Ανέκδοτα
Re: Ανέκδοτα
Μπαινει ενα αεριο σε ενα μπαρ και λεει:
-Μια βοτκα παρακαλω
Ο μπαρμαν:
-Φυγε απο εδω δε σερβιρω αερια!
Τον κοιταει, χαιρεταει και φευγει.
Ηταν ευγενες...δεν αντεδρασε
-Μια βοτκα παρακαλω
Ο μπαρμαν:
-Φυγε απο εδω δε σερβιρω αερια!
Τον κοιταει, χαιρεταει και φευγει.
Ηταν ευγενες...δεν αντεδρασε
Δευτερη φορα που παω για σουβλακια στη Λειβαδια και η καργια η σερβιτορα με χρεωσε παλι 40 ευρω για πραγματα που δεν πηρα..
Ηθικο Διδαγμα:
40 παλι η καργια απο την Λειβαδια
Ηθικο Διδαγμα:
40 παλι η καργια απο την Λειβαδια
- The_Stalker
Ημέρα γάμου, δεξίωση και το ζευγάρι ανυπομονεί να πάει στο δωμάτιο. Τελειώνει κάποια στιγμή η δεξίωση, ανεβαίνουν στο δωμάτιο και η νύφη βγάζει μια σακούλα μ' ένα κομμάτι μαύρο. Στρίβει ένα τρίφυλλο και το ανάβει, ενώ ο γαμπρός κοιτά εμβρόντητος.
Ηθικό δίδαγμα: Η νύφη το' σκασε.
Ηθικό δίδαγμα: Η νύφη το' σκασε.
- efthimis_paok
Ανέκδοτα
-Ηταν μια φορα ενας αρχιμπατσος,ενας ποδηλάτης,ενας ποδοσφαιριστης,ενας σπορτκαστερ...
-Ανεκδοτο;
-Όχι,ρε.Το ευρωψηφοδελτιο της ΝΔ
-Ανεκδοτο;
-Όχι,ρε.Το ευρωψηφοδελτιο της ΝΔ
Η δασκάλα της Γ’ Δημοτικού έχει πρόβλημα με τον Τοτό.
- Ποιο είναι το πρόβλημά σου, Τοτέ; τον ρωτάει.
- Είμαι πολύ έξυπνος για να ‘μαι στην τρίτη τάξη, απαντά ο Τοτός. Η αδερφή μου είναι στην έκτη τάξη κι εγώ είμαι εξυπνότερος απ’ αυτή. Πιστεύω ότι πρέπει να πάω στην έκτη κι εγώ.
Η δασκάλα δεν τον άντεχε πλέον και τον πήγε στο διευθυντή.
Ο διευθυντής συμφώνησε να του κάνουν τεστ κι αν απαντήσει σωστά, να τον βάλουν στην έκτη τάξη.
- Πόσο κάνουν 5 Χ 5; τον ρωτάει ο διευθυντής.
- 25, απαντάει ο Τοτός.
- 5 Χ 15;
- 75!
Ακολούθησαν κι άλλες ερωτήσεις κι απαντούσε σωστά ο Τοτός.
-Μετά ήρθε η σειρά της δασκάλας για ερωτήσεις, με σκοπό να εκθέσει τον Τοτό. Ρωτάει:
- Τι είναι αυτά που η αγελάδα έχει τέσσερα κι εγώ δυο;
- Τα πόδια.
- Τι έχεις στο παντελόνι σου που εγώ δεν έχω στο δικό μου;
- Τσέπες.
- Τι είναι μαλλιαρό, οβάλ, γλυκό και μέσα υγρό;
- Η καρύδα.
- Τι μπαίνει μέσα σκληρό και ροζ και βγαίνει μαλακό και βρεγμένο;
Ο διευθυντής ανοίγει διάπλατα τα μάτια του, αλλά, πριν προλάβει να διακόψει, ο Τοτός απαντά:
- Η τσίχλα.
- Τι κάνει ο άντρας όρθιος, η γυναίκα καθιστή και το σκυλί στα τρία πόδια του; Τα μάτια του διευθυντή ανοίγουν τρομαγμένα, αλλά πριν προλάβει να πει κάτι,
- Χειραψία, λέει ο Τοτός.
- Χώνεις τα παλούκια σου μέσα μου. Με πιέζεις, με καρφώνεις κι εγώ ανεβαίνω. Δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις, κι εγώ βρέχομαι. Tι είμαι;
- Η σκηνή.
- Βάζεις ένα δάχτυλό σου μέσα μου. Με παίζεις νευρικά. Ο σωστός άντρας αυτό κάνει πρώτα. Τι είμαι;
Ο διευθυντής κοιτάζει σα χαμένος.
- Η βέρα.
