Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από obanebane »

desperando έγραψε:mpouJr

ποιος σου ειπε οτι δεν παιζει αμυντικο χαφ ο νομποα?
obanebane έγραψε:Νατχο,νομποα,βερδου κανουν 10 μυρια με την εφορια πολυ ψηλα ανεβασες τον πηχη despe.
γιατι 10 μυρια ρε συ μπανε?
απο 1,6 με 1,8 νατχο και νομποα και λιγο πανω απο το 1 ο βερδου τον οποιο η μπετις ψαχνει να δωσει.
οσο για την εφορια δεν ειναι αναγκη να δηλωνουμε οτι παιρνουν τοσα λεφτα.
οι αλλοι που τα κανουν πιο μαγκες ειναι?

Το να μη δηλωθουν δεν ειναι κατι πολυ απλο ειδικα οταν προκειται για την ομαδα του Ρωσου ιβαν Σαβιδη. ;)
Οσο για τους συγκεκριμενους με κατω απο 3 χρονια συμβολαιο εκαστος δεν υπογραφουν οποτε μιλαμε (αντε να μην ειναι δεκα ετησιως να ειναι οκτω) 8*3=24μυρια σε συμβολαια μολις τριων παιχτων,τεραστιο το ρισκο ειδικα για ομαδα που δεν παιρνει πρωταθλημα (οπως πολυ σωστα λες και εσυ) σε μια χωρα καραβουτηγμενη στην κριση και την διαφθορα.
Παρολο που εδω περναμε την ωρα μας κανοντας κυριως καφενειακες συζητησεις καλο ειναι να ειμαστε ρεαλιστες.
Μακαρι να φυγει η φυρα despe (Lazar,κατσουρανης,κατσικας,σκονδρας,γλυκος,ιτανζ,χακομπο,σπυροπουλος,λοπεζ,σαλπιγγιδης) να ανανεωθουν με λιγα χρηματα οι λινο,βουκιτς να δωθει ενα νεο καλο συμβολαιο στον Αθανασιαδη για να ειναι ησυχος και να παρουμε 6-7 πραγματικα καλους ποδοσφαιριστες να γινουμε επιτελους ομαδα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αντε και εφυγε αυτη η φυρα,δυστυχως με αυτα τα μυαλα θα ερθει καινουρια και παλι θα λεμε του χρονου να φυγουν καμια 15αρια παικτες.
πλεον δεν δεχομαι να εχω μεγαλομετοχο ο οποιος στην ελλαδα ηταν γνωστος μονο στους παλιννοστουντες και τωρα να τον ξερει ολη η ελλαδα.να κανει την λεζαντα του και να πουλαει λαικισμο και να εχω σφυχτη οιμονομικη πολιτικη.
αφου θες κυριε μου να το παιξεις ωραιος και μαγκας θα πληρωσεις,δεν θα κανεις οτι κανει ο πανοπουλος στην ξανθη.

υγ οσο για τα συμβολαια των παικτων δενειπα να μην δηλωθουν αλλα δεν χρειαζετε να δηλωθουν ολα,μια 500αρα φτανει,τα υπολοιπα θα τα παρουν μεσα απο εταιριες του σαββιδη στην ρωσια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Και εγω τα ιδια λεω και τα εχω γραψει despe σκεπτομενος ομως λιγο ψυχραιμοτερα να δεις που μια χαρα ομαδα μπορει να φτιαχτει αρκει να ξεσκαρταριστει το τεραστιο ροστερ μετριοτητων που διαθετουμε.
Μακαρι ο Αγγελος να κανει αυτη τη δουλεια σωστα και μετα ας ελπισουμε να μετρησει λιγο και η γνωμη του Γκαρσια στις επιλογες παιχτων και ολα μπορει να συμβουν. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

απο που προκυπτει η σφιχτη οικονομικη πολιτικη?ξερεις κατι?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ειπα τη θελω και τη δεν θελω.δεν ειπα οτι ξερω κατι,μπορει αυριο να κλεισουμε παικταραδες...μακαρι
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

barlow4 έγραψε:απο που προκυπτει η σφιχτη οικονομικη πολιτικη?ξερεις κατι?
Το ειπαν ξεκαθαρα ολοι...οι ασχετοι
Άβαταρ μέλους
obanebane

@despe Ουτε εγω ενοουσα να μην δηλωθουν καθολου τα συμβολαια τους,απλα πιστευω οτι ουτε αυτο που λες μπορει να γινει δηλαδη να ανειβονται με 2 πχ και να δηλωνονται τα μισα η λιγοτερα.
Αυτο που γινεται και θα γινει ειναι αυτο που ανεφερα με την αγορα της Τουρκιας.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

