Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tsou
Δημοσιεύσεις: 2280
Εγγραφή: Τρί 17 Αύγ 2010, 16:34
Τοποθεσία: Βρυξέλλες

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από tsou »

zissos έγραψε:φίλος γάβρος (έχω και κάποιους τέτοιους) μου είχε πει προ διετίας.
"Είστε έτοιμοι για μεγαλοεπενδυτή?"
Είμαστε?

Ήρθε ο Στέφενς. Στην Γερμανία λένε Στέφενς και κάθονται προσοχή. Από εδώ έφυγε πλήρως αποτυχημένος και πήγε στην Στουτγκάρδη. Την έσωσε στο παρά πέντε και μετά είπε ότι θέλει να ξεκουραστεί. Και πως να μην κουραστεί? Λίγο είναι μέσα σε ένα χρόνο να αλλάζει 2 δουλειές εκ των οποίων η μια πιο δύσκολη από την άλλη? Και αν η δυσκολία όσο αφορά την Στουτγκάρδη ήταν αγωνιστική, εδώ ήταν σουρεαλιστική. Όταν σε κράζουν ανθρωποειδή που ρίχνουν μαρμελάδες στα κεφάλια τους και παλαίμαχοι μπουζουκόβιοι και όταν τα μισά αποδυτήρια είναι με ένα υφάκι του στυλ "καλά- καλά, λέγε εσύ χεχεχε" την ίδια στιγμή που αντιμετωπίζεις μια τελείως νεοπλουτίστικη κατάσταση, όπου ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και βγάζει προς τα έξω την "πίεση" και το "τρέξιμο" που τους ρίχνει ο μεγαλομέτοχος μέσω ..skype.
Κατά τα φαινόμενα ΔΕΝ είμαστε έτοιμοι για μεγαλομέτοχο. Ίσως και ο μεγαλομέτοχος να μην ήταν έτοιμος για τον ΠΑΟΚ. Αν και αυτά πάνε μαζί συνήθως. Οπότε πάμε στον πολυνίκη.
Επιλογή μηδενικού κόστους. Τουλάχιστον οικονομικού. Κάτι θα αφήσει και αγωνιστικά παραπάνω από τους προκατόχους του, δεν μπορεί. Αν μπορούσαν να γίνουν καλύτερες επιλογές? Και βέβαια αλλά όχι στην παρούσα και εξηγούμαι.
Νέος φιλόδοξος και με εμπειρία σε μεγάλα ευρωπαικά κλάμπ δεν θα πάει σε μια ομάδα που παίζει στο γιουρόπα και τα μισά ματς με άδειες τις κερκίδες λόγω τιμωρίας. 1,5 εκ το χρόνο για κάποιον που με το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας σου σε έβγαλε 2ο χωρίς σοβαρά πράγματα στην Ευρώπη, με αντιποδόσφαιρο και με ναζάκια του στυλ "με ζητάνε και στην Πόρτο" και "να τελειώσει το μουντιάλ και βλέπουμε", του λες "πήγαινε στην πόρτο" και ησυχάζεις. Ελπιδοφόρους νέους Έλληνες κλπ έχουμε δοκιμάσει με πιο πετυχημένη περίπτωση τον Χάβο. Αυτός και αν άκουσε τα σχολιανά του. Για Δώνη δεν το συζητάμε. Ο τύπος στην μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του, αποφάσισε να πράξει καιροσκοπικά και να προσπαθήσει να βγάλει το μάξιμουμ του οικονομικού κέρδους. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν φυτευτός ή αν είναι όντως τέτοιου βεληνεκούς κοπρόσκυλο. Αυτά είναι συνομοσιολογίες. Το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό.
