71.Παναγιώτης Γλύκος
- Amon Tobin
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Όταν έχεις καθαρό μυαλό είσαι πολύ καλός
Σε θέλω στον Π.Α.Ο.Κ χωρις να είμαι σίγουρος ακόμα αν κάνεις για βασικός.
Παρόλα αυτά δεν θα σε παρακαλάμε κιόλας.
Προσγειώσου...
Σε θέλω στον Π.Α.Ο.Κ χωρις να είμαι σίγουρος ακόμα αν κάνεις για βασικός.
Παρόλα αυτά δεν θα σε παρακαλάμε κιόλας.
Προσγειώσου...
Demir έγραψε:ΑΧ δωδωνη ,για την βλακεια σου χασαμε τον Yuri Londigin.... και εχουμε μεινει με τον τρελο,τον χαζο και τον θιγμενο.... και τερματαρα 24 χρονων ειναι..και πιο φθηνος εβγαινε απο τον ιτανζ.. αν συγκρινεις κ συμβολαια... κριμα
Η ζενιτ εχασε το πρωταθλημα λογω του λοντιγκιν του πουλιου,αν εβλεπες την 4αρα που εφαγε μεσα στην εδρα της απο την αδιαφορη* δυναμο μοσχας (του νομποα) την προτελευταια αγωνιστικη,ολα τα επνιξε ο τυπος οτι πηγαινε μεσα εγραφε.
Επειδη εναν παιχτη τον παιρνει η ζενιτ και καθε πλουσια ομαδα δε σημαινει οτι ειναι καλος οπως και το αντιθετο.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση ετυχε να ειναι σοβαρα τραυματιας ο Μαλαφεεφ γιαυτο μπηκε στην ομαδα το πουλι που παρεπιμπτοντως μου θυμιζει πολυ Σηφακη σε ολα του.
Έχουμε τόσα θέματα,έχουμε και τον Γλύκο που μας κάνει και τον δύσκολο.Βρε άντε στην ευχή του Θεού παλικάρι μου κ εκεί που θα πας να προσέχεις τον αέρα και τις κλειστές γωνίες,γιατί θα σε πάρουν με τις πέτρες που μου θες και SerieA.
Αν φέρεις και καλή πρόταση, σε πάω και στο αεροδρόμιο και σου χαρίζω και τις βενζίνες που μου αισθάνεσαι και αδικημένος από τις απολαβές σου..
Αν φέρεις και καλή πρόταση, σε πάω και στο αεροδρόμιο και σου χαρίζω και τις βενζίνες που μου αισθάνεσαι και αδικημένος από τις απολαβές σου..
-
Τους την πέφτουμε ενώ παίζουν εδώ, θα τους την πέφτουμε κι επειδή φεύγουν τώρα;
Δικαίωμά του, αν θεωρεί ότι παίρνει λίγα λεφτά, να ψάξει αλλού περισσότερα.
Είπε ποτέ ότι γεννήθηκε ΠΑΟΚτσάκι ή ότι θα κλείσει την καριέρα του εδώ;
Μας πειράζουν οι πρώην βάζελοι παίχτες αλλά το ότι έχουμε αρχίσει να θυμίζουμε βάζελο του τζίγγερ γενικότερα, δεν μας πειράζει...
Δικαίωμά του, αν θεωρεί ότι παίρνει λίγα λεφτά, να ψάξει αλλού περισσότερα.
Είπε ποτέ ότι γεννήθηκε ΠΑΟΚτσάκι ή ότι θα κλείσει την καριέρα του εδώ;
Μας πειράζουν οι πρώην βάζελοι παίχτες αλλά το ότι έχουμε αρχίσει να θυμίζουμε βάζελο του τζίγγερ γενικότερα, δεν μας πειράζει...
Δεν είπε κανείς οτι ο Γλύκος είναι ΠΑΟΚ και το κράξιμο το τρώει λόγω των κακών του εμφανίσεων.Δεν μπορώ να γίνω πιο ξεκάθαρος.
Αφήστε το το παιδι ρε...
Από οσο θυμάμαι ήταν η πρώτη μεταγραφή επί Ζαγοράκη.
Ας κλείσει αυτός ο φαύλος κύκλος!
Από οσο θυμάμαι ήταν η πρώτη μεταγραφή επί Ζαγοράκη.
Ας κλείσει αυτός ο φαύλος κύκλος!
Η αληθεια ειναι οτι παρουσιασε βελτιωση τη φετινη σεζον αλλα νομιζω οχι ικανη για τον βασικο τερματοφυλακα του ΠΑΟΚ.
