Ανέκδοτα
Re: Ανέκδοτα
μπραβο ρε θοδωρη, οχι επειδη εχεις το ονομα του γιου μου αλλα τα τελευταια ανεκδοτα ηταν γαματα!!!!!!!
στην ταξη του τοτου η δασκαλα ζηταει απο τα παιδια να φτιαξουν μια προταση με το ρημα μουλιαζω.
-κυρια κυρια φωναζει ο τοτος
-για πες μας ελενιτσα λεει η δασκαλα
-κυρια λεει η ελενιτσα το σαββατο η μαμα κατεβασε τις κουρτινες και τις μουλιαζε στη λεκανη
-μπραβο ελενιτσα
-κυρια κυρια ξαναφωναζει ο τοτος
-για πες μας κωστακη λεει η δασκαλα
-κυρια χτες η μαμα μαζεψε τη φλοκατη και τη μουλιαζε στη μπανιερα
μπραβο κωστακη λεει η δασκαλα και αφου βλεπει τον τοτο να παλευει να παρει τον λογο σκεφτεται τι να πει παλι αυτος του δινει τον λογο.
-για πες μας τοτε
-κυρια την κυριακη ο μπαμπας μας πηγε για μπανιο, η θαλασσα ηταν πολυ καλη.μολις βγηκα εξω μου πηρε ενα παγωτο,εκατσα στα βραχια να το φαω και ο ηλιος μουλιαζε τ @@...
-κυρια κυρια φωναζει ο τοτος
-για πες μας ελενιτσα λεει η δασκαλα
-κυρια λεει η ελενιτσα το σαββατο η μαμα κατεβασε τις κουρτινες και τις μουλιαζε στη λεκανη
-μπραβο ελενιτσα
-κυρια κυρια ξαναφωναζει ο τοτος
-για πες μας κωστακη λεει η δασκαλα
-κυρια χτες η μαμα μαζεψε τη φλοκατη και τη μουλιαζε στη μπανιερα
μπραβο κωστακη λεει η δασκαλα και αφου βλεπει τον τοτο να παλευει να παρει τον λογο σκεφτεται τι να πει παλι αυτος του δινει τον λογο.
-για πες μας τοτε
-κυρια την κυριακη ο μπαμπας μας πηγε για μπανιο, η θαλασσα ηταν πολυ καλη.μολις βγηκα εξω μου πηρε ενα παγωτο,εκατσα στα βραχια να το φαω και ο ηλιος μουλιαζε τ @@...
- Ekatnetworkltd
Πάει ένας τύπος σε ένα φαρμακείο. Μπαίνει μέσα τρίβοντας τα χέρια του, τον βλέπει ο φαρμακοποιός και του λέει :
- Γεια σας. Υποθέτω πως θέλετε μια κρέμα για τα χέρια…
- Όχι, θα ήθελα ένα κουτί βιάγκρα γιατί θα έρθουν κάτι γκομενάκια σήμερα σπίτι και έχει να γίνει χαμός!
- Μπράβο σας! Άντε, σας δίνω κι άλλο ένα κουτί δώρο επειδή σας συμπάθησα. Καλή επιτυχία!
Την επόμενη μέρα πάει πάλι ο ίδιος τύπος στο φαρμακείο, τρίβοντας πάλι τα χέρια του, οπότε τον βλέπει ο φαρμακοποιός και του λέει :
- Ένα κουτί βιάγκρα έτσι;
Και του απαντάει ο άλλος:
- Όχι, μια κρέμα για τα χέρια. Τα γκομενάκια δεν ήρθαν τελικά…!!!
- Γεια σας. Υποθέτω πως θέλετε μια κρέμα για τα χέρια…
- Όχι, θα ήθελα ένα κουτί βιάγκρα γιατί θα έρθουν κάτι γκομενάκια σήμερα σπίτι και έχει να γίνει χαμός!
- Μπράβο σας! Άντε, σας δίνω κι άλλο ένα κουτί δώρο επειδή σας συμπάθησα. Καλή επιτυχία!
Την επόμενη μέρα πάει πάλι ο ίδιος τύπος στο φαρμακείο, τρίβοντας πάλι τα χέρια του, οπότε τον βλέπει ο φαρμακοποιός και του λέει :
- Ένα κουτί βιάγκρα έτσι;
Και του απαντάει ο άλλος:
- Όχι, μια κρέμα για τα χέρια. Τα γκομενάκια δεν ήρθαν τελικά…!!!
Τη βοήθεια σας:
Προσπαθώ να θυμηθώ ένα ανέκδοτο με το Γιωρίκα που κόβεται σε εξετάσεις Aγγλικών (Lower)επειδή μετέφρασε τη φράση "Ρούφα νωρίς" γράφοντας "Shuck Norris"
Αν το ξέρει κανεις ας το γράψει.
Προσπαθώ να θυμηθώ ένα ανέκδοτο με το Γιωρίκα που κόβεται σε εξετάσεις Aγγλικών (Lower)επειδή μετέφρασε τη φράση "Ρούφα νωρίς" γράφοντας "Shuck Norris"
Αν το ξέρει κανεις ας το γράψει.
- Dinos_Liverpool
- ΑποστόληςΑ
Πολύ ωραία! Θα καταργήσουν, λέει, το "ω" από την νέα Ελληνική γλώσσα.
"Σε γαμο" θα γράφει ο άλλος για μπομπονιέρες θα ψάχνει η άλλη...!!!
"Σε γαμο" θα γράφει ο άλλος για μπομπονιέρες θα ψάχνει η άλλη...!!!
Eγώ πριν ανεβώ στην ζυγαριά γδύνομαι για να μην έχω περιττά βάρη. Λογικό δεν είναι; Kι όμως η φαρμακοποιός πάντα τσαντίζεται όταν το κάνω…!!!
Η τέλεια γυναίκα δεν μιλάει, δεν ρωτάει, δεν ζητάει, δεν ξοδεύει, δεν γκρινιάζει, δεν εχει ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...
...Μισο να την φουσκώσω να σας την δείξω...
...Μισο να την φουσκώσω να σας την δείξω...
- Λόγος διαζυγίου?
- Για θρησκευτικούς λόγους...
- Δηλαδή?
- Δεν παραδεχόταν πως στο κρεβάτι είμαι Θεός!
- Για θρησκευτικούς λόγους...
- Δηλαδή?
- Δεν παραδεχόταν πως στο κρεβάτι είμαι Θεός!
Ο κόκορας του γείτονα μπήκε στην αυλή μου…
Ας είναι ελαφρύ το μακαρόνι που θα τον σκεπάσει….
Ας είναι ελαφρύ το μακαρόνι που θα τον σκεπάσει….
Ας βγει επιτελους ο Μητσοτακης να μας πει!!!
Σε εκεινη την κρισιμη ψηφοφορια τι αποφαση ειχε παρει....!!!
.......Χριστό ή Βαραββά???
Σε εκεινη την κρισιμη ψηφοφορια τι αποφαση ειχε παρει....!!!
.......Χριστό ή Βαραββά???