- Είμαι σε διάφορα μεγέθη. Όταν δεν είμαι καλά, στάζω. Όταν με πιάνεις και με αναταράζεις, ανακουφίζομαι. Τι είμαι;
- Η μύτη.
- Είμαι ένα σκληρό δοκάρι με σουβλερή άκρη. Καρφώνομαι με δύναμη τρέμοντας.Τι είμαι;
- Το βέλος, απαντά ο Τοτός.
- Αρχίζω από Μ κι όταν με δοκιμάσεις λιγώνεσαι. Τι είμαι;
- Το μέλι.
- Ο διευθυντής τότε έβγαλε ένα στεναγμό ανακούφισης και είπε:
- Εντάξει φτάνει, στείλτε τον στο Πανεπιστήμιο. Εγώ από μέσα μου έδωσα λάθος απαντήσεις σ’όλες τις ερωτήσεις !
- Ποιο είναι το πρόβλημά σου, Τοτέ; τον ρωτάει.
- Είμαι πολύ έξυπνος για να ‘μαι στην τρίτη τάξη, απαντά ο Τοτός. Η αδερφή μου είναι στην έκτη τάξη κι εγώ είμαι εξυπνότερος απ’ αυτή. Πιστεύω ότι πρέπει να πάω στην έκτη κι εγώ.
Η δασκάλα δεν τον άντεχε πλέον και τον πήγε στο διευθυντή.
Ο διευθυντής συμφώνησε να του κάνουν τεστ κι αν απαντήσει σωστά, να τον βάλουν στην έκτη τάξη.
- Πόσο κάνουν 5 Χ 5; τον ρωτάει ο διευθυντής.
- 25, απαντάει ο Τοτός.
- 5 Χ 15;
- 75!
Ακολούθησαν κι άλλες ερωτήσεις κι απαντούσε σωστά ο Τοτός.
-Μετά ήρθε η σειρά της δασκάλας για ερωτήσεις, με σκοπό να εκθέσει τον Τοτό. Ρωτάει:
- Τι είναι αυτά που η αγελάδα έχει τέσσερα κι εγώ δυο;
- Τα πόδια.
- Τι έχεις στο παντελόνι σου που εγώ δεν έχω στο δικό μου;
- Τσέπες.
- Τι είναι μαλλιαρό, οβάλ, γλυκό και μέσα υγρό;
- Η καρύδα.
- Τι μπαίνει μέσα σκληρό και ροζ και βγαίνει μαλακό και βρεγμένο;
Ο διευθυντής ανοίγει διάπλατα τα μάτια του, αλλά, πριν προλάβει να διακόψει, ο Τοτός απαντά:
- Η τσίχλα.
- Τι κάνει ο άντρας όρθιος, η γυναίκα καθιστή και το σκυλί στα τρία πόδια του; Τα μάτια του διευθυντή ανοίγουν τρομαγμένα, αλλά πριν προλάβει να πει κάτι,
- Χειραψία, λέει ο Τοτός.
- Χώνεις τα παλούκια σου μέσα μου. Με πιέζεις, με καρφώνεις κι εγώ ανεβαίνω. Δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις, κι εγώ βρέχομαι. Tι είμαι;
- Η σκηνή.
- Βάζεις ένα δάχτυλό σου μέσα μου. Με παίζεις νευρικά. Ο σωστός άντρας αυτό κάνει πρώτα. Τι είμαι;
Ο διευθυντής κοιτάζει σα χαμένος.
- Η βέρα.
- Είμαι σε διάφορα μεγέθη. Όταν δεν είμαι καλά, στάζω. Όταν με πιάνεις και με αναταράζεις, ανακουφίζομαι. Τι είμαι;
- Η μύτη.
- Είμαι ένα σκληρό δοκάρι με σουβλερή άκρη. Καρφώνομαι με δύναμη τρέμοντας.Τι είμαι;
- Το βέλος, απαντά ο Τοτός.
- Αρχίζω από Μ κι όταν με δοκιμάσεις λιγώνεσαι. Τι είμαι;
- Το μέλι.
- Ο διευθυντής τότε έβγαλε ένα στεναγμό ανακούφισης και είπε:
- Εντάξει φτάνει, στείλτε τον στο Πανεπιστήμιο. Εγώ από μέσα μου έδωσα λάθος απαντήσεις σ’όλες τις ερωτήσεις !
- Ekatnetworkltd
Ένας μεγαλοεπιχειρηματίας, στέλνει από τη Θεσσαλονίκη όπου είχε πάει για δουλειές, ένα φαξ στη γυναίκα του , λέγοντας της πως θα γυρίσει μια μέρα νωρίτερα από ότι είχε σχεδιάσει.
