Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
ειδα μολις το εξώφυλλο της "Γατας",που στα 100 ονοματα που γραφει στα 5 πεφτει μεσα.........ελπιζω να μην πεσει μεσα για τον "Δημητρη Παπαδοπουλο" που γραφει.......................

Για πρωτη αλλαγη καλος ειναι...οχι και εγκλημα κατα του ΠΑΟΚ!khaledfreepaok έγραψε:Αν δεν παρουμε μαλεζα μιλαμε για εγκλημα κατα του ΠΑΟΚ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το μόνο που θα προσέθετα είναι Σαββίδης στους μέσους.. Και μια - δυό μεταγραφές αεροδρομίου ή στους μέσους (ανάλογα με την εξέλιξη στον Νάτχο ή, και κίλερ σέντερ φορ!!! Ο Σάλπι για αλλαγή της αλλαγή αλλά και μπορεί να πάιξει πτέρυγα και χαφSePuLtUrA_4_ έγραψε:Αν υποθεσουμε οτι θα παμε σε 4-3-3 την νεα χρονια θα ηθελα να δω την παρακατω ομαδα:
Τερμα: ιτανζ - γλυκος - γκσμπουρνινγκ
Δεξι μπακ: μεταγραφη (βασικος), σκονδρας, κιτσιου
Σεντερ μπακ: βιτορ (βασικος), ινσα (βασικος), μεταγραφη (μαλεζα), μεταγραφη (στυλ φυτανιδη)
Αριστερο μπακ: τζαβελας (βασικος), λινο, παιχτη απο ακαδημία
Μεσοι: κατσε (βασικος), μεταγραφη (βασικος τρεχαντιρι), μεταγραφη (βασικος στυλ νατχο), και για παγκο μααρτενς (αν ειναι καλα γιατι οχι και βασικος), μαντουρο, μεταγραφη ( με τρεξίματα), βουκιτς,
Αριστερο χαφ: μεταγραφη (βασικος), ποζογλου
Δεξι χαφ: λουκας (βασικος), ποποβιτς
Σεντερ φορ: κλαους (βασικος), κουλουρης (δευτερο φορ), σαλπι (τριτο φορ)
Υ.Γ.1: οι 2 μεσοι θα ηθελα να ειναι ο ενας στυλ νατχο και ο αλλος στυλ κατσε αλλα πιο τεχνιτης. Δεν θελω βαρια κορμια για βασικους. Πρεπει να εχουμε τρεξιματα.
Υ.Γ.2: οι υπολοιποι που δεν αναφερονται ας παρουν τον λοπου...
Πως με βλεπετε να στειλω βιογραφικο στην παε?![]()
![]()
- pisakaipoupoula
Ο Ινσα πρέπει να μείνει οπωσδήποτε, και ο Στοχ με λιγότερα λεφτά..
Παίκτης που παίζει στο 100% ξέροντας ότι είναι δανεικός κ μπορεί να φύγει σε μια βδομάδα θα είναι κεφάλαιο για τον αγωνιστικό οργανισμό...για τους από πάνω.
Ενώ απ το τελικό, το ντου στη προπόνηση και στα πλει οφ φάνηκε ξεκάθαρα ποιοι είναι οι "λίγοι" τόσο ποδοσφαιρικά όσο και σε ψυχή, Μαντούρο, Μάρτενς, Λούκας σίγουρα μέσα σ αυτούς, ειδικά οι δύο τελευταίοι
Για να είμαι και ον τόπικ : Ο ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗΣ της γριάς έχει όλα τα φόντα να γίνει σούπερ παίκτης, αν δεν ασχοληθούμε εμείς αργά ή γρήγορα θ ασχοληθούνε γαυροβαζελοχάνουμα...και μόλις έκανε το αγροτικό του στη γριά, είναι έτοιμος!
Παίκτης που παίζει στο 100% ξέροντας ότι είναι δανεικός κ μπορεί να φύγει σε μια βδομάδα θα είναι κεφάλαιο για τον αγωνιστικό οργανισμό...για τους από πάνω.
