Ποιός έπαιζε στο Α ημίχρονο στη θέση του Βύντρα και πέρασε απαρατήρητος;;;
Λάθος η αλλαγή του Σαμαρά με τον οικοδόμο
Αυτοί που έχουμε, ήρθαν τζάμπα. Αυτοί που προσπαθήσαμε να πάρουμε (τα ακραία μπακ) και τελικά δεν ήρθαν, θα ερχόταν τζάμπα.xlebouras έγραψε:Ρε γαμωτο εχουμε τα σαπακια της εθνικης και δεν εχουμε αυτους που ξεχωριζουν και σε υψηλο επιπεδο!
Τι σκατα οργανωση....
Νομίζω ότι η μόνη περίπτωση να βρεθούμε αντιμέτωποι στο Παγκόσμιο με την Πορτογαλία, είναι να τους βρούμε στον ημιτελικό, άρα αν τους αποκλείσουμε πάμε τελικό!guardian4 έγραψε:Εμενα με ενδιαφερει να αποκλεισουμε την πορτογαλλια για να δω τον κριστιανου να κλαιει.
Επισης θα ηθελα η νικη να προελθει απο γκολ κοντου με κεφαλια για να παθει τελειως κοκομπλοκο.
Ε μετα ο κοντος θα γινει πρωτος μαγκας, και θα τον μοσχοπουλησουμε στο εξωτερικο και ολοι ευχαριστημενοι.
PAOKpanta έγραψε:τωρα που μιλαμε για εθνικη και πορωση, μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι ο ζαγορακης ειναι πρωτοσελιδο στο ΠΑΟΚμανια σηκωνοντας το ευρωπαικο κυπελο με την εθνικη?
ΠΑΟΚμανια ειναι ή ΕΘΝΙΚΟμανια?
Υ.Γ. και μαλιστα διπλα στον ΤΙΤΑΝΑ ΜΠΑΝΕ που αυτος κι αν σηκωσε ΑΡΧΙΔΑΤΕΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ
Να φανταστω οτι το 2010 δεν θα ειχες τετοια απορια...PAOKpanta έγραψε:τωρα που μιλαμε για εθνικη και πορωση, μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι ο ζαγορακης ειναι πρωτοσελιδο στο ΠΑΟΚμανια σηκωνοντας το ευρωπαικο κυπελο με την εθνικη?
ΠΑΟΚμανια ειναι ή ΕΘΝΙΚΟμανια?
Υ.Γ. και μαλιστα διπλα στον ΤΙΤΑΝΑ ΜΠΑΝΕ που αυτος κι αν σηκωσε ΑΡΧΙΔΑΤΕΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ
stephanos έγραψε:Νομίζω ότι η μόνη περίπτωση να βρεθούμε αντιμέτωποι στο Παγκόσμιο με την Πορτογαλία, είναι να τους βρούμε στον ημιτελικό, άρα αν τους αποκλείσουμε πάμε τελικό!guardian4 έγραψε:Εμενα με ενδιαφερει να αποκλεισουμε την πορτογαλλια για να δω τον κριστιανου να κλαιει.
Επισης θα ηθελα η νικη να προελθει απο γκολ κοντου με κεφαλια για να παθει τελειως κοκομπλοκο.
Ε μετα ο κοντος θα γινει πρωτος μαγκας, και θα τον μοσχοπουλησουμε στο εξωτερικο και ολοι ευχαριστημενοι.
Δεν ξέρω τί είναι πιο απίθανο, να πάμε τελικό ή να μοσχοπουλήσουμε στο εξωτερικό τον Σαλπιγγίδη;![]()
.