Αληθεια θυματε καποιος εναν πραγματικα μεγαλο τερματοφυλακα στον ΠΑΟΚ?
Εγω παντως κατι Μιχοπουλους τοχουρογλους και χαλκιαδες θυμαμε πρεπει επιτελους να μας κατσει και εμας ενα καλο τερμα.
Να γραψω και κατι εκτος θεματος,ο Πατερας μου μου εχει πει οτι ο συγχωρεμενος ο συντοπιτης μου ο κυρ γιαννης ο Στεφας ηταν ο καλυτερος ελληνας τερματας ever αλλα τοτε υπηρχε η φημη οτι πουλαγε παιχνιδια.
Εγω παντως κατι Μιχοπουλους τοχουρογλους και χαλκιαδες θυμαμε πρεπει επιτελους να μας κατσει και εμας ενα καλο τερμα.
Να γραψω και κατι εκτος θεματος,ο Πατερας μου μου εχει πει οτι ο συγχωρεμενος ο συντοπιτης μου ο κυρ γιαννης ο Στεφας ηταν ο καλυτερος ελληνας τερματας ever αλλα τοτε υπηρχε η φημη οτι πουλαγε παιχνιδια.
Μπάνε ο συντοπίτης σου ο Στέφας στον κύπελο που πήραμε το 1974 απέκρουσε μαιμού πέναλτυ που πήρε ο γάβρος. Τέτοιες μπαλιές σαν του Κούδα μπορούμε επίσης να ξαναβρούμε;obanebane έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι παρουσιασε βελτιωση τη φετινη σεζον αλλα νομιζω οχι ικανη για τον βασικο τερματοφυλακα του ΠΑΟΚ.
[youtube]B6dbVmTqJVo[/youtube]
Οντοπικ είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Γλύκος με αφορμή την γκρίνια που δέχεται από φιλάθλους έχει τάσεις φυγής. Πέρσυ έλεγε ξανά τα ίδια, φαίνεται να μην αντέχει την πίεση. Κανείς με το ζόρι αλλά δεν είμαστε και κορόιδα, ας φέρει προσφορά.
- aisiodoksos
δεν θελω να παρακαλαμε κανεναν γλυκο και αν ισχυει οντως οτι πρωτα κοιταει για εξω και μετα να μεινει πιστευω οτι πρεπει να φυγει.. αν δεν θελει να μεινει κανενας δεν τον αναγκαζει..
Δεν μου κάνει που τόσο εύκολα απαξιώνουμε παίχτες.
Δικούς μας παίχτες.
Ειδικά τέρματα.
Δικούς μας παίχτες.
Ειδικά τέρματα.
https://www.youtube.com/watch?v=VeVFLUvyQ0c
Μακαρι να ειχαμε την δυνατοτητα να παρουμε αυτη την ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ,να κλεισουμε για τα επομενα 5 χρονια με το θεμα τερματοφυλακας μια και καλη.
Μακαρι να ειχαμε την δυνατοτητα να παρουμε αυτη την ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ,να κλεισουμε για τα επομενα 5 χρονια με το θεμα τερματοφυλακας μια και καλη.
- ΑποστόληςΑ
Πράγματι. Μου θύμισε τον Γλύκο στον τελικό.obanebane έγραψε: Η ζενιτ εχασε το πρωταθλημα λογω του λοντιγκιν του πουλιου,αν εβλεπες την 4αρα που εφαγε μεσα στην εδρα της απο την αδιαφορη* δυναμο μοσχας (του νομποα) την προτελευταια αγωνιστικη,ολα τα επνιξε ο τυπος οτι πηγαινε μεσα εγραφε.
Όσο για σένα Παναγιώτη, αν δεν γουστάρεις στον ΠΑΟΚ να πας αλλού. Μόνον αν φύγεις με την θέλησή σου να μην γυρίσεις. ΠΟΤΕ! Να πας σε κανέναν Άρη, ή κανέναν Ατρόμητο να συνεχίσεις.
- Μπαρκαρούτσος
Αν μαζέψουμε 10 καλές αποκρούσεις του Γλύκου και τις κάνουμε video, στο Juvemania θα πουν "Chi Buffon? Buffon jacketo! Glykos!"sporos123 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=VeVFLUvyQ0c

Θα προτιμούσα τον γιο του Schmeichel, Kasper http://www.transfermarkt.com/kasper-sch ... eler/16911 του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει σε 1 μήνα. Ενδιαφέρθηκαν ομάδες όπως η Milan και η MCU τον Γενάρη, αλλά δεν έγινε κάτι. Στον Π.Α.Ο.Κ. θα έχει και το κίνητρο της φανέλας με το "1".