Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αυτο που γράφουν για τον Καρυπίδη μόνο ως αστείο μπορώ να το εκλάβω...
στο τελος θα γραψουν και για Βοκολο
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Πάμε στα ανέκδοτα να το σχολιάσουμε.... Πφφφφ...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Bane φαν-ροη , φαν-χαμ ηταν παιχτες οι οποιοι προσφεραν στον ΠΑΟΚ,
ηταν ομως και παιχτες επιπεδου και η αξια τους φανηκε αμεσως στο γηπεδο.
Δεν διαφωνω σε αυτα που γραφεις για τους βοριο-ευρωπαιους αλλα θεωρω (και ειδικα στην εποχη μας)
αν ο παιχτης εχει ταλεντο και ποδοσφαιρικο επιπεδο θα φανει αμεσως και θα του δωθει
ο απαιτουμενος χρονος προσαρμογης αν χρειαστει.
Δεν αναφερομαι σε παιχτες οπως ο ιμπραιμοβιτς η βαν περσι κ.α οι οποιοι οπου και να πανε
θα παιξουν μπαλα,αλλα σε παιχτες οπως ο χενδρικσεν,ο μελμπεργκ,ενα 10 που ειχε
ο γαυρος πιο παλια τον ζετεμπεργκ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

RoMaN έγραψε:
paok kerkyra έγραψε:
Parolos έγραψε:Άσχετο αλλά σήμερα παίζει στις 8:00 η Εθνική Κ19 με την Προρτογαλία.

Είναι στην ομάδα κι αυτός ο Σταυρόπουλος που λέτε.

Μέσα σε άλλους ο Στρέζος ο τέρμας που μας έκλεψε ο γαύρος,
Οικονόμου αμυντικός που ανήκει στη Bayern,
Πολίμος της Νοττινχαμ Φόρεστ,

και οι δικοί μας Δεληγιαννίδης, Πόποβιτς, Κουλούρης.

Αν βρει κάποιος κάπου να δούμε το ματς έχει καλώς.
Θα το ψάξω parole γιατί θέλω να το δω και εγώ και αν το βρώ θα το ποστάρω θέλω να δώ εκτός από Κουλούρη και Δεληγιαννίδη και τον Οικονόμου της Μπάγιερν 18 χρονών αμυντικό χαφ τελειώνει το συμβόλαιο του και την χρονιά που πέρασε ήταν εκ των αρχηγών της Μπάγιερν Μονάχου u19 έχω ακούσει τα καλύτερα...
Θα λείπω στις 8:00, αν το ανεβάσει κάποιος μετά, έχει καλώς, γιατί θέλω να το δω..
20:00 ώρα Πορτογαλίας είναι.. Ακόμη δεν έχει ξεκινήσει!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αφου χασαμε 3-0
και πηρε και κοκκινη καρτα ο Κουλούρης
εχει ηδη τελειωσει το ματς
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΑΠοπνεει μια ανοργανωσιά η ομαδα.....και ευθυνη κατά 80+% την εχει τελικα ο μεγαλομέτοχος..Ειμαστε ανργανωτοι τελειως ,φοβικοι στις επιλογες και βγαζουμε συνεχομενη διχογνωμια στις αποφασεις....

Παλι επιλεκτικα διαρροες για παικτες, συνεχιζουμε στο κομπλεξικο μοτιβο///επιλογες του προηγουμενου πρεπει να θαβονται...κλπ κλπ.....

Δυστυχως με αφορμή κτ που εγραψε ο ΠΑΛΟΚ στο μπάσκετ αν ερθει ο σαββιδης και δωσει λεφτα στο μπάσκετ για παικτες χειροτερα θα τα παμε....είναι η συνοψη της αρχης και τυ τελους του προβλήματος της ομαδας...

ονόματα τυπου 32 χρονου καρυπιδη ελπιζω να τα γραφουν για πλακα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

markos4 έγραψε:Bane φαν-ροη , φαν-χαμ ηταν παιχτες οι οποιοι προσφεραν στον ΠΑΟΚ,
Δεν διαφωνω σε αυτα που γραφεις για τους βοριο-ευρωπαιους αλλα θεωρω (και ειδικα στην εποχη μας)
αν ο παιχτης εχει ταλεντο και ποδοσφαιρικο επιπεδο θα φανει αμεσως και θα του δωθει
Δεν αναφερομαι σε παιχτες οπως ο ιμπραιμοβιτς η βαν περσι κ.α οι οποιοι οπου και να πανε
δεν ισχυει παντα αυτο που λες και ενα πολυ καλο και προσφατο παραδειγμα ειναι ο μπερκ.
τους πρωτους μηνες στην ελλαδα ολοι γελουσαν και τον κοροιδευαν και οι ιδιοι στο τελος τους πρωταθληματος ζητουσαν ενα φορ σαν τον μπερκ.

