Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
che4 έγραψε:επειδη ξερω οτι ο παπαδοπουλος διαβαζει μανιακα παοκμανια .....κουλη βγες και διεψευσε το μονο κακο κανουν τετοιες φημολογιες στην ομαδα......ξερουμε ποσο μεγαλος ΠΑΟΚσης εισαι δε θα θυμωσει κανενας απλα θα προσγειωθουμε στηνπραγματικοτητα και δε θα μας κανει κακο
che4 έγραψε:επειδη ξερω οτι ο παπαδοπουλος διαβαζει μανιακα παοκμανια .....κουλη βγες και διεψευσε το μονο κακο κανουν τετοιες φημολογιες στην ομαδα......ξερουμε ποσο μεγαλος ΠΑΟΚσης εισαι δε θα θυμωσει κανενας απλα θα προσγειωθουμε στηνπραγματικοτητα και δε θα μας κανει κακο
Με άκουσε ο κουλης
Ωραία, έκανες τη πλάκα σου, τώρα πες του να αλλάξει γνώμη και να έρθει στον Π.Α.Ο.Κ.!
και δικο μου αγαπημενο! καθε φορα θυμαμαι εφτιαχνα λιστες με παικτες απο τα ξενα πρωταθληματα και τα ποσταρα!
Πλεον και μονο στην σκεψη κουραζομαι...
Αλλά όλη μέρα ανοιχτή η σελίδα και ανανέωση. ειδικά όταν είμαι Χαλκιδική διακοπές!
1) με αυτόν τον Νταλίνο που δοκιμάζαμε τι έγινε τελικά; Θα αποκτηθεί;
2) ο Σαββίδης είπε ότι ο Τσίτσια έφυγε αλλά θα εξακολουθήσει να βοηθάει, κάτι είχε έτοιμο από Ουκρανία μεριά να υποθέσω
Ζήση τσίμπα ρε καναν Κουαρέσμα... Τώρα που είναι ακόμα ζαλισμένοι όλοι...
Κόπηκε από την αποστολή της Πορτογαλίας (πήραν Βιερίνια). Είναι 30 χρονών και το συμβόλαιο του λήγει σε 1 χρόνο. Παπάδες θα κάνει (θα γουστάρει και ο κόουτς). Κράτα και Στοχ και τα άκρα θα είναι διαστημικά.
«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ γιατί έχω όνειρα με αυτή την ομάδα, απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο για να αποφασίσω για το μέλλον μου. Στην Θεσσαλονίκη αισθάνομαι σαν την πατρίδα μου, το ίδιο και η γυναίκα μου».
Σχετικα με τον Νατχο αν ισχυουν τα περι σχεδον 1,5 μυριου συμβολαιου ,οπως και τα περι προθεσης μειωσης του αγωνιςτηκου μπατζετ τοτε σορρυ ,οσο καλος παικτης και αν ειναι του ευχομαι καλη επιτυχια στο επομενο βημα του και αυτο το 1,5 μυριο να γινουν οχι ενας αλλα τρεις πολυ καλοι παικτες (ποιος θα τους βρει ειναι ενα ερωτημα).Καλοι και αγιοι αυτοι οι παικτες,αυτου του επιπεδου και αυτου του κασε αλλα για να εχει νοημα η αποκτηση τους θα πρεπει να μπορει να συμπληρωθει και με αλλα 3-4 αναλογα στηριγματα,το να εχουμε ενα Στοχ εναν Νατχο και μετα το χαος δεν εχει αξια.