66.Bibras Natcho
Re: 66.Bibras Natcho
Ας παρουμε κ νομποα και ισως τοτε πιστεψω οτι παιρνουμε πρωταθλημα.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- indian chief
- desperando
- Επικοινωνία:
αυτη τη συνεντευξη του κυρ ιστρατι ας παει καποιος να την τριψει στην μουρη μερικων βλαχαδερων αρδ που το μονο που ηξεραν ηταν να ανεβαζουν και να κατεβαζουν τον τσιτσιακοφ μπουμπουνοφ.που ολοι στεκονταν στις επιλογες νετσιντ και ολισε(που τον ολισε την δευτερη χρονια μαλλον αλλοι εξιολογησαν να μεινει στην ομαδα) αλλα κανεις δεν ειπε για την επιλογη ινσα και την τεραστια επιτυχια να φερει τον νατχο στην ελλαδα.
και την στιγμη που ο ιστρατης εχει ελευθερα δυο χαφ που μονα τους μπορουν να κανουν πλακα στην ελλαδα και γνωριζοντας τις σχεσεις του τσιτσια με τον ιστρατη,εσυ τι κανεις?πας και διωχνεις το καλυτερο σου χαρτι που θα μπορουσες να χρεισιμοποιησεις γι αυτες τις περιπτωσεις ποδοσφαιριστων.
τελικα ποιος ειναι ο μπουμπουνοφ εχω αρχισει και εχω τις αμφιβολιες μου
και την στιγμη που ο ιστρατης εχει ελευθερα δυο χαφ που μονα τους μπορουν να κανουν πλακα στην ελλαδα και γνωριζοντας τις σχεσεις του τσιτσια με τον ιστρατη,εσυ τι κανεις?πας και διωχνεις το καλυτερο σου χαρτι που θα μπορουσες να χρεισιμοποιησεις γι αυτες τις περιπτωσεις ποδοσφαιριστων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 25 Μάιος 2014, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
desperando έγραψε:αυτη τη συνεντευξη του κυρ ιστρατι ας παει καποιος να την τριψει στην μουρη μερικων βλαχαδερων αρδ που το μονο που ηξεραν ηταν να ανεβαζουν και να κατεβαζουν τον τσιτσιακοφ μπουμπουνοφ.που ολοι στεκονταν στις επιλογες νετσιντ και ολισε(που τον ολισε την δευτερη χρονια μαλλον αλλοι εξιολογησαν να μεινει στην ομαδα) αλλα κανεις δεν ειπε για την επιλογη ινσα και την τεραστια επιτυχια να φερει τον νατχο στην ελλαδα.
Ακου despe αν το κουμαντο για το σχεδιασμο της ομαδας το εκανε ο λιθουανος και αποδεχτηκε τη μικτη τελειωμενων βαζελου τοτε καλως απομακρυνθηκε.
Αν ομως η μονη του αρμοδιοτητα ηταν οι εκ ρωσιας και λοιπων γειτονικων χωρων ποδοσφαιριστες τοτε επρεπε να τη πληρωσει αλλος τη νυφη.
Αν και νομιζω οτι ολη την ευθηνη τελικα την εχει ο "Γιαννης" Σαβιδης με την εμμονη του στους ελληνες ποδοσφαιριστες.
Ελπιζω τωρα που καηκε στο χυλο να φυσαει το γιαουρτι.
- desperando
- Επικοινωνία:
μπανε στον φετινο ΠΑΟΚ το μεγαλο προβλημα ηταν οτι κανεις δεν ειχε το απολυτο κουμαντο.
ολοι βαζαν τις δικες τους πινελιες στον πινακα και στο τελος η ζωγραφια βγηκε αφηρημενη τεχνη.
δεν μπορω να χρεωσω στον τσιτσιακοφ τις επιλογες των νινη-τζιωλη-σπυρο-τζαβελλα οταν ξερω οτι με το μυαλο του ο Ιβαν νομιζε οτι εχτιζε την εθνικη ελλαδος Β.
θελω τωρα να δω χωρις το σκυλι τσιτσιακοφ ποσοι και ποιοι θα πινουν και θα τρωνε στην υγεια του ΠΑΟΚ
ολοι βαζαν τις δικες τους πινελιες στον πινακα και στο τελος η ζωγραφια βγηκε αφηρημενη τεχνη.
δεν μπορω να χρεωσω στον τσιτσιακοφ τις επιλογες των νινη-τζιωλη-σπυρο-τζαβελλα οταν ξερω οτι με το μυαλο του ο Ιβαν νομιζε οτι εχτιζε την εθνικη ελλαδος Β.
