Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Τεσπα.... ακόμα είμαι σε σοκ.....
Η καλή εκδοχή είναι να μας τρολλάρει ο Ιβάν.
Η κακή είναι να το εννοεί κιόλας.
-
Και μόνο που ΟΛΟΙ παραδέχονται ότι:
1. Κόβονται τα ρουφιανιλικια με τους αρδ
2. Δεν έχει κολλητηλικια με μάνατζερ
3. Θα σφραγίσει τα αποδυτήρια ( πρώτα πρώτα από τον Ιβάν! )
ειναι πετυχημένη επιλογή και εξηγεί παράλληλα και τους λόγους της πρόσληψης του.
Όσο για τα άλλα, απο τη στιγμή που απέτυχε ο Δτεφενς, είναι αστείο να συζητάμε για άλλους προπονητές.
Άρα πρώτα συμμαζευεσαι, ξεριζωνεις τα ζιζανια και μετά τα υπόλοιπα.
1. Κόβονται τα ρουφιανιλικια με τους αρδ
2. Δεν έχει κολλητηλικια με μάνατζερ
3. Θα σφραγίσει τα αποδυτήρια ( πρώτα πρώτα από τον Ιβάν! )
ειναι πετυχημένη επιλογή και εξηγεί παράλληλα και τους λόγους της πρόσληψης του.
Όσο για τα άλλα, απο τη στιγμή που απέτυχε ο Δτεφενς, είναι αστείο να συζητάμε για άλλους προπονητές.
Άρα πρώτα συμμαζευεσαι, ξεριζωνεις τα ζιζανια και μετά τα υπόλοιπα.
ΕΕΕΤΣΣΣΙΙΙΙΙ!!!Mapogo έγραψε:Τεσπα.... ακόμα είμαι σε σοκ.....

Το αν μπορεί ή όχι ναι να το συζητήσουμε αλλά πάντα υποθετικά, δε το ξέρουμε, θα το δούμε.nikolasf έγραψε:Δεν υπάρχει μένος αδέλφι ... απλά πιστεύω "ότι δεν μπορεί πια το παιδί" όπως λέει και ο ίδιος. Για "low profile" ΠΑΟΚ, με χαμηλές απαιτήσεις, και χαμηλό μπάτζετ μια χαρά είναι..theodoros έγραψε:Οι πλάτες δεν ήταν για τον γούμενο αλλά για την ομάδα! το ότι περάσαμε περίοδο με πρόεδρο τον γούμενο φέρουμε εμείς ευθύνη, την επομένη της φυγής του Άγγελου ξεκίνησε η καραβιά των μανατζαρέων! Εκτός αν είχαμε φράγκα κι εγώ δε το είχα καταλάβει, επί Ζαγοράκη αν θυμάμαι καλά ξεχρεώθηκαν κάποια απο εκείνα τα συμβόλαια! Δε καταλαβαίνω το μένος με τον Άγγελο ειλικρινά! όλα στο χορτάρι θα φανούν!
Αλλά επιτέλους ας ξεκαθαρίσει πλέον ο ΙΒΑΝ τί ακριβώς θέλει από τον ΠΑΟΚ!!!
Το θέμα όμως είναι τι ΠΑΟΚ θέλουμε εμείς και όχι ο Ιβάν. Το λέω αυτό γιατί πλέον είναι πολύ σαφές όσο ποτέ το θεμελιώδες πρόβλημα μας. Ο ΝΕΟΣ ΠΑΟΚ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!
Με όλο το σεβασμο αδερφέ.... ΔΕΝ υπάρχει νέος ΠΑΟΚ κ παλιός ΠΑΟΚ.
Ενας ειν ο ΠΑΟΚ ...
Φιλικά πάντα
Ενας ειν ο ΠΑΟΚ ...
Φιλικά πάντα
Φίλος καταλαβαίνεις πως το έγραψα μην παίζουμε με τις λέξεις. Το φιλικά εξυπακούεται δε χρειάζεται να το τονίζουμε όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.
Α αφού συμφωνούμε.... 8άναι εύκολα κ τα άλλα.....
Αλλά νόμιζα ότι εδώ είναι το τόπικ του Αγγελου κ όχι της μελλοντικής ευτυχίας της ομάδας μας....
Αλλά νόμιζα ότι εδώ είναι το τόπικ του Αγγελου κ όχι της μελλοντικής ευτυχίας της ομάδας μας....
