Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
γι αυτο ο Ιβαν θα παρει κ Δοξα Δραμας...ωστε το δρομολογιο να γινει πιο ομαλο... απο κ20-ΠΑΟΚ ... θα γινει κ20-δοξα κ μετα δοξα-ΠΑΟΚΑΡΑ.... κ ετσι τα παλικαρια στα 19-20 θα ειναι πανετοιμα απο ολες τις αποψεις...
- Μπαρκαρούτσος
Αν στη παρουσίαση του Άγγελου τεθούν ανάλογοι στόχοι, δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις.Asimos έγραψε:Και τα ντου από παντού ποιος θα τα χρεωθεί;john4serres έγραψε:προτιμω να βγω 2ος 3ος 4ος και να παιζουν τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ απο τις κ20 κ17
-
adidas1926
Δηλαδη μπορουν 17 και 18 χρονων παιδια να βγουν 2οι,3οι,4οι εστω και σε αυτο πρωταθλημα της ελλαδας?Καρφι στην β' θα πας...john4serres έγραψε:προτιμω να βγω 2ος 3ος 4ος και να παιζουν τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ απο τις κ20 κ17
Ειναι δυνατον να μην υπαρχουν απαιτησεις,τι ειναι αυτα που γραφετε?
Εχουμε το ποιο δυνατο πορτοφολι που υπαρχει στο ποδοσφαιρο και δεν θα εχουμε απαιτησεις?
Αν θελει να ξοδεψει χρημα για τα χρεη η για το προπονητικο και αφησει στην ακρη το καθαρα αγωνιστικο μειωνοντας το μπατζετ κατακορυφα εχει καλως.
Αλλα να μας το πει ομως οχι παλι δηλωσεις και σας εφερα τον Ελληνα μουρινιο
που γραφει και ο φιλος ο Στεφανος και πιτσες μπλε,γιατι θα αρχισω να κραζω και ας με λενε αχαριστο αυτοι που λενε οτι εβαλε 35 μυρια.
Εχουμε το ποιο δυνατο πορτοφολι που υπαρχει στο ποδοσφαιρο και δεν θα εχουμε απαιτησεις?
Αν θελει να ξοδεψει χρημα για τα χρεη η για το προπονητικο και αφησει στην ακρη το καθαρα αγωνιστικο μειωνοντας το μπατζετ κατακορυφα εχει καλως.
Αλλα να μας το πει ομως οχι παλι δηλωσεις και σας εφερα τον Ελληνα μουρινιο
- ace79grpaok
Αυτό με τα πιτσιρικια και ας βγω 4ος δεν το ανεχτηκαμε επι Ζαγοράκη και θα το ανεχτουμε τώρα που υπάρχει χρήμα?είστε καλά?καλούς παιχτες θέλω και ας είναι και απο το Νεπάλ έλεος με τα αετοπουλα ανεξάρτητου ποιότητας, για Παπαδόπουλο ο πάπας συνεχίζεται απο κάποιους εκτός ΠΑΟΚ μανία ,πιστεύω οτι μετα και το μυνημα του ατζέντη του νατχο οτι θα μείνει ,αν ειχε αλλες προσφορές θα είχε κλείσει ηδη και δεν θα άφηνε πόρτα ανοιχτή ,ο ελ τσάκο θα μεινει?
Τι λετε ρε παιδια παμε καλα; Εδω ομαδες επιπέδου Μπαρτσελόνα που έχουν εκατοντάδες ταλέντα στις ακαδημιες απο όλο τον κόσμο και ζήτημα να βγάλουν 1-2 παίκτες το χρόνο που να μπορούν να σταθούν στη πρώτη ομάδα και ακόμα και τότε είναι πλαισιομένοι απο εμπειρους παικταράδες και εμείς συζητάμε να βάλουμε μαζεμένους 5-6;; Και να παίξουν δίπλα σε ποιούς; Στον Σπυρόπουλο, τον Γεωργιάδη τον Κατσικά και τον Τζαβέλα;
Ακομα και ο βάζελος που αναγκαστικά προώθησε πολλούς φετος φρόντισε να πάρει 4-5 έμπειρους και ποιοτικους για να τους στηρίξει..