υγ το ρεπορταζ για τον καρυπιδη ετσι οπως το μεταφερει ο κολακας ειναι χτυπημα κατω απο την μεση προς τον αγγελο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

thanos-xanthi έγραψε:αφου χασαμε 3-0
και πηρε και κοκκινη καρτα ο Κουλούρης
εχει ηδη τελειωσει το ματς
WTF??? :lol: :lol: :lol: Οκ, ευχαριστώ..
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καρυπίδης, μάλιστα...

Η ΑΡΔια
Της ΑΡΔιάς
Την ΑΡΔιά
Ω ΑΡΔιααά
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Για μενα το λαθος ειναι αυτο που ανεφερε και λιγο ο μπανε πηραμε παικτες ακριβους που δυσκολα θα μενανε και λογω ηλικιας.....Για αρχη ν α ξανακανουμε κορμο....με 3-4 παικτες κοντα στα 30 31....εναν στα μπακ(ή τσακο) 2 στα χαφ και εναν φοραρο....

Μακαρι να μαστε λιγο τυχεροι μια φορα και να σπρωξουμε τπτ προς πωληση..
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

desperando έγραψε:
markos4 έγραψε:Bane φαν-ροη , φαν-χαμ ηταν παιχτες οι οποιοι προσφεραν στον ΠΑΟΚ,
δεν ισχυει παντα αυτο που λες και ενα πολυ καλο και προσφατο παραδειγμα ειναι ο μπερκ.
τους πρωτους μηνες στην ελλαδα ολοι γελουσαν και τον κοροιδευαν και οι ιδιοι στο τελος τους πρωταθληματος ζητουσαν ενα φορ σαν τον μπερκ.
Θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι η πλειοψηφια εδω μεσα γελαμε με τον Μπεργκ.
Εγω να σου πω την αληθεια δεν τον ηξερα ,αλλα θυμαμαι καποιες αποψεις εδω μεσα που
μιλαγαν με καλα λογια για τον μπεργκ,ενας απ αυτους ηταν ο μανιακος αν θυμαμαι καλα.
Ασχετο,αλλα θυμαμαι επισης και καποια σχολια για τον τσορι ντομινγκεζ τον προγουλια
ο χοντρος μας διεψευσε κανονικα.
Λες και ο μαντουρο μας ηρθε κατευθειαν απο τα πρινου.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Γενικα βιαζομαστε και κρινουμε με 2 μετρα και 2 σταθμα ισχυει αυτο...
Philosopher_23

Δημοσίευση από Philosopher_23 »

Θέλω να παρουσιάσω τη δική μου προσέγγιση σχετικά με τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Στο γενικότερο κλίμα, όπου δεν πήγαμε για το μεγάλο όνομα προπονητή δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα των παιχτών. Έτσι έχουμε κ λέμε:
Τέρμα: Κάποιον με καλές εξόδους που να μπορεί να καθοδηγεί την άμυνα.
Μπακ: Κατά προτίμηση γρήγορους, με "καλή" σέντρα κ γερά πνευμόνια για να πετυχαίνω overlap
Κεντρ. Αμυν: Ένα ψηλό κ δυνατό για να καθαρίζω σέντρες κ να παίζει τους ψηλούς φορ κ έναν εγκεφαλικό κ γρήγορο για να μπορεί να κατεβάζει τη μπάλα.
Αμ. Χαφ: Κάτσε κ ένα "ψηλό" Κάτσε
8αρι: Να έχει καλό κοντρόλ, κάθετη κ να βλέπει γήπεδο
Εξτρέμ: Να έχουν ντρίμπλα κ να παίζουν στον ασβέστη, να είναι μπουκαδόροι κ να έχουν κ "καλή σέντρα"
Φορ: Καλό κοντρόλ, να "παστελώνει" κ να έχει υποτυπώδη ατομική ενέργεια

Δεν τους θέλω όλους σε μια μεταγραφική περίοδο, αλλά νομίζω σε βάθος 2 χρόνων μπορώ να κινηθώ για τέτοιους παίχτες ότι όνομα κ να έχουν. Δεν απαξιώνω καθόλου την τωρινή ομάδα, προσπαθώ να κινηθώ σε ένα σύγχρονο ευρωπαικό μοντέλο! Τώρα αν τον λένε Krasic ή Οliseh ή Φυτανίδη ή Γεωργιάδη δεν με απασχολεί κ ιδιαίτερα! Αρκεί να μην ξαναπώ, καλά δεν μπορεί να βγάλει μία σέντρα ή δεν μπορεί να κάνει μια ντρίμπλα....

