Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από hasio_john »

Kourdos έγραψε:
hasio_john έγραψε:Ποιούς θα κρατούσες στον νέο ΠΑΟΚ; --->> μπείτε να ψηφίσετε και αυτόματα θα δείτε και το γενικό βαρόμετρο των προτιμήσεων --->> http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 95542.html
Θα μπορούσε το paokmania να δημιουργήσει παρόμοιο τόπικ/Poll: οι ψήφοι από εγγεγραμμένα μέλη θα είχαν μεγαλύτερη αξία (και στατιστική σημαντικότητα εάν μαζευτούν αρκετές) που θα ανάγκαζαν τα άλλα αρδοsites να αναφέρονται σε εμάς.
Συμφωνώ και γω αδερφέ, αλλά γιατί θα είχαν μεγαλύτερη αξία? Πάλι τα ίδια θα βγουν ...., είδες κάποιο στατιστικό που σε βρήκε αντίθετο ή προβληματισμένο? Το καταλαβαίνω πως το σκεπτικό σου είναι πως μπορεί να μπει και η κουτσή γαβροΜαρία να ψηφίσει για καζούρα ..., αλλά όταν μιλάμε για τόσες χιλιάδες ψήφους, τότε στατιστικά και μόνο ΔΕΝ υπάρχει καμιά απολύτως περίπτωση αναληθούς αποτελέσματος!! ;)
(Επίσης ξέρω ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ διαβάζουν το site αυτό, αλλά δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη!)
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Αν υποθεσουμε οτι θα παμε σε 4-3-3 την νεα χρονια θα ηθελα να δω την παρακατω ομαδα:

Τερμα: ιτανζ - γλυκος - γκσμπουρνινγκ

Δεξι μπακ: μεταγραφη (βασικος), σκονδρας, κιτσιου

Σεντερ μπακ: βιτορ (βασικος), ινσα (βασικος), μεταγραφη (μαλεζα), μεταγραφη (στυλ φυτανιδη)

Αριστερο μπακ: τζαβελας (βασικος), λινο, παιχτη απο ακαδημία

Μεσοι: κατσε (βασικος), μεταγραφη (βασικος τρεχαντιρι), μεταγραφη (βασικος στυλ νατχο), και για παγκο μααρτενς (αν ειναι καλα γιατι οχι και βασικος), μαντουρο, μεταγραφη ( με τρεξίματα), βουκιτς

Αριστερο χαφ: μεταγραφη (βασικος), ποζογλου

Δεξι χαφ: λουκας (βασικος), ποποβιτς

Σεντερ φορ: κλαους (βασικος), κουλουρης (δευτερο φορ), σαλπι (τριτο φορ)

Υ.Γ.1: οι 2 μεσοι θα ηθελα να ειναι ο ενας στυλ νατχο και ο αλλος στυλ κατσε αλλα πιο τεχνιτης. Δεν θελω βαρια κορμια για βασικους. Πρεπει να εχουμε τρεξιματα.

Υ.Γ.2: οι υπολοιποι που δεν αναφερονται ας παρουν τον λοπου...

Πως με βλεπετε να στειλω βιογραφικο στην παε? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κάντε μαλακίες, κάντε μαλακίες, να μας μείνει αμανάτι κανας Σπυρόπουλος, κανάς Ολίσε(ς), κανας Γεωργιάδης, να τρέχουμε μετά. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τωρα αν πω ολους αυτους τους ΠΑΟΚτσιδες γελαδομουσχαρα που μπηκαν και εδωσαν κλικ σε εναν εχθρο του ΠΑΟΚ θα ειμαι κακος?
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Πως με βλεπετε να στειλω βιογραφικο στην παε? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
SePuLtUrA_4_ σόρρυ αλλά θα στο πω ευθέως. Αν ήμουν σαββίδης και μου έφερνες ως τεχνικός διευθυντής αυτήν την έκθεση για αξιλόγηση/αξιοποίηση του ρόστερ ενόψει της νεας χρόνιάς θα είχες φύγει με τη μια για το λογιστήριο.

Το γιατί (συν μια δική μου 'αιρετική' εκτίμηση που πιθανόν να μην αρέσει σε κάποιους) θα στα πω αργότερα το απόγευμα γιατί τώρα είμαι στη δουλειά και δεν έχω το χρόνο.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Τάδε έφη Ζαρατούστρα :lol: :lol: :lol:

Paokmania.gr : το μέρος όπου ο φιλόσοφος "τη λέει" στον τρασμεταλά :opaokara: :opaokara:
Αξία : ανυπολόγιστη :opaokara: :opaokara:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ε δεν τους λες και γελαδομουσχαρα περιπου 25.000 κοσμο...
Εκτος και αν θεωρεις οτι ειναι αλλοθρησκοι οπου 22.000 ψηφισαν να μεινει ο Νατχο στον ΠΑΟΚ.

Λιγο προσεχτικοι στις εκφρασεις μας.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

αν μιλάμε για τέτοια νούμερα (χιλιάδες) σίγουρα τα αποτελέσματα δεν είναι αμελητέα. Αλλά θεωρητικά ψηφίζουν όλοι ενώ για εμένα (και για την ΠΑΕ και όλους κανονικά) ενδιαφέρει η γνώμη των συνοπαδών μου.

Προσωπικά ούτε κλικ δεν έκανα στο λινκ που δόθηκε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

@markos4

οκ ...αλλα μετα οταν τα συμφεροντα σου θα ειναι αντιθετα απο αυτα των αφεντικων τους μην βγαινετε και γκρινιαζετε για την αντιμετωπιση που θα εχει η ομαδα μας απο τα συγκεκριμενα σαιτ.
γιατι οπως ειδαμε και φετος οπου χρειαστηκε να παιξουν το παιχνιδι των γαυρων το επαιξαν πολυ καλα.
δεν πειραζει ομως στηριξτε τους ειναι η πιο εξυπνη κινηση που μπορειται να κανετε.
υγ και μην ξεχασετε να δωσετε και κλικ στα ΠΑΟΚτσακια τους καρπετοπανουτσους,γιατι πανω απ ολα μας ενδιαφερει η αποψη τους για τηνομαδα μας
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

δεν καταλαβες......
Συμφωνω απολυτα μαζι σου για το γαυρο σαιτ ειτε αυτο λεγεται sport24,sportfm κτλ κτλ
Ο χαρακτηρισμος ειναι λιγο ακαιρος για καποια αδερφια που εχουν ψηφισει απο ολο τον κοσμο..

thats all :pano:
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Αν δεν παρουμε μαλεζα μιλαμε για εγκλημα κατα του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

τον μαλεζα τον ρωτησατε?
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

πρεπει να κρατησουμε ινσαουραλντε θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλος παιχτης τωρα αν μπορεσουμε και παρουμε και μαλεζα θα ειμαστε μια χαρα στα σεντερ μπακ με μαλεζινιο ινσαου και βιτορ....διαβασα πριν απο λιγο πως ο λινο εφυγε για βραζιλια χωρις να εχει συμφωνησει,,,εγκλημα θα ειναι να μην παιξει αλλο εναν χρονο εστω και σαν αλλαγη.στα χαφ εχουμε το μεγαλυτερο προβλημα νομιζω...λαζαρ κατσε μαντουρο τζιολης...εχω σε εκτιμηση μονο τον κοντορεβυθουλη και τον τζιολη οι αλλοι 2 καλο θα ηταν να μας χαιρετησουν...οποτε θελεις 2 ποιοτικα χαφ ενα αριστεροδεξι χαφ εξτρεμ ποιοτικοτερο απο τα χαφ....μακαρι να μας βγει ο μαρτενς για του χρονου..δεν ειμαι αισιοδοξος με την ελευση του αγγελαρα αλλα υπομονη και στηριξη... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ο μαλεζας ερχετε με κλειστα τα ματια,το θεμα ειναι αν εχουν αποφασισει τι θα κανουν με τον ινσα ,κατα δευτερον τι θα γινει με τον λοπεθ και τριτον ποσο βαθος απο πρωτοκλασατους κεντρικους αμυντικους θα εχει το ροστερ.
paokpantou έγραψε:διαβασα πριν απο λιγο πως ο λινο εφυγε για βραζιλια χωρις να εχει συμφωνησει,,,εγκλημα θα ειναι να μην παιξει αλλο εναν χρονο εστω και σαν αλλαγη.
μην αγχωνεστε για τον λινο,αργα ή γρηγορα θα συμφωνισει.εξαλλου και περυσι ακριβως το ιδιο ειχε συμβει.
επισης να μην ξεχναμε οτι ο λινο ειναι γνωστος εξηνταβελονης στο τελος ομως θα συμφωνισει : :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: D :D :D :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Συμφωνώ για Στελάκη Μαλεζά τον θεωρώ από τους καλύτερους Έλληνες αμυντικούς..θέλω όμως κ Ελ τσάκο.

Εκτός από το 8αρι που θα χρειαστούμε κ φέτος λόγω έλλειψης Νάτχο, θεωρώ πολύ σημαντική την προσθήκη ενός ικανού φόρ για βασικό..(είδαμε πόσο καταλυτική ήταν η παρουσία του Μπέργκ φέτος στον βάζελο)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”