ειχα την ελπιδα να δω κανενα πρωταθλημα με τα γκαφρα του ιβανου, αλλα δε μαμεις. Θα βλεπω τσαμπουκα. θα ξεθαψω και το φλαι. κανονιστε να παιρνουμε εισητηρια παντου. φετος θα το διασκεδουμε.
υγ. εχεις μια πλακα ρε κολκα...

Τον οποιο μετα την ήττα απο Πανθρακικό ηταν έτοιμοι να σουταρουν οι βάζελοιsourmenetes έγραψε:Βεβαια ο αναστασιου ειναι πετυχημενος με μια χρονια...speedy.g έγραψε:http://www.gazzetta.gr/article/614624/mas-trolarei-o-ivan-savvidis
νομίζω ότι όποιος σκέφτεται ένα μοντέρνο και σύγχρονα σκεπτόμενα ΠΑΟΚ θα συμφωνήσει με τα λεγόμενα του κατά τα άλλα αντιπαθέστατου αρδ. Εννοείται ότι στηρίζουμε όποια απόφαση πάρει ο πρόεδρος και δεν περιμένουμε στη γωνία να τον λιθοβολήσουμε, η αλήθεια όμως είναι ότι μάλλον σε λίγο καιρό το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίζουμε......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το τελευταιο κυπελλο της ιστοριας μας ,η μεγαλυτερη προκριση επι της μετεπειτα νταμπλουχου αγγλιας και η πρωτη προκριση στα προκριματικα του chl σιγουρα δεν ειναι παντως.....Rizla έγραψε:Πετζα ειλικρινα οι 80 νικες σε 127 παιχνιδια ειναι πορδες?
Φίλε πριν 17χρόνια, κάποτε και ο Μαραντονα ήταν ο καλύτερος τώρα δεν είναι. Όταν τα έκανε αυτά ο Άγγελος είχα μακριά μαλλιά, σκουλαρίκια και φόραγα μόνο iron maiden μπλούζες. Τώρα φοράω γραβάτα και ξυρίζομαι κάθε μέρα για να πάω δουλειά. Κάτι που δούλευε καλά τότε τι σε κάνει να πιστεύεις οτί θα λειτουργεί και τώρα; Γιατί η ιστορία και όχι μόνο στη μπάλα δείχνει ότι οποίος δεν αλλάζει και δεν προσαρμόζεται στους καιρούς χάνεται!Rizla έγραψε:Πετζα ειλικρινα οι 80 νικες σε 127 παιχνιδια ειναι πορδες?
O Νταμπιζας και ο Αναστασιου ειναι δυο νεοι προπονητες που ο καθενας εχει παιξει κοντα στα 10 χρονια στο εξωτερικο σε χωρες πολυ πιο προηγμενες ποδοσφαιρικα και εχουν δει τον τροπο προπονησης των ομαδων αυτων..Ειδικα ο Αναστασιου με περασμα απο τον Αγιαξ που φημιζεται για τις ακαδημιες του..sourmenetes έγραψε:Βεβαια ο αναστασιου ειναι πετυχημενος με μια χρονια...speedy.g έγραψε:http://www.gazzetta.gr/article/614624/mas-trolarei-o-ivan-savvidis
νομίζω ότι όποιος σκέφτεται ένα μοντέρνο και σύγχρονα σκεπτόμενα ΠΑΟΚ θα συμφωνήσει με τα λεγόμενα του κατά τα άλλα αντιπαθέστατου αρδ. Εννοείται ότι στηρίζουμε όποια απόφαση πάρει ο πρόεδρος και δεν περιμένουμε στη γωνία να τον λιθοβολήσουμε, η αλήθεια όμως είναι ότι μάλλον σε λίγο καιρό το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίζουμε......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε φαντάζομαι ότι πολλούς μας γαργαλάει να δώσουμε την απάντηση που (ίσως κ δίκαια) θα ήτανε λόγος δικού μου ban.riegel έγραψε:O Νταμπιζας και ο Αναστασιου ειναι δυο νεοι προπονητες που ο καθενας εχει παιξει κοντα στα 10 χρονια στο εξωτερικο σε χωρες πολυ πιο προηγμενες ποδοσφαιρικα και εχουν δει τον τροπο προπονησης των ομαδων αυτων..Ειδικα ο Αναστασιου με περασμα απο τον Αγιαξ που φημιζεται για τις ακαδημιες του..sourmenetes έγραψε:Βεβαια ο αναστασιου ειναι πετυχημενος με μια χρονια...speedy.g έγραψε:http://www.gazzetta.gr/article/614624/mas-trolarei-o-ivan-savvidis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εφοσον ο βαζελος ηθελε να ρίξει το μπατζετ και να προσπαθησει να δουλεψει με νέους αυτοι οι 2 ηταν απο τις πιο λογικές "φθηνες" λύσεις που μπορούσε να βρει και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε...
Τωρα αν εμείς θέλουμε να κάνουμε κατι αντίστοιχο και η πιο λογική λύση μας φαντάζει ο Άγγελος τότε τι να πω..ισως καπου το χάνω εγώ και δεν μπορώ να καταλάβω γνωρίζοντας τον προπονητη Αναστασιάδη με ποιό τρόπο θα πετύχει κάτι τετοιο