι να λες οτι εισαι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης και οτι θα διαλεξεις οποιαδηποτε προσφορα θεωρεις περισσοτερο συμφερουσα για σενα
ttarkin

Δημοσίευση από ttarkin »

Γιαυτο και εμεις πρεπει να τους ξεζουμιζουμε, να παιρνουμε το μεγιστο απο αυτους και μετα .... Καλως να περασει ο επομενος. Ας μας γινει μαθημα και ας σταματησουμε τις προσωπολατρειες.....που μαστιζουν την ομαδα μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες. Πηγαίνουν όπου υπάρχει ψωμί. Βλέπε Pablo Contreras, Vitolo, παίκτες που τραυματίστηκαν για να πετύχει ο ΠΑΟΚ ένα καλό αποτέλεσμα.
Μόνον ο Pablo Garcia αποτελεί εξαίρεση.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες. Πηγαίνουν όπου υπάρχει ψωμί. Βλέπε Pablo Contreras, Vitolo, παίκτες που τραυματίστηκαν για να πετύχει ο ΠΑΟΚ ένα καλό αποτέλεσμα.
Μόνον ο Pablo Garcia αποτελεί εξαίρεση.
Και ο Muslimovic, επίτρεψέ με..
Sick Bastard έγραψε:http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/den_skefthka_na_gyrisw_thelw_maleza_ston_paok.2822350.html

Για τον καλύτερο προπονητή που συνεργάστηκε: "Από τους προπονητές που είχα, συνεργάστηκα καλύτερα με τον Μπόλονι. Νομίζω πως ήταν ο μοναδικός που δούλευε με μικρούς ποδοσφαιριστές, μας έκανε ατομικές προπονήσεις, έκλεινε φιλικά για παίκτες που δεν είχαμε τόσες πολλές συμμετοχές. Οι άλλοι προπονητές που πέρασαν έδειχναν πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το κομμάτι των νεαρών παιδιών, μόνο ο Μπόλονι έδειχνε τόσο ενδιαφέρον".

γκουχ, γκουχ, τσιγαρόβηχας
Κάποιοι δουλεύουν και πληρώνονται, ενώ κάποιοι πληρώνονται.
Κάποιοι άλλοι, τιμούν αυτούς που τους πληρώνουν και τους εαυτούς τους, εξελίσσοντας τη δουλειά τους και τελώντας καθήκον υπέρ του δέοντος.
Έμαθε ποδόσφαιρο σε πιτσιρικάδες αλλά και...δημοσιογράφους! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Χωρις λόγο ανακατεύει τον γαβρο ο σταφύλιδης πραγματικα χωρις λίγο αφού δεν ΕΡΧΕΤΕ ετσι και αλλιώς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ήταν πονηρή η ερώτηση του ΑΡΔ και ο μικρός πάτησε την πεπονόφλουδα.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Καταδικάστηκε ο Γούμενος για χρέη του ΠΑΟΚ

Εικόνα

Φυλάκιση 7 ετών, κατά συγχώνευση, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιάννη Γούμενο για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο.

Το δικαστήριο επέτρεψε την εξαγορά της ποινής προς πέντε ευρώ την ημέρα και δέχτηκε να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα η έφεση του, υπό τον όρο καταβολής χρηματικής εγγυοδοσίας 5000 ευρώ.

Αθωώθηκαν άλλα δύο μέλη της τότε διοίκησης που κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το ίδιο αδίκημα. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν κατέβαλε το ΦΠΑ, το Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών και άλλους φόρους, συνολικού ύψους 428.000 ευρώ, μέσα στο 2006.

Οι μάρτυρες κατέθεσαν ότι δεν υποβλήθηκαν οι δηλώσεις στην εφορία επειδή εκείνη την εποχή τα γραφεία της ΠΑΕ, στο γήπεδο της Τούμπας, ήταν κατειλημμένα από οπαδούς του "Δικεφάλου" που ζητούσαν την απομάκρυνση Γούμενου. Παρόλα αυτά ελεγκτές της αρμόδιας ΦΑΕ και του ΣΔΟΕ κατάφεραν να πάρουν τα σχετικά στοιχεία από το λογιστήριο που αποτέλεσαν βάση του κατηγορητηρίου και οδήγησαν ενώπιον της Δικαιοσύνης την υπόθεση.

"Δεν μπόρεσα να πάω στην ΠΑΕ. Δύο φορές ήρθαν έξω από το σπίτι μου 200 άτομα. Ζητούσα βοήθεια από την ΕΛΑΣ και μου έλεγαν:" Πόλεμο θα ανοίξουμε;". Στην κατάληψη ήταν 30 τσογλάνια που κάθε μέρα ρουφούσαν ρετσίνες και τσιγάρα. Μου είπαν να μην αναγνωρίσω του συνδέσμους - δεν αναγνώριζα 110- και από τότε την πλήρωσα. Μου επιτέθηκαν, δεν μπορούσα να πλησιάσω πουθενά" είπε ο Γιάννης Γούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

"Εκείνη την εποχή το 1ο μου πρόβλημα ήταν να προστατέψω τη ζωή μου και την οικογένεια μου. 2ο:Κινδύνευα, να μου κάψουν το σπίτι. Τότε υπήρχε οικονομική δυσπραγία. Δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε του ποδοσφαιριστές. Δεν παραιτήθηκα γιατί δεν υπήρχε κανένας να με αντικαταστήσει. Ήθελα να φύγω και δε μπορούσα" συμπλήρωσε. Ακόμη υποστήριξε ότι: "Είναι θέμα ημερών να λήξει το θέμα. Κάνει προσπάθειες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης , να πληρώσει τα χρέη".

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=183468
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Αντε και γ@μήσου, ρε κατάδικε. Που θα μιλήσεις ΕΣΥ για τσογλάνια.

Και πού είσαι. Προσοχή το σαπούνι από εδώ και πέρα.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

ΤΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ ΓΙΝΕΤΑΙ?

- Ο Μπάτμαν δικάστηκε & καταδικάστηκε για τα χρέη του.
-Ο Γούμενος δικάστηκε & καταδικάστηκε για τα χρέη του.
- Τα χρέη του Βρύζα & του Ζαγοράκη τα πλήρωσε ο Ιβάν.

ΤΕΛΙΚΑ, ΈΧΟΥΜΕ ΧΡΕΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑ?

Κι αν έχουμε χρέη από πού προκύπτουν ΠΛΕΟΝ και ζητάμε ρύθμιση?

* Παρακαλώ να μ'απαντήσει κάποιος που έχει γνώσεις επί του θέματος και όχι κάποιος που έχει μια λογική απάντηση στο μυαλό του. Αν υπάρχει κανείς εδώ τριγύρω...

:?
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Αυτοί δεν έχουν καταδικαστεί για το σύνολο των χρεών. Μόνο για τις περιπτώσεις που αποδεδειγμένα παρανόμησαν. Ωστόσο τα χρέη συνεχίζουν να βαραίνουν την παε, διότι είναι ανώνυμη εταιρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Πέμ 19 Ιουν 2014, 01:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”