Γυρνάει σπίτι του λοιπόν και βλέπει τη γυναίκα του στο κρεβάτι με έναν άλλο άντρα. Αηδιασμένος και πικραμένος φεύγει από το σπίτι και πάει σε ξενοδοχείο. Την άλλη μέρα τον πήρε στο κινητό η πεθερά του έχοντας μάθει τι έγινε και αφού τον παρηγόρησε λίγο, του είπε πως αποκλείεται η κόρη της να έκανε κάτι τέτοιο χωρίς αιτία και αφού μάθαινε το γιατί, θα του ξανατηλεφωνούσε. Πράγματι, ύστερα από ένα δεκάλεπτο τον παίρνει πάλι στο τηλέφωνο και του λέει:
- Δε σου έλεγα ότι σίγουρα θα υπήρχε μια δικαιολογία; Μόλις ξαναμίλησα μαζί της. Δεν είχε πάρει το φαξ σου!
Γυρνάει σπίτι του λοιπόν και βλέπει τη γυναίκα του στο κρεβάτι με έναν άλλο άντρα. Αηδιασμένος και πικραμένος φεύγει από το σπίτι και πάει σε ξενοδοχείο. Την άλλη μέρα τον πήρε στο κινητό η πεθερά του έχοντας μάθει τι έγινε και αφού τον παρηγόρησε λίγο, του είπε πως αποκλείεται η κόρη της να έκανε κάτι τέτοιο χωρίς αιτία και αφού μάθαινε το γιατί, θα του ξανατηλεφωνούσε. Πράγματι, ύστερα από ένα δεκάλεπτο τον παίρνει πάλι στο τηλέφωνο και του λέει:
- Δε σου έλεγα ότι σίγουρα θα υπήρχε μια δικαιολογία; Μόλις ξαναμίλησα μαζί της. Δεν είχε πάρει το φαξ σου!
- Ekatnetworkltd
Μια ηλιόλουστη μέρα έτρεχε ο λαγός μέσα στο δάσος, εκεί που έτρεχε βλέπει πάνω σε ένα μικρό βράχο ένα λύκο να καπνίζει χασίσι Τι κάνεις εκεί μια τέτοια ωραία μέρα; Έλα να τρέξουμε μαζί. Τα παρατάει και ο λύκος και τρέχουνε μαζί. Παρακάτω συναντάνε ένα ελάφι να σνύφάρει κόκα. Φωνάζει ο λύκος: Τι κάνεις εκεί μια τέτοια ωραία μέρα; Έλα να τρέξουμε μαζί. Τα παρατάει και το ελάφι και τρέχουνε μαζί. Παρακάτω συναντάνε μια αλεπού να χτυπάει ένεση ηρωίνης. Φωνάζει το ελάφι και πριν προλάβει να τελειώσει την φράση του λέει η αλεπού: Δεν γαμ
**στε πρωί πρωί, όποτε παίρνει έκσταση ο λαγός θα τρέχουμε πίσω του σαν τους μα**κες;
**στε πρωί πρωί, όποτε παίρνει έκσταση ο λαγός θα τρέχουμε πίσω του σαν τους μα**κες;
- Ekatnetworkltd
-Μωρό μου, άμα είναι να ασχολείσαι μόνο με τη μπάλα, θα φύγω, να το ξέρεις !
-Δανεική θες να φύγεις, ή μεταγγραφή ?
- ΑποστόληςΑ
Mπαμπα μπαμπα....
τι ειναι περίοδος;
-Περιοδος ειναι αγόρι μου
οταν φταιω χωρίς
να εχω ξυπνήσει ακόμα!!!!

τι ειναι περίοδος;
-Περιοδος ειναι αγόρι μου
οταν φταιω χωρίς
να εχω ξυπνήσει ακόμα!!!!

- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
RoMaN έγραψε:Στάθη, θα με κάνεις να μπω στο team Αποστόλης.

Είπα κι εγώ...κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκιRoMaN έγραψε:Λέει ο γιος στη μάνα του:
- Μαμά, έχω περίοδο!
- Στ'αρχίδια μου!

χαχαχαχαχα κορυφηEkatnetworkltd έγραψε:-Μωρό μου, άμα είναι να ασχολείσαι μόνο με τη μπάλα, θα φύγω, να το ξέρεις !
- Μπαρκαρούτσος
Δεν καταλαβαίνω την έκπληξή σου! Σεβασμός στην 5η ηλικία!kataramenos5 έγραψε:RoMaN έγραψε:Στάθη, θα με κάνεις να μπω στο team Αποστόλης.![]()
![]()
Edit: Μπερδεύτηκα, 3η ήθελα να γράψω, πάτησα παραδίπλα...
Το ανέκδοτο αυτό απαιτεί την προσθήκη στην αρχή: Κάπου κοντά στο Τσερνομπίλ.... Μόνο έτσι γίνεται αστείο