Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από joshua »

Την πιθανοτητα δηλαδη καποιος να εχει γεννηθει πριν απο το 80 να εχει δει τον Αγγελο σε σημαντικες επιτυχιες αλλα και σημαντικες αποτυχιες που καποιοι επιλεκτικα ξεχνατε,να αναγνωριζει την προσφορα του αλλα πλεον να τον θεωρει εκπροσωπο μιας αλλης εποχης,αλλων συγκυριων και προσδοκιων,την αποκλειετε φανταζομαι...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Demir έγραψε:Ας προσευχηθούμε στην Παναγία κ στον...πνευματικό τότε.....
cellophan έγραψε:Ψάχνω να βρω ένα θετικό και δεν μπορώ παρά μόνο πως κανείς δεν πρόκειται να τον διώξει, το πιο πιθανό είναι να φύγει μόνος του. Κατά τα άλλα, προπονητικά δε βλέπω διαφορά ανάμεσα σε Άγγελο και Παράσχο για παράδειγμα, πέρα από το ότι ο δεύτερος βγάζει ομάδες στα play off και όταν δε στήνεται παίζει και καλή μπάλα.

Τελειώνοντας θα πω και το αηδιαστικό, μακάρι να βγω ψεύτης. Κρίμα που δεν το πιστεύω κιόλας.

:pano:
Sera4 έγραψε:
nikolasf έγραψε:ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ... ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ :? :? :? :? :? :? :?
ο πνευματικος ειναι η τελευταια μας ελπιδα...δυστυχως...καποτε τα λεγαμε σαν ανεκδοτα...

ΠΑΟΚ 2014 με...αγγελο προπονητη...
panta έγραψε:Ας κλείσουμε αυτο το τόπικ λοιπόν και ας ανοίξουμε το "καλοκαιρινή προετοιμασία 2014 - Άγιον Όρος και λουτρά Αγίας Παρασκευής"
KOSTAS54 έγραψε:Το θεμα δεν ειναι η ηλικία γενικώς, η ηλικία του μυαλού ειναι που μετράει.
Εδώ λοιπόν ειναι που βρίσκεται στην εποχή του βυζαντίου.
Parolos έγραψε:Αγαπητο μου ημερολογιο,

Τελικα η χρονομηχανη μου δουλευει..
Καταφερα κι επεστρεψα 16,5 χρονια πριν..
Το κακο ειναι πως δεν εγινε νεοτερος ο Φραντζεσκος, αλλα ουτε κι εγω..
joshua έγραψε:Ποια αποδυτηρια ακριβως θα κρατησει γιατι θα με τρελλανετε καποιοι,απο που το συμπαιρενετε αυτο;ΠΑΟΚ του γουμενου και του βουλινου νοσταλγειτε με παικτες οπως ο τασιοπουλος,ο βελλης,ο φουτσινι,ο καπαγιανιδης και ο βοκολος;Ποτε προπονησε στη ζωη του ο Αγγελος,μεγαλα ονοματα,ξενους βεντετες και ροστερ πρωταθλητισμου οπως καποιοι μας υποσχονταν για να ξερετε την συμπεριφορα του σε δυσκολα αποδητηρια;Μια φορα ολη και ολη πηγε σε ομαδα τιτλου, στον βαζελο και αντεξε 5 μηνες,αφου πρωτα πλακωθηκε με 3-4 παικτες.Αλλες εποχες,αλλος ΠΑΟΚ,αλλες συνθηκες εκτος και αν εκτος απο τον προπονητη του τιτλου φερουμε και τον προεδρο του τιτλου,μου αρεσει που καποιοι ηλπιζαν ξεσκαρταρισμα στο ροστερ και ξηλωμα σχεδον του συνολου των αμπαλων Ελληνων και την ιδια στιγμη γραφουν για τον Αγγελο που φτιαξει ομαδαρα με τους Ελληνες και τις ακαδημιες.Ειναι να τρελαινεσαι...
riegel έγραψε:Δε ξερω ποσο χορτατη ειναι η Ατλετικο η η Ντορτμουντ η ομάδες όπως η Βαλενθια η Βιγιαρεαλ κ.ο.κ που επισης εχουν νέους προπονητες, αλλα μηπως τελικά αν όντως μπορεις να τις χαρακτηρήσεις χορτάτες είναι επειδή κάνουν σωστές και μελετημενες κινήσεις και όχι κινησεις πανικού όπως λόγου χάρη εμεις τωρα;
thanos-xanthi έγραψε:ονόματα παιχτών θα προτείνει ο ίδιος??? να περιμενουμε τους κυπριους ξανα σε γκρουπακι??
το οτι ειχαν ενα τετραμηνο να ψαξουν προπονητη, και απο οοοολη την γκαμα των ελευθερων
κατεληξαν σε 60χρονο που δεν εχει να κοουτσαρει σοβαρη ομαδα καμια δεκαετια, και που εχει ηδη φυγει 2 φορες, ε αυτο ειναι too much
ξαναζεσταμενο φαγητο
σαν να χωριζεις απο μια σχεση και να γυρνας στην πρωην γκομενα που ειχες καποτε και ηδη 2 φορες την παρατησες γιατι δε σε καλυπτε
iliasp έγραψε:Τον Αγγελο τον ηθελε Ρεαλ, Τσελσι, Μπαγερν και καταφεραμε και τον πηραμε εμεις. Μπραβο Ιβαν!!! Ακουγεται οτι ο Αγγελος θα φερει και την μιση ομαδα του Πλατανια μαζι του, οποτε του χρονου την εχουμε σιγουρη την παραμονη στην κατηγορια! Σωθηκαμε! Δε θα πεσουμε ποτε!