Ενώ απ το τελικό, το ντου στη προπόνηση και στα πλει οφ φάνηκε ξεκάθαρα ποιοι είναι οι "λίγοι" τόσο ποδοσφαιρικά όσο και σε ψυχή, Μαντούρο, Μάρτενς, Λούκας σίγουρα μέσα σ αυτούς, ειδικά οι δύο τελευταίοι
Για να είμαι και ον τόπικ : Ο ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗΣ της γριάς έχει όλα τα φόντα να γίνει σούπερ παίκτης, αν δεν ασχοληθούμε εμείς αργά ή γρήγορα θ ασχοληθούνε γαυροβαζελοχάνουμα...και μόλις έκανε το αγροτικό του στη γριά, είναι έτοιμος!
- ΑποστόληςΑ
Δημήτρης Παπαδόπουλος ή Πετρόπουλος. Αυτά τα ονόματα παίζουν για τον ΠΑΟΚ.
- sourmenetes
- Moderator
Με βιτορ-ινσαουραλδε πιθανη επιστροφη μαλεζα και εναν ακομη αμυντικο επιπεδου μαλεζα νομιζω οτι ειμαστε σουπερ.λοπεθ-κατσικας δεν ειναι για ΠΑΟΚ.desperando έγραψε:ο μαλεζας ερχετε με κλειστα τα ματια,το θεμα ειναι αν εχουν αποφασισει τι θα κανουν με τον ινσα ,κατα δευτερον τι θα γινει με τον λοπεθ και τριτον ποσο βαθος απο πρωτοκλασατους κεντρικους αμυντικους θα εχει το ροστερ.μην αγχωνεστε για τον λινο,αργα ή γρηγορα θα συμφωνισει.εξαλλου και περυσι ακριβως το ιδιο ειχε συμβει.paokpantou έγραψε:διαβασα πριν απο λιγο πως ο λινο εφυγε για βραζιλια χωρις να εχει συμφωνησει,,,εγκλημα θα ειναι να μην παιξει αλλο εναν χρονο εστω και σαν αλλαγη.
επισης να μην ξεχναμε οτι ο λινο ειναι γνωστος εξηνταβελονης στο τελος ομως θα συμφωνισει :![]()
![]()
D
![]()
![]()
![]()
![]()
Ας αρχισουμε απο την αμυνα να χτιζουμε και παμε παρακατω.
- desperando
- Επικοινωνία:
SePuLtUrA_4_ έγραψε:Αν υποθεσουμε οτι θα παμε σε 4-3-3 την νεα χρονια θα ηθελα να δω την παρακατω ομαδα:με τον αγγελο μην το εχεις το 4-3-3 ως δεδομενο.το αγαπημενο του σηστημα ειναι το 3-5-2
Τερμα: ιτανζ - γλυκος - γκσμπουρνινγκ τρεις ισαξιοι πανω κατω τερματαδες χωρις κανεις να ξεχωριζει ως νουμερο 1 με αποτελεσμα να υπαρχει παλι προβλημα διαχειρισεις οπως τα τελευταια χρονια.επισης ο τριτος επιβαλεται να ειναι πιτσιρικας.
Δεξι μπακ: μεταγραφη (βασικος), σκονδρας, κιτσιουαν μπορει να γινει μεταγραφει παικτη που να ειναι κατα πολυ καλυτερος του κιτσιου ας ερθει,διαφορετικα δεν εχω προβλημα να κατεβω με κιτσιου-κωνσταντινιδη-σκονδρα
Σεντερ μπακ: βιτορ (βασικος), ινσα (βασικος), μεταγραφη (μαλεζα), μεταγραφη (στυλ φυτανιδη)θα διαφωνισω μονο στην επιλογη φυτανιδη. ο ΠΑΟΚ δεν εχει να κερδισει τιποτα στο να εχει ως τεταρτοπεμπτο σεντερ μπακ εναν 30κατι μετριο παικτη.και εκει θελω καποιον νεαρο.καποιοι λενε τον γουτα,εμενα με αρεσε πολυ ο ιντζιδης στην λιβαδεια
Αριστερο μπακ: τζαβελας (βασικος), λινο, παιχτη απο ακαδημία με αριστερο μπακ τζαβελλα κανεις δεν μαμησε