θελω τωρα να δω χωρις το σκυλι τσιτσιακοφ ποσοι και ποιοι θα πινουν και θα τρωνε στην υγεια του ΠΑΟΚ
- angelheart
- Επικοινωνία:
Βασικά το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα είναι ότι κανένας δεν "έκανε κουμάντο". Όλοι είχαν άποψη, όλοι είχαν άκρες (ότι και αν σημαίνει αυτό) και όλοι έφερναν παίκτες. Στο "όλοι" φυσικά (ΦΥ-ΣΙ-ΚΑ) περιλαμβάνεται και ο Κος Σαββίδης.
Οι κουβέντες αυτές του ατζέντη του Τσιστιάκοφ, είναι μηνύματα με ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ αποδέκτες. Μια χαρά ΞΕΡΕΙ τι λέει ο άνθρωπος και σε ποιον τα λέει (εξ αποστάσεως). Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε. Όχι ο ατζέντης.
EDIT : απ' ότι είδα με πρόλαβε ο Despe
Οι κουβέντες αυτές του ατζέντη του Τσιστιάκοφ, είναι μηνύματα με ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ αποδέκτες. Μια χαρά ΞΕΡΕΙ τι λέει ο άνθρωπος και σε ποιον τα λέει (εξ αποστάσεως). Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε. Όχι ο ατζέντης.
EDIT : απ' ότι είδα με πρόλαβε ο Despe
βεβαια οτι αιχμες ακουγονται μονο γι α τις επιλογες των αλλων...τσιτσι και στεφενς ειναι κακο προγνωστικο σημειο για την επομενη μερα
Εγω θυμαμε κατι δηλωσεις τσιτσια σε μεσα της πατριδας του που ελεγε οτι αυτος ειναι το κουμαντο.
Γιαυτο λεω οτι ισως χρεωθηκε την αποτυχια,πχ θα επρεπε να παρει την εγκριση του ο Σπυροπουλος για να αποκτηθει απο την ομαδα.
Ο Βρυζας με τον Γ.Χ η τον Κωστικο και δεν ξερω εγω ποιον αλλο μπορει να εκαναν προτασεις αλλα την ευθηνη της εγκρισης να την ειχε ο Λιθουανος.
Βεβαια ολα αυτα πιθανοτατα ειναι μπουρδες και ο Λιθουανος καηκε πρωτον γιατι καποιος απο ολλους επρεπε να πληρωσει τη νυφη για την αποτυχια.
Και δευτερον επειδη ο Βρυζας μενει στη θεση του αποκλειστηκα λογω των χρεων.
Επισης εκτος απο τον Λιθουανο μη ξεχναμε οτι απομακρυνεται πιθανοτατα και ο Γ.Χ αλλα και ο γιατρος της ομαδας.
Απο την αλλη κανω και μια σκεψη οτι ο Λιθουανος μας τελειωσε γιατι το μπατζετ θα βυθιστει οποτε τερμα οι ποδοσφαιριστες που ειχε προσβαση ο Τσιστιακοφ.
Που αν μη τι αλλο ηταν ποδοσφαιριστες με καλο βιογραφικα αλλα αυξημενες απαιτησεις.
Δεν ειδα οσο ηταν στον ΠΑΟΚ να φερνει φτηνο ποδοσφαιριστη.
Δεν ειδα καποιον παιχτη προοπτικης μονο ετοιμους και φτασμενους.
Γιαυτο λεω οτι ισως χρεωθηκε την αποτυχια,πχ θα επρεπε να παρει την εγκριση του ο Σπυροπουλος για να αποκτηθει απο την ομαδα.
Ο Βρυζας με τον Γ.Χ η τον Κωστικο και δεν ξερω εγω ποιον αλλο μπορει να εκαναν προτασεις αλλα την ευθηνη της εγκρισης να την ειχε ο Λιθουανος.
Βεβαια ολα αυτα πιθανοτατα ειναι μπουρδες και ο Λιθουανος καηκε πρωτον γιατι καποιος απο ολλους επρεπε να πληρωσει τη νυφη για την αποτυχια.
Και δευτερον επειδη ο Βρυζας μενει στη θεση του αποκλειστηκα λογω των χρεων.
Επισης εκτος απο τον Λιθουανο μη ξεχναμε οτι απομακρυνεται πιθανοτατα και ο Γ.Χ αλλα και ο γιατρος της ομαδας.