Y.Γ. Μαρινακης, Αλαφουζος κτλ εχουν ανοιξει σαμπανιες κιολας, θα φωταγωγηθει Πειραιας/Λεωφορος μολις ανακοινωθει επισημα η συμφωνια με Αγγελο κτλ.

http://www.youtube.com/watch?v=uZ5s-vWvvQw
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Στο ντορτι απο το σκουλήκι με ποιον προπονητή έφαγαν 6 παίκτες μας μια μερα πριν το ματς;;;

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Τουλάχιστον γλιτώνουμε τον κομπλεξικό που προτίμησε τον Γκέκα με τη μπυροκοιλια από τον Klaus. Κάτι είναι κι αυτό...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

tsou έγραψε:αγγελάρας ξανά στην ΠΑΟΚάρα. σαν ανέκδοτο ακούγεται, αλλά θα αφήσω τις πολλές αναλύσεις, τουλάχιστον για τώρα.
θα μείνω απλά σε αυτόν τον πανηγυρισμό, έναν πανηγυρισμό που είχε καρφωθεί στο 12χρονο παιδικό τότε μυαλό μου και τον φέρνει το μυαλό μου από μόνο του σχεδόν σε κάθε γκολ του ΠΑΟΚ που πανηγυρίζω ακόμα και 17 χρόνια μετά.
Εικόνα
μεγάλη συζήτηση για τον αν ταιριάζει ο άγγελος στη σύγχρονη εποχή και στον ΠΑΟΚ του '15 αλλά αν η εναλλακτική είναι ένας νεόπλουτος καλοπηρωμένος άψυχος φραντζάτος τατουαζάτος ΠΑΟΚ, δε με χαλάει καθόλου η ασπρόμαυρη καλτίλα.

Μια από τα ίδια ρε μαν :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εγώ απορώ με τους ανθρώπους που αφιερώνουν χρόνο και προσπάθεια προκειμένου να καταλήξουν στα πιο πρωτότυπα χλευαστικά σχόλια. Γιατί τους αρέσει να μειώνουν -σε σημείο εξευτελισμού- τους ανθρώπους που δεν γουστάρουν;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Εικόνα
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

arisk έγραψε:Ειμαι περίεργος για τα εξής:
1. Αν θα κουρεψει τους παίκτες
2. Αν θα τους παει στο Άγιο όρος
3. Αν θα παρει κανα καλο παίκτη ή θα θελει καλα παιδιά
4. Αν θα δεχτεί βεντετες
5. Αν θα φέρει πισω το Διονύση Γιαννοπουλο
6. Αν θα θεωρεί υπεύθυνη για τις νίκες και τις ήττες μας την Παναγία
7. Αν θα κανει την περίφημη δήλωση "το Μάη θα'μαστε καλα"

