Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Ο καθένας με τα κολλήματά του.
Ασε στην άκρη την χα (δέντρο) και δες το δασος. Ο Κούλογλου το γράφει κράτα και μια πισινή.
Εγω εκανα την αναρτηση για να δουμε με τι εχουμε να κάνουμε , ποιος είναι ο εχθρός.
Και να αφήσουμε τις ηλιθιότητες για παίκτες , προπονητες και να συσπειρωθούμε.
Ασε στην άκρη την χα (δέντρο) και δες το δασος. Ο Κούλογλου το γράφει κράτα και μια πισινή.
Εγω εκανα την αναρτηση για να δουμε με τι εχουμε να κάνουμε , ποιος είναι ο εχθρός.
Και να αφήσουμε τις ηλιθιότητες για παίκτες , προπονητες και να συσπειρωθούμε.
Μάλιστα, κολλήματα ε;
Ε κι εγώ για αυτό το έγραψα.
Όσων αφορά τα αθλητικά. Για να θυμηθούμε ποιοι κάναν μόκο στη δράση του μορφώματος και γιατί.
Με τέτοιες πρακτικές έχουν επικρατήσει στα αθλητικά δρώμενα.
Αφήνοντας τα σκυλιά ελεύθερα και "ταΐζοντας" όσους θέλουν να "ταϊστούν'".
Γουστάρεις να κρυφό-διαβάζεις Κούλογλου όμως ε;
Ε κι εγώ για αυτό το έγραψα.
Όσων αφορά τα αθλητικά. Για να θυμηθούμε ποιοι κάναν μόκο στη δράση του μορφώματος και γιατί.
Με τέτοιες πρακτικές έχουν επικρατήσει στα αθλητικά δρώμενα.
Αφήνοντας τα σκυλιά ελεύθερα και "ταΐζοντας" όσους θέλουν να "ταϊστούν'".
Γουστάρεις να κρυφό-διαβάζεις Κούλογλου όμως ε;
- Aureliano Buendia
Η ιστορία αυτή καλά κρατεί εδώ και πάρα πολύ καιρό teod,
απλώς αποσιωπείται συστηματικά από τα ΜΜΕ.
Τίποτα σε αυτό τον κόσμο δεν είναι τυχαίο,
έτσι και η όλη πίπα του "no politica" της Θ7...
Πάντως και μέσα στη βουλή ήταν φανερή η σχέση στοργής μεταξύ εφοπλιστών και χα.
Μια ματια στις επερωτήσεις και τοποθετήσεις των βουλευτών της χα είναι αρκετή.
Όσο για τα "κολλήματα", τα "δέντρα" και τα "δάση", απελπίσου ελεύθερα teod.
Αν κάνεις οπαδικό γκάλοπ, ο Μαρινάκης είναι σημαντικότερος από τη χα,
ενώ ο Ζαγοράκης είναι κατάπτυστος που κατέβηκε με τη νδ
επειδή δεν μας σβήνουν τα χρέη, όχι για κάνα άλλο λόγο...
απλώς αποσιωπείται συστηματικά από τα ΜΜΕ.
Τίποτα σε αυτό τον κόσμο δεν είναι τυχαίο,
έτσι και η όλη πίπα του "no politica" της Θ7...
Πάντως και μέσα στη βουλή ήταν φανερή η σχέση στοργής μεταξύ εφοπλιστών και χα.
Μια ματια στις επερωτήσεις και τοποθετήσεις των βουλευτών της χα είναι αρκετή.
Όσο για τα "κολλήματα", τα "δέντρα" και τα "δάση", απελπίσου ελεύθερα teod.
Αν κάνεις οπαδικό γκάλοπ, ο Μαρινάκης είναι σημαντικότερος από τη χα,
ενώ ο Ζαγοράκης είναι κατάπτυστος που κατέβηκε με τη νδ
επειδή δεν μας σβήνουν τα χρέη, όχι για κάνα άλλο λόγο...