Αυτη τη στιγμή μετα και τις διαφαινόμενες αποχωρήσεις Νάτχο και Στοχ και τον Μαρτενς να είναι ακόμα άγνωστο αν θα συνέλθει η οχι, η ομάδα στερείται ποιότητας..Δεν υπάρχει ούτε ενας παίχτης να έχει προσωπική ενέργεια..Η γνώμη μου ειναι οτι το κύριο μέλημα της ομάδας αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι ο ερχομός τουλάχιστον 3-4 ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ παικτών και απο κει και περα κοιτάμε τα υπόλοιπα...
Και ο Σαββίδης επιτέλους πρέπει να καταλάβει ότι αν θελει να υποστηρίξει αυτα που ελεγε για πρωταθληματα, ευρωπαικες πορειες κτλ πρεπει να τα σκάσει. Με δανεικούς για ένα εξάμηνο δουλειά δεν γίνεται..
Αν πάλι δεν θέλει, ας πάει να πάρει τον Κοροβέση και τον Καστελαν που ακούστηκαν σα στόχοι αλλά ας βγεί να το δηλώσει να μη χαλιόμαστε τζάμπα..
Ακομα και ο βάζελος που αναγκαστικά προώθησε πολλούς φετος φρόντισε να πάρει 4-5 έμπειρους και ποιοτικους για να τους στηρίξει..
Αυτη τη στιγμή μετα και τις διαφαινόμενες αποχωρήσεις Νάτχο και Στοχ και τον Μαρτενς να είναι ακόμα άγνωστο αν θα συνέλθει η οχι, η ομάδα στερείται ποιότητας..Δεν υπάρχει ούτε ενας παίχτης να έχει προσωπική ενέργεια..Η γνώμη μου ειναι οτι το κύριο μέλημα της ομάδας αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι ο ερχομός τουλάχιστον 3-4 ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ παικτών και απο κει και περα κοιτάμε τα υπόλοιπα...
Και ο Σαββίδης επιτέλους πρέπει να καταλάβει ότι αν θελει να υποστηρίξει αυτα που ελεγε για πρωταθληματα, ευρωπαικες πορειες κτλ πρεπει να τα σκάσει. Με δανεικούς για ένα εξάμηνο δουλειά δεν γίνεται..
Αν πάλι δεν θέλει, ας πάει να πάρει τον Κοροβέση και τον Καστελαν που ακούστηκαν σα στόχοι αλλά ας βγεί να το δηλώσει να μη χαλιόμαστε τζάμπα..
- john4serres
βαλε 4-5-6 παικταραδες του 1.000.000€ να πλαισιωσουν τους πιτσιρικαδες και θα δεις μια καλη ομαδα
Συμφωνω θελουμε μια ομαδα που θα ειναι το ενδιάμεσο στάδιο προς την τούμπαDemir έγραψε:γι αυτο ο Ιβαν θα παρει κ Δοξα Δραμας...ωστε το δρομολογιο να γινει πιο ομαλο... απο κ20-ΠΑΟΚ ... θα γινει κ20-δοξα κ μετα δοξα-ΠΑΟΚΑΡΑ.... κ ετσι τα παλικαρια στα 19-20 θα ειναι πανετοιμα απο ολες τις αποψεις...
- hasio_john
Ρε παιδιά, ο Παπ από τον Ατρόμητο θα κόλλαγε στην ομάδα μας? (θα μείνει ελεύθερος και απ' ότι ψιθυρίζεται τον λιγουρεύεται η ΑΕΚ)
(... προσωπική γνώμη, πόσο χειρότερος θα είναι από τους ακριβοπληρωμένους τουρίστες Νέτσιντ και Χούσεν?
)
Για πείτε την ποδοσφαιρική γνώμη σας? Εγώ το πάω το παλικάρι με την μεγάλη μύτη και νομίζω πως θα βοηθήσει! Είναι μαχητής με νεύρο και τσαγανό και είναι μέσα στις φάσεις!
Υ.γ. Βέβαια το ζήτημα πως θα τον κρατάμε ακίνητο όταν κερδίζουμε πέναλτι γιατί σεληνιάζεται και θέλει να τα βαράει μόνο αυτός!
(... προσωπική γνώμη, πόσο χειρότερος θα είναι από τους ακριβοπληρωμένους τουρίστες Νέτσιντ και Χούσεν?
