Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Slade

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Slade »

kataramenos5 έγραψε:
Slade έγραψε:Άγγελος λοιπόν...
Η τρίτη ήταν κ η πιο αμφιλεγόμενη , κύπελλο με επικό αλά ΠΑΟΚ στυλ , άθλιο θέαμα που έκανε την ομάδα του Σάντος να μοιάζει Μπαρτσελόνα , τραγικές μεταγραφές κ απόλυτη ξεφτίλα με τον αποκλεισμό στο τσαμπιονς λιγκ.
Επειδη το ξανάκουσα αυτό μάλλον ξεχνάμε ποιοι ήταν διοίκηση εκείνη την εποχή και τι οικονομικά προβλήματα υπήρχαν(έφυγαν Οκκάς,Καφές,ΓΧ κλπ ο Μπαγιεβιτς την ειχε κοπανήσει την προηγ. χρονια για τον ιδιο λογο) .Μετα το κύπελο ,στην αρχή της σαιζόν υπήρχε εικόνα διάλυσης στην ομάδα λογω οικονομικών και ολοι προεβλεπαν οτι με το ζόρι θα σωθούμε .Ολοι εκτος απο έναν..."Το Μαη θα μαστε καλά" ειπε .Και ήμασταν.Βγήκαμε (μας εβγαλε) προκριματικά Τσου Λου :o .
Αφηστε τον ανθρωπο να δουλέψει και κρίνετε απ το αποτέλεσμα.Και καλού κακού βάλτε και στο βιντεο τις τούμπες του Ι.Μελισσανίδη .Που ξερεις μπορεί να χρειαστεί.
Δεν ξεχνώ τίποτα φίλε μου και ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα, ούτε τον Μπατατούδη, ούτε τους Γούμενο-Παγώνη, ούτε τα ταλέντα του Άγγελου που κατέληξαν να παίζουν στις αλάνες των τοπικών. Σίγουρα τα πράγματα ήταν τραγικά τότε οικονομικά κ διοιηκητικά κ ήταν μεγάλο κατόρθωμα η τρίτη θέση με το ρόστερ εκείνο.Όπως κ η καμένη γη που άφησε αγωνιστικά ο Άγγελος όταν έφυγε την επόμενη σεζόν. Το παρελθόν είναι παρελθόν όμως σημασία έχει το παρόν κ το μέλλον.Όλοι εκ του αποτελέσματος κρίνονται κ ο Άγγελος έχει κριθεί επανειλημμένα , εγώ προσωπικά εκεί θά μαι κ θα τον στηρίξω μέχρι τέλους όποιο κ αν είναι αυτό...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

iliasp έγραψε:Πιστευω οτι ο Ιβαν περιμενει να βγει η αποφαση απο το CAS για το -3. Αν δικαιωθουμε, που ειναι πολυ πιθανο, πιστευω θα πει στον Αγγελο να αναλαβει την Κ-20 και θα φερει κανονικο προπονητη για τα προκριματικα του Τσαμπιονς Λιγκ.
σιγα μην τον βαλει ρε φιλε και καθαριστη στις τουαλετες αμα δικαιωθουμε. ελεος.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Άψογος ο Slade.
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

trel@menos έγραψε:
iliasp έγραψε:Πιστευω οτι ο Ιβαν περιμενει να βγει η αποφαση απο το CAS για το -3. Αν δικαιωθουμε, που ειναι πολυ πιθανο, πιστευω θα πει στον Αγγελο να αναλαβει την Κ-20 και θα φερει κανονικο προπονητη για τα προκριματικα του Τσαμπιονς Λιγκ.
:D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ψάλτη στην αγία βαρβαρα θα το τον βάλει :):):):) καλα οτι ναναι γράφουμε
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

