Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ανημερα της 19ης Μαιου επιστρεφει ο Αγγελος...Ουτε ο φαν ειμαι ουτε κατα...
Εχω βαρεθει ομως να υποδεχομαι με τυμπανοκρουσιες ονοματα και ονοματα που μονο χαμενο βγαζουν τον ΠΑΟΚ..

Ας ελπισουμε ο Αγγελος να δωσει παθος στην ομαδα,σιγουρα θα πεταξει τους βυσματιες και τους αδιαφορους και να προσπαθησει να φτιαξει ενα συνολο δυνατο.Ας ελπισουμε να πλαισιωθει και με παμπλο γκαρσια και σιγα σιγα να αποκταμε αλλη αιγλη..

Αυτα μου ερχονται τωρα στο μυαλο..

Πολυ θετικο οτι ο ΠΑΟΚ εκλεισε τωρα προπονητη και οτι θα παιξει μεσα αυγουστου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πάντα σκεφτόμουν οτι άξιζες μια ευκαιρία με εναν σοβαρό ιδιοκτήτη. Καλή δύναμη Αγγελε .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειπα πολλα,πλεον απλα θα περιμενω τις επομενες κινησεις της παε για να καταλαβω αν προκειται η υποθεση να εξελιχτει σε ανεκδοτο η αν υπαρχει περιπτωση να βγει κατι καλο,ο τελευταιος παντως που θα εχει ευθηνη σε τυχον στραβωμα θα ειναι ο Αγγελος.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ποδοσφαιρικά, δεν μπορώ να φανταστώ με ποιόν τρόπο θα φτάσεις την ομάδα εκεί που την θέλουμε. ΠΑΟΚτσήδικα, από χθες που διάβασα την είδηση, έχω καραγκαυλώσει. Έμπαινε, κόουτς, και εμείς μαζί σου!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Καλώς ήρθες Αγγελε!
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

καλως ηρθες τεραστιε ΑΓΓΕΛΕ..καλη επιτυχια.. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

sourmenetes έγραψε:Ανημερα της 19ης Μαιου επιστρεφει ο Αγγελος...Ουτε ο φαν ειμαι ουτε κατα...
Εχω βαρεθει ομως να υποδεχομαι με τυμπανοκρουσιες ονοματα και ονοματα που μονο χαμενο βγαζουν τον ΠΑΟΚ..

Ας ελπισουμε ο Αγγελος να δωσει παθος στην ομαδα,σιγουρα θα πεταξει τους βυσματιες και τους αδιαφορους και να προσπαθησει να φτιαξει ενα συνολο δυνατο.Ας ελπισουμε να πλαισιωθει και με παμπλο γκαρσια και σιγα σιγα να αποκταμε αλλη αιγλη..

Αυτα μου ερχονται τωρα στο μυαλο..

Πολυ θετικο οτι ο ΠΑΟΚ εκλεισε τωρα προπονητη και οτι θα παιξει μεσα αυγουστου.
kataramenos5 έγραψε:Πάντα σκεφτόμουν οτι άξιζες μια ευκαιρία με εναν σοβαρό ιδιοκτήτη. Καλή δύναμη Αγγελε .
++

Καλώς ήλθες Άγγελε !!!
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία κόουτς!
Θα βγάλουμε γούστα φέτος :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

che4 έγραψε:τερμα οι λουλουκες στον ΠΑΟΚ θα γινει η ομαδα αυτο που ειναι ο λαος δυναμη παθος και ματωμα

ιβαν φερε τον παυλαρα διπλα και ας τους ολους να λενε οτι θελουν....οποιος νιωθει ΠΑΟΚ ξερει οτι ειναι η σωστη επιλογη αυτη τη στιγμη ακομη και αυτοι που αντιδρουν ξερουν αν ειναι ΠΑΟΚ
Ρε προχθες μας πεθανες στο troll και σημερα φερε τον παυλαρα και τα ρεστα??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

Καλώς ήρθες ΜΕΓΑΛΕ ΑΓΓΕΛΕ!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από eorptol »

Βλακας ο ενας ο Σαββιδης ,ντροπη και προσβολή ο άλλος ,άλλος ξευτιλιςτει ΧΡΙΣΤΟ Παναγία κλπ. Το να εισαι άθεος ειναι επιλογη αλλα να ΒΡΙΖΕΙΣ και να ειρωνεύεται χυδαία τα σύμβολα πίστης του αλλου ειναι αλητεια ......σοβαρευτείτε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δεν κοροιδευει τα θεια eortpol...
Χαβαλε κανει για τον Αγγελο...Μην πειραζεσαι... ;) ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Rizla έγραψε:Εικόνα

WELLCOME BACK :pano:
Rizla τι πορτραίτο είναι αυτό εν έτει 2014, κάνε edit και βάλε την trendy photo που έχει βάλει η ΠΑΕ στο site της, να μην ανταριάζονται οι αντιπαθούντες :)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ρε μην σκιζετε την ομαδα ρεεεεεεε. Τι φαρα ειμαστε εμεις? Οσοι ειμαστε, αλλες τοσες αποψεις υπαρχουν. Το κακο δεν ειναι που εχουμε ολοι αποψη. Το κακο ειναι οτι στο βωμο της δικης μας αποψης ειμαστε ετοιμοι να θαψουμε την ιδια μας την ομαδα.

Προσωπικα δεν ηθελα τον Αναστασιαδη, αλλα καποιον νεο φιλοδοξο με ορεξη για δουλεια και γνωσεις συγχρονου ποδοσφαιρου.

ΟΜΩΣ

απο τη στιγμη που επισημα πλεον εχουμε προπονητη εχω ολη την καλη διαθεση να τουμπεκιαστω για δυο (2) ΧΡΟΝΙΑ. Καποια στιγμη θα επρεπε ΟΛΟΙ ΜΑΣ να τουμπεκιαστουμε και να στηριξουμε εναν προπονητη. Ε ας ειναι αυτη η στιγμη παρολο που εγω αρχικα διαφωνουσα.

Ολοι οσοι ομως λεγανε (εδω μεσα και αλλου) πως δεν τους νοιαζει ποιον θα παρουμε (παιχτες-προπονητη), αλλα τους νοιαζει η ομαδα να νιωθει ΠΑΟΚ, δεν μπορουν παρα να χαρουν με την προσληψη Αγγελου γιατι με αυτον σιγουρα η ομαδα θα νιωθει ΠΑΟΚ.
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Μεταγραφές και 34 νίκες στο πρωτάθλημα του χρόνου...!

ΠΑΜΕ!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”