Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ναι.
Και;
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Κ να μην γινει τιποτα οπως λες κ πιστευεις δεν παει να πει οτι δεν ειναι καλη κινηση.
Αν γινει ομως?γιατι να μην ψαξουμε την δικαιωση μας εκει?
Κατα την αποψη σου ειναι λαθος κινηση?
Τι θα προτεινες να κανει?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Καλή κίνηση είναι, καθώς είναι σχετικά ανέξοδη κι επικοινωνιακά θα βοήθησει στο στυλ ''να, κοιτάξτε, το παλεύουμε''.
Λάθος δεν θα την έλεγα, θα την έλεγα μία ακόμα κίνηση φτηνού εντυπωσιασμού, όπως οι άλλες που ο Ιβάν επέλεξε να κάνει. Χαντράκια για ιθαγενείς κι εφόσον κολακεύονται οι τελευταίοι, δεν μου πέφτει λόγος, αλλά και κανένας μα κανένας δεν θα εμποδίζει να λέω αυτό που πιστεύω.
Σε ένα τέτοιο πόστο ακόμα και οι κινήσεις εντυπωσιασμού κάπως μετράνε.
Όχι περισσότερο όμως απ τις ουσιαστικές κινήσεις.
Δεν είπα ότι είναι κακή κίνηση είπα ότι δεν θα αλλάξει τίποτα όσον αφορά τη βαθμολογία.
Έτσι εικάζω τέλος πάντων.

Δεν χρειάζεται κιόλας να αλλάξει, ο ΠΑΟΚ πρέπει να μάθει πρώτα να περπατάει (να φτιάξει ομάδα με αρχή-μέση-τέλος)
και μετά να πετάει (Champions League). Ο έξτρα ένα μήνας του προκριματικού του Europa δίνει χρόνο που ο ΠΑΟΚ δεν έχει και τον χρειάζεται περισσότερο για να πει πως φτιάχνει κάτι.

Τώρα αυτό που με ρωτάς τι θα πρότεινα να κάνει, έχω αρκετά πράγματα να προτείνω, όχι τίποτα να ανακαλύψουμε την Αμερική, τα απλά πράγματα. Απλά βαριέμαι να τα ξαναλέω. Όταν ας πούμε, έφερνα ως παράδειγμα ένα αγωνιστικό πλάνο στυλ Μονπελιέ, άκουγα τα σχολιανά μου και κάτι ιστορίες με δράκους. Τώρα που αποκαλύφθηκε σε όλους, ακόμα και στους πιο ηλίθιους, ότι δεν υπάρχει καμιά στέρεη βάση μετά από 2 χρόνια, τώρα όλοι ψάχνουν(με) πλάνο. Δεν πειράζει, καλή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Και ο κουβέντιδης φωνάζει εδω και 2 χρονια οτι πρεπει να γίνουμε ντορτμουντ σε φιλοσοφία και επιλογές παικτών τωρα βέβαια γιατι αυτο το μοντέλο δεν το ακολουθούν άλλοι η αν το ακολουθούν γιατι δεν πετυχαίνουν δεν ξέρω .......
Λάθος δεν κίνηση δεν ειναι αλλα ειναι κίνηση φτηνού εντυπωσιασμού .....σε αυτήν την πρόταση κατι ειναι λάθος δεν μπορεί να ισχύουν και τα δυο η το ενα η το αλλο ισχυει ......και τα 35 που έβαλε ειναι χάντρες για ιθαγενείς ;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Αφού φίλε, δεν καταλαβαίνεις ότι κι αν σου πω, τι με ρωτάς;
Μια χαρά ισχύουν και τα δύο. Λάθος είναι ως προς την αναζήτηση αποτελέσματος.
Κίνηση εντυπωσιασμού είναι γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει ομάδα για Τσουλου κι ούτε προλαβαίνει να φτιάξει, τα ίδια με πέρυσι θα λέμε;
Μια χαρά στα εξηγώ, εσύ πιστεύεις ότι ο Σαββίδης περπατάει πάνω στο νερό, θα σου αλλάξω γνώμη;
Είμαι ξεκάθαρος στο τι λέω και πως το εννοώ.
Η ομάδα μετά από δύο χρόνια και 35 εκατομύρια είναι στον αέρα αγωνιστικά, όχι επειδή δεν μπήκαν λεφτά αλλά επειδή σπαταλήθηκαν.
Μια χαρά ακολουθείται το μοντέλο της, αλλά δεν είναι δυνατόν να έχουν όλοι τις ίδιες επιτυχίες.
Αναλογικά είναι τα πράγματα. Άλλο η Μπράουνσβαίγκ κι αλλο η παραγωγή της Σαουθαμπτον πχ.
Η Ατλέτικο δεν σου λέει κάτι; Πριν τρία χρόνια την κέρδιζε και την απέκλειε το σκουλήκι στην έδρα της.
Πριν τρία χρόνια.
Εν κατακλείδι, πίστευε ότι θέλεις, τα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς συνολικά και η μέχρι τώρα σούμα, δείχνουν ότι πιστεύεις κάτι που (για την ώρα τουλάχιστον) δεν υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Sick Bastard έγραψε: Η Ατλέτικο δεν σου λέει κάτι; Πριν τρία χρόνια την κέρδιζε και την απέκλειε το σκουλήκι στην έδρα της.
Πριν τρία χρόνια.
Και πριν τέσσερα χρόνια σήκωνε το Europa League.
Ενώ αυτό που θες να πεις είναι σωστό (σχέδιο, οργάνωση), βρίσκεις άκυρα παραδείγματα.