Οφείλω να συμφωνήσω με τον Αυρηλιανό και να επαυξήσω στην τοποθέτησή του. Το "ποδόσφαιρο", λόγω της δυναμικής του, ποτέ δεν είναι ανεξάρτητο από τις εκάστοτε εξουσίες. Αντιθέτως, υπόκειται σε πειραματικές μεταβολές και παρεμβάσεις εκ μέρους αυτών των εξουσιών προς την κατεύθυνση που αυτές θέλουν να οδηγήσουν την κοινωνία συνολικά. Γι' αυτό και διάλεξα να είμαι ΠΑΟΚ (Θεέ μου, τί συγκλονιστικός ο ήχος αυτών των αρχικών). Γιατί αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του Συλλόγου. Να αντιστέκεται στις εξουσίες και να εκφράζει αυτούς που δεν δέχονται αφεντικά στον σβέρκο τους. Ο ΠΑΟΚτσής, αν τον περιμένουν οι "παληκαράδες" έξω από την κάλπη για να του αγοράσουν την ψήφο, θα πάρει το πενηντάρικο, θα πει ευχαριστώ και θα πάει να ρίξει ο,τιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που "υποσχέθηκε" παίρνοντας την αμοιβή. Και μετά θα πάει να κάνει το πενηντάρικο ρετσίνες με τα φιλαράκια του. Όταν γίνει κάτι άλλο ο ΠΑΟΚ, δεν θα είμαι πλέον ΠΑΟΚ. Ως τότε...
ΠΑΟΚ ΡΕ Μ#ΥΝΙΑ
ΠΑΟΚ ΡΕ Μ#ΥΝΙΑ
Διαφωνώ σ' αυτό. Και τότε εγώ και συ ΠΑΟΚ θα είμαστε, ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι ΠΑΟΚ.Ale έγραψε:...Όταν γίνει κάτι άλλο ο ΠΑΟΚ, δεν θα είμαι πλέον ΠΑΟΚ. Ως τότε...
- thanos-xanthi
«Βόμβα» με Βιτόλο ο ΟΦΗ!
Συνεχίζει τις... δυνατές μεταγραφές ο ΟΦΗ και αυτό το καλοκαίρι! Οι Κρητικοί σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ισπανία βρίσκονται εδώ και μέρες σε συζητήσεις με τον Βίκτορ Βιτόλο! Ο Ισπανός αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Ελαζίγκσπορ, στην οποία δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Ο 31χρονος μέσος δέχθηκε «κρούση» από την ομάδα του Ηρακλείου και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην συμφωνία. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την μεσαία γραμμή του ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
απο γαζελα
πολλους βετερανους εχουν μαζεψει εκει στο ηρακλειο
Συνεχίζει τις... δυνατές μεταγραφές ο ΟΦΗ και αυτό το καλοκαίρι! Οι Κρητικοί σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ισπανία βρίσκονται εδώ και μέρες σε συζητήσεις με τον Βίκτορ Βιτόλο! Ο Ισπανός αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Ελαζίγκσπορ, στην οποία δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Ο 31χρονος μέσος δέχθηκε «κρούση» από την ομάδα του Ηρακλείου και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην συμφωνία. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την μεσαία γραμμή του ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
απο γαζελα
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ τον πίστευα τον Ο.Φ.Η. ότι θα βγει Ευρώπη, αλλά δεν βγήκε για λίγο..
Αν περνούσαν Europa, θα είχαν και τον Sa Pinto..
Αν περνούσαν Europa, θα είχαν και τον Sa Pinto..
Άλλο ένα σκαλοπάτι παραπάνω στην καριέρα του ημίψηλου μετροσέξουαλ.thanos-xanthi έγραψε:«Βόμβα» με Βιτόλο ο ΟΦΗ!
απο γαζελα
- Μπαρκαρούτσος
http://www.seleo.gr/athlitika/137285-se ... otosikleta
Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο Ν. Νταμπίζας - Ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο
Σε σοβαρό τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή της μία 31χρονη, ενεπλάκη στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Νταμπίζας.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με τη Ζεφύρου, στο ύψος της Βούλας. Το ΙΧ που οδηγούσε ο Ν.Νταμπίζας συγκρούστηκε με δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο Ν. Νταμπίζας, ο οδηγός του δίκυκλου και η 31χρονη συνεπιβάτις του δικύκλου, η οποία όμως λίγο αργότερα κατέληξε.
Ο Ν. Νταμπίζας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ασκληπιείο της Βούλας.
Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία Ελληνικού.
Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο Ν. Νταμπίζας - Ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο
Σε σοβαρό τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή της μία 31χρονη, ενεπλάκη στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Νταμπίζας.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με τη Ζεφύρου, στο ύψος της Βούλας. Το ΙΧ που οδηγούσε ο Ν.Νταμπίζας συγκρούστηκε με δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο Ν. Νταμπίζας, ο οδηγός του δίκυκλου και η 31χρονη συνεπιβάτις του δικύκλου, η οποία όμως λίγο αργότερα κατέληξε.
Ο Ν. Νταμπίζας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ασκληπιείο της Βούλας.
Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία Ελληνικού.