Ok 11 χρόνια σωστός αλλά για μένα δεν αλλάζει κάτι και θεωρώ ότι ειναι λάθος κίνηση. Γιατί;Rizla έγραψε:Ποια 17 χρονια ρε φιλε πλακα κανεις...2014-2003 κανει 11 αν δεν λανθανω...επισης εσενα τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν θα παει καλα?Peja 4 έγραψε:Φίλε πριν 17χρόνια, κάποτε και ο Μαραντονα ήταν ο καλύτερος τώρα δεν είναι. Όταν τα έκανε αυτά ο Άγγελος είχα μακριά μαλλιά, σκουλαρίκια και φόραγα μόνο iron maiden μπλούζες. Τώρα φοράω γραβάτα και ξυρίζομαι κάθε μέρα για να πάω δουλειά. Κάτι που δούλευε καλά τότε τι σε κάνει να πιστεύεις οτί θα λειτουργεί και τώρα; Γιατί η ιστορία και όχι μόνο στη μπάλα δείχνει ότι οποίος δεν αλλάζει και δεν προσαρμόζεται στους καιρούς χάνεται!Rizla έγραψε:Πετζα ειλικρινα οι 80 νικες σε 127 παιχνιδια ειναι πορδες?
Αυτό το σκάλωμα με το παρελθόν δεν καταλαβαίνω, πίσω ο Άγγελος, ο santos, ο σαλπιγγίδης κλπ κλπ. Φτάνει πια για μένα θέλω νέα άτομα και δε λέω από ηλικία. Ότι είχε να δώσει ο Άγγελος και ο κάθε Άγγελος το έδωσε και μπράβο και ευχαριστούμε.
Για αυτο λεω ας δουμε τι ομαδα θα φτιαξει και εδω εμαστε και συζηταμε.
Ομως το να υπαρχει τοσο εντονος αρνητισμος απο καποιους(ουτε με δωνη δεν υπηρχε αυτο),με κανει υπερασπιστη ενος προπονητη που ουτε εγω ειχα ως πρωτη επιλογη να αναλαβει την ομαδα.
1. Γιατί σημαίνει ότι δεν θα έρθουν παικταράδες γιατί όσο και αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε το κύρος του προπονητή παίζει ρόλο στα μεγάλα ονόματα και οι ομαδάρες που πέρνουν τίτλους ειδικά σε ένα μπουρδέλο πρωτάθλημα χτίζονται με παικταράδες.
2.Η εθνική Κύπρου ειδικά αλλά και γενικότερα τέτοιου επιπέδου εθνικές δεν μου λένε τίποτα. Δουλεύει λίγους μήνες το χρόνο με μηδέν ανχως. Στον ΠΑΟΚ η καρέκλα δαγκώνει.
3.Για Πλατανιά και ΠΑΣ νομίζω ότι δε χρειάζεται να πω πολλά παραρτήματα με δανεικούς του γάβρου.
Ακόμα λένε όλοι για κομμένες μίζες και λέω εγώ εδώ φόρτωσαν στο Χουμπ τόσα παλτά θα ντραπούν τον Άγγελο;
4. Λόγω όλων τον παραπάνω δεν μου δίνει καμία προοπτική για το μέλλον ότι θα δώ καλή μπάλα ή τίτλους ή προόθηση και εκμάθηση σωστού ποδοσφαίρου στους νέους. Και ποιο βασικό δεν μου δείχνει ότι ο Ιβαν και η ομάδα έχει πλάνο σα να είναι ότι μας κάτσει όταν μας κάτσει κάνουμε.
Και τέλος θα πω κάτι που ντρέπομαι αλλά είναι αλήθεια. Το Δώνη θέλω να τον δώ να καταστρέφει τι καριέρα του. Και δεν τον γούσταρα απο την αρχή ποιο πολύ επειδη γούσταρα Μπολόνι και δε μου άρεσε ο τρόπος που τον έδιωξαν. Και μετά με όλα τα σιχαμένα που έκανε αλλά στην αρχή και άσχετα με το στραβωμα μου είχα μια μικρή ελπίδα ότι ίσως κάνει κάτι και μπορεί να αδικήθηκε στη κούλα. Νέος είναι έλεγα ας κάνω υπομονή να δώ και μετά κράζω. Με Άγγελο δε βρίσκω ούτε ένα λόγο.
Εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα πάει καλά;
Απλα τα πραγματα ειμαστε οτι να ναι,αν ηταν ξενος προπονητητης που ειχε τετοιο βιογραφικο στην ομαδα μας καθε χρονο θα παρακαλουσαμε να τον φερουμε πισω.