Η Βασιλεία έχει ομάδα για το Champions League; Ο ΑΠΟΕΛ είχε; Η Αρτμέντια Πετρζάλκα;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Kανένα άκυρο παράδειγμα. Η πρόοδος της Ατλέτικο είναι δεδομένη και φαίνεται σίγουρη.
Πριν 4 χρόνια το σήκωνε, η επόμενη χρονιά ήταν ψιλοάθλια, ίσως κορέστηκε απότομα, αλλά από τότε κάνει συνεχώς σταθερά βήματα πάνω στο πλάνο που ακολουθεί. Πήρε πρωτάθλημα από 2 κολοσούς που πέρυσι είχαν κι εγώ δεν ξέρω πόσους βαθμούς διαφοράς απ τον τρίτο. Για να μην πω κάν τον τελικό του ΤσουΛου.

Φυσικά κι έχει η Βασιλεία ομάδα για Τσουλου, πέρυσι στα ημιτελικά ΟΥΕΦΑ, το 12 στους 16 του ΤσουΛου, πλάκα κάνεις; Έχεις δει τι μπαλίτσα παίζει μέσα κι έξω; Έφαγε 5 απ τη Βαλένθια θα μου πεις ε και; Έχει υπερπροοδεύσει ή όχι;
Θα μου αραδιάσεις όλες τις ομάδες που λόγω συστήματος ΟΥΕΦΑ έχουν παίξει στο Τσουλου και θα με ρωτάς αν άξιζαν ή όχι;
Και τι να πούμε για το ΑΠΟΕΛ του Τιμουρ, ας πάμε και εμείς στους 16 του Τσουλου κι ας μην το αξίζουμε.

Κι έστω κι έτσι να είναι, πως συνδέεται αυτό με την πρόοδο που ο ΠΑΟΚ δεν έχει επιτελέσει εδώ και 2 χρόνια;
Βασικά ποια προοδο, πίσω πάει, αν πάει κάπου.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

stephanos έγραψε: Ο ΑΠΟΕΛ είχε;
Ο ΑΠΟΕΛ ηταν πυροτεχνημα...Εξαιρετικη πορεια αλλα πυροτεχνημα....
stephanos έγραψε:Η Βασιλεία έχει ομάδα για το Champions League
Πιστευω πως ναι...Και μονο η συνεχης παρουσια στο θεσμο και με καλα αποτελεσματα - γιατι και ο γαυρος συμμετεχει στο θεσμο αλλα τα κλαρινα πανε συννεφο- κατι λεει... Και φυσικα δεν την λες ουτε πυροτεχνημα ουτε κ@λοχανειο...