Μπαίνω να κάνω λίγο χαβαλέ στο τόπικ, βλέπω το ποστ του Ρόμαν και με κόβεται η φόρα. Συλληπητήρια στους οικείους της κοπέλας. Είναι να μην σε κάτσει η μαλακία.
Επικυρώθηκε η λύση της ΠΑΕ AEK
Παρελθόν αποτελεί πλέον η «παλιά» ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς επικυρώθηκε η λύση της με την υπογραφή του υφυπουργού Ανάπτυξης.
Για αυτούς δεν έχει προεκλογική περίοδο.Κάνουν την δουλειά τους μια χαρά και εμείς εδώ στον ΠΑΟΚ ακούμε για ρυθμίσεις,χάντρες και καθρεφτάκια.Ρε ΟΥΣΤ
πηγή [url]http://www.gazzetta.gr/football/article/615937/epikyrothike-i-lysi-tis-pae-aek/url]
Παρελθόν αποτελεί πλέον η «παλιά» ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς επικυρώθηκε η λύση της με την υπογραφή του υφυπουργού Ανάπτυξης.
Για αυτούς δεν έχει προεκλογική περίοδο.Κάνουν την δουλειά τους μια χαρά και εμείς εδώ στον ΠΑΟΚ ακούμε για ρυθμίσεις,χάντρες και καθρεφτάκια.Ρε ΟΥΣΤ
πηγή [url]http://www.gazzetta.gr/football/article/615937/epikyrothike-i-lysi-tis-pae-aek/url]
Ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης του Σκορπιού, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Άρης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δημοσιογράφος και πολιτευτής με τη ΝΔ, Κώστας Μαργαρίτης.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Focus Fm της Θεσσαλονίκης:
« Έχει γίνει ήδη συζήτηση με 3 Ρώσους μεγαλοεπιχειρηματίες του τουριστικού τομέα, που επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στη Βόρεια Ελλάδα. Οι κύριοι αυτοί δεν αποκλείουν ανάμειξη στα διοικητικά του Άρη. Μιλάμε για ανθρώπους με εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά ο συνδετικός κρίκος είναι κάποιοι Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι με φέρνουν σε επαφή με τους Ρώσους. Μακάρι να ευοδωθούν οι συζητήσεις και να μιλάμε μετά από λίγο καιρό για μια μεγάλη συμφωνία για το καλό του Άρη και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.
Οι άνθρωποι είναι τεχνοκράτες και αν τελικά αναμειχθούν θα συγκροτηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο και κανείς από αυτούς που θα το συγκροτήσουν δε θα είχε αναμειχθεί ποτέ στο παρελθόν στα διοικητικά του Άρη. Όλοι θα έχουν το δικό τους ρόλο και δε θα εμπλακεί κανείς που δε θα έχει λόγο.
Δε μπορούμε από τώρα να πούμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα αν ολοκληρωθεί η συμφωνία γιατί είναι ακόμη πολύ νωρίς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εξεταστεί η λύση καινούριου Α.Φ.Μ.. Μιλάμε για ανθρώπους καθαρούς και έντιμους.
Η τωρινή διοίκηση δε γνωρίζει τίποτα και ούτε τους έχω κάνει κάποια αναφορά για τον απλούστατο λόγο ότι την επόμενη μέρα της συμφωνίας δε θα υπάρχει κανείς εξ'αυτών.
Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Κώστας Μαργαρίτης και ξέρουν πώς δε λέει ψέματα. Ο Μαργαρίτης πρώτα ολοκληρώνει και μετά παρουσιάζει, γι'αυτό το λόγο μέχρι να γίνει κάτι ουσιαστικό δε θα γίνει περαιτέρω αναφορά. Αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει σοβαρά. Δεν έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω το όνομά μου σε βάρος του Άρη για να κερδοσκοπήσω.»
Επίσης θέλω να ενημερώσω τον κόσμο ότι έχω προγραμματίσει για τις 4 Ιουνίου ραντεβού στο νησί του Σκορπιού με τον Ριμπολόεφ, στον οποίο έχω κάνει ήδη κρούση και θέλει να ακούσει για τον Άρη, αφού τον ενδιαφέρει. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δίαυλο επικοινωνίας αποτέλεσε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας.»
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 48&catid=1
Γελατε οσο θελετε...Ο Ριμπολοβλεφ μετα τη Μονακο αποφασισε να ασχοληθει με τον ρουλη... Επειδη τα πορνοσαιτ - που λεει και μια ψυχη - δεν λενε τη αληθεια , θα σας την αποκαλυψω εγω...Η κορη του Ριμπολοβλεφ η γνωστη Αικατερινα (Το "μπαζο" που βλεπετε κατω
) ειναι φανατικη θαυμαστρια του Κολτσιδα οταν επαιζε στον Αρη ενω εχει αγορασει σε δημοπρασια φανελα με το ονομα του Χαριστεα οταν αυτος μεσουρανουσε στην ΠΑΕ αρης.... Παρακολουθει πολυ συχνα παιχνιδια του Αρεως απο το youtube ενω στηριζει και οικονομικα τον Σουπερ 3 Αντιπαρου....