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Philosopher_23 έγραψε:Θέλω να παρουσιάσω τη δική μου προσέγγιση σχετικά με τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Στο γενικότερο κλίμα, όπου δεν πήγαμε για το μεγάλο όνομα προπονητή δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα των παιχτών. Έτσι έχουμε κ λέμε:
Τέρμα: Κάποιον με καλές εξόδους που να μπορεί να καθοδηγεί την άμυνα.;;;;
Μπακ: Κατά προτίμηση γρήγορους, με "καλή" σέντρα κ γερά πνευμόνια για να πετυχαίνω overlap νεότερος Λίνο, Κίτσιου με καλύτερη σέντρα, Τζαβέλας αλλαγή;;;;;;
Κεντρ. Αμυν: Ένα ψηλό κ δυνατό για να καθαρίζω σέντρες κ να παίζει τους ψηλούς φορ κ έναν εγκεφαλικό κ γρήγορο για να μπορεί να κατεβάζει τη μπάλα.Ινσου, Βιτορ
Αμ. Χαφ: Κάτσε κ ένα "ψηλό" ΚάτσεΚάτσε και γρηγορότερος Τζιώλης ή Μαντούρο
8αρι: Να έχει καλό κοντρόλ, κάθετη κ να βλέπει γήπεδοΝατχο
Εξτρέμ: Να έχουν ντρίμπλα κ να παίζουν στον ασβέστη, να είναι μπουκαδόροι κ να έχουν κ "καλή σέντρα"Λουκάς με λίγο μεγαλύτερα @ρχιδι@, Στοχ με καλύτερη τρίπλα
Φορ: Καλό κοντρόλ, να "παστελώνει" κ να έχει υποτυπώδη ατομική ενέργεια Κλάους και ένας αντιΜούσλι, νεότερος Βούκαρος, εμπειρότερος Κουλούρης

Δεν τους θέλω όλους σε μια μεταγραφική περίοδο, αλλά νομίζω σε βάθος 2 χρόνων μπορώ να κινηθώ για τέτοιους παίχτες ότι όνομα κ να έχουν. Δεν απαξιώνω καθόλου την τωρινή ομάδα, προσπαθώ να κινηθώ σε ένα σύγχρονο ευρωπαικό μοντέλο! Τώρα αν τον λένε Krasic ή Οliseh ή Φυτανίδη ή Γεωργιάδη δεν με απασχολεί κ ιδιαίτερα! Αρκεί να μην ξαναπώ, καλά δεν μπορεί να βγάλει μία σέντρα ή δεν μπορεί να κάνει μια ντρίμπλα....

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Μερικές επισημάνσεις από το υπάρχον ρόστερ
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

"Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Πάμπλο Γκαρσία απομένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Ουρουγουανός που θα είναι παρών και στην παρουσιάση του Αναστασιάδη, αναμένεται να βοηθήσει και μεταγραφικά με τις διασυνδέσεις του.
Ο Πάμπλο Γκαρσία επιστρέφει στην αγαπημένη Τούμπα για δεύτερη φορά, όχι όμως ως ποδοσφαιριστής, αλλά ως στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από την στιγμή που τέθηκε το θέμα στον Άγγελο Αναστασιάδη ο Έλληνας τεχνικός δεν έφερε αντίρρηση. Αμέσως οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και τον Γκαρσία να έχουν συμφωνήσει και αυτό που μένει για να επισημοποιηθεί η συνεργασία είναι η συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη.
Ο Ουρουγουανός, που θα είναι παρών στην παρουσίαση του Άγγελου Αναστασιάδη από την ΠΑΕ, πιστεύουν στον ΠΑΟΚ πως η προσφορά του θα είναι σημαντική σε πολλούς τομείς, όπως στα μεταγραφικά. Ο Γκαρσία που έχει φιλίες και διασυνδέσεις με πολλές ομάδες σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική μπορεί να επηρεάσει στην έλευση κάποιου ποδοσφαιριστή στην Τούμπα."

Από gazzetta.gr
Αν αληθεύει αρχίζω να αισθάνομαι λίγο αισιόδοξος... Αυτός τουλάχιστον έχει κάτι μέσα στο παντελόνι και ελπίζω και μπέσα!!!!! :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”