αισιοδοξια μηδεν πιστευω πως ειναι πισωγυρισμα οντως ο αγγελος...αλλα δεν βαριεσαι...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...στηριξη και υπομονη αμα φερει αποτελεσματα εγω θα ειμαι απο τους πρωτους που θα κανω κωλοτουμπα...και προς θεου κυριε αναστασιαδη θελουμε κανονικους και ποιοτικους παιχτες σε αυτον τον ΠΑΟΚ μην δουμε κανεναν σκαρμουτσο αμαφουλε και δεν συμμαζευεται....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

trel@menos έγραψε:
Όμοια *ουστιά με αυτή του Boloni.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Slade έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Slade έγραψε:Άγγελος λοιπόν...
Η τρίτη ήταν κ η πιο αμφιλεγόμενη , κύπελλο με επικό αλά ΠΑΟΚ στυλ , άθλιο θέαμα που έκανε την ομάδα του Σάντος να μοιάζει Μπαρτσελόνα , τραγικές μεταγραφές κ απόλυτη ξεφτίλα με τον αποκλεισμό στο τσαμπιονς λιγκ.
Επειδη το ξανάκουσα αυτό μάλλον ξεχνάμε ποιοι ήταν διοίκηση εκείνη την εποχή και τι οικονομικά προβλήματα υπήρχαν(έφυγαν Οκκάς,Καφές,ΓΧ κλπ ο Μπαγιεβιτς την ειχε κοπανήσει την προηγ. χρονια για τον ιδιο λογο) .Μετα το κύπελο ,στην αρχή της σαιζόν υπήρχε εικόνα διάλυσης στην ομάδα λογω οικονομικών και ολοι προεβλεπαν οτι με το ζόρι θα σωθούμε .Ολοι εκτος απο έναν..."Το Μαη θα μαστε καλά" ειπε .Και ήμασταν.Βγήκαμε (μας εβγαλε) προκριματικά Τσου Λου :o .
Αφηστε τον ανθρωπο να δουλέψει και κρίνετε απ το αποτέλεσμα.Και καλού κακού βάλτε και στο βιντεο τις τούμπες του Ι.Μελισσανίδη .Που ξερεις μπορεί να χρειαστεί.
Δεν ξεχνώ τίποτα φίλε μου και ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα, ούτε τον Μπατατούδη, ούτε τους Γούμενο-Παγώνη, ούτε τα ταλέντα του Άγγελου που κατέληξαν να παίζουν στις αλάνες των τοπικών. Σίγουρα τα πράγματα ήταν τραγικά τότε οικονομικά κ διοιηκητικά κ ήταν μεγάλο κατόρθωμα η τρίτη θέση με το ρόστερ εκείνο.Όπως κ η καμένη γη που άφησε αγωνιστικά ο Άγγελος όταν έφυγε την επόμενη σεζόν. Το παρελθόν είναι παρελθόν όμως σημασία έχει το παρόν κ το μέλλον.Όλοι εκ του αποτελέσματος κρίνονται κ ο Άγγελος έχει κριθεί επανειλημμένα , εγώ προσωπικά εκεί θά μαι κ θα τον στηρίξω μέχρι τέλους όποιο κ αν είναι αυτό...
Παλικάρι μου ασε τις μπηχτές(και πριν το ιδιο έκανες) και πες στα ισια οτι δε τον γουστάρεις (ή τον μπερδεύεις με τον Φριγγερ) .Ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λέγαμε.Εκείνη τη εποχή ο ΠΑΟΚ χρωστούσε και της Μιχαλούς και σεις μιλάτε για μεταγραφές και καμμένη γη.Αφου λοιπόν δεν υπήρχε φράγκο, με ανύπαρκτη διοίκηση και μ αυτους τους απαράδεκτους οπως ΕΣΕΙΣ οι ιδιοι λετε παίκτες ,αυτος πήρε κύπελλο και έβγαλε την ομάδα τρίτη , ε τότε η μαγκιά του είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ποτε δεν λειτούργησε ο άγγελος σε συνθήκες υγείας του συλλόγου ,αυτο τουλαχιςτον πρεπει να το παραδεχτούμε παντα τον καλούσαμε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα .....γιαυτο ειναι τωρα μεγάλο στοιχημα γιαυτον και για μας η νεα προσπάθεια του Αγγελου σε συνθήκες οικονομικής υγείας ,ΜΑΚΑΡΙ να πετύχει για το καλο του ΠΑΟΚ ΜΑΣ ......
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

