Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
Platon
Δημοσιεύσεις: 3228
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 21:20
Τοποθεσία: DÜSSELDORF, GERMANY

Δημοσίευση από Platon »

ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ

Γυρω μου παντου
αμετρητα σημαδια, παναρχαια μυνηματα
κολωνες υπολειματα περιστυλων ναων,
οι αμφορεις των ναυαγων του πλοιου που δεν αραξε
γεματοι με κρασι
και μια Ελενη ομορφη
να μου γελα...

Μεσα στον καπνο
που γεμιζει τη πολη, τραγουδας μα δε σε βλεπω
το τραγουδι σου ακουω κι ετσι το μαντευω
πως υπαρχεις και γυρευω να σε βρω μεσα στο χρονο,
το μυαλο μου πισω
στις σειρηνες του Οδυσσεα
το γυρευω...

Η πολιτεια
της αρχαιας Αθηνάς, οταν κοιματε ετσι βουβη
με φερνει καθε μια στιγμη σε σενανε κοντα,
πρεπει να 'σαι εδω μεσα κι οχι καπου μακρυα μου,
νοιωθω τα μαλλια μου
ν' ανεμιζουν στον αερα
της ψυχης σου...

Απριλιος 1989 Düsseldorf Γερμανια Πλατων Κυφωνιδης
Άβαταρ μέλους
Platon
Δημοσιεύσεις: 3228
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 21:20
Τοποθεσία: DÜSSELDORF, GERMANY

Δημοσίευση από Platon »

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Αναρωρωτιεμαι αν με γελανε οι αισθησεις μου, αν το πιοτο και η σιωπη τις εχουν αντικαταστησει με μια αρρωστημενα φαντασια. Ακομη, σκεφτομαι οτι μπορει να ειναι και καποιο ΘΑΥΜΑ, ισως γιατι δε θελω να πιστεθω οτι ειμαι αρρωστος.

ΒΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ και ενω τα γυρω θολα, προβαλλει στη γωνια που φτιαχνει το ταβανι με τους τοιχους, προσωπο μυστικο με υποσταση αμφιλεγομενη.

Αυτη η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ, βρισκεται στις λεξεις και στο νοημα ολων των ποιηματων μου. Παρηγορητικα μιλαει στη ΜΟΝΑΞΙΑ μου και εκμηδενιζει με το γελιο της, τις αποστασεις που απεχει απο μενα η ιδια. Γι' αυτην τα ΔΥΟΜΙΣΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ δεν ειναι παρα ενα βημα, ομως εγω τα ζω καθημερινα και αυτο καμια φορα με κανει να αμφισβητω την υπαρξη της.

Τα ονειρα μου με μπαρκαρουνε και βρισκομαι ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ, ομως τα μακρυνα τα μερη που γυρευω ειναι φανταστικα και ανυπαρκτα. Μα το πραγματικο που με περιβαλλει, μοναχα ΑΦΙΕΡΩΣΗ θα ταιριαζε να ειναι απο εμενα σε τερας αποκρουστικο στην οψη κι αιμοβορο.

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ μου πουλια που τ' αγαπαω μα με φοβουνται και μια Ελενη ελπιδοφορα να μου λεει "ΑΝΑΜΟΝΗ". Και τιποτα αλλο δεν προσφερει στη ζωη μου, μοναχα παραμενει χρονια ολοκληρα ΜΙΚΡΗ ΧΑΝΤΡΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ και σταυρουδακι κοσμημα, να με φυλανε.


Απριλιος 1989 Düsseldorf Γερμανια Πλατων Κυφωνιδης
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δεν μπορώ να προλάβω να διαβάζω τα συνονθυλεύματα σας γιατί τα μυαλά μου χρειάζονται την πυροσβεστική..
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior
Δημοσιεύσεις: 3136
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:04
Τοποθεσία: Έδεσσα

EEEE????????

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Γιατί ρε τούλη Νο 2 ποιός δεν είναιμε τον black????Ξεσάλωσαν οι new moderators και το ρίξανε στις αμπελοφιλοσοφίες πρωί-πρωί............
Ήθελα να 'ξερα τι πίνουνε οι 2 τους...........
Πριν γίνουνε μοντς όλα μια χαρά....τώρα;;;;;
Τώρα κάνουμε υπομονή και τους ανεχόμαστε μην τυχόν μας κλειδώσουνε τον έναν και μοναδικό τρόπο επικοινωνίας μας εδώ μέσα!!!!!!!
Έτσι λοιπόν και λίγα σάλια δεν είναι απαγορευτικά!!!Θυσιάζομαι για το καλό του τόπικ μας!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ (ΜΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΗ) ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ
DR DREAMWARRIOR
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Επιστολή Μπεζαντάκου στον πρωθυπουργό

Πέρα από τον μαγικό αριθμό "152" ο κ. Καραμανλής έχει έναν ακόμη λόγο για να δεχθεί την επιστροφή του βουλευτή Δράμας Σταύρου Δαϊλάκη.

Η κατά δήλωσή της τραγουδίστρια Στέλλα Μπεζαντάκου έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, με την οποία του ζητά να δεχθεί πίσω τον κ. Δαϊλάκη, ο οποίος, όπως αναφέρεται στην επιστολή, είναι ένας άνδρας που η κ. Μπεζαντάκου εκτιμά βαθύτατα.

Η "καλλιτέχνις", αφου αναγνωρίζει την προσφορά της οικογένειας Καραμανλή στην Ελλάδα, χαρακτηρίζει την απομάκρυνση του βουλευτή "ατυχές περιστατικό", το οποίο αποδίδει σε παρερμηνεία των δηλώσεών του.

Η κ. Μπεζαντάκου δείχνει κατανόηση στην απόφαση του πρωθυπουργού(ο κ. Καραμανλής μπορεί να κοιμάται χωρίς τύψεις), αλλά σημειώνει ότι "μετά την πρόθεση του βουλευτή σας να παραιτηθεί, πρέπει να μεταβάλετε άποψη".

Όμως η Στέλλα Μπεζαντάκου δεν σταματά στις συμβουλές, αλλά προειδοποιεί και για τις συνέπειες αν ο κ. Δαϊλάκης δεν επιστρέψει.

"Εάν δεν το κάνετε, προσβάλλετε και τον απλό λαό που τον ψήφισε και τον έστειλε εκπρόσωπό του στη Βουλή και τον ίδιο τον κύριο Δαϊλάκη που σας εκτιμά και σας θεωρεί μεγάλο και σημαντικό ηγέτη της πατρίδας μας" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μετά από αυτή την παρέμβαση, είναι πλέον χρέος του πρωθυπουργού να δεχθεί την επιστροφή Δαϊλάκη. Άλλωστε ως πρώην υπουργός Πολιτισμού οφείλει να ακούει με προσοχή και ευαισθησία τα αιτήματα των καλλιτεχνών...

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή Μπαζεντάκου. Καλή διασκέδαση.

"Κύριε Πρωθυπουργέ,

Παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ προς το πρόσωπό σας μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με το βουλευτή ΝΔ κύριο Σταύρο Δαϊλάκη, τον οποίο γνωρίζω προσωπικώς και εκτιμώ βαθύτατα ως άνθρωπο και πολιτικό άνδρα.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχετε ήθος και αξιοπρέπεια, καθώς και ότι προέρχεστε από τη μεγαλύτερη πολιτική οικογένεια της Ελλάδος στην οποία ο τόπος χρωστά πάρα πολλά, ιδιαιτέρως στον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή. Το ατυχές περιστατικό με τις δηλώσεις του κου Δαϊλάκη που παρερμηνεύτηκαν, όπως και ο ίδιος εξήγησε, του κόστισαν την αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ μετά από δική σας απόφαση.

Αντιλαμβάνομαι ότι είχατε σοβαρούς λόγους προκειμένου να προχωρήσετε σ’ αυτή σας την απόφαση. Μετά όμως και από την πρόθεση του βουλευτή σας να παραιτηθεί εάν δεν τον δεχτείτε ξανά στο κόμμα θεωρώ, σαν απλή πολίτης και μόνον, ότι πρέπει να μεταβάλετε άποψη.

Ως γνωστόν, ο βουλευτής είναι υπηρέτης του λαού κι έχει κατά το Σύνταγμα απεριόριστη ελευθερία λόγου και γνώμης. Μετά λοιπόν και από τις τελευταίες δηλώσεις και κινήσεις του κου Δαϊλάκη αλλά και τη δήλωσή του ότι σας στηρίζει προσωπικά, σας εκτιμά και σας πιστεύει βαθύτατα, η μόνη λύση είναι η επιστροφή του στο κόμμα που ανήκει στη ΝΔ.

Εάν δεν το κάνετε, προσβάλλετε και τον απλό λαό που τον ψήφισε και τον έστειλε εκπρόσωπό του στη Βουλή και τον ίδιο τον κύριο Δαϊλάκη που σας εκτιμά και σας θεωρεί μεγάλο και σημαντικό ηγέτη της πατρίδας μας.

Η πατρίδα και ο λαός μας έχει σοβαρά προβλήματα στα οποία πρέπει να επικεντρωθείτε, να δώσετε λύσεις σ' αυτά, παραμερίζοντας τα μικρά και ασήμαντα θέματα. Είμαι βέβαιη ότι η απόφασή σας για το ζήτημα του κύριου Δαϊλάκη θα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Με εκτίμηση
Στέλλα Μπεζαντάκου
Τραγουδίστρια"

http://www.news247.gr/a/4!62703

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Άβαταρ μέλους
kass4
Δημοσιεύσεις: 1046
Εγγραφή: Κυρ 21 Σεπ 2008, 18:40
Τοποθεσία: athina

Δημοσίευση από kass4 »

free4, εσύ μπορεί να γελάς, εμένα μου ήρθε να ξεράσω!
blackterror4
Δημοσιεύσεις: 1764
Εγγραφή: Παρ 27 Ιουν 2008, 21:08

Δημοσίευση από blackterror4 »

stella ναρα για παντα παοκαρα
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δε νομίζω να θέλετε και φώτο της εν λόγω κυρίας..

Αυτό και πολύ σας είναι, άντε, ότι να 'ναι το κάνατε παλι..
φόρουμ μοντέλο, το κάνατε μπ@ρδέλο..
http://www.youtube.com/watch?v=Xvs2ppuvs6k
Άβαταρ μέλους
DimisK
Δημοσιεύσεις: 4953
Εγγραφή: Τετ 23 Απρ 2008, 13:56
Τοποθεσία: MARKOPOULON MESOGEION
Επικοινωνία:

Ο Δεκάλογος του ΠΑΟΚτσή

Δημοσίευση από DimisK »

Ο Δεκάλογος του ΠΑΟΚτσή
Άβαταρ μέλους
Platon
Δημοσιεύσεις: 3228
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 21:20
Τοποθεσία: DÜSSELDORF, GERMANY

Δημοσίευση από Platon »

:roll: :roll:
Εγω???? Εσας???? Γιατι ρε Gash???
Άβαταρ μέλους
Platon
Δημοσιεύσεις: 3228
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 21:20
Τοποθεσία: DÜSSELDORF, GERMANY

Δημοσίευση από Platon »

Μια φορά στη Παλαιά Διαθήκη.... Οι πραγματικές Δέκα Εντολές...


1. Εγώ ειμί ο ΠΑΟΚ ή ομάδα σου, όστις εξήγαγόν σε εξ οίκου παράγκας, ουκ έσονταί σοι ομάδαι έτεροι πλην εμού.

2. Ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός σημαίαν όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις ύδασιν υπό κάτω της γης, ου προσκυνήσεις αυτοίς ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς.

3. Ου λήψει το όνομα ΠΑΟΚ της ομάδας επί ματαίω.

4. Μνήσθητι την ημέραν του Αγώνος αγιάζειν αυτήν, εξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου, τη δε εβδόμη Σάββατα ΠΑΟΚ την ομάδα σου.

5. Τίμα τον Ναόν την Τούμπα σου και το Παλατάκιν σου, ίνα ευ σοι γένηται και ίνα μακροχρόνιος γένη επί της γης.

6. Ου φονεύσεις συνοπαδόν σου.

7. Ου μοιχεύσεις συνοπαδόν σου.

8. Ου κλέψεις συνοπαδόν σου.

9. Ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του συνοπαδού σου μαρτυρίαν ψευδή.

10. Ουκ επιθυμήσεις πάντα όσα τω συνοπαδώ σου εστί .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Τρί 07 Οκτ 2008, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Platon
Δημοσιεύσεις: 3228
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 21:20
Τοποθεσία: DÜSSELDORF, GERMANY

Δημοσίευση από Platon »

Αααααααααααααααααααα..... :) :) Αλλη μια χοντρη πατατα μου σημερα...μερα μου ειναι... :lol: :lol:

Στον Προλογο που εγραψα, καθε τι που ειναι με κεφαλαια αποτελει τον τιτλο ενος ποιηματος... Την ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ την εβαλα, θα συνεχισω με καποιο αλλο κοματι αν πραγματι σας ενδιαφερει τοσο. Τιμη μου και ιδιαιτερη χαρα μου αδερφια... Ευχαριστω!!!!
Άβαταρ μέλους
Platon
Δημοσιεύσεις: 3228
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 21:20
Τοποθεσία: DÜSSELDORF, GERMANY

Δημοσίευση από Platon »

2.500 χιλιομετρα

Δυομισι χιλιαδες χιλιομετρα
για μια ζεστη αγγαλια
και μία κουπα κρασι
ενα σπιτακι μεσα στη βροχη
και στον αερα
να σε φυλαει απο εμενα
που θα σε κυνηγαω


Η φωτογραφια σου φθαρμενη
πανω στο τραπεζι
να κλαιει μοναχη
γιατι ειναι οι δρομοι σου κλειστοι
διχως περασματα
παρ¨ολο που το ξερεις
οτι φωτιζει αργα το βραδυ


Απριλιος 1989, Düsseldorf Γερμανια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Τετ 08 Οκτ 2008, 20:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Platon
Δημοσιεύσεις: 3228
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 21:20
Τοποθεσία: DÜSSELDORF, GERMANY

Δημοσίευση από Platon »

Πανω σε πλοιο φορτηγο
.....................................αφιερωμενο στο Νικο Καββαδια


Το βραδυ που μας περασε
γυρισα πισω απο μεθυσι δυνατο,
στον υπνο μου ενα ονειρο αλλοκοτο με γελασε
και εγινα ξαφνου ναυτικος

Μ' ενα καραβι φορτηγο
ταξιδευα να παω σε μερη μακρινα
αφου τοσο καιρο κοντα σου τι καταλαβα;
"θα φυγω" μονολογησα

Γοργονα περασε γρια
και σαν τα λογια μου εκεινα ακουσε
"θα σου χαρισω ενα παπαγαλο", μου ψιθυρισε
"το βραδυ να' χεις συντροφια"

Και εγω που τον αγαπησα
στο θρονο τον ακουμπησα του ωμου μου
του μιλησα για ολα εκεινα που με καναν ναυτικο
"το ψεμα", μονολογησε

Λεξεις να λεει του εμαθα
που ολες μοιαζανε με τραγουδια ομορφα ,
μεχρι που ηρθε στο κρεβατι μου η αυγη και ξυπνησα
μιλουσαμε ερωτικα

Πως να ξηγησω τ' ονειρο;
Μεγαλου αινιγματος τη λυση πως θα βρω;
Που στη ζωη μου αγαπης λογια σαν του παπαγαλου
δεν ακουσα απο ανθρωπο


Αυγουστος 1989 Düsseldorf Γερμανια
blackterror4
Δημοσιεύσεις: 1764
Εγγραφή: Παρ 27 Ιουν 2008, 21:08

Δημοσίευση από blackterror4 »

come to me tonight να την βρουμε together οι αναμνησεις σου from greece θα σου μεινουν forever.
ετσι ωραια με αρεσει που στοχαζομαστε με ποιοτικη ποιηση που εφρενει τον στοχαστικο διαλογισμο μας στην πεμπτουσια του εγκεφαλου ο οποιος καλλιεργειτε πνευματικα και ψυχικα απο την αρδην αλλαγη της συμπνευσης της αρμονιας της ψυχης μας σε αντιθεση με τον βιολογικο χαρατηρα της εναρμονηνσης του ανθρωπου ο οποιος υποκειτε σε παθοι και αυταπατες.δια τουτου ας συνεχεισουμε αυτην την καλλιεργεια του νου και του πνευματος και της καλαισθησης που δημιουργουμε...σας ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackterror4 την Τετ 08 Οκτ 2008, 00:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”