φιλε χωρις καμια διαθεση να στην πω.πολυ παραπονιαρης.μια αρνητικη προδιαθεση πριν γινει οτιδηποτε.τρελα σε πιανει και εσενα και μερικους ακομη.
ο γαυρος πχ ξερει οτι θα παρει εναν σκασμο λεφτα απο τσουλου κ χορηγο φανελας κλπ.επισης κανεις δεν του ζηταει να πληρωσει τα χρεη του.ε τα αρδ του αρχισαν τις βρωμες και τα σεναρια.
εδω εμεις δεν ξερουμε ακομα τι θα γινει με το κας.αν θα παιξουμε ουεφα αν θα παιξουμε τσουλου.επισης πολυ συντομα σκανε τα παγωμενα χρεη.ε δεν ειναι κ πολυ λογικο να μιλαει κανεις για σοβαρες μεταγραφες.επισης οπως και να εχει πανω κατω το μπατζετ θα διαμορφωθει απο τα προσδοκωμενα εσοδα.δεν ειναι δυνατον να ανταγωνιστεις μαριδακι που απο τωρα μετραει εισπραξεις.
απλα γενικα αυτο με τη σφιχτη οικονομικη πολιτικη παιζει πολυ σαν μιρλα τελευταια και εγω διαβαζω απο εδω διαβαζω απο εκει και δεν ειδα κανεναν της παε να το λεει.
ας περασει λιγος καιρος και αναλογα τα δεδομενα και εχω θα κραξω και ολοι,αν πχ τα παιρνει απο παντου και τσιγγουνευεται.αλλα τωρα δεν εχεις ουτε ενα δεδομενο στα χερια σου.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

paokovios1974 έγραψε:
barlow4 έγραψε:απο που προκυπτει η σφιχτη οικονομικη πολιτικη?ξερεις κατι?
Το ειπαν ξεκαθαρα ολοι...οι ασχετοι
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

obanebane έγραψε:@despe Ουτε εγω ενοουσα να μην δηλωθουν καθολου τα συμβολαια τους,απλα πιστευω οτι ουτε αυτο που λες μπορει να γινει δηλαδη να ανειβονται με 2 πχ και να δηλωνονται τα μισα η λιγοτερα.
η τουρκια ειναι η ευκολη λυση ειδικα τωρα με τον νεο νομο για τους μη τουρκους ποδοσφαιριστες.
η δευτερη καλη λυση ειναι η ουκρανια και περιοχες που εχουν προβληματα οπως το ντονετσκ,αλλα το κακο ειναι ποιος θα βρει και θα φερει παικτες απο αυτα τα πρωταθληματα?
Άβαταρ μέλους
obanebane

@Barlow Ναι αλλα πρεπει να βγει και να μας πει τι ακριβως θελει να κανει,οχι αερολογιες και πρωταθληματα και τσ.λ
και μετα η καθε μεταγραφη να περναει απο την εγκριση της Μαριας.
Τα ειπε ο τσιστιακοφ εχθες αλλα λιγοι τα συγκρατησαν μου φαινεται.
Δε μπορουμε να αβανταρουμε συνεχεια εναν "πολιτικο" παλιας κοπης, περασαν δυο χρονια και οσο και να θελουμε να πιστεψουμε σε ενα οραμα για μεγαλο ΠΑΟΚ αυτο σιγα σιγα σβηνει.
Γιαυτο η κανε κατι απο αυτα που λες η βουλωσε το και πηγαινε με χαμηλα τη μπαλα να ξερουμε και εμεις τι να περιμενουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 29 Μάιος 2014, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε αμπαλος ειναι ρε φιλε θα μαθει.ας μην εχουμε και παραπονα.δεν το κανει και επιτηδες.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

δεν πειραζει ρε μπαρλοου,ας κανω εγω φετος τον γκρινιαρι και εσυ παρε την θεση που ειχα εγω περυσι μπας και τουλαχιστον αλλαξει τιποτα.

ενα τελευταιο μονο θα πω και θα το κλεισω εδω.τον Ιβαν δεν θα τον κρινω οπως εκρινα τον ζαγορακη και τον βρυζα,αυτον θα τον κρινω πολυ αυστηρα σε ολα,ειτε λεγετε πολεμος με το συστημα,ειτε λεγετε επιλογες προσοπων ειτε δημιουργια ομαδας,ειτε τιτλοι.
αν το μπατζετ το καθοριζουν τα προσδοκομενα εσοδα τοτε βαζω παλι διαχειριστη απο την οικογενεια του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Με αυτήν την 11άδα χτυπάς ανετότατα τον γαύρο και της διαιτησίες και με Άγγελο προπονητή να του πορώνει!!
Εικόνα

Και να έχεις και αυτούς για 2η 11άδα!
Εικόνα

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. γράφουμε και κάνουμε και καμία μλκ να περάσει η ώρα μέχρι να αρχίσουν οι ανακοινώσεις
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

desperando έγραψε:
obanebane έγραψε:@despe Ουτε εγω ενοουσα να μην δηλωθουν καθολου τα συμβολαια τους,απλα πιστευω οτι ουτε αυτο που λες μπορει να γινει δηλαδη να ανειβονται με 2 πχ και να δηλωνονται τα μισα η λιγοτερα.
η τουρκια ειναι η ευκολη λυση ειδικα τωρα με τον νεο νομο για τους μη τουρκους ποδοσφαιριστες.
η δευτερη καλη λυση ειναι η ουκρανια και περιοχες που εχουν προβληματα οπως το ντονετσκ,αλλα το κακο ειναι ποιος θα βρει και θα φερει παικτες απο αυτα τα πρωταθληματα?
ο Μπαλάφας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”