Ελαφρώς ξεπεσμένοι γυρολόγοι της Ευρώπης τύπου Μπόλονι. Αυτός μάλιστα. Μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο σήμερα? Κακώς δεν βρίσκουμε. Ίσως και να μην μπορούμε. Μακάρι να ξαναρχόταν ο Μπόλονι και να διδάσκει τους αρδ συστήματα στον πίνακα. Άφησε και έργο, κάναμε και ματσάρες στο γιουρόπα, βγάλαμε και γέλιο. Με οικονομική άνεση ίσως τσιμπούσαμε και κάνα τρόπαιο. Επιλογή ρίσκου το να ψάξεις για κάποιον τέτοιο. Πρέπει να σου τύχει κάποιος που θα παθιαστεί με την ομάδα και την ..ιδιομορφία της. Δύσκολο.
Όσο αφορά τον Αναστασιάδη, βάζοντας κάτω τα θετικά και τα αρνητικά το πράγμα σχεδόν ισορροπεί. Δεν πάει ούτε κατά δω, ούτε κατά κει. Το ότι θα εμφανίσει μια ομάδα που θα μπαίνει στο πούλμαν σαν γροθιά και θα βγαίνει από το πούλμαν σαν φωτιά είναι το μόνο σίγουρο. Το ότι θα αλλάξει παίχτη και στο ..10λεπτο αν δει κάτι στραβό, είναι και αυτό σίγουρο. Το πως θα δημιουργηθεί μια λογική συνέχεια μεταξύ ακαδημιών, πρώτης ομάδας είναι κάτι που ελέγχεται. Το στυλιστικό που πρέπει να έχει μια ομάδα που προσπαθεί να είναι στην αιχμή της μόδας και της τεχνολογίας, επίσης ελέγχεται. Το ότι θα σκάσει κόσμος από τα χωριά που πήγε τελευταία φορά στην Τούμπα με την Αρσεναλ είναι σίγουρο. Το ότι δεν θα υπάρχει χώρος για περιπατητές και δημοσιοσχετίστες είναι επίσης στα (+). Το ότι θα αποκαλεί τους παίχτες με χαιδευτικά του στυλ "γίδια, πρόβατα" κλπ είναι κάπως (-), αν και κάργα μακεδονίτικο.
Είναι πισωγύρισμα? Κοιτώντας το ρόστερ που απέμεινε μετά από 2 χρόνια υπερσπατάλης τα συμπεράσματα είναι συγκεχυμένα. Έχουμε κορμό πάνω στον οποίο μπορεί να βασιστεί κάποιος για να χτίσει μια ομάδα της προκοπής? Ποιοί απαρτίζουν τον άξονα? Ποιος είναι ο ηγέτης της άμυνας? Ποιος είναι ο αρχηγός? Ποιοι είναι οι next big thing? Είναι για κάτι παραπάνω από Άγγελο όλοι αυτοί? Μπορούμε να αγοράσουμε τόση ποιότητα ώστε να εκτοξευτούμε μονομιάς σε επίπεδο champions league? O Αναστασιάδης μπορεί να χτίσει ένα σύνολο τέτοιου επιπέδου?