Οχι δεν ειναι ο προπονητης που θα ηθελα να δω αλλα οτι κ να ειναι εφοσον ηρθε θα τον στηριξω.
Στα αρνητικα του ειναι οτι βλεπει φαντασματα,κανει σκληρη κριτικη στους παικτες,εχει κολληματα με τον τροπο ενδυσης κ κουρεματος κ ολα αυτα που ηδη γνωριζουμε.
Στα θετικα του ειναι οτι δουλευει την ομαδα ως ομαδα κ ολες οι ομαδες που ηταν προπονητης επεδειξαν ενα αξιομαχο συνολο.
Δεν μπορουμε να προδιαγραφουμε απο τωρα την αποτυχια η την επιτυχια του στην ομαδα μας γιατι η ιστορια μας εχει αποδειξει πολλες φορες οτι τα πραγματα δεν ερχονται οπως τα περιμεναμε παντα.
Πολλοι ειναι αντιθετοι με την επιλογη του για πολλους κ διαφορους λογους (κ εγω αντιθετος ειμαι) αλλα απο την στιγμη που ανακοινωθηκε πρεπει ολοι να του δωσουμε την στηριξη μας κ να αφησουμε κατα μερους ολα τα υπολοιπα.
Οσοι ειναι υπερμαχοι θα ηθελα να τους υπενθυμισω οτι ο υπερμετρος ενθουσιασμος τους θα επρεπε να μετριαστει,δεν σημαινει οτι ο Αγγελος θα τα διορθωσει ολα ουτε οτι θα διωξει κανενα "λαμογιο" ολοι γνωριζουμε οτι εχει πολυ καλες σχεσεις με τους πιο πολλους απο την διοικηση.
Ξεκολατε με τις προσωπολατρειες κ τα κομπλεξ σας με τους ανθρωπους του ΠΑΟΚ,οσο υπαρχουν αυτα τα 2 κ μας χωριζουν σε αντιθετα στρατοπεδα χανουμε την ουσια.
Καλη επιτυχια Αγγελε.
Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα
Υ.Γ οσοι "παικταραδες" κ αν ερθουν αν αυτος που ειναι στον παγκο δεν τους κανει να δουλευουν σαν καλοκουρδισμενο ρολοι δεν προκειτε να δεις κανενα τιτλο.
Οχι δεν ειναι ο προπονητης που θα ηθελα να δω αλλα οτι κ να ειναι εφοσον ηρθε θα τον στηριξω.
Στα αρνητικα του ειναι οτι βλεπει φαντασματα,κανει σκληρη κριτικη στους παικτες,εχει κολληματα με τον τροπο ενδυσης κ κουρεματος κ ολα αυτα που ηδη γνωριζουμε.
Στα θετικα του ειναι οτι δουλευει την ομαδα ως ομαδα κ ολες οι ομαδες που ηταν προπονητης επεδειξαν ενα αξιομαχο συνολο.
Δεν μπορουμε να προδιαγραφουμε απο τωρα την αποτυχια η την επιτυχια του στην ομαδα μας γιατι η ιστορια μας εχει αποδειξει πολλες φορες οτι τα πραγματα δεν ερχονται οπως τα περιμεναμε παντα.
Πολλοι ειναι αντιθετοι με την επιλογη του για πολλους κ διαφορους λογους (κ εγω αντιθετος ειμαι) αλλα απο την στιγμη που ανακοινωθηκε πρεπει ολοι να του δωσουμε την στηριξη μας κ να αφησουμε κατα μερους ολα τα υπολοιπα.
Οσοι ειναι υπερμαχοι θα ηθελα να τους υπενθυμισω οτι ο υπερμετρος ενθουσιασμος τους θα επρεπε να μετριαστει,δεν σημαινει οτι ο Αγγελος θα τα διορθωσει ολα ουτε οτι θα διωξει κανενα "λαμογιο" ολοι γνωριζουμε οτι εχει πολυ καλες σχεσεις με τους πιο πολλους απο την διοικηση.
Ξεκολατε με τις προσωπολατρειες κ τα κομπλεξ σας με τους ανθρωπους του ΠΑΟΚ,οσο υπαρχουν αυτα τα 2 κ μας χωριζουν σε αντιθετα στρατοπεδα χανουμε την ουσια.
Καλη επιτυχια Αγγελε.
Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα
Υ.Γ οσοι "παικταραδες" κ αν ερθουν αν αυτος που ειναι στον παγκο δεν τους κανει να δουλευουν σαν καλοκουρδισμενο ρολοι δεν προκειτε να δεις κανενα τιτλο.