συνθηκες υγειας υπαρχουν τωρα αλλα ο Αγγελος θα λειτουργησει σαν να ειαι μεγαλομετοχος ο Γουμενος
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Athens έγραψε:συνθηκες υγειας υπαρχουν τωρα αλλα ο Αγγελος θα λειτουργησει σαν να ειαι μεγαλομετοχος ο Γουμενος
:? :? :?
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

eorptol έγραψε:Ποτε δεν λειτούργησε ο άγγελος σε συνθήκες υγείας του συλλόγου ,αυτο τουλαχιςτον πρεπει να το παραδεχτούμε παντα τον καλούσαμε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα .....γιαυτο ειναι τωρα μεγάλο στοιχημα γιαυτον και για μας η νεα προσπάθεια του Αγγελου σε συνθήκες οικονομικής υγείας ,ΜΑΚΑΡΙ να πετύχει για το καλο του ΠΑΟΚ ΜΑΣ ......
Οχι οτι ειμαι αντιθετος σε αυτο που λες,αλλα με αυτες τις συνθηκες υγειας που υπαρχουν τωρα οι απαιτησεις εχουν ανεβει χ14 το θεμα ειναι οτι οσο δεν υπηρχαν οι συνθηκες υγειας υπηρχε κ ενα ελαφρυντικο τωρα?
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Εγω απο την πλευρά μου να ρωτήσω κατι; Υπάρχουν συνθήκες υγείας στον ΠΑΟΚ τωρα; Γτ εγω βλεπω 2 χρονια να γίνεται το ενα αρρωστημένο λάθος μετα το αλλο... Οταν στο ημίχρονο απο κανένα Τρίπολη-ΠΑΟΚ 1-0 κανει κανα ντου ο ιβαν σε αποδυτήρια εκει να δω τι θα λεει ο αναστασιαδης!

Στο χέρι του ειναι να αλλάξει την άσχημη γνώμη που εχει ενα μεγαλο ποσοστό του λαού! ( τα αγγελοσκυλα οσο και να μην αρέσει ειναι ενα πολυ μικρο ποσοστό του κόσμου)

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Καυτή πατάτα πήρες Άγγελε... :geek:
Θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ο ακέραιος χαρακτήρας σου. Αν τα καταφέρεις ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος και εσύ ήρωας, αν όχι εσύ και ο ΠΑΟΚ θα είστε οι μόνοι χαμένοι... Οι άλλοι έχουν φροντίσει :mrgreen: :mrgreen:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Πλην του ακέραιου χαρακτήρα έχουμε και έναν χαρακτήρα που δεν ξέρω κατά πόσο είναι ικανός να κατανοήσει πως σε αυτό το σημείο η ομάδα μέσω του μεγαλομετόχου της έχει τη δυνατότητα οικονομικής ευρωστίας.

Το να κρατήσει τα κεκτημένα με ομάδα στο 1/3 ή 1/2 ή 4/5 από το σημερινό μπάτζετ δεν νομίζω πως είναι αυτοσκοπός, εκτός αν το διαρκείας πάει στα 150ευρώ μαξ και το εισιτήριο στα 5 ευρώ ανα παιχνίδι, αλλιώς δεν βλέπω κάποιο συσχετισμό.

Η φαινομενική ταύτιση απόψεων ποια ήταν; Ελληνοποίηση του ρόστερ; Να πληρώνονται όλοι όσο πραγματικά αξίζουν;

Τότε ο Άγγελος έπρεπε να είχε έρθει το 2008, όχι το 2014.

Περιμένω να δω τις πρώτες επίσημες δηλώσεις... Με αγωνία, γιατί με μεταγραφές κράχτες τύπου Ζησόπουλου θα πέσει πολύ γέλιο.

Οκ, το έχουμε εμπεδώσει. 15 παίχτες είναι στον αέρα και άλλοι 5 δεν μας κάνουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”