Αν γλιτώσει και δεν πεσει σε αυτες τις λουμπες, εχει πιθανότητες να παει καλα... Γενικά ειναι ενα περιεργο και μεγαλο στοίχημα ο τύπος... Θα προτιμούσα βέβαια να μην "παίρναμε" στοιχήματα αλλα τωρα συνέβη, οποτε ιδωμεν...
Πάντως θυμάμαι οτι παλιά έλεγα οτι θα ήθελα να δω κάποια στιγμή τον Άγγελο στον ΠΑΟΚ με σοβαρή διοίκηση και λεφτά... Αν θα ανταπεξέλθει... Αλλα ούτε σοβαρή διοίκηση εχουμε, ούτε 10 χρονια ήθελα να περάσουν για να γινει αυτο, εγινε 61 χρόνων ο ανθρωπος... Αλλα δεν πειραζει... ΠΑΟΚ εισαι... Αυτη ειναι η μοίρα μας απ'οτι φαινεται... Συνυφασμένη με ταλαιπωρίες και προβλήματα... Θα το φάμε κι αυτο...
Το μονο που με φοβιζει ειναι αυτο..να μην αρχισει παλι τις γραφικοτητες. Προπονητικα δεν τον φοβαμαι καθολου, θεωρω οτι ειναι πολυ καλος και στην προετοιμασια και στο κοουτσαρισμα.
Γι αυτο προτεινω:
1. Γκαρσια για βοηθο, ο οποιος μπορει να διαχειριστει ξενους παικτες και μεγαλες προσωπικοτητες
2. Σταματοπουλο ή Γεωργιαδη για δευτερο, με αρμοδιοτητα εκτος των αλλων και τις συνεντευξεις τυπου.
3. Τον Βρυζα δεν τον φοβαμαι, γιατι νομιζω οτι ειναι θετικος προς τον Αγγελο. Αλλωστε παιζει το τελευταιο του χαρτι, δε νομιζω να το καψει.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ξαναμαναρωταω ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

GI4NNEN4 έγραψε:Εγώ απορώ με τους ανθρώπους που αφιερώνουν χρόνο και προσπάθεια προκειμένου να καταλήξουν στα πιο πρωτότυπα χλευαστικά σχόλια. Γιατί τους αρέσει να μειώνουν -σε σημείο εξευτελισμού- τους ανθρώπους που δεν γουστάρουν;
Ε καλα σε αυτα ειμαςτε πρώτοι τον Στεφενς δεν τον κοροειδευανε καποιοι ; Κωατσνταρας και άλλες τέτοιες χαζομαρες
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εντάξει. Κι εγώ τον έλεγα θλασάκια τον Μπόλονι αλλά έτσι για χιούμορ. Εδώ αν πιάσουν κάποιον τον ξεφτιλίζουν μέχρι αηδίας.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Από παλιά είχαμε ταλέντο στην επιθεώρηση και στην σάτιρα. κάποτε δημοσιεύανε και θεατρικά σενάρια από ένα σύνδεσμο στα ανατολικά. Αν τα βρώ θα τα βάλω στα ρετρό να γελάσουμε
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Rizla έγραψε:Ξαναμαναρωταω ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ?
E δεν εχει δειξει και τα καλυτερα δειγματα στο παρελθον...θυμισου κατι Π. Σοουζα, Ολιβαρες κτλ.
Κατι επισκεψεις στο Αγ. Ορος..
Αυτα δεν μπορουν να γινουν τωρα πια, αλλες εποχες, αλλοι παικτες. Φανταζεσαι τον Νατχο π.χ η τον Στοχ η τον Γκαρσια πιο παλια, να τον βαζεις σε πουλμαν να τον πηγαινεις στη Μονη Εσφιγμενου;
Αμα το εχει καταλαβει ο Αγγελος οτι η θρησκεια ειναι κατι αυστηρα προσωπικο και δεν αφορα ουτε την ομαδα ουτε το κοινο, ολα θα πανε καλα. Αλλιως θα εχει προβλημα.

Υ.Γ. Το ιδιο ισχυει και για τα μαλλια, τατουαζ κτλ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ έχω μια ερώτηση να κάνω, σε όσους ξέρουν από Άγγελο:

Με τους πιτσιρικάδες πώς τα πάει;; Χρησιμοποιεί νέους ποδοσφαιριστές, βάζει τα ταλέντα στην 1η ομάδα;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε, είναι πως απαιτούμε παίκτες και προπονητές με βάση τη δυναμική του κόσμου μας και όχι με βάση τη πορεία του ΠΑΟΚ και γενικά του ελληνικού ποδοςφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Πότε θα καταλάβετε επιτέλους πως σε ομίλους τσαμπιονς λιγκ δεν έχουν ακούσει το όνομα του ΠΑΟΚ; Πως το μόνο που ακούγεται προς τα έξω είναι πρώτα τα επεισόδια που κάνουμε και μετά κινήσεις τύπου Στέφενς και Στοχ που ήρθαν λόγω της προοπτικής του τσαμπιονς λιγκ;

Όλο ζητάμε τους καλύτερους παίκτες, προπονητές, προέδρους ενώ σαν οργανισμός δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε.

Ναι, πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Και θα συνεχίσω να το πιστεύω γιατί ο ΠΑΟΚ για μένα είναι πρώτα ιδεολογία. Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια. Ο ΠΑΟΚ είναι ρομαντισμός. Είναι ο πόνος. Είναι η ξενιτιά. Είναι η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Είναι η σκέψη όταν είμαι χάλια, πως ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ό,τι κι αν συμβεί μπορώ να το παλέψω.

Και πραγματικά θέλω να λειτουργούμε σε ευρωπαϊκά πρότυπα για να διαδώσουμε αυτήν την ΙΔΕΑ, αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ όσο υπάρχει αυτό το μίσος και ο διχασμός. Μετά από χρόνια ΚΑΝΕΝΑΣ παίχτης μας δεν σκέφτεται να κάνει προσφυγή. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται (με αργά βήματα αφού ζεις σε μπανανία) να ξεχρεώσει και να χτίσει αθλ. κέντρο. Μετά θα έρθει και η ανακαίνιση της Τούμπας. Και εμείς τρωγόμαστε που ο ΠΑΟΚ πήρε τον Αναστασιάδη. Τον προπονητή που έχει σηκώσει τίτλο με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχεις και πολλούς τίτλους μαλάκα ΠΑΟΚτζή. Δοξάζεις Στέφενς, Μπόλονι, Σάντος και κανένας τους δεν σήκωσε κούπα. Κανένας τους δεν αγάπησε τον ΠΑΟΚ όσο ο Άγγελος.

Και για να επιστρέψω στην εισαγωγή μου, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν μπορεί καλύτερα από τον Άγγελο. Ο μόνος τρόπος είναι να πληρώσει διπλάσια και τριπλάσια χρήματα και θα είναι ρίσκο. Και ο Άγγελος είναι ρίσκο. Αλλά το ένα θα σου κοστίσει 300.000 και το άλλο 3.000.000. Και δεν πληρώνω εγώ ή εσύ, αλλά έχουμε μεγαλομέτοχο. Έχει τα θετικά του, έχει και τα αρνητικά του. Χωρίς αυτόν ίσως ήσουν 3η εθνική τώρα.

Μακάρι ο Άγγελος να διαψεύσει όλους τους επικριτές του, και επιτέλους να δούμε ΠΑΟΚ μετά από πολλά χρόνια.

Λίγη πίστη και υπομονή χρειάζεται αδέρφια. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε ρε! Αγαπήστε την ομάδα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”