Για πείτε την ποδοσφαιρική γνώμη σας? Εγώ το πάω το παλικάρι με την μεγάλη μύτη και νομίζω πως θα βοηθήσει! Είναι μαχητής με νεύρο και τσαγανό και είναι μέσα στις φάσεις!
Υ.γ. Βέβαια το ζήτημα πως θα τον κρατάμε ακίνητο όταν κερδίζουμε πέναλτι γιατί σεληνιάζεται και θέλει να τα βαράει μόνο αυτός!
Κατά την άποψη μου είναι πολύ καλή περίπτωση για rotation με Κλάους.....πολύ καλή και σχετικά φτηνή.hasio_john έγραψε:Ρε παιδιά, ο Παπ από τον Ατρόμητο θα κόλλαγε στην ομάδα μας? (θα μείνει ελεύθερος και απ' ότι ψιθυρίζεται τον λιγουρεύεται η ΑΕΚ)
(... προσωπική γνώμη, πόσο χειρότερος θα είναι από τους ακριβοπληρωμένους τουρίστες Νέτσιντ και Χούσεν?)
- sakis_the_fraud
αυτο με τα δικα μας παιδια ειναι ενα θεμα. Οι πιο ευκολες θεσεις για να "βγαλεις" παικτη ειναι απο τα χαφ και πισω. Εκει πρεπει να εστιασουμε.
Παραδειγματα στην ομαδα μας οι κατσε, σταφυλιδης, μαλεζας, κιτσιου, κωνσταντινιδης κλπ
Ας παρει την ευκαιρια αυτο το παιδι ο Σαββιδης και ο παναγιωτουδης παρα να δινουμε τοσα φραγκα σε τζιολη και μαντουρο.
Για τα στοπερ ειναι πολυ καλη λυση (3ος) και ο γουτας της ξανθης απο πιτσιρικαδες.
Οσο για τον φιλο που ειπε πανω για παπαδοπουλο, αποψη μου ειναι πως ο παικτης δεν κανει. Ο παπ θελει χωρο και απο οτι ειδαμε και φετος, στην σουπα λιγδα ολοι βαζουν τα πουλμαν μπροστα στην εστια, οποτε θες φορ νταμαρι, να παιζει με πλατη, να σπαει μπαλα και να εχει το 1vs1 . Αμα βρεις και 10αρι να περναει την μπαλα καθετα (απο τοτε που σταματησε ο ιβιτς ψαχνουμε) ακομα καλυτερα.
Γενικοτερα τα στοιχεια που πρεπει να ψαξουμε να βαλουμε στην ομαδα ειναι ταχυτητα, ντριμπλα 1vs1 και καθετες.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Παραδειγματα στην ομαδα μας οι κατσε, σταφυλιδης, μαλεζας, κιτσιου, κωνσταντινιδης κλπ
Ας παρει την ευκαιρια αυτο το παιδι ο Σαββιδης και ο παναγιωτουδης παρα να δινουμε τοσα φραγκα σε τζιολη και μαντουρο.
Για τα στοπερ ειναι πολυ καλη λυση (3ος) και ο γουτας της ξανθης απο πιτσιρικαδες.
Οσο για τον φιλο που ειπε πανω για παπαδοπουλο, αποψη μου ειναι πως ο παικτης δεν κανει. Ο παπ θελει χωρο και απο οτι ειδαμε και φετος, στην σουπα λιγδα ολοι βαζουν τα πουλμαν μπροστα στην εστια, οποτε θες φορ νταμαρι, να παιζει με πλατη, να σπαει μπαλα και να εχει το 1vs1 . Αμα βρεις και 10αρι να περναει την μπαλα καθετα (απο τοτε που σταματησε ο ιβιτς ψαχνουμε) ακομα καλυτερα.
Γενικοτερα τα στοιχεια που πρεπει να ψαξουμε να βαλουμε στην ομαδα ειναι ταχυτητα, ντριμπλα 1vs1 και καθετες.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Αν κατσεις κ δεις σφαιρικα τις αποψεις που υπαρχουν εδω μεσα για την "δημιουργια" του ροστερ καλυπτουμε ολο το φασμα των διαθεσιμων επιλογων,οποτε οτι κ να συμβει θα υπαρξει μια μεριδα που θα μπορει να πει "σας τα λεγα εγω αλλα δεν μακουγατε".
