Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
astronaut

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από astronaut »

paoki1985 έγραψε:
cuervosilver έγραψε:Λοιπον με καθε επιφύλαξη. Ο άγγελος δεν θα υπογράψει. Ειναι πολυ δυσαρεστημενος λογω χαμηλου συμβολαίου. (Ιδιο με πλατανια)χθες δειπνησε με εναν αδερφικο μου φιλο και του ελεγε οτι κανεις δεν του εξασφαλιζει τα αυτονόητα. Παίχτες, μπατζετ κ.τ.λ και σε συνδιασμο με το πολυ χαμηλο του συμβόλαιο το εκαναν να πει οχι στν υπογραφή του συμβολαίου. Μην αρχίσετε να με κραζετε, αυτο εμαθα και το μεταφέρω.

Ρε φίλε μας για πες 1) πως σχολιάζεις οτι πήγε στο φιλικό στο κιλκίς με φόρμα του ΠΑΟΚ? λές να μην τα βρήκε και να πήρε αναμνηστικά φόρμες και μπάλα με όλες τις υπογραφές των παιχτών και της διοίκησης?
2) ανέφερε σε παρακαλώ τον αδερφικό σου φίλο
3) ανέφερε και το μέρος που δειπνήσαν μήπως και ήμουν κι εγώ εκεί δίπλα στον Τερζή- Μουράνο και τον Άγγελο.

Υ.Γ Κ πολύ σου είναι που ασχολούμαστε μαζί σου και σου απαντάμε κι όλας.

1) Την ψώνισε απ'τη μπουτίκ... :lol:
2) Τσαλτίδης (1.15), Καρμοίρης (1.25), Κόλκας (1.55), Γρηγοριάδης (1.65) :mrgreen:
3) Στου Σαράτση μαζεύονται τα ΠΑΟΚτσάκια :opaokara:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αρε τι ακούμε και τι διαβάζουμε!

Πραγματικά, αν ο άλλος δεν δώσει διαπιστευτήρια ενασχόλησης τουλάχιστον 20ετίας και πιστοποιητικό ασπρόμαυρων φρονημάτων δεν ειναι να το παίρνεις στα σοβαρά.

Τελικά ρε Άγγελε έχεις συνδέσει το όνομα σου με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στις πιο μαύρες εποχές για το σύλλογο.

Μεγαλο ντε ζα βου...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Κ εγω θα ηθελα να μαθω τον "αδελφικο" του φιλο μιας κ ειμαι απο την περιοχη κ τους πιο πολλους "φιλους" του τους γνωριζω.
Εχω ηδη αναφερει οτι κυκλοφορει με φορμες της ομαδας εδω κ 2-3 μερες.

Ποτε δεν μιλησε για "σοβαρα" θεματα της ομαδας οσες φορες κ αν τον επρηξα τα ουμπαλα με ερωτησεις για την ομαδα.
"Καλος προπονητης μπορει να μην ειμαι αλλα φτιαχνω καλα κρασια,πινε"
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Τοσο πολυ δυσαρεστηθηκε ο Αγγελος που φορεσε τη φορμα του ΠΑΟΚ....Που να ηταν και ευχαριστημενος δηλαδη....
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Ale έγραψε:
aisiodoksos έγραψε:ακομα??? ποτε γινεται αυτο το ραντεβου για να υπογραψει για να τρεξει το πλανο που υποτιθεται οτι εχουμε???

υγ. ακυρο ξερει κανενας στα ποσα ποστ σταματαει να χρειαζεται εγκριση??
250

σε ευχαριστω πολυ αδερφε! :)
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Παντως ειναι απαραδεκτο να εχουμε συμφωνησει εδω και 2 εβδομαδες με τον Αγγελο και να μην εχει ανακοινωθει ακομα. Εκτος αν τον ανακοινωσουν με 3 μεταγραφαρες μαζι (στοχ-νατχο-φορτουνη) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Υπο κανονικές συνθήκες,, σε μια κανονική ομάδα με κανονική διοίκηση κανεις δε θα έδινε σημασια σε φημες αυτού του είδους.Αλλα τώρα.... ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.Εχουν δει τα ματάκια μας απο δαύτους...
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Εχουν ηδη οργιασει με τις φημες φημες φημες!
και ακομα εχουμε 2,5 μηνες για κατι επισημο :cry:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Τουλαχιστον αστειο αυτο που συμβαινει...για ακομα μια φορα βαζουμε αυτογκολ κ ξενερωνει ο κοσμος... Ημαρτον ρε !!! παρτε μπρος επιτελους...
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Σαββίδης θα επιτρέψει να συμβεί τέτοιο κάζο.

Μάλλον είναι ανύπαρκτο το θέμα,αλλά το συντηρούν κάποιοι για να έχουν να λένε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τι λένε οι φήμες ακριβώς;
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ρε σεις ξεκολλήστε να πούμε ...!! Το αρδ/τρολ γι' αυτό έκανε εγγραφή, για να πει την μ@λακία του και να ξεκινήσουμε και μεις τις δικές μας! Αυτός ήταν και ο σκοπός.. ! Μην πέφτουμε στο επίπεδό τους! ;)
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Λοιπόν, να σας πω εγώ την αλήθεια. Χθες βράδυ εμφανίστηκε στον ύπνο μου ο Αρχάγγελος Γαβριήλ. Μου εκμυστηρεύτηκε πως η Παναγιά είναι δυσαρεστημένη με το συμβόλαιο του Άγγελου.Θα το συζητήσουν μεταξύ τους
( Παναγιά και Άγγελος) και θ' αποφασίσουν εντός της εβδομάδας αν θα δεχτούν.

Βασικά υπάρχουν και κάποια θέματα και σχετικά με την προετοιμασία. Ο Βρύζας προτείνει την Ολλανδία και ο Άγγελος θέλει τα Τρία -πέντε πηγάδια. Επίσης ο Βρύζας πρότεινε αγιασμό για το ξεκίνημα της χρονιάς , ενώ ο Άγγελος θέλει επίσκεψη στον Πατριάρχης. Ο Άγγελος δε θέλει παίκτες με τατουάζ , σκουλαρίκια και στρινγκ στα αποδυτήρια και ο Βρύζας του είπε πως δεν μπορεί να βρει τέτοιους παίκτες.

Πιστεύω πως με λίγη καλή θέληση και τη βοήθεια της Παναγιάς , όλα θα πάνε καλά και θα πέσουν οι υπογραφές την Πέμπτη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ακόμα να παραιτηθεί ο Άγγελος;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

τι ξεφτυλα αν οντως δεν τα βρισκουν στα λεφτα.... ποσα να ζητησε δηλαδη 200.000 ?? δηλαδη στον ΠΑΟΚ θα εχεις προπονητη με 80.000 που επερνε στον Πλατανια>??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”