όλοι όσοι είστε κατά του Άγγελου καθώς και οι λοιποί που λέτε ,πισωγύρισμα ,θα στηρίξουμε κλπ . ,είναι σίγουρο ότι δεν έχετε δεί τον Άγγελο να κοουτσάρει.
Μετα τους πρώτους 2 αγώνες θα αλλάξετε άποψη.
Μετα τους πρώτους 2 αγώνες θα αλλάξετε άποψη.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό το: "Με Άγγελο προπονητή δεν πρόκειται να έρθουν καλοί παίκτες" ακούγεται πολύ επιστημονικό.
Kataramene ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι η επιτυχια η μη ενος προπονητη ειναι περισσοτερο θεμα συνθηκων και επιτυχων συγκυριων παρα θεμα ικανοτητων,κατι που αποδικνειουν και τα προσφατα παραδειγματα,καθως ουτε ο Αναστασιου εγινε ξαφνικα Μουρινιο,ουτε ο Στεφενς φυσικα,Μπαμπης Τεννες,αλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι ο μονος που δουλεψε στον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια υπο καλες συνθηκες πετυχε.Παμε τωρα να δουμε τους τελευταιους 3 προπονητες εναν-εναν για να δεις οτι προβλημα μου δεν ειναι τοσο αυτοι,αλλα περιςςοτερο αυτοι που τους επιλεγουν.Περιπτωση Μπολονι.Αν εψαξες παλια μου ποστ θα εβλεπες οτι απο την πρωτη στιγμη που αποκτηθηκε εγραφα βλεπωντας τι ερχοταν διοικητικα οτι θα ηταν λαθος να πιστεψει καποιος οτι ειναι θαυματοποιος,επειδη πραγματικα επροκειτο ιςως για τον καλυτερο προπονητη που περαςε απο τον παγκο μαςκ, και οτι στα 60 του θα ανεχοτσν συνεχη αποδομηση του ροστερ χωρις να επιρεαζει αυτο την δουλεια του κατι το οποιο φανηκε ξεκαθαρα στην πορεια καθως απο ενα σημειο και μετα,ειδικα μετα τον γεναρη ασκησε περισσοτερο πολιτικη παρα προπονητικη.Θα ηταν εξαιρετικη επιλογη αν αναλαμβανε χωρις οικονομικα προβληματα τον ΠΑΟΚ αμεσως μετα τον Σαντος,επαναλαμβανω,εξαιρετικη αλλα με τα αν αυγα δεν εβαψε κανεις.Περιπτωση Δωνη: Αμεσως μετα τον Μπολονι με τον ΠΑΟΚ διαλυμενο οικονομικα,με ενα μετριοτατο πλεον ροστερ,με αμφιβολο μελλον και ενα ελληνικο ποδοσφαιρο στον αερα,πιστευα οτι μονο ελληνας προπονητης θα μπορουσε να διαχειριστει την κατασταση και κακα τα ψεμματα οσο και αν παρουσιαζεται πλεον ως ο υιος του αντιχριστου,ηταν ο καλυτερος ελληνας προπονητης της γενιας του,με ενα βιογραφικο που δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο το αντιστοιχο του Αγγελου.Τωρα αν αποδειχτηκε στην πορεια ΛΙΓΟΣ ως ανθρωπος με ενα τεραστιο ΕΓΩ που παραλιγο να καταστρεψει την ομαδα αυτο ομολογουμενως δεν μπορουσα να το προβλεψω.Περιπτωση Στεφενς: Το προηγουμενο καλοκαιρι εμενα με γοητευσε αρκετα το ονομα Πασιεντζα,νεος με κινητρο,με μια μεγαλη επιτυχια στο βιογραφικο του σε ομαδα με αντιστοιχο μπατζετ,σε θεση αμυνας μετα απο την αποτυχια στην ισπανια που θα διψουσε για δουλεια.Οταν τωρα ανακοινωθηκε το ονομα Στεφενς φυσικα και δεν τα εβαψα μαυρα,περιμενα ομως αφου ο Σαββιδης αποφασισε να ξοδεψει ενα τετοιο ποσο,οτι θα κινουταν αντιστοιχα επαγγελματικα και στο θεμα της οργανωσης και θα του εδινε εν λευκω την ομαδα με ενα αντιστοιχα υψηλο μπατζετ για να δημιουργησει,οχι να χτισει συντομα μια σχεδον ετοιμη ομαδα για τα δεδομενα του ελληνικου πρωταθληματος,κατι αντιστοιχο που εγινε στη αυστρια και την Σαλτσμπουργκ.