Προσωπικα ζηλευω την οργανωση των Ελβετων... Το 1/10 να ειχαμε απο αυτη θα ημουν ευχαριστημενος ...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Sick Bastard έγραψε:Kανένα άκυρο παράδειγμα. Η πρόοδος της Ατλέτικο είναι δεδομένη και φαίνεται σίγουρη.
Πριν 4 χρόνια το σήκωνε, η επόμενη χρονιά ήταν ψιλοάθλια, ίσως κορέστηκε απότομα, αλλά από τότε κάνει συνεχώς σταθερά βήματα πάνω στο πλάνο που ακολουθεί. Πήρε πρωτάθλημα από 2 κολοσούς που πέρυσι είχαν κι εγώ δεν ξέρω πόσους βαθμούς διαφοράς απ τον τρίτο. Για να μην πω κάν τον τελικό του ΤσουΛου.

Φυσικά κι έχει η Βασιλεία ομάδα για Τσουλου, πέρυσι στα ημιτελικά ΟΥΕΦΑ, το 12 στους 16 του ΤσουΛου, πλάκα κάνεις; Έχεις δει τι μπαλίτσα παίζει μέσα κι έξω; Έφαγε 5 απ τη Βαλένθια θα μου πεις ε και; Έχει υπερπροοδεύσει ή όχι;
Θα μου αραδιάσεις όλες τις ομάδες που λόγω συστήματος ΟΥΕΦΑ έχουν παίξει στο Τσουλου και θα με ρωτάς αν άξιζαν ή όχι;
Και τι να πούμε για το ΑΠΟΕΛ του Τιμουρ, ας πάμε και εμείς στους 16 του Τσουλου κι ας μην το αξίζουμε.

Κι έστω κι έτσι να είναι, πως συνδέεται αυτό με την πρόοδο που ο ΠΑΟΚ δεν έχει επιτελέσει εδώ και 2 χρόνια;
Βασικά ποια προοδο, πίσω πάει, αν πάει κάπου.
Aς ειχα κ εγω να πουλησω τον Φαλκαο 60 μυρια κ αλλους 3-4 αλλα 30 κ θα σου πω πως φτιαχνω ομαδα...εχει προπονητη 3 χρονια κ ο κορμος της ειναι σχεδον ο ιδιος εκτος απο 3-4 παικτες που ενναλασονται,επισης εχει κ αρκετο κοσμο απο πισω να την σπρωχνει οχι να γκρινιαζει γιατι ο μεγαλομετοχος της δεν εβαλε αυτος τα λεφτα αλλα εφτιαξε την ομαδα πουλωντας τα αστερια της.
Ολα ειναι θεμα σωστου ταιμινγκ (τι ειπα παλι) να εισαι ετοιμος να αρδαξεις την ευκαιρια οταν σου δωθει,κ μην μου πεις οτι ηταν δυσκολο για μια Ατλετικο να μπει σφηνα αναμεσα στους 2 αιωνια εχθρους ενω αυτοι αναλωθηκαν στις μαχες μεταξυ τους εδω κ μια 5ετια η Ατλετικο ανεβασε το μπατζετ της απο 80 μυρια στα 250.....ναι ειναι ακομα το μισο απο Ρεαλ κ Μπαρτσα αλλα δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα 250 μυρια.
Φυσικα δεν περιμενω να γινουν θαυματα με τον Ιβαν ουτε μπορεις να τα κανεις ολα με τα λεφτα,απλα περιμενω σε μια 5ετια να εχω σβησει τα χρεη,να εχω καινουριο γηπεδο (προπονητικο δεν καιγομαι κιολας) κ να ειμαι συνεχεια αξιος διεκδικητης του/των τιτλων.
Οσο για την προοδο το εχω ξαναπει διακοσες φορες οτι κοιτατε μονο το αγωνιστικο κ ειστε αδικοι σε αυτο,κοιτα σε ολους του αλλους τομεις κ θα δεις οτι αν οχι 4 σκαλοπατια εχουμε ανεβει σε ολα τουλαχιστον 2.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Εως τωρα ειχαμε τις "θεωριες συνωμοσίας" ,οτι ο Ιβαν επιτηδες δεν εκανε κατι για τους 3 βαθμους καθως ηταν μερος καποιου σχεδιου ή συναλλαγης.Ευτυχως απαλλαγηκαμε απ αυτο νωρις.Κερδος ειναι κι αυτο....

