ΥΓ Προβλέπεται πολύ ωραία μεταγραφική περίοδος.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
ωραιο ειναι να εχεις 11 παλικαρια μεσα στο γηπεδο, που να αγαπουν την φανελα και να ματωνουν γι αυτην αλλα αν ο αντιπαλος εχει ποιοτητα θα σε καταπιει..
οσο και να τρεχεις οσο και σκληρα να αγωνιζεσαι η ποιοτητα θα ειναι αυτη που θα σε κερδιζει...
θελω του χρονου στην βασικη ενδεκαδα 5 ποιοτικοτερους παικτες απο τους φετινους...
αν η ομαδα μεινει οπως ειναι με προσθηκες πιτσιρικαδων η τριτη θεση θα ειναι επιτυχια..
οσο και να τρεχεις οσο και σκληρα να αγωνιζεσαι η ποιοτητα θα ειναι αυτη που θα σε κερδιζει...
θελω του χρονου στην βασικη ενδεκαδα 5 ποιοτικοτερους παικτες απο τους φετινους...
αν η ομαδα μεινει οπως ειναι με προσθηκες πιτσιρικαδων η τριτη θεση θα ειναι επιτυχια..
- desperando
- Επικοινωνία:
ενα ψηλολιγνο παιχτακι που φετος επαιζε κατα κορον στην κατω των 17 αλλα ειχε και καποιε σημετοχες στην κατω των 20.obanebane έγραψε:who is κακκο
πριν λιγες μερες εκλεισε τα 17,παιζει ολες τις θεσεις πισω απο τον επιθετικο και ειναι πολυ γρηγορος και με πολυ καλη τεχνικη για την ηλικια του.αν ειδεςτον ημιτελικο με τον γαυρο ειναι αυτος που λιγο πριν το τελος ειχε το οριζοντιο δοκαρι.
υγ βεβαια δεν εχω ρωτησει καποιον και ετσι δεν ειμαι σιγουρος αν το παιδι εχει αλβανικη καταγωγη απλα απο το επιθετο του εχω αυτην την εντυπωση.αν κανω λαθος να ζητησω προκαταβολικα συγνωμη απο το ιδιο το παιδι
Από οτι ξέρω έχει .... Ο κακκο με Δημητριαδη, Πατραλη, Κασαπίδη είναι τόπ!! Ο δημητριαδης απιστευτη τεχνική κ οξυδέρκεια στο παιχνίδι που σε τρελαίνει ...
Αυτα τα πιτσιρικια πρεπει να πανε πρωτα στην Κ20 και μετα βλεπουμε!
Δε βιαζομαστε!
Δε βιαζομαστε!
- pisakaipoupoula
Ο Κάκκο ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ Κ-17 ναι είναι τρομερός...από αυτό όμως μέχρι να φτάσει να παίζει στη πρώτη ομάδα έχει αρκετά στάδια ακόμα
- paoki_sweden
καλα κ εγω αυτο λεω..σαν ταλεντα ειναι τοπ... σε 2 χρονια βλεπουμε.. αν κ ο Κουλουρης απο κ17 σε 4 μηνες στην 1η πηγε.. αλλα τωρα πρεπει να παρουν ευκαιρια Πελκας,Παναγιωτουδης,Κωνσταντινιδης,Ποποβιτς....
Βλεπεις εσυ καμμια Τουμπα ετοιμη γαι κατι τετοιο?...
Γιατι,αυτο που βλεπω εγω ειναι πως θα τα καταπιει μεσα σε ενα,το πολυ,δυο μηνες......
Γιατι,αυτο που βλεπω εγω ειναι πως θα τα καταπιει μεσα σε ενα,το πολυ,δυο μηνες......
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ ναι.mpafos4 έγραψε:Βλεπεις εσυ καμμια Τουμπα ετοιμη γαι κατι τετοιο?...
Η Τούμπα χειροκρότησε τον Παναγιωτούδη και αγκάλιασε τον Σταφυλίδη επί Boloni.
Καλοδέχτηκε Πέλκα, Kace, Κωνσταντινίδη και Κίτσιου. Μάλιστα, συγχώρεσε τον Kace και τον παραδέχτηκε σαν ποδοσφαιριστή και χαρακτήρα!
Μετά από τις παραπάνω περιπτώσεις, είμαστε έτοιμοι, σαν οπαδοί να δεχτούμε την ένταξή τους στην 1η ομάδα.
Απλώς μερικοί πρέπει να καταλάβουν ότι όταν μπαίνουν πιτσιρικάδες, δεν παίρνεις πρωτάθλημα..
- desperando
- Επικοινωνία:
- john4serres
προτιμω να βγω 2ος 3ος 4ος και να παιζουν τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ απο τις κ20 κ17
-
Asimos
Και τα ντου από παντού ποιος θα τα χρεωθεί;john4serres έγραψε:προτιμω να βγω 2ος 3ος 4ος και να παιζουν τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ απο τις κ20 κ17
Το κρίσιμο στάδιο απο την κ20 στην αρένα της τουμπας ,αν δεν εχεις εκτός απο ταλέντο μεγάλα ψυχικά αποθέματα δεν αντεχεις