Ολα θα εξαρτηθουν απο το τι θελει ο Αγγελος κ το τι ποσα θελει να ξοδεψει ο Ιβαν.
Φημες λενε οτι κανουμε μπασιμο για τον Μπεν της Βεροιας,προβλεπω να ειναι ο καινουριος Παρασκευας του Αγγελου
Ολα θα εξαρτηθουν απο το τι θελει ο Αγγελος κ το τι ποσα θελει να ξοδεψει ο Ιβαν.
Φημες λενε οτι κανουμε μπασιμο για τον Μπεν της Βεροιας,προβλεπω να ειναι ο καινουριος Παρασκευας του Αγγελου
-
τσιριγώτης
Μην βιάζεστε να τα βαψετε μαύρα....θα δούμε τι θα γίνει...Ελπίζω πάντως μην γυρίσουμε σε εποχές ανδραλα κ μπαιανο
- ΑποστόληςΑ
Κυριάκο Παπαδόπουλος, Σταφ, Αντελίνο και Στέλιο για αρχή, λέω εγώ και συνεχίζουμε.
Θα χρειαστούμε επίσης έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, ώστε Γλύκος να είναι ο δεύτερος. Οι άλλοι (Grspurning, Jacobo, Itandje) θα πρέπει να μας χαιρετήσουν.
Θα χρειαστούμε επίσης έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, ώστε Γλύκος να είναι ο δεύτερος. Οι άλλοι (Grspurning, Jacobo, Itandje) θα πρέπει να μας χαιρετήσουν.
- GiorgosAtha
Καταρχήν ο Κοροβέσης είναι 22 ετών.
Κατά δεύτερον... Τι σας κάνει όλους να πιστεύετε ότι η Bayer θα μας δώσει τσάμπα τον Σταφ? Να πληρώσουμε... δεν πληρώνουμε. Και καλά θα κάνουμε! Η ομάδα έχει τρύπες που πρέπει να βουλωθούν σε βασικότερες θέσεις και εμείς ξυνίζουμε που θα πάρουμε για 3ο αριστερό μπακ (την θέση του Σπυρόπουλου θα πάρει δηλαδή) τον Κοροβέση... Για αλλαγή του Τζαβέλλα και να εναλλάσσετε με τον Lino θα παρθεί, όχι για βασικός.
Και αυτό γιατί δεν μπορείς να έχεις παίχτη διεθνή, 26 ετών (όχι 31+), με ευρωπαϊκή εμπειρία, σε εθνική ομάδα που βρίσκετε στο Μουντιάλ (όποια και να είναι αυτή) και να μου τον έχεις στον πάγκο αλλαγή... ή θα τον πουλήσεις και θα πάρεις κάποιον άλλο ή θα πάρει αυτός την μερίδα του λέοντος στις εμφανίσεις. Είτε μας αρέσει, είτε όχι...
Κατά δεύτερον... Τι σας κάνει όλους να πιστεύετε ότι η Bayer θα μας δώσει τσάμπα τον Σταφ? Να πληρώσουμε... δεν πληρώνουμε. Και καλά θα κάνουμε! Η ομάδα έχει τρύπες που πρέπει να βουλωθούν σε βασικότερες θέσεις και εμείς ξυνίζουμε που θα πάρουμε για 3ο αριστερό μπακ (την θέση του Σπυρόπουλου θα πάρει δηλαδή) τον Κοροβέση... Για αλλαγή του Τζαβέλλα και να εναλλάσσετε με τον Lino θα παρθεί, όχι για βασικός.
Και αυτό γιατί δεν μπορείς να έχεις παίχτη διεθνή, 26 ετών (όχι 31+), με ευρωπαϊκή εμπειρία, σε εθνική ομάδα που βρίσκετε στο Μουντιάλ (όποια και να είναι αυτή) και να μου τον έχεις στον πάγκο αλλαγή... ή θα τον πουλήσεις και θα πάρεις κάποιον άλλο ή θα πάρει αυτός την μερίδα του λέοντος στις εμφανίσεις. Είτε μας αρέσει, είτε όχι...