Αν ειναι κινηση εντυπωσιασμου ή οχι ΛΙΓΟ μετραει,καθως ηταν η ΜΟΝΗ κινηση που μπορουσε να κανει ο Ιβαν ,μπας και βρει η ομαδα το δικιο της!Θα μπορουσε ενδεχομενως να παει και στα πολιτικα δικαστηρια την ΕΠΟ με σοβαρο κινδυνο υποβιβασμου και αποκλεισμου απ την Ευρωπη.
Κανεις σωφρον ομως δεν θα εκανε κατι τετοιο,συνεπως πηγε στο cas.
Κανενας βεβαια δεν μπορει να προδικασει την αποφαση ενος δικαστηριου ,και μονο το γεγονος ομως οτι προβληματισε σοβαρα τους αντιπαλους μας ,κατι ειναι....
Ας περιμενουμε τουλαχιστον την αποφαση πριν ξανα-αρχισουμε τα γνωστα καντηλια στον Ιβαν.....Που να μην πληρωνε κιολας τι ειχε ν ακουσει.... ;)
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Υπάρχει κάτι στο οποίο ο σικ έχει δίκιο. Ακόμα και να δικαιωθούμε στο CAS (ξαναλέω με την ευκαιρία : ΚΑΘΟΛΟΥ απίθανο) ΔΕΝ θα έχουμε χρόνο να "στήσουμε ομάδα" η οποία θα μπορεί να περάσει τον προκριματικό του ΤσουΛου. Αυτό ισχύει.

Πλην όμως, φέτος αν δείτε ποιες ομάδες είναι "απέναντι" στα πλέι οφ (ή τέταρτο γύρο) του ΤσουΛου, θα καταλάβετε και μόνοι σας ότι ακόμα και 6 μήνες να είχαμε να ετοιμαστούμε, ΔΕΝ θα περνούσαμε. Η μοναδική που ΠΙΘΑΝΩΣ μπορεί να αποδυναμωθεί είναι η Μπιλμπάο που λόγω της "καντέρα" αν χάσει πχ 2 παίκτες, δεν μπορεί με τα λεφτά που θα πάρει να τους αναπληρώσει. Πρέπει να είναι Βάσκοι, επομένως έχει ΜΕΓΑΛΟ περιορισμό στις επιλογές. Όλοι οι άλλοι είναι ένας και ένας. Και ομάδες έχουν και αν χάσουν παίκτες θα πάρουν άλλους. Τσάμπα κουβέντα κάνετε. Ο ΠΑΟ είναι αυτός που ταίζει σανό στους Ιθαγενείς. ΔΕΝ περνάει ότι και να γίνει. Καλά κάνουν βέβαια. ΔΕΝ τους κατηγορώ. 99% τα ίδια θα έλεγαν και οι δικοί μας. Επομένως τι να κατηγορήσω ;

Κάτι ακόμα. Όπως είπα και πριν 2 μέρες, θεωρώ ΠΟΛΥ δύσκολο η απόφαση του CAS να βγει νωρίς. Αυτό δλδ οι δικοί μας ΔΕΝ το σκέφτηκαν ; και το σκέφτηκα εγώ ; λέτε να είναι ΤΟΣΟ άσχετοι ; γιατί εγώ τόσο πολύ σχετικότερος από αυτούς ΔΕΝ είμαι σίγουρα.

