Παναγιώτης Ποικιλίδης
Re: Παναγιώτης Ποικιλίδης
Τι να πω ρε παιδια..μολις γυρισα απ εξω και το πρωτο πραγμα που ειδα ηταν αυτο.. κριμα κριμα κριμα
Τεραστια θλιψη για το κακο νεο
Ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΑΟΚΤΣΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ
Ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΑΟΚΤΣΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ
Πως ειναι δυνατον να φευγει ετσι τετοιο θηριο ρε;
Αντιο Παναγιωτη, ο λαος του ΠΑΟΚ ανθρωπους σαν εσενα δεν τους ξεχναει ποτε.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντιο Παναγιωτη, ο λαος του ΠΑΟΚ ανθρωπους σαν εσενα δεν τους ξεχναει ποτε.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Τον είδα στην Καμάρα στο συλλαλητήριο πριν μία εβδομάδα...Αγχωμένος ήταν ρε γαμώτο...με το κινητό και ματιές τριγύρω...
Αντίο...
Αντίο...
Τεράστια απώλεια ο χαμός σου Παναγιώτη ... Τον αγαπούσες πραγματικά τον ΠΑΟΚ ...
Η εκτίμηση όλων μας σε εσένα μεγάλη ...
Σε έβλεπα και σε παρακολουθούσα απο πιτσιρικάς στις μάχες ποτέ εδινες στα ταπί ...
Ήσουν απίστευτα ευγενική φυσιογνωμία ...
Συλλυπητήρια στους δικούς σου ... Αλλά πρέπει να ειναι περήφανοι για αυτό που ήσουν ... Μακάρι κάποτε ο πόνος τους να μειωθεί
Η εκτίμηση όλων μας σε εσένα μεγάλη ...
Σε έβλεπα και σε παρακολουθούσα απο πιτσιρικάς στις μάχες ποτέ εδινες στα ταπί ...
Ήσουν απίστευτα ευγενική φυσιογνωμία ...
Συλλυπητήρια στους δικούς σου ... Αλλά πρέπει να ειναι περήφανοι για αυτό που ήσουν ... Μακάρι κάποτε ο πόνος τους να μειωθεί
Δεν ξερω ποτε ακουσα τελευταια καλη ειδηση,κριμα κριμα κριμα,θα μου μεινει και μενα η εικονα του στον στοιβο του ΟΑΚΑ οταν για ωρες ακομα και μεσα στη βροχη εμενε να φυλαει τα "κακα" παιδια,οπως παντα ηρεμος,πραος και υπομονετικος.Καλο ταξιδι!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 24 Μάιος 2014, 01:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η εικόνα που περιέγραψε ενας αδελφός σε προηγούμενη σελιδα, έρχεται στο μυαλό μου... Με το κοστούμι μες στη βροχή στο ΟΑΚΑ! Ουτε μήνας δεν πέρασε ρε...
Κι αν το μονο μέρος οπου "ζουν" οι νεκροί ειναι η μνημη μας, τότε δεν θα πεθανεις ποτε!
Κι αν το μονο μέρος οπου "ζουν" οι νεκροί ειναι η μνημη μας, τότε δεν θα πεθανεις ποτε!
- hasio_john
Ρε σεις , τι μαλακίες είναι αυτές! Πείτε μου πως είναι ένα μακάβριο/χαζό αστείο! Δεν γίνετε αυτό!!! Τώρα γύρισα σπίτι και είπα να ρίξω μια ματιά στο ρημάδι να περάσει η ώρα και βλέπω αυτά? Αφού ρε σεις, όλα είχαν πάει καλά με την εγχείρηση και ήταν αισιόδοξοι όλοι!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΓΑΝΤΑ !!!
Υ.γ. Χάρε, άντε και γ@μήσου ρε!!!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΓΑΝΤΑ !!!
Υ.γ. Χάρε, άντε και γ@μήσου ρε!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΕΥΡΥΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΗ...Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ Κ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ...
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ, ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ
ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ, ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ
ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
- PAOK_Antarctica
Αντίο Παναγιώτη και καλό ταξίδι.
Μόλις πριν 4 μέρες ήσουν απέναντι μας αραχτός στο παλατάκι και έβλεπες την ΠΑΟΚΑΡΑ να παλεύει τον βάζελο.
Εκεί ψηλά πουτάνα θα τα κάνετε, όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω.
Μόλις πριν 4 μέρες ήσουν απέναντι μας αραχτός στο παλατάκι και έβλεπες την ΠΑΟΚΑΡΑ να παλεύει τον βάζελο.
Εκεί ψηλά πουτάνα θα τα κάνετε, όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω.
- buffalobill4
Πραγματικα δεν μπορω να το πιστεψω. Μου ειναι αδιανοητο που εφυγε αυτος ο βραχος. Αυτο το βουνο.
Καλο ταξιδι αδερφε μου.
Ηταν απο τους ανθρωπους που και μονο φατσικα να τους εβλεπες δεν γινοταν να μην τους συμπαθησεις.
Καλο κουραγιο στους οικειους του.
[youtube]Ts2T33OGQII[/youtube]
Καλο ταξιδι αδερφε μου.
Ηταν απο τους ανθρωπους που και μονο φατσικα να τους εβλεπες δεν γινοταν να μην τους συμπαθησεις.
Καλο κουραγιο στους οικειους του.
[youtube]Ts2T33OGQII[/youtube]
Θα μας λειψει η αγαπη σου για τον ΠΑΟΚ φιλε,θα μας λειψεις εσυ,θα μας λειψει το αναστημα σου.
Καλο ταξιδι,ισως η χειροτερη ειδηση που ακουσα φετος.
Αιωνια η μνημη σου αδερφε
Καλο ταξιδι,ισως η χειροτερη ειδηση που ακουσα φετος.
Αιωνια η μνημη σου αδερφε