Απο την αλλη κανω και μια σκεψη οτι ο Λιθουανος μας τελειωσε γιατι το μπατζετ θα βυθιστει οποτε τερμα οι ποδοσφαιριστες που ειχε προσβαση ο Τσιστιακοφ.
Που αν μη τι αλλο ηταν ποδοσφαιριστες με καλο βιογραφικα αλλα αυξημενες απαιτησεις.
Δεν ειδα οσο ηταν στον ΠΑΟΚ να φερνει φτηνο ποδοσφαιριστη.
Δεν ειδα καποιον παιχτη προοπτικης μονο ετοιμους και φτασμενους.
βασικα κπς σοβαρα πρεπει να βγει και να πει 2 3 πραγματα.....τι εγινε , τι αλλαζει στοχοι πλανα....παλι ο κολκας και οι λοιποι θα μας χειριζονται....
Καλα,δεν με χαλουσε παντως οι εμπειροι και φτασμενοι να εινα επιπεδου Νατχο και Ινσαουραλδε.?Νομιζω χανουμε προσβαση σε μια αγορα οπως της Ουκρανιας,που σιγουρα λογω των αναταραχων εκει προσφερει ευκαιριες.Συν τον κυκλο γνωριμιων και επαφων με Ρωσικες ομαδες.(π.χ Ομπινα,Θαπατερ).οσο για μεταγραφες προοπτικες ηρθε ο Ντανιλο(23 χρονων)απο τη Μεταλουργκ για διοκιμη.Θεωρω οτι κακως εφυγε,αλα επρεπε καοοιος να την πληρωσει.Απ τη στιγμη που ο Βρυζας,προς το παρον ,δεν κουνιεται,λογικο ηταν να την πληρωσει ο"ξενος" Τσιτσιακοφ.Σιγουρα εκανε λαθη,αλλα θεωρω οτι αλλοι εκαναν περισσοτερα.
Δε διαφωνουμε σπορε ουτε εμενα με χαλαγαν οι επιλογες παιχτων του Λιθουανου,απλα λεω οτι πιθανον ο Ιβαν αποφασισε να σταματησει να πληρωνει τις επιλογες του Λιθαουνου ισως και γιατι επι το πλειστον ηταν ποδοσφαιριστες που μονο ως δανεικοι θα μπορουσαν να παιζουν στον ΠΑΟΚ λογω της υψηλης χρηματηστηριακης αξιας τους,αλλα και της υψηλης φορολογιας που υπαρχει στη χωρα μας.
Τωρα που ειπα δανεικοι νομιζω οτι και αυτο θα αλλαξει επι Αναστασιαδη και οι δανεικοι θα ειναι πολυ λιγοτεροι.
Τωρα που ειπα δανεικοι νομιζω οτι και αυτο θα αλλαξει επι Αναστασιαδη και οι δανεικοι θα ειναι πολυ λιγοτεροι.
Πες τα ρε despe.. Οπως ειχε πει και ο olivares o τσιτσι οσον αφορα τις μεταγραφες ειχε το κομματι ρωσσια - ουκρανια κ.τ.λdesperando έγραψε:αυτη τη συνεντευξη του κυρ ιστρατι ας παει καποιος να την τριψει στην μουρη μερικων βλαχαδερων αρδ που το μονο που ηξεραν ηταν να ανεβαζουν και να κατεβαζουν τον τσιτσιακοφ μπουμπουνοφ.που ολοι στεκονταν στις επιλογες νετσιντ και ολισε(που τον ολισε την δευτερη χρονια μαλλον αλλοι εξιολογησαν να μεινει στην ομαδα) αλλα κανεις δεν ειπε για την επιλογη ινσα και την τεραστια επιτυχια να φερει τον νατχο στην ελλαδα.
Δηλάδη για να παρουμε το παιχτακι πρεπει να παρουμε αλλον εναν?
Παιζει καμια λιστα να διαλεξουμε?
Τιποτα σε ντελπιερο ? Ντελπιερο ειναι αγγελοσκυλο και οι πετρες το ξερουν
Εκπροσωπώ πολλούς σπουδαίους παίκτες που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, όπως οι: Εμβιλά, Ρόντον, Μποκέτι, Νομπόα, Γουακάσο, Αρλαούσκις, αλλά και πολλούς άλλους».guardian4 έγραψε:Δηλάδη για να παρουμε το παιχτακι πρεπει να παρουμε αλλον εναν?
Ο μάνατζερ του Νάτχο, Λεονίντ Ιστράτι