ΥΓ : όποιο μοντέλο και να ακολουθούσαμε (Ντόρτμουντ, Μονπελιέ, Μπαρ Ραφαέλι κτλ κτλ), ΚΑΛΟ θα ήταν. Εμείς δεν ακολουθούμε ΚΑΝΕΝΑ μοντέλο. Γίνεται ότι κατέβει στο κεφάλι του καθενός την δεδομένη στιγμή. Επομένως τι ακριβώς να συζητήσουμε ; δεν υπάρχει καν αντικείμενο.
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Σε αντίθεση με το πνεύμα των τελευταίων ποστ, θέλω να ζητήσω το ακόλουθο: μιας και ψιλομπλέκεσαι και στην ΚΑΕ, βγάλε ρε Σαββίδη ένα κοινό πακέτο διαρκείας και για τα δύο να γουστάρουμε κι εμείς και να μην είμαστε σε δίλημμα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Συζητάμε την προοπτική να αποκτήσουμε βασικά, αλλά κάθε φορά που η κουβέντα πάει προς τα εκεί, εμφανίζεται ο Μαρινάκης και η ΕΠΟ και η κουβέντα πάει αλλού. Κάθε καλοκαίρι βέβαια, όλοι λέμε να αποκτήσουμε ένα πλάνο. Αλλά και πάλι τώρα που καλοκαιριάζει, διαβάζουμε για πωλήσεις Φαλκάο και τέτοια, συγνώμη κιόλας, αλλά άσχετα.
Δεν απαιτώ απ τον ΠΑΟΚ να βρει τον νέο Φαλκάο. Ένα ταλεντάκι των 5 μυρίων απ τους Γιούγκους μπορεί να πάρει;
Έναν ανάλογο Βάϊς να τον μοσχοπουλήσει 3-4 μύρια έτσι για την καβλάντα; Ασχολείται κανείς με αυτό;
Μιλάμε για την Ατλέτικο τώρα, και την οργάνωσή της κι έχουμε κι αντίλογο; Σοβαρά μιλάμε; Ποιοί είμαστε εμείς, με τι συγκρινόμαστε ρε παιδιά;

Οι δικοί μας, είναι αυτοί με το θέμα του Κάτσε;
Αυτοί που έφαγαν τιμωρία απ την UEFA σε κεκλεισμένων;
Τα διάφορα φιάσκα (ναι έτσι) κατά καιρούς σε λίγκες κι ΕΠΟ;
Οι έγκριτοι νομικοί μας ας πούμε;
Τι σε κάνει να νομίζεις ότι δεν είναι άσχετοι; Οι τόσες αποτυχίες τους σε ότι μέτωπο κι αν καταπιάστηκαν.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Αν ειναι να βρω ενα τυπου Βαις (μεσω μανατζερ) κ να τον μοσχοπουλησω ενω ταυτοχρονα μου εχουν φορτωθει ο Γιαταμπαρε κ ο Σερβος κατασκοπος δεν θελω
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Πω, αρχηγέ κολάς τσάμπα και βερεσέ στα ονόματα.
Τα παραδείγματα δεν είναι τα ονόματα, είναι οι αγοραπωλησίες και η γενικότερη διαχείριση. Μην κολλάμε τώρα επειδή είναι ο γαύρος, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που μπορώ να αναφέρω.
Πέρυσι κάναμε 10 μεταγραφές το καλοκαίρι άλλες 6 το Γενάρη και φέτος θέλουμε μίνιμουμ άλλος 10. Και μιλάμε τώρα για το αν θέλουμε 2 σαπάκια στο ένα που θα πουλούσαμε για 3-4 μύρια; Κι οκ, ίσως αυτό φίνει στην αρχή, πάλι κερδισμένος είσαι. Μετά από 1-2 χρόνια τέτοιο νταλαβεριών, πλέον δεν θα έχεις ανάγκη να φέρνεις σαπάκια για τσόντα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”