Αντι αυτου,το στησιμο της ομαδας το ανελαβε το γνωστο παρεακι,με τα γνωστα αποτελεσματα μεταγραφικα,δημιουργωντας ενα υπρεκτιμημενο και κυριως ανισσοροπο ροστερ που πραγματικα καποιοι πιστεψαν οτι ειναι ικανο για θαυματα και απαιτουσε απλα εναν πετυχημενο διαχειριστη,ε η φουσκα του πραγματος φανηκε συντομα με τον Στεφενς προφανως να αντιλαμβανεται την κατασταση νωρις και να επιλεγει να σφυραει αδιαφορα,καθως οπως φαινεται και απο την συνεχεια και ειναι λογικο δεν καιγεται πλεον για την καριερα του και μια χαρα θα επελεγε και τον τερματισμο αυτης.Μετα απο ολες αυτες τις εμπειριες και διαβαζοντας τις πρωτες διαρροες περι προτιμησης της παε σε ενα νεο προσωπο με διαθεση και κινητρο να χτισει εαυτον και ομαδα,ειπα οκ το πηραμε το μαθημα μας,θα παρει μπρος επιτελους και η σκουπα που περιμενουμε απο την πρωτη στιγμη που ανελαβε ο Σαββιδης και παμε να φτιαξουμε κατι απο το μηδεν,ορθολογικα με υπομονη και χωρις φανφαρες.Αντι αυτου προεκυψε Αγγελος.Η περιπτωση Αγγελου ειναι εντελως διαφορετικη απο τις αλλες.Εδω μιλαμε πλεον, κατα την αποψη μου τουλαχιστον ,για εναν προπονητη ο οποιος ηταν παντα ιδιαιτερος,εναν προπονητη με γνωσεις αλλα και εμμονες,εμμονες που τα τελευταια χρονια και με την προοδο τς ηλικιας,τον εθεσαν στο προπονητικο περιθωριο,τον εκαναν ακομα περισσοτερο εσωστρεφη απο οτι ηταν και τον κατεστησαν στα ματια των μη αγγελοσκυλων,ξεπερασμενο για να μην χρησιμοποιησω πιο βαρια εκφραση.Χαρακτηριστικα αν δειτε συνεντευξεις τυπου τα τελευταια χρονια θα δειτε οτι χρονο με τον χρονο τα επιχειρηματα του γινονται ολοενα και περισσοτερο θρησκευτικα παρα προπονητικα.Αληθεια σε εναν ΠΑΟΚ που ψαχνει τα πατηματα και τη ηρεμια του,προσπαθει να χρισει κατι απο τις σταχτες του,πως μπορει να βοηθησει ενας ανθρωπος γνωστος για τις εντασεις του,γνωστο για τις επιτυχιες του μονο σε ομαδες ειδικων συνθηκων,γνωστος για την αδυναμια του να συνεργαστει με καταστασεις ξενες προς αυτον.Χαρακτηριστικα στον πλατανια με το καλημερα εδιωξε μερικους απο τους καλυτερους του παικτες,ξενους φυσικα κατι που ελειψε να αποβει μοιραιο για την ομαδα αν δεν αναλαμβανε δραση ο θειος βανιας.Ε λοιπον ναι την συγκεκριμενη επιλογη για την οποια υπευθυνος ειναι ο Σαββιδης και μονο την θεωρω καταδικασμενη να αποτυχει και μαλιστα γρηγορα,ο Αγγελος δεν φερει ΚΑΜΙΑ ευθυνη για αυτο,αλλα για να σας προλαβω θα περιμενω με αγωνια να δω τα αμεσως επομενα βηματα,μηπως και ακολουθησουν πραγματικα θαυματα και υπαρξει ελπιδα ακομα και ετσι και θα ειμαι ο πρωτος που θα χαρει αν διαψεστει.Με κατηγορουν ολοι για γκρινιαρη απαισιοδοξο και μιρλα οπως λενε,αληθεια η καταληξη της ομαδας τα τελευταια χρονια καθε περιοδο ποτε αποδειχτηκε διαφορετικη και φταιω εγω;Συγνωμη προκαταβολικα για το σεντονι.kataramenos5 έγραψε:Joshua πες μας επιτέλους ποιος προπονητής σ αρέσει για να τον φέρουμε γιατί απ τους 4 τελευταίους (πιο πίσω δεν έψαξα) ο ένας σου ξύνιζε κι ο άλλος σου βρωμούσε ( πάντα σε στυλάκι εγω τον θέλω μεν αλλά...)