Μεσοι: κατσε (βασικος), μεταγραφη (βασικος τρεχαντιρι), μεταγραφη (βασικος στυλ νατχο), και για παγκο μααρτενς (αν ειναι καλα γιατι οχι και βασικος), μαντουρο, μεταγραφη ( με τρεξίματα), βουκιτς δεν θα εβαζα την μεταγραφη τρεχαντιρι μιας και τετοιος ειναι ο κατσε. ολα θα κριθουν απο το θεμα νατχο,αν με το καλο πει το ναι τοτε το μονο προβλημα ειναι το κατα ποσο μπορει σωματικα να αντεξει ο μαρτενς τον ρολο του βασικου.και λεω σωματικα γιατι ως ποιοτητα εγω δεν τον φοβαμαι.επισης βαλε τουλαχιστον και τον σαββιδη
Αριστερο χαφ: μεταγραφη (βασικος), ποζογλου
Δεξι χαφ: λουκας (βασικος), ποποβιτς εχω την εντυπωση οτι ο λουκας με αγγελο πολυ δυσκολα θα παιξει
Σεντερ φορ: κλαους (βασικος), κουλουρης (δευτερο φορ), σαλπι (τριτο φορ)βγαλε τον σαλπι και παρε μια σεντερφοραρα για βασικο τυποου εντουαρντο ή μοραες που να μπορει να παιζει και στα ακρα
Εγώ στη λίστα του φίλου παραπάνω θα πρόσθετα ένα βαρβάτο φορ γιατί μετά τον Κλάους το χάος, με έναν φορ δε βγαίνει η χρονιά(τουλάχιστον πετυχημένα)
Ο Σάλπι δε μπορεί πλέον κορυφή και ο Κουλούρης είναι μικρός και άπειρος ακόμη
Ένας τραυματισμός ή συμπλήρωση καρτών/κόκκινη για τον Κλάους και είμαστε ακίνδυνοι μπροστά(βλ. τελικό)
Ο Σάλπι δε μπορεί πλέον κορυφή και ο Κουλούρης είναι μικρός και άπειρος ακόμη
Ένας τραυματισμός ή συμπλήρωση καρτών/κόκκινη για τον Κλάους και είμαστε ακίνδυνοι μπροστά(βλ. τελικό)
- GiorgosAtha
Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με τον "Βραζιλιάνικο Μέταλλο"
Εγώ θα σε έπαιρνα... γιατί η δικιά μου γνώμη -πλην μικρών διαφορών (πολλές μεταγραφές ρε παιδάκι μου) που μπορούμε να τις συζητήσουμε σε ένα meeting
- είναι ίδια με αυτή που μας παραθέτεις. Να κλείσω ραντεβού?

Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα πρέπει να κινηθεί κάπως έτσι...
Ήδη υπάρχοντες, Μεταγραφές και ανανεώσεις, U20 και δανεικοί
GK : Γλύκος, Gspurning, Γιακουμής ή Μελισσας
DR : Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης
DL : Τζαβέλλας, Lino, Ποζαντζίδης
DC : Vitor, Insaurralde, Μεταγραφή (πχ. Μαλεζάς, Φυτανίδης), Ιντζίδης ή Qose
DM : Kace, Maduro, Τσανδάρης
CM : Natkho, Μεταγραφή, Σαββίδης ή Παναγιωτούδης
AM : Martens, Vukic, Πέλκας
RM : Lucas, Σάλπι, Δεληγιαννίδης
LM : Stoch, Πόποβιτς, Πόζογλου
SC : Κλάους, Μεταγραφή, Κουλούρης
Υπάρχουν και οι διπλοθεσίτες στην ανάγκη πχ. Τζαβέλλας CB, Maduro CB, Martens LM, Σάλπι SC.
Τα μόνα σου έξοδα είναι να κρατήσεις τους Insa, Stoch, Natkho και να κάνεις 3 μεταγραφές -που αν κινηθείς έξυπνα μπορείς να την βγάλεις value for money-.
Δημιουργείς ένα κράμα έμπειρων παιχτών με νέους που θα έχουν την ευκαιρία τους να δείξουν αν αξίζουν, συν το ότι θα μάθουν από παίχτες αξίας.
Και έχεις κατεβάσει το budget αρκετά χαμηλά με την αποδέσμευση πολλών "άχρηστων συμβολαίων".
Εγώ θα σε έπαιρνα... γιατί η δικιά μου γνώμη -πλην μικρών διαφορών (πολλές μεταγραφές ρε παιδάκι μου) που μπορούμε να τις συζητήσουμε σε ένα meeting
Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα πρέπει να κινηθεί κάπως έτσι...
