Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
farmak76

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από farmak76 »

Δε με ψηνει καθολου η επιλογη σου, αλλα παρολα αυτα σε καλοσοριζω και παλι κ ευχομαι τα καλυτερα...
ειχα την ελπιδα να δω κανενα πρωταθλημα με τα γκαφρα του ιβανου, αλλα δε μαμεις. Θα βλεπω τσαμπουκα. θα ξεθαψω και το φλαι. κανονιστε να παιρνουμε εισητηρια παντου. φετος θα το διασκεδουμε.

υγ. εχεις μια πλακα ρε κολκα... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Δεν έχω πρόθεση να μπω σε κουβέντα περί λογοκρισίας. Θα πω μόνο ότι για μένα το φόρουμ ήταν και είναι ένας τρόπος να συζητάω και να διαβάζω για τη καύλα μου γιατί ζω πολύ μακριά και απο τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα. Το ότι δεν συμφωνώ με κάποια πράγματα που συμβαίνουν και κάνω κριτική στο πρόεδρο και τις επιλογές του δεν με κάνουν αλλόθρησκο. Γιατί το άκουσα και αυτό ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ επειδή μιλάω έτσι για τον Ιβαν και τον Άγγελο. Ίσα ίσα που γι' αυτό τα λέω, επειδή αγαπάω την ομάδα και θέλω να πάω Ελλάδα ένα καλοκαίρι και να κυκλοφορώ στην Αθήνα πρωταθλητής.

Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι με ποιά λογική το δικό μου ποστ θεωρείται προκλητικό και εξαφανίζεται. Άσχετα αν ήταν σε πολύ έντονο ύφος. Ενώ ένα πόστ που έχει 45 εκατομμύρια εμοτικονς με κασκολάκια και λέει με κεφαλαία γράμματα γεια σου Άγγελε σωτήρα μας και επιτέλους που ήρθες να πάρουμε το CL και όσοι δεν γουστάρετε σκασμός (γιατί το είδαμε και αυτό και δε σβήστηκε) δε θεωρείται. Γιατί η μόνη διάφορα που βλέπω είναι στο ότι αυτός είναι χαρούμενος για το συγκεκριμένο θέμα και εγώ όχι. Θα μπορούσε να είναι ανάποδα.

Τεσπά στο θέμα μας ότι είχα να πω για τον Άγγελο το είπα, αυτός είναι ο μόνος που δεν φταίει. Αλλά εγώ προσωπικά βλέπω τα πράγματα πολύ απαισιόδοξα για την ομάδα και στεναχωριέμαι γι' αυτό γιατί νόμιζα πως με τα λεφτά θα άλλαζαν κάποια πράγματα και μακάρι να βγω 100% λάθος. Αλλά επειδή με πορδές δε βάφεις αβγά εδώ θα είμαστε να τα λέμε και ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει. Και όχι για να δικαίωθει ο μ@λ@κ@ς ο Peja στο φόρουμ αλλά μπας και ποτέ μάθουμε σαν ΠΑΟΚ από τα λάθοι μας, σταματήσουμε να κοιτάμε μόνο το παρελθόν και συγκέντρωθουμε στο παρόν. Γιατί αλλιώς δεν υπάρχει μέλλον. Τουλάχιστον όχι όσο λαμπρό το φανταζόμαστε!!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Πετζα ειλικρινα οι 80 νικες σε 127 παιχνιδια ειναι πορδες?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sourmenetes έγραψε:
speedy.g έγραψε:http://www.gazzetta.gr/article/614624/mas-trolarei-o-ivan-savvidis

νομίζω ότι όποιος σκέφτεται ένα μοντέρνο και σύγχρονα σκεπτόμενα ΠΑΟΚ θα συμφωνήσει με τα λεγόμενα του κατά τα άλλα αντιπαθέστατου αρδ. Εννοείται ότι στηρίζουμε όποια απόφαση πάρει ο πρόεδρος και δεν περιμένουμε στη γωνία να τον λιθοβολήσουμε, η αλήθεια όμως είναι ότι μάλλον σε λίγο καιρό το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίζουμε......

:pano:
Βεβαια ο αναστασιου ειναι πετυχημενος με μια χρονια... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Τον οποιο μετα την ήττα απο Πανθρακικό ηταν έτοιμοι να σουταρουν οι βάζελοι
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Κάθε φορά που πάω να γράψω κάτι , αυτολογοκρίνομαι κ λέω στον εαυτό μου ..."άστο ρε να πάει στο διάολο"....
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Να σας πω κατι δεν θελω να παει καλα ο Αγγελος ο ΠΑΟΚ θελω να παει καλα γιατι εχω την αισθηση οτι ειναι κατι σαν μια τελευταια ζαρια αυτα που διαβαζω δεξια και αριστερα με εχουν προβληματισει παρα πολυ και αναφερομαι στον μεγαλομετοχο το γεγονος οτι μετα απο 2 αποτυχημενες χρονιες εφτασε στο σημειο να αποδοκιμαζεται εντονα και αυτος απο ορισμενους τον αναγκασαν εχω την αισθηση να παιξει κατι σαν το τελευταιο του χαρτι,μακαρι να κανω λαθος αλλα νομιζω οτι δεν απεχω πολυ απο την πραγματικοτητα.Για να μην παρεξηγουμε δεν ζηταω τιποτα απο κανεναν καντε οτι θελετε βριστε τον λοιδωρηστε τον απαξιωστε τον,σημασια εχει η μπαλλα να μπει στο πλεκτο δεν πρεπει να χτυπησει στο δοκαρι και να βγει εξω φετος γιατι αν βγει εξω μετα και απο αυτη τη ζαρια τοτε ισως το αν ο Αγγελος επικαλειτε την παναγια η τους αγιους παντες θα εχει πολυ μικρη σημασια.
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

Rizla έγραψε:Πετζα ειλικρινα οι 80 νικες σε 127 παιχνιδια ειναι πορδες?
το τελευταιο κυπελλο της ιστοριας μας ,η μεγαλυτερη προκριση επι της μετεπειτα νταμπλουχου αγγλιας και η πρωτη προκριση στα προκριματικα του chl σιγουρα δεν ειναι παντως.....
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Rizla έγραψε:Πετζα ειλικρινα οι 80 νικες σε 127 παιχνιδια ειναι πορδες?
Φίλε πριν 17χρόνια, κάποτε και ο Μαραντονα ήταν ο καλύτερος τώρα δεν είναι. Όταν τα έκανε αυτά ο Άγγελος είχα μακριά μαλλιά, σκουλαρίκια και φόραγα μόνο iron maiden μπλούζες. Τώρα φοράω γραβάτα και ξυρίζομαι κάθε μέρα για να πάω δουλειά. Κάτι που δούλευε καλά τότε τι σε κάνει να πιστεύεις οτί θα λειτουργεί και τώρα; Γιατί η ιστορία και όχι μόνο στη μπάλα δείχνει ότι οποίος δεν αλλάζει και δεν προσαρμόζεται στους καιρούς χάνεται!
Αυτό το σκάλωμα με το παρελθόν δεν καταλαβαίνω, πίσω ο Άγγελος, ο santos, ο σαλπιγγίδης κλπ κλπ. Φτάνει πια για μένα θέλω νέα άτομα και δε λέω από ηλικία. Ότι είχε να δώσει ο Άγγελος και ο κάθε Άγγελος το έδωσε και μπράβο και ευχαριστούμε.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Κ χωρίς τα μύρια του Ch. L. ...
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

sourmenetes έγραψε:
speedy.g έγραψε:http://www.gazzetta.gr/article/614624/mas-trolarei-o-ivan-savvidis

νομίζω ότι όποιος σκέφτεται ένα μοντέρνο και σύγχρονα σκεπτόμενα ΠΑΟΚ θα συμφωνήσει με τα λεγόμενα του κατά τα άλλα αντιπαθέστατου αρδ. Εννοείται ότι στηρίζουμε όποια απόφαση πάρει ο πρόεδρος και δεν περιμένουμε στη γωνία να τον λιθοβολήσουμε, η αλήθεια όμως είναι ότι μάλλον σε λίγο καιρό το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίζουμε......

Βεβαια ο αναστασιου ειναι πετυχημενος με μια χρονια... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
O Νταμπιζας και ο Αναστασιου ειναι δυο νεοι προπονητες που ο καθενας εχει παιξει κοντα στα 10 χρονια στο εξωτερικο σε χωρες πολυ πιο προηγμενες ποδοσφαιρικα και εχουν δει τον τροπο προπονησης των ομαδων αυτων..Ειδικα ο Αναστασιου με περασμα απο τον Αγιαξ που φημιζεται για τις ακαδημιες του..
Εφοσον ο βαζελος ηθελε να ρίξει το μπατζετ και να προσπαθησει να δουλεψει με νέους αυτοι οι 2 ηταν απο τις πιο λογικές "φθηνες" λύσεις που μπορούσε να βρει και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε...
Τωρα αν εμείς θέλουμε να κάνουμε κατι αντίστοιχο και η πιο λογική λύση μας φαντάζει ο Άγγελος τότε τι να πω..ισως καπου το χάνω εγώ και δεν μπορώ να καταλάβω γνωρίζοντας τον προπονητη Αναστασιάδη με ποιό τρόπο θα πετύχει κάτι τετοιο
Demir

Δημοσίευση από Demir »

με την θετικη μας ενεργεια κ τις προσευχες μας... ΠΑΟΚ εισαι!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

riegel και ο δωνης το ιδιο.εχει κ γιο στις ακαδημιες της γιουβε.
επισης τσεκαρε λιγο βιογραφικο σταματοπουλου.
Είναι απόφοιτος της σχολής προπονητών της Κολωνίας και κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro, έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή -μεταξύ άλλων- στις ομάδες Κ18 και Κ20 της Εθνικής Γερμανίας και στον Πανιώνιο ως βοηθός του Έβαλντ Λίνεν.

Στους Κυανέρυθρους διετέλεσε και πρώτος προπονητής, όπως και στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, τον Τύρναβο και την Επισκοπή Ρεθύμνου και πρόσφατα στην Εσθονική Ταμέκα Ταρτού. Είναι γεννημένος στις 10.12.1972, μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά και είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Κολωνίας.
.....σε εμας αυτοι που προανεφερες στην πρωτη στραβη θα ηταν κρεμασμενοι στα μανταλακια σαν μαθητευομενοι μαγοι κ τσαρλατανοι.

ψς προς την ουσια , τον αναστασιαδη δλδ.δεν τον θεωρω κακο προπονητη ουτε και απαραιτητα αναχρονιστικο.το προβλημα που ειχα παντα μαζι του ειναι οτι παιζει πολυ με ψυχολογια.και ειχε αποτελεσματα του υψους και του βαθους.απο την αλλη ο στεφενς ας πουμε ηταν το αντιθετο.θεωρουσε αδιανοητο οι παικτες να μην ειναι απολυτοι επαγγελματιες.θεωρουσε αδιανοητο να παιζουν ιντριγκες,κολλητιλικια με αρδ και παραγοντες και να διαλεγουν παιχνιδια.γι αυτο δε φτουρησε μια.γι αυτο κ ηταν κακη επιλογη.απο την αλλη ο μπολονι ολα αυτα τα περιμενε και ηξερε τι συμβαινει.το κακο ηταν οτι δεν μπορουσε να συγκρατηθει και να μεινει απο εξω.
ο αναστασιαδης ξερει τι συμβαινει πολυ καλα ,καλυτερα απο τον καθενα και σιχαινεται τη φαση οσο κανενας.
δεδομενων τουτων ισως καποια πραγματα να συμμαζευτουν.ισως φυγει λιγο η αρρωστια των τελευταιων ετων.
ως προς την ικανοτητα να κοουτσαρει αυτο μενει να φανει.ανεργος δεν εμεινε ποτε.θυμαμαι που λεγαν οτι δεν ηθελε καν να εχει γυμναστη και οτι ηθελε να κανει ο ιδιος του τα παντα.ελπιζω να μην ισχυει.αν δεν κανω λαθος εχει μονιμους συνεργατες γυμναστες.διακρινεται απο εναν συγκεντρωτισμο πραγμα που μπορει να δημιουργησει προβληματα.ελπιζω να μπει μια ταξη και να βοηθησει την ομαδα να αποκτησει μια ταυτοτητα και να μην ειναι το χαλι που βλεπαμε τα τελευταια χρονια μετα το σαντος.
τελος να πω οτι ο αναστασιαδης θα πολεμηθει περισσοτερο απο ολους οσοι ηρθαν τα τελευταια χρονια.δεν εχει ισως ουτε μια συμπαθεια στους αρδ.αυτο που τον σωζει ειναι οτι εχει μεγαλη συμπαθεια απο μεγαλη μεριδα κοσμου που θα τον στηριξει και θα εχει μια πιστωση χρονου.
χρησιμη ειναι η αντιπαραβολη με δωνη που τον υπερασπιζονταν μεχρι τελευταια στιγμη.τα αποδυτηρια ηταν online 24/7 για τους αρδ.ουτε απο τα κρεβατια τους δε χρειαζοταν να σηκωθουν για την ειδηση.
για το στεφενς κανανε μια υπομονη μεχρι να δουνε τι καπνο φουμαρει.μολις ειδαν οτι ουτε καν καπνιζει ορμηξαν συντεταγμενα.
ο αναστασιαδης ειναι εφιαλτης τους και θα πολεμηθει χωρις καν επιχειχηρηματα-δεν χρειαζονται καν γιατι το διχασμο τον εχουμε ευκολο.ειναι χωριατης,αγιορειτης κολλημενος , αναχρονιστικος αλλα χωρις κανεις να μπαινει στον κοπο να εξηγησει αν ακι τι ειδους ποδοσφαιρο παιζουν οι ομαδες του.ετσι για τη χαρα του αθληματος ρε αδερφε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 19 Μάιος 2014, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Το κυπελλο το πηραμε το 2003 και οχι το 97 απο το 2004 εως το 2011 ανελαβε την εθνικη κυπρου την πηρε απο την θεση 172 της παγκοσμιας καταταξης δηλαδη πατος που λεει και ο Σικ :mrgreen: και την εφερε στην θεση 34 :shock:,για οσους αναρωτιουνται τι εκανε τα τελευταια 17 χρονια
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

riegel έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

O Νταμπιζας και ο Αναστασιου ειναι δυο νεοι προπονητες που ο καθενας εχει παιξει κοντα στα 10 χρονια στο εξωτερικο σε χωρες πολυ πιο προηγμενες ποδοσφαιρικα και εχουν δει τον τροπο προπονησης των ομαδων αυτων..Ειδικα ο Αναστασιου με περασμα απο τον Αγιαξ που φημιζεται για τις ακαδημιες του..
Εφοσον ο βαζελος ηθελε να ρίξει το μπατζετ και να προσπαθησει να δουλεψει με νέους αυτοι οι 2 ηταν απο τις πιο λογικές "φθηνες" λύσεις που μπορούσε να βρει και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε...
Τωρα αν εμείς θέλουμε να κάνουμε κατι αντίστοιχο και η πιο λογική λύση μας φαντάζει ο Άγγελος τότε τι να πω..ισως καπου το χάνω εγώ και δεν μπορώ να καταλάβω γνωρίζοντας τον προπονητη Αναστασιάδη με ποιό τρόπο θα πετύχει κάτι τετοιο
Φίλε φαντάζομαι ότι πολλούς μας γαργαλάει να δώσουμε την απάντηση που (ίσως κ δίκαια) θα ήτανε λόγος δικού μου ban.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις σε τι αναφέρομαι ....

Κατά τα άλλα ... ήδη μερικοί φίλοι ... (κ δεν καταλογίζω κακές προθέσεις) λένε ότι ισοβαθμίσαμε στην 2η θέση.

Λάθος νάμπερ ουάν.

Λένε ότι βγήκαμε 3οι στα π.ο.

Λάθος νάμπερ του.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

εκτος απο γυμναστη και προπονητη τερματοφυλακων ποιοι αλλοι θα ειναι βοηθοι του?.υπαρχει πιθανοτητα να μεινει ο σταματοπουλος?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”