π.χ 4 μέρες μετα το θρίαμβο στην Τοτεναμ γράφεις αυτά μετα το ματς με τα Γιάννενα:joshua έγραψε:Ποιον ΠΑΟΚ θα δουμε δεν ξερω ομως,τον ΠΑΟΚ απεναντι στην αρσεναλ η τον ΠΑΟΚ απεναντι στην ντεμπρετσεν;Τον ΠΑΟΚ που πηρε το κυπελο η τον ΠΑΟΚ που εμενε εξω στο κυπελο απο την καστορια;Τον ΠΑΟΚ μεγαλων νικων σε ντερμπι η τον ΠΑΟΚ που εχανε με κατω τα χερια απο κατι χωρια; Αν καποιος ασχετος εμπαινε εδω μεσα και διαβαζε διαφορα που γραφονται θα πιστευε οτι αυτος ο προπονητης πρεπει να εχει παρει καμια δεκαρια πρωταθληματα,5-6 κυπελα και εφτασε ενα βημα απο την κατακτηση του γιουροπα,ομως ανθρακες ο θυσαυρος,ενας συνηθησμενος ελληνας προπονητης ειναι με τα πανω και τα κατω στην καριερα του που λογω και του ιδιορυθμου του χαρακτηρα του περιθωριοποιηθηκε μονος του για να τον ξαναθυμηθουμε φετος εμεις στα 61 του μετα απο 3μηνα μαι 4μηνα περαςματα απο ομαδες σωτηριας.Αν δεν υπηρχε η δεδομενη αγαπη του για τον ΠΑΟΚ και το πιασαρικο στυλακι του θα ηταν απλα αλλος ενας αναμεσα σε τοσους αλλους.και τα γράφεις ενω ξέρεις οτι δεν υπήρχε μια για μεταγραφές άρα....Ε λοιπόν αυτόν που "μπορεί να πάρει το καλύτερο δυνατό απο το ρόστερ" τον φέραμε περιμένω να τον στηρίξεις τώρααν δεν επελθουν σημαντικες αλλαγες στην συνεχεια, ετσι ωστε να ταρακουνηθει η ομαδα, θα κινδυνεψουμε να χαθουν οι οποιοι στοχοι μπορει να εχουμε στο ελληνικο πρωταθλημα.Οι δρομοι ειναι 2 για μενα και εξισου δυσκολοι,ειτε θα γινουν 3-4 σημαντικες μεταγραφες τον γεναρη φυσικα με τις απαραιτητες απομακρυνσεις, για να αποκτησει επιτελους εναν ορθολογικο κορμο η ομαδα (ειμαι υπερ αυτης), ειτε και για να προλαβω τις αντιδρασεις διαφωνω με αυτη τη λυση, θα πρεπει να απομακρυνθει ο μπολονι και να αποκτηθει προπονητης ο οποιος να μπορει να παρει το καλυτερο δυνατον απο το υπαρχον ροστερ.Ειναι κατι παραπανω απο προφανες για μενα οτι δεν πιστευει στο υλικο της ομαδας, εκτος 5-6 παικτων και αυτο τον οδηγει σε ΤΡΑΓΙΚΗ διαχειριση της ομαδας.
Όλο αυτό το λογύδριο περί αδικίας θα είχε νόημα αν δεν είχες σβήσει τη φράση που αποκαλείς βλάκα το Σαββίδη. Γιατί όλο το νόημα του ποστ κορυφωνόταν σε εκείνο το σημείο. Όπως και το νόημα της διαγραφής.Sera4 έγραψε:αν εδω μεσα θελετε να βλεπετε βλογιοκοπια ρειν για τον αγγελο να μας το πειτε να το ξερουμε οτι γυρισαμε σε εποχες μοικανου με τα κατευθυνομενα ποστ και τα αβερτα μπαναρισματα(ευλογημενος να ειναι ο dinos)...γιατι αλλιως δεν εξηγειται η διαγραφη του ποστ μου (καθως και ο πολυ ευκολος χαρακτηρισμος του σε "μαργαριταρι") που με ηπιο τροπο παρεθεσα τα δικα μου γεγονοτα...ποσο μαλλον οταν δεν δεχτηκα καμια απο τις 5 υποτιθεμενες προειδοποιησεις...αν το σημειο στο οποιο αναφερω "ιβαν σαββιδη εισαι πολυ λιγος αν οχι βλακας" νομιζεις οτι προσεβαλε τους κανονες του φορουμ θα μπορουσες να προβεις σε διορθωση του ποστ με μια παρατηρηση(σαν δικηγορος που θαρρω ομως οτι εισαι περα απο το γραμμα του νομου υπαρχει και το πνευμα του νομου)...
ξαναπαραθετω λοιπον το ποστ το οποιο εγραψα με τη συγκεκριμενη διορθωση και ελπιζοντας αυτη τη φορα στα πλαισια της δημοκρατικοτητας που διακατεχει το σαιτ να μην παει ακλαφτο...
Άσε λοιπόν τις μπούρδες και παραδέξου οτι πρώτα προειδοποίησα αρκετές φορές και μετά άρχισα να σβήνω. Και οχι μόνο το δικό σου.
Έχει καιρό που η συμπεριφορά σου στο φόρουμ είναι κάκιστη και επίσης έχει καιρό που το γεγονός οτι παλιότερα είχες μια παρουσία εδώ, λειτουργεί ως ασπίδα για τα όσα γράφεις.
Λοιπόν άλλο η κριτική, άλλο ο πόλεμος στην ομάδα .
Επιπλέον, εδώ μέσα δεν θα επικαλείστε οτι σας γκαυλώσει για να στηρίξετε τη στάση σας. Είναι γελοίο και εκτός τόπου και χρόνου να μιλάτε για χουντικές μεθόδους και άλλες μαλακίες. Όποιος δεν γουστάρει να ακολουθεί ΠΡΩΤΑ καλοπροαίρετη στάση απέναντι στην ΟΜΑΔΑ και μετά τους κανόνες του φόρουμ, απλά κάτι δεν καταλαβαίνει.
Έχω ήδη γράψει πως την επιλογή Άγγελου τη θεωρώ ΜΕΤΡΙΑ.
- Sick Bastard
Ας πάρουμε λίγο τα πράγματα απ την αρχή.
Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι φεύγουν όλοι οι δανεικοί κι όσοι τελειώνει το συμβόλαιό τους:
Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν έχει:
Ένα τέρμα που να είναι χωρίς αμφιβολία ο πρώτος τέρμας. Έχει 4 (!!!) πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο.
Δεν έχει έναν καλό κι αμυντικά κι επιθετικά δεξί μπακ. Έχει δύο που κανούν σχετικά καλά ένα πράγμα.
Έχει έναν καθαρόαιμοι κεντρικό αμυντικό. Και τον Λόπεθ.
Έχει έναν 37χρονο αριστερό μπακ κι έναν που πάει μουντιάλ με ότι αυτό συνεπάγεται για τη νέα χρονια.
Έχει έναν καθαρόαιμο αμυντικό χαφ κι έναν άλλο χαφ πιο αργό κι από πλάνο του Αγγελόπουλου
Ένα 10αρι 36ετών κι έναν άλλο πολυτραυματία
Έχει έναν εξτρεμ που είναι αργός και δεν βάζει τα ποδαράκια του στη φωτιά για κανέναν λόγο
Έχει έναν αξιόπιστο επιθετικό (πάνω από 10 γκολ/σεζόν).
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ της αφετηρίας παιδιά, (αν φύγουν όλοι οι δανεικοί και οι συμβολαιούχοι) έλα να ξυπνάμε λίγο!
Ελάτε να μετρήσουμε ονόματα που φεύγουν ή θα φύγουν.
Κατσουράνης
Κατσικάς
Ινσα
Σπυρόπουλος
Νίνης
Λαζαρ
Ολίσε
Γεωργιάδης
Χούσεν
Νατκχο
Μπορεί να ξεχνάω και κανέναν
Απ αυτούς που μένουν, Μάρτενς ερωτηματικό στην καλύτερη
Μαντούρο ερωτηματικό στην καλύτερη
Σαλπι ερωτηματικό στην καλύτερη
Η νέα ομάδα του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έτοιμη (ευτυχώς!!!!) τέλη Αυγούστου.
Έτοιμη σημαίνει:
Να έχει κάνει έναν αλφα αγωνιστικό κορμό
Να υπάρχει ρεαλιστικό στόχος για τη νέα χρονιά (αλλά και για τις επόμενες)
Να υπάρχει αγωνιστικό πλάνο
Να δώσει δύο αγώνες με κατώτερο αντίπαλο που αν σπάσει ο διαολος το ποδάρι κι αποκλειστεί
η σκατοθύελλα θα είναι τεράστια.
Όλα τα παραπάνω ενώ ουσιαστικά θα τρέχει κι ένα Μουντιάλ
Αυτά είναι τα δεδομένα.
Προτείνω κάτι:
Όλοι μαζί Αγγελολάτρεις και Αγγγελοκλάστες, ας βάλουμε κάτω ποιός ππροπονητής θα συγκέντρωνε
τις μεγαλύτερες πιθανότες να είναι κοντά σε όλα τα παραπάνω. Ας τα βάλουμε όλα μέσα ρε παιδί μου.
Ο Α.Α. όπως και να το δεις, είναι μέσα στην 5αδα αυτών των ανθρώπν που έχουν νομίζω μια πιθανότητα
να το πετύχουν. (ξαναλέω όπως είμαστε τώρα, δηλαδή στα σκατά μέσα). Οι άλλοι 4 είναι πάνω κάτω 2 γνωστά ονόματα κι οι άλλοι 2 δύο παλιοί γνωστοί. Αλλά ο Άγγελος καλώς ή κακώς είναι μέσα σε αυτές τις επιλογές.
Τώρα, αν δείχνει κάτι αυτό για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη; Μόνο ο Σαββίδης το ξέρει.
Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι φεύγουν όλοι οι δανεικοί κι όσοι τελειώνει το συμβόλαιό τους:
Ένα τέρμα που να είναι χωρίς αμφιβολία ο πρώτος τέρμας. Έχει 4 (!!!) πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο.
Δεν έχει έναν καλό κι αμυντικά κι επιθετικά δεξί μπακ. Έχει δύο που κανούν σχετικά καλά ένα πράγμα.
Έχει έναν 37χρονο αριστερό μπακ κι έναν που πάει μουντιάλ με ότι αυτό συνεπάγεται για τη νέα χρονια.
Έχει έναν καθαρόαιμο αμυντικό χαφ κι έναν άλλο χαφ πιο αργό κι από πλάνο του Αγγελόπουλου
Έχει έναν εξτρεμ που είναι αργός και δεν βάζει τα ποδαράκια του στη φωτιά για κανέναν λόγο
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ της αφετηρίας παιδιά, (αν φύγουν όλοι οι δανεικοί και οι συμβολαιούχοι) έλα να ξυπνάμε λίγο!
Κατσουράνης
Κατσικάς
Ινσα
Σπυρόπουλος
Νίνης
Λαζαρ
Ολίσε
Γεωργιάδης
Χούσεν
Νατκχο
Έτοιμη σημαίνει:
Να δώσει δύο αγώνες με κατώτερο αντίπαλο που αν σπάσει ο διαολος το ποδάρι κι αποκλειστεί
Αυτά είναι τα δεδομένα.
Προτείνω κάτι:
Όλοι μαζί Αγγελολάτρεις και Αγγγελοκλάστες, ας βάλουμε κάτω ποιός ππροπονητής θα συγκέντρωνε
τις μεγαλύτερες πιθανότες να είναι κοντά σε όλα τα παραπάνω. Ας τα βάλουμε όλα μέσα ρε παιδί μου.
Ο Α.Α. όπως και να το δεις, είναι μέσα στην 5αδα αυτών των ανθρώπν που έχουν νομίζω μια πιθανότητα
να το πετύχουν. (ξαναλέω όπως είμαστε τώρα, δηλαδή στα σκατά μέσα). Οι άλλοι 4 είναι πάνω κάτω 2 γνωστά ονόματα κι οι άλλοι 2 δύο παλιοί γνωστοί. Αλλά ο Άγγελος καλώς ή κακώς είναι μέσα σε αυτές τις επιλογές.
Αυτη ειναι μεσες ακρες η πικρη πραγματικότητα και κατω απο αυτες τις συνθήκες και εγω πιστεύω οτι ειναι μια επιλογή ρεαλιστική-πραγματική που μπορει να βαλει μια τάξη σε αυτο το περσυνό συνονθύλευμα.Sick Bastard έγραψε:Ας πάρουμε λίγο τα πράγματα απ την αρχή.
Κατσουράνης
Κατσικάς
Ινσα
Σπυρόπουλος
Νίνης
Λαζαρ
Ολίσε
Γεωργιάδης
Χούσεν
Νατκχο
Έτοιμη σημαίνει:
Αυτά είναι τα δεδομένα.
Προτείνω κάτι: