Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 19/10 19:00 Προβλέψεις & σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
salamalenco

Δημοσίευση από salamalenco »

Έβλεπα πριν λίγο την εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου τον πήρε τέλος πάντων κάποιος παναθηναϊκός τηλ και τον ρώτησε πως βλέπει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ!Ο Γεωργίου του απάντησε ότι ειναι φιλικό!Επειδή δεν είμαι από Θεσσαλονίκη μπορείτε να μου πείτε τι ακούγεται εκεί?Δεν μπορώ πάντως να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωσει να δώσουμε το παιχνίδι!
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

To τελευταιο παιχνιδι του Τεν Κατε στην Ελλαδα.....Κανονιστε γνωστοι παπαρολογοι των site να μας τα πρηξετε με τις χορηγιες του βγενοπουλου και να το πατε αλλου το ματς...Ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλη ομαδα και τον βαζελο που βλεπω στα τελευταια παιχνιδια θα τον πατησει παιχτικα...Και μην τολμησει να υπονοησει κανεις τιποτα για τον ευεργετη προεδρο μας...
Το ηθος του ξεπερναει καθε υποψια νομιζω...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ετσι Καρενα σωστος ..
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

η πωληση των παικτων,εγινε με αντιτιμο το βαρος τους χρυσαφι τη χορηγια βγενοπουλου και την υποσχεση του να κερδισει ο ΠΑΟΚ και τα 2 παιχνιδια με τον λαγο!
στους ανεγκεφαλους που αναπαραγουν και ναμασουν προπαγανδα καφενειου των αλλοθρησκων, θα προτασσω απο εδω και μπρος αυτη τη λογικη.
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤ@Ν@ς ΓΙΟΣ....
ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΖΕΠΠΕΛΙΝ...
:?
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Και στη Γερμανια το ιδιο ακουγεται... Η συμφωνια για Μελισση, επειδη δεν περιειχε χορηγια (γιατι του τελειωσαν του Βγενοπουλου), περιεχει δυο στημενα στη Τουμπα και ΟΑΚΑ με σκορ 2-0 και 1-4 αντιστοιχα...μεχρι εκει εφτασε ο βαζελος, εστησε και το σκορ απο το καλοκαιρι...
Άβαταρ μέλους
dimots4

Δημοσίευση από dimots4 »

Οντως θα υπαρχει αμφισβητηση αν υπαρξει καποιο κακο αποτελεσμα με τον βαζελο !! Πρεπει να τα δωσουμε ολα( κοσμος & παιχτες ) για να βουλωσουμε στοματα ..Δεν μπορω να ακουω οτι μας εκανε ομαδα ο βγενο(μ)πουλος , οτι πηρε μελλιση και χριστοδουλοπουλο με ανταλλαγμα τους αγωνες. Ημαρτον δηλαδη ΠΑΟΚ ειμαστε ,οχι καποιο χωριο ...

Υ.Γ. ακουσα οτι και μεχρι 5.000 διαρκειας αγορασε για μας ο βγενο(μ)πουλος σαν χορηγια ( ακουστηκε λενε σε ραδιοφωνικο σταθμο της Θεσσαλονικης,μου το ειπανε και μενα)

ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ. ΡΕ....

30.000 τρελαμενοι Ταλιμπαν θα ειμαστε ρεεεεεε....
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

dimots4 έγραψε: ...Υ.Γ. ακουσα οτι και μεχρι 5.000 διαρκειας αγορασε για μας ο βγενο(μ)πουλος σαν χορηγια ( ακουστηκε λενε σε ραδιοφωνικο σταθμο της Θεσσαλονικης,μου το ειπανε και μενα)...
Αυτα τα σκουληκια για να κρύψουν τα χαλια τους πανε να βγαλουνε και τα διαρκειας ψευτικα... Βλεπει κανεις 5000 βγαινοπουλαιους καθε κυριακη στη τουμπα..? Η 5000 θεσεις κενες...? ΕΛΕΟΣ
:shock: :shock:
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

dimots4 έγραψε:Οντως θα υπαρχει αμφισβητηση αν υπαρξει καποιο κακο αποτελεσμα με τον βαζελο !! Πρεπει να τα δωσουμε ολα( κοσμος & παιχτες ) για να βουλωσουμε στοματα ..Δεν μπορω να ακουω οτι μας εκανε ομαδα ο βγενο(μ)πουλος , οτι πηρε μελλιση και χριστοδουλοπουλο με ανταλλαγμα τους αγωνες. Ημαρτον δηλαδη ΠΑΟΚ ειμαστε ,οχι καποιο χωριο ...

Υ.Γ. ακουσα οτι και μεχρι 5.000 διαρκειας αγορασε για μας ο βγενο(μ)πουλος σαν χορηγια ( ακουστηκε λενε σε ραδιοφωνικο σταθμο της Θεσσαλονικης,μου το ειπανε και μενα)

ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ. ΡΕ....

30.000 τρελαμενοι Ταλιμπαν θα ειμαστε ρεεεεεε....
Μη τρώτε ότι παπά σας σερβίρουν.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Παθος ,πιστη, προσοχη,τυχη και η επιστροφη Σερτζιο σε συνδυασμο με Κωνσταντινιδη που μεσα στη τουμπα τουλαχιστον κανει τα αυτονοητα θα δωσουν την νικη...
Δειχνει να εξαρταται απο εμας..το θεωρω ματσ κλειδι για την πορεια ,μας αφου με νικη και με λογικα αποτελεσματα στις επομενες 3-3 αγωνιστικες θα χουμε ξεφυγει μαζι με το ΠΟΚ
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

19/10 19:00 ΠΑΟΚ - Παναθηναικός Προβλέψεις και σχόλια αγώνα

Δημοσίευση από mi8rio »

καθοριστικής σημασίας το ματσ, θέλουμε και θα πάρουμε τους 3 βαθμούς, για τον λόγο ότι ο βάζελος με εξαίρεση 1-2 παίχτες που είναι η αξία τους μεγάλη, κατα τα άλλα δεν έχουμε να "φοβηθούμε" τίποτα...

3 βαθμοί και μόνο!

με ένα ακόμα sold out....

:shock:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

τη μαλακια του θα την ελεγε ο γεωργιου...
τεσπα εγω να κανω μια επισημανση το πως ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ η συντριβη του βαζελου-ανυπαρκτου απο την ανορθωση με τη νικη του με τη λιβαδεια και εμεις τρωμε τα μουστακια μας με 25 σελιδας για ενα εκτος εδρας Χ με τελη..

προς αποδειξη δειτε τα πρωτοσελιδα των πρασινο-εφημεριδων..."νεο ξεκινημα","παμε ξανα" και τετοιες μπουρδες...

το ξαναλεω οτι η Θεσσαλονικη απεχει πολυ σε προπαγανδα απο την αθηνα..
Άβαταρ μέλους
Nikol4s

Δημοσίευση από Nikol4s »

3-0 :shock:
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

Αυτή είναι η κατάντια της αθηναϊκής προπαγάνδας που επιζητά να μας κάνει να φαγωθούμε μεταξύ μας για το ματς με τον πράσινο λαγό.

Μου φαίνεται ότι ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό. Το φετινό συστατικό του ΠΑΟΚ είναι ότι έπαψε πια να κουβαλάει αυτή την καταραμένη μιζέρια που τον κυνηγούσε όλα αυτά τα χρόνια. Και είμαι σίγουρος ότι και στο ντέρμπυ με το λαγό οι παίκτες μας θα παίξουν ακομπλεξάριστοι και θα κάνουν το χρέος τους. Ας αφησούμε την προπαγάνδα σ' αυτούς που θέλουν να κρύψουν τις αδυναμίες τους και την ανυπαρξία τους. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!!!!!!

Υ.Γ. και κάτι ακόμα. Ας έρθουν και οι βάζελοι στην Τούμπα μαζί με το πανό που είχαν στο Χαριλάου. μόνο που αυτή τη φορά εμείς θα τους παραδώσουμε μαθήματα οπαδικής εξέδρας.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ε ναι, άμα δούμε και στην Τούμπα τέτοιο πανό, θα σκάσουμε στα γέλια (όπως είπε και ο Θανάσης κάποτε). Μάλλον αυτοί θα λάβουν δωρεάν μαθήματα εξέδρας.. Αν και νομίζω ότι για οικονομικούς και μόνο λόγους ίσως ο Ζαγοράκης να μη δώσει εισιτήρια στα βαζέλια.. 100 χιλιάρικα είναι η χασούρα που θα έχουμε (1000 βαζέλια και άλλα 3500 οι μπάτσοι..)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

το πανο ειχανε??βοηθηστε δεν ειδα το ματς!! 8) 8)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”