Ας μην τα βάφουμε μαύρα. Στο φινάλε και εντελώς στραβά να έρθουν τα πράγματα, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ξεφτιλιστούμε και να τρέχουμε στα δικαστήρια όπως με τον Δώνη. Ο Άγγελος είναι αποδεδειγμένα Παοκτσής, άσχετα αν εμπνέει και τον τελευταίο για όνειρα (ούτε εμένα με εμπνέει), αλλά τουλάχιστον όταν θες να διορθώσεις κάτι, το παίρνεις από την αρχή. Εξάλλου αν αποτύχει θα τελειώσουμε και με τα Αγγελόσκυλα (κέρδος)
Ίδωμεν
φίλε μου να γράφεις πιο συχνά.
μετροπαθέστατος και ψυχρά αντικειμενικός. συμφωνώ απόλυτα σε όλα μαζί σου σε όλα.
Άβαταρ μέλους
guardian4
Δημοσιεύσεις: 4145
Εγγραφή: Δευ 11 Ιαν 2010, 20:23

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από guardian4 »

Parolos έγραψε:
desperando έγραψε:Ανεξαρτητως της αποψης του καθενος για τον Αναστασιαδη παντως, ειναι ακρως καταθλιπτικο να εισαι ο Κολκαξ, να κανεις λυσσαλεο αγωνα σκαβοντας το λακκο του Στεφενς, να τρωγεται ο Ολλανδος και στη θεση του να ερχεται ο Αγγελος!
Αυτοκτονα καλυτερα...
Ξέχασες περίπτωση Παβλάρα για βοηθό.. :D
Κατι εχει πιασει το αυτι μου οτι ειναι κατω απο τον λευκο πυργο και ξεκινησε απεργεια πεινας
Άβαταρ μέλους
tsou
Δημοσιεύσεις: 2280
Εγγραφή: Τρί 17 Αύγ 2010, 16:34
Τοποθεσία: Βρυξέλλες

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από tsou »

αγγελάρας ξανά στην ΠΑΟΚάρα. σαν ανέκδοτο ακούγεται, αλλά θα αφήσω τις πολλές αναλύσεις, τουλάχιστον για τώρα.
θα μείνω απλά σε αυτόν τον πανηγυρισμό, έναν πανηγυρισμό που είχε καρφωθεί στο 12χρονο παιδικό τότε μυαλό μου και τον φέρνει το μυαλό μου από μόνο του σχεδόν σε κάθε γκολ του ΠΑΟΚ που πανηγυρίζω ακόμα και 17 χρόνια μετά.
Εικόνα
μεγάλη συζήτηση για τον αν ταιριάζει ο άγγελος στη σύγχρονη εποχή και στον ΠΑΟΚ του '15 αλλά αν η εναλλακτική είναι ένας νεόπλουτος καλοπηρωμένος άψυχος φραντζάτος τατουαζάτος ΠΑΟΚ, δε με χαλάει καθόλου η ασπρόμαυρη καλτίλα.
lakisscorpio
Δημοσιεύσεις: 435
Εγγραφή: Παρ 22 Φεβ 2008, 10:55

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από lakisscorpio »

ειμαι πολυ χαρουμενος που ο Αγγελος επιστρεφει στον ΠΑΟΚ...Ξερει πολυ καλα το ελλ.πρωταθλημα,ειναι "ψυχολογος"(ντοπαρει τους παιχτες και παιρνει το 1000% της αποδοσης του),ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ,ξερει μπαλλα...
ΝΟΜΙΖΩ οτι με τον Αγγελλο προπονητη επιτελους θα δουμε Πρωταθλημα...
Καλως Ηλθες,Αγγελε!!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_
Δημοσιεύσεις: 721
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 20:06

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Ειμαι απο αυτους που δεν ηθελαν αγγελο...τον αγαπαω τον εκτιμαω αλλα αλλιως ονειρευομαι τον ΠΑΟΚ εν έτη 2014...ο προβληματισμος μου δεν ειναι ο αγγελος αλλα το οτι μια χρονια τελειωσε με γκρίνια και μια νεα χρονια ξεκιναει με γκρινια....ΠΑΟΚ εισαι βεβαια και για αυτο παντα θα βρισκουμε κατι να τρωγομαστε μεταξυ μας...

Ο μεγαλος μου προβληματισμος ειναι στο ποιος θα στηρίξει τον αγγελο...ο κοσμος που ειναι χωρισμενος σε αγγελοσκυλα και μη?...οι αρδ που τωρα θα κανουν πολομο οσο ποτε?...ο βρυζας?.....ποιος στον πουτ@ο θα στηριξει τον προπονητη του ΠΑΟΚ στην τριτη και φαρμακερη χρονια που ολοι θα μας πολεμανε οσο ποτε πριν?....λεει θα βαλουνε τον παυλαρα διπλα στον αγγελο....ειμαι σιγουρος οτι δεν τον βαζουν για να μαθει αλλα για μποντιγκαρντ...μονο για ασπιδα θα τον χρησιμοποιησουν...μακαρι να ειμαι εγω ο λαθος και να μην ξερω τι μου γινεται...αλλα η χρονια δεν αρχιζει καλα...η μιρλα και η αυτοκαταστροφη ειναι πανω απο ολα.....αδερφια με το να τρωγομαστε μεταξύ μας αληθεια τι κερδιζουμε?...μια ακομα χαμενη χρονια με τον ιβαν στο τιμονι?...ας αναλογιστουμε επιτελους την ευθηνη που μας αναλογει!!!

Δεν με νοιαζει ποιος θα ειναι προπονητης...βαρεθηκα να τους αλλαζουμε σαν καλτσες...επιτελους για μια μαμημενη φορα ας στηριξουμε με ολες μας τις δυναμεις εναν προπονητη στον ΠΑΟΚ...ας γινουμε εμεις μια μαμημενη φορα αυτοι που θα γινουμε η ασπιδα της ομαδας!!!!!
asonidis
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Παρ 02 Μάιος 2014, 20:04

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από asonidis »

Λαθος επΙλογη ο αγγελος παμε μπροστα πισωγυρισματα δεν θελουμε μπορει να ειναι ΠΑΟΚ αλλα το αλλα λεει πολλα το επιτελειο της ομαδος να φυγει που ειναι λιαν επιεικως απαραδεκτο μην ξεχνατε την τιμωρια με τον κυπριο την φαγαμε τοτε που ο αγγελος ητανε προεδρος παικτης προπονητης μανατζερ εφορας τα παντα νομιζω οτι δεν θα ητανε καλη απιλογη αλλα αν κρινει ο προεδρος μεγια και χαρα του.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04
Δημοσιεύσεις: 1083
Εγγραφή: Παρ 28 Μαρ 2014, 13:54

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Εντάξει όλοι ξέρουμε τι είναι ο Άγγελος για άλλους ο καλύτερος για άλλους ο χειρότερος ως επιλογή.
Εγώ επειδή είμαι αισιόδοξος θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο από τα λίγα που γνωρίζω(γιατί όλοι προπονητές είμαστε) μπορώ να βρω τον θετικό δεκάλογο.
1. Καλή Ψυχολογία σε παίκτες
2. Ομαδικότητα
3. Μαχητικότητα
4. Αν μη τι άλλο πίστη
5. Ηρεμία στα αποδυτήρια
6. ΠΑΟΚΤΣΗΣ από κούνια
7. Βοηθός ο Γκαρσία
8. Δεν τον έχουμε δει να δουλεύει με καλό ρόστερ(μπορεί και να το έχει)
9. Ο προπονητής παραμένει το 20% σε μία ομάδα ποδοσφαίρου(οπότε τόσο χάλια δεν μπορεί να είναι)
10. Μπορεί να μην είναι προπονητής ενός συστήματος αλλά η ομάδα θα στήνετε από αγώνα σε αγώνα για το καλύτερο αποτέλεσμα(σταμάτημα του αντιπάλου πρώτα και μετά βλέπουμε).

Τέλος πάντων έχω ακούσει τρελά πράγματα για το πόσο κακός ήταν ο huub για το πόσο κακοί ήταν πολύ παίκτες μας και δεν καταλαβαίνω πότε θα στηρίξουμε τον ΠΑΟΚ (άλλες ομάδες ήταν για β και έβαφαν τζάμπα τα κάγκελα του γηπέδου).
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Δημοσιεύσεις: 29964
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:
kataramenos5 έγραψε: Despe προπονητή είχαμε πέρσι αλλα δεν.Νοοτροπία χρειάζεται η ομάδα και αποδυτήρια.
σορρυ φιλε κατ αλλα θα διαφωνησω, η ομαδα χρειαζεται ΚΕΦΑΛΙ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ και επειδη το κεφαλι και η διοικηση αυτη τη στιγμη καταλαβαινουν οτι ειναι πολυ λιγοι για να φτασουν τον ΠΑΟΚ ψηλα προσπαθουν με μεσοβεζικες λυσεις να παρατεινουν το αναποφευκτο.
Δε διαφωνώ αγαπητέ οτι πρωτα χρειάζεται ΔΙΟΙΚΗΣΗ.Για την ομαδα (παικτες -προπονητη) αναφερόμουν.Με την υπάρχουσα κατάσταση στα διοικητικά (εξαιρώ τον Ιβάν) όμως ποιος προπονητής πιστεύεις πλην Σαντος (που δεν έρχεται) θα μπορούσε να σταθεί?Εδώ δε στάθηκε ο Στέφενς.Μέτρα πόσους αλλάξαμε τα τελευταία 4 χρόνια .Και δοκιμάσαμε απ όλες τις κατηγορίες .Πάνω ράφι, κάτω ραφι, ενδιάμεσους,νέους,ηλικιωμένους,φερέλπιδες,γιδια .Το μόνο που δε δοκιμάσαμε είναι ένας "τρελός".Προσωπικά παρότι Αγγελόσκυλο δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή.Θα προτιμούσα κατι σε στύλ Μπόλονι αλλα εδώ που φτάσαμε φέτος ίσως ,ισως να αποδειχτεί ιδανική επιλογή ενας άνθρωπος ειδικών αποστολών.Μεγάλο το ρίσκο βεβαια για τον Ιβάν λογω της αμφισβήτησης στο πρόσωπό του απο κόσμο και ΜΜΕ.Αν αποτύχει και μ αυτόν πολύ φοβάμαι οτι θα μας χαιρετήσει.Don't throw good money after bad λένε εκεί στο αμέρικα για τις επιχειρήσεις και ο Ιβάν ειναι πρώτα απ όλα επιχειρηματίας.
Άβαταρ μέλους
shark4
Δημοσιεύσεις: 4755
Εγγραφή: Δευ 24 Αύγ 2009, 10:47

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από shark4 »

Συμφωνω Κατ.... Για τον φετινο ΠΑΟΚ με την κ@λονοοτροπια που εχει αναπτυχθει τα τελευταια χρονια θεωρουσα το Σαντος "προπονητικο ταβανι"....

Και απο τη στιγμη που δεν ερχεται ενας Μπολονι - προσωπικη αποψη- που με τα οπλα που ειχε και τις συνθηκες που δουλεψε, εδειξε καποια πραγματα και ειχε επιτυχιες , θεωρω οτι η τυχον ελευση του Αγγελου ειναι οτι καλυτερο μπορει να συμβει αυτη τη στιγμη...

Πρεπει να αλλαξει η εικονα και το σκηνικο στα αποδυτηρια και στην ομαδα γενικοτερα....

Μακαρι να ερθει λοιπον...

Υ.Γ. Απαραιτητη προυποθεση θεωρω να του δοθει χρονος για τουλαχιστον μια 3τια, αντε 2ετια στη χειροτερη...Και φυσικα ΠΡΩΤΑ και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, να ξεκαθαρισει η διοικηση τι θελει....

Ομιλους , 3ρες εξω , 4αρες μεσα , διαστημικο ποδοσφαιρο, κυπελλο και πρωταθλημα ειναι ανεφικτα πραγματα....


Και βεβαιως ευχης εργον θα ηταν να ερθει και το παιδι παρακατω σε ρολο βοηθου.... 8-)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bane1980
Δημοσιεύσεις: 4522
Εγγραφή: Πέμ 30 Οκτ 2008, 16:20

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από bane1980 »

Άλλο περίμενα...
Τα συν και τα πλην του Άγγελου τα έχετε πει όλα.
Εγώ θα κοιτάξω λίγο πιο πίσω...
Εάν η επιλογή του ΑΑ από τον Ιβάν σημαίνει "γκρέμιστα και χτίσε", ήτοι φτιάξε ένα κορμο με μέταλλο ΠΑΟΚ, πέρνα ψυχολογία στην ομάδα και του χρόνου/παραχρόνου πάνω σε αυτό θα φτιάξω την ομάδα τίτλων, οκ. Τουλάχιστον ένας προπονητής που θα δουλέψει χωρίς πριόνισμα, γιατί δεν τους παίρνει.

εάν σημαίνει "πάπαλα, δεν πετάω άλλα φράγκα, 2ο-3ος βγαίνω και με ΑΑ στο Ελλάντα, άντε και κανα τελικό, οπότε φέρτονα που δεν θα ζητάει και παίκτες εκατομμυρίου, οπότε αρχίζω να μετριάζω τη χασούρα", τότε έχουμε θέμα. Γιατί τότε το όλο πράγμα μυρίζει "την κάνω α λα γαλλικά" με μόττο "τα χρήματα δεν κάνουν τις ομάδες, το είδατε".

Θα δείξει από τους παίκτες και, κυρίως, από τους στόχους, που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τους παρουσιάσουν, αλλιώς θα τρέχουμε πριν καν βγει το καλοκαίρι...

Όπως και να χει, παρόλο που δεν είμαι αισιόδοξος, έχω μία περιέργεια να δω πως θα πάει συν οτι θα στηρίξω, γιατί ειδικά ο ΑΑ το αξίζει. Αρκεί να μην δούμε κουσούρια που θα μας πάνε 20 χρόνια πίσω.
Άβαταρ μέλους
arisk
Δημοσιεύσεις: 2022
Εγγραφή: Κυρ 25 Μάιος 2008, 21:32
Τοποθεσία: Ακριβώς απο πίσω σου...

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από arisk »

Ειμαι περίεργος για τα εξής:
1. Αν θα κουρεψει τους παίκτες
2. Αν θα τους παει στο Άγιο όρος
3. Αν θα παρει κανα καλο παίκτη ή θα θελει καλα παιδιά
4. Αν θα δεχτεί βεντετες
5. Αν θα φέρει πισω το Διονύση Γιαννοπουλο
6. Αν θα θεωρεί υπεύθυνη για τις νίκες και τις ήττες μας την Παναγία
7. Αν θα κανει την περίφημη δήλωση "το Μάη θα'μαστε καλα"

Αν γλιτώσει και δεν πεσει σε αυτες τις λουμπες, εχει πιθανότητες να παει καλα... Γενικά ειναι ενα περιεργο και μεγαλο στοίχημα ο τύπος... Θα προτιμούσα βέβαια να μην "παίρναμε" στοιχήματα αλλα τωρα συνέβη, οποτε ιδωμεν...
Πάντως θυμάμαι οτι παλιά έλεγα οτι θα ήθελα να δω κάποια στιγμή τον Άγγελο στον ΠΑΟΚ με σοβαρή διοίκηση και λεφτά... Αν θα ανταπεξέλθει... Αλλα ούτε σοβαρή διοίκηση εχουμε, ούτε 10 χρονια ήθελα να περάσουν για να γινει αυτο, εγινε 61 χρόνων ο ανθρωπος... Αλλα δεν πειραζει... ΠΑΟΚ εισαι... Αυτη ειναι η μοίρα μας απ'οτι φαινεται... Συνυφασμένη με ταλαιπωρίες και προβλήματα... Θα το φάμε κι αυτο...
Άβαταρ μέλους
barlow4
Δημοσιεύσεις: 10183
Εγγραφή: Παρ 04 Ιούλ 2008, 14:40

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από barlow4 »

το ιδιο εργο θα παιχτει και φετος.εγω αυτο προβλεπω.
οσο κ αν δεν παω τον γουχου στην τελευταια του συνεντευξη ειπε τα πιο σωστα πραγματα που ακουστηκαν ολη τη χρονια.αυτο για τις μεταγραφες της ζελας και του μπεργκ ειναι ολη η ουσια.
τον αγγελο και καθε αγγελο θα πεσουμε να τον φαμε με το καλημερα.επειδη ολοι ξερουμε καλυτερα.
αν ερχοταν ξενος θα τον τρωγαμε λιγο πιο αργα.αυτο συμβαινει καθε φορα.οταν ειναι ξενος απλα κερδιζουμε λιγο χρονο παραπανω πριν αρχισουν οι μουρμουρες και τα ξεφωνητα.
ηδη λεμε ποιος αγγελος δεν ειναι για τσουλου.για πρωταθλημα κλπ.
λες και ειπε κανεις οτι αυτος ειναι ο στοχος.ολοι εχουμε τους απολυτους στοχους χωρις να μας νοιαζει καν αν εχουμε ομαδα.
φετος ας βαλουν προγραμμα.ας παρουν μερικους νεαρους ταλαντουχους και κανα δυο εμπειρους και ας μην ανεβει ο πηχης.να χτιστει κ τιποτα.ραβε ξηλωνε ειμαστε καθε χρονο γιατι ειδαμε λεφτα κ τα θελουμε ολα τωρα.
αφου αυτη η ιστορια δε βγαινει.ας αλλαξουμε τροπαριο.
Άβαταρ μέλους
Kourdos
Δημοσιεύσεις: 3120
Εγγραφή: Πέμ 23 Σεπ 2010, 08:25
Τοποθεσία: Αιγιαλούσα, Νομός Αμμοχώστου

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από Kourdos »

bane1980 έγραψε:....Εάν η επιλογή του ΑΑ από τον Ιβάν σημαίνει "γκρέμιστα και χτίσε", ήτοι φτιάξε ένα κορμο με μέταλλο ΠΑΟΚ, πέρνα ψυχολογία στην ομάδα και του χρόνου/παραχρόνου πάνω σε αυτό θα φτιάξω την ομάδα τίτλων, οκ. Τουλάχιστον ένας προπονητής που θα δουλέψει χωρίς πριόνισμα, γιατί δεν τους παίρνει.
επειδή ο Ιβάν φαίνεται (και δηλώνει) ότι ήρθε για να μείνει και να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ πολύ ψηλά, αυτό ακριβώς νομίζω έχει κατά νου με την πρόσληψη Αναστασιάδη, αυτό εννοούσα όταν έγραψα πριν ότι θα το πάει αλλιώς το καράβι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Δευ 19 Μάιος 2014, 09:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
apple64
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: Πέμ 14 Αύγ 2008, 11:23

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από apple64 »

Νομίζω πως στο θέμα του Άγγελου υπάρχουν δύο γενιές.

Αυτοί που γεννήθηκαν πριν το 80' και πρόλαβαν να δουν τον Άγγελο από τα τσιμέντα της Τούμπας και θυμούνται έναν άνθρωπο που έκανε θαύματα με ποδοσφαιριστές για ερασιτεχνικές κατηγορίες. Θυμούνται τον Κουτσόπουλο, έναν ποδοσφαιριστή χωρίς κάποια ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση που όμως με τον Άγγελο είχε μάθει να κάνει σωστά overlap και μετά απλά έκανες τον σταυρό σου η σέντρα να βρει γήπεδο. Αυτό μπορούσε, αυτό έκανε. Το έκανε με τον Άγγελο όμως, με κανέναν άλλο. Θυμούνται πάθος και δύναμη. Θυμούνται μια ομάδα που έπαιζε πολύ πάνω από τις δυνατότητες της. Θυμούνται ΠΑΟΚ.

Από την άλλη υπάρχουν οι νεότεροι. Αυτοί σκέφτονται την Μπαρτσελόνα, την Μάντσεστερ, την Ρεάλ. Νομίζουν πως ο ΠΑΟΚ έχει 11 παίκτες επιπέδου Ζιντάν και Messi (ή αν δεν έχει, θα έπρεπε να έχει). Θεωρούν πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι κυριλέ ομάδα, με καλούς τρόπους, στυλ και savoir vivre. Πως ο προπονητής του πρέπει να είναι ένα μίγμα Βενγκέρ και Γκουαρδιόλα και να φοράει κουστούμι αξίας 2500€. Αυτοί βλέπουν τον Άγγελο καλτ και λένε πως είναι πισωγύρισμα.

Το αντίθετο της λέξης ΠΑΟΚτσής είναι σίγουρα η λέξη savoir vivre. Ο Μάκης σίγουρα θα γελάει... Ο Θόδωρος, αν ζούσε, θα γελούσε επίσης. Είναι αλήθεια πως ένα φροντιστήριο οπαδών θα μας ήταν χρήσιμο αυτή την εποχή.

Η πραγματικότητα λέει πως ο Άγγελος είναι ο πλέον πολυνίκης προπονητής του ΠΑΟΚ. Είναι ένας από τους ελάχιστους προπονητές που έφερε στον ΠΑΟΚ τίτλο. Θυμάται κανείς την εντεκάδα του τελικού; Θυμάται με ποιους πήρε τον τίτλο;

Είναι αλήθεια πως και εγώ προτιμώ τον Γκουαρδιόλα. Το κακό είναι πως ο Γκουαρδιόλα έχει ομάδα.

Εγώ θέλω έναν ΠΑΟΚ με ποιοτικούς παίκτες που να τρώνε σίδερα