Ήδη υπάρχοντες, Μεταγραφές και ανανεώσεις, U20 και δανεικοί
GK : Γλύκος, Gspurning, Γιακουμής ή Μελισσας
DR : Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης
DL : Τζαβέλλας, Lino, Ποζαντζίδης
DC : Vitor, Insaurralde, Μεταγραφή (πχ. Μαλεζάς, Φυτανίδης), Ιντζίδης ή Qose
DM : Kace, Maduro, Τσανδάρης
CM : Natkho, Μεταγραφή, Σαββίδης ή Παναγιωτούδης
AM : Martens, Vukic, Πέλκας
RM : Lucas, Σάλπι, Δεληγιαννίδης
LM : Stoch, Πόποβιτς, Πόζογλου
SC : Κλάους, Μεταγραφή, Κουλούρης
Υπάρχουν και οι διπλοθεσίτες στην ανάγκη πχ. Τζαβέλλας CB, Maduro CB, Martens LM, Σάλπι SC.
Τα μόνα σου έξοδα είναι να κρατήσεις τους Insa, Stoch, Natkho και να κάνεις 3 μεταγραφές -που αν κινηθείς έξυπνα μπορείς να την βγάλεις value for money-.
Δημιουργείς ένα κράμα έμπειρων παιχτών με νέους που θα έχουν την ευκαιρία τους να δείξουν αν αξίζουν, συν το ότι θα μάθουν από παίχτες αξίας.
Και έχεις κατεβάσει το budget αρκετά χαμηλά με την αποδέσμευση πολλών "άχρηστων συμβολαίων".
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε φιλε ο μαντουρο ηταν ενα μηνα πριν τον τελικο τραυματιας.οσο για τον μαρτενς οποτε του ζητηθηκε να παιξει ή να μπει αποστολη δεν ειπε ποτε τιποτα ακομα και οταν ετρωγε τα καψωνια του γχ με αλλαγες στο ημιχρονο την στιγμη που αλλοι ηταν οι χειροτεροι παικτες της ομαδας.pisakaipoupoula έγραψε:Ο Ινσα πρέπει να μείνει οπωσδήποτε, και ο Στοχ με λιγότερα λεφτά..
να προσεχουμε τι λεμε
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ντεσπε ποιος ο λόγος που πιστεύεις οτι ο Λούκας δε θα παίξει με Άγγελο;
- sourmenetes
- Moderator
εχετε γεια σκαρμουτσοι.....................ΑποστόληςΑ έγραψε:Δημήτρης Παπαδόπουλος ή Πετρόπουλος. Αυτά τα ονόματα παίζουν για τον ΠΑΟΚ.
Σαλπιγγιδης,Γεωργιαδης,Κατσουρανης,Λαζαρ,Ολισε,Λίνο,Νίνης,Κατσικάς,Μαντουρο,Χουσεν,Βούκιτς,Τζιόλης (έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα...εκτός αν θέλουμε την ομάδα καφενείο,όπου ο καθένας όποτε θελει θα φεύγει και θα έρχεται) νομίζω δεν έχουν θέση πλέον στην ομάδα για διαφορετικούς βέβαια λόγους ο καθένας.
Κουράστηκα να πιστεύω σε μέτριους παίκτες και να περιμένω τα ομολογουμένως υπαρκτά καλά δέκα πεντάλεπτο των μεγάλων σε ηλικία παικτών μας.Δεν πιστεύω σε αυτή τη φιλοσοφία χτισίματος ομάδας!!!
Δεν θέλω να πιστέψω επίσης σε ενδεχόμενες μεταγραφές Πετροπουλου ,Παπαδοπούλου,Μαλεζάς,Τετει και άλλων τέτοιων που ακούγονται.Για μένα θα ειναι μια απο τα ίδια!!!!!!!!Μετριοτητες και μονο!!!!Ας είμαστε ρεαλιστές χωρίς συναισθηματισμός!!!!!!
Κουράστηκα να πιστεύω σε μέτριους παίκτες και να περιμένω τα ομολογουμένως υπαρκτά καλά δέκα πεντάλεπτο των μεγάλων σε ηλικία παικτών μας.Δεν πιστεύω σε αυτή τη φιλοσοφία χτισίματος ομάδας!!!
Δεν θέλω να πιστέψω επίσης σε ενδεχόμενες μεταγραφές Πετροπουλου ,Παπαδοπούλου,Μαλεζάς,Τετει και άλλων τέτοιων που ακούγονται.Για μένα θα ειναι μια απο τα ίδια!!!!!!!!Μετριοτητες και μονο!!!!Ας είμαστε ρεαλιστές χωρίς συναισθηματισμός!!!!!!