Φανατικη με την ιππασια εχει ονομασει ενα απο τα αγαπημενα αλογα της "Β'ΕΘΝΙΚΗ" και ενα αλλο " Λαμπρος Γραντας".... Παλαιοτερα κουτσομπολιστικα περιοδικα την εφερναν να ειναι "τσιμπημενη" με τον Σαουριδη.... :ugeek:

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Focus Fm της Θεσσαλονίκης:
« Έχει γίνει ήδη συζήτηση με 3 Ρώσους μεγαλοεπιχειρηματίες του τουριστικού τομέα, που επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στη Βόρεια Ελλάδα. Οι κύριοι αυτοί δεν αποκλείουν ανάμειξη στα διοικητικά του Άρη. Μιλάμε για ανθρώπους με εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά ο συνδετικός κρίκος είναι κάποιοι Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι με φέρνουν σε επαφή με τους Ρώσους. Μακάρι να ευοδωθούν οι συζητήσεις και να μιλάμε μετά από λίγο καιρό για μια μεγάλη συμφωνία για το καλό του Άρη και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.
Οι άνθρωποι είναι τεχνοκράτες και αν τελικά αναμειχθούν θα συγκροτηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο και κανείς από αυτούς που θα το συγκροτήσουν δε θα είχε αναμειχθεί ποτέ στο παρελθόν στα διοικητικά του Άρη. Όλοι θα έχουν το δικό τους ρόλο και δε θα εμπλακεί κανείς που δε θα έχει λόγο.
Δε μπορούμε από τώρα να πούμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα αν ολοκληρωθεί η συμφωνία γιατί είναι ακόμη πολύ νωρίς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εξεταστεί η λύση καινούριου Α.Φ.Μ.. Μιλάμε για ανθρώπους καθαρούς και έντιμους.
Η τωρινή διοίκηση δε γνωρίζει τίποτα και ούτε τους έχω κάνει κάποια αναφορά για τον απλούστατο λόγο ότι την επόμενη μέρα της συμφωνίας δε θα υπάρχει κανείς εξ'αυτών.
Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Κώστας Μαργαρίτης και ξέρουν πώς δε λέει ψέματα. Ο Μαργαρίτης πρώτα ολοκληρώνει και μετά παρουσιάζει, γι'αυτό το λόγο μέχρι να γίνει κάτι ουσιαστικό δε θα γίνει περαιτέρω αναφορά. Αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει σοβαρά. Δεν έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω το όνομά μου σε βάρος του Άρη για να κερδοσκοπήσω.»
Επίσης θέλω να ενημερώσω τον κόσμο ότι έχω προγραμματίσει για τις 4 Ιουνίου ραντεβού στο νησί του Σκορπιού με τον Ριμπολόεφ, στον οποίο έχω κάνει ήδη κρούση και θέλει να ακούσει για τον Άρη, αφού τον ενδιαφέρει. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δίαυλο επικοινωνίας αποτέλεσε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας.»
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 48&catid=1
Γελατε οσο θελετε...Ο Ριμπολοβλεφ μετα τη Μονακο αποφασισε να ασχοληθει με τον ρουλη... Επειδη τα πορνοσαιτ - που λεει και μια ψυχη - δεν λενε τη αληθεια , θα σας την αποκαλυψω εγω...Η κορη του Ριμπολοβλεφ η γνωστη Αικατερινα (Το "μπαζο" που βλεπετε κατω

Φανατικη με την ιππασια εχει ονομασει ενα απο τα αγαπημενα αλογα της "Β'ΕΘΝΙΚΗ" και ενα αλλο " Λαμπρος Γραντας".... Παλαιοτερα κουτσομπολιστικα περιοδικα την εφερναν να ειναι "τσιμπημενη" με τον Σαουριδη.... :ugeek:

Αυτος ο μαργαριτης μαϊντανός του σαγωνια Θωμαΐδη ειναι τελειως βλακας
- GiorgosAtha
Φαντάζομαι εμάς μετά από πετυχημένη χρονιά και κύπελλο να ανακοινώναμε πρώτη μεταγραφή τον ΜΠΟΥΡΜΠΟ!!!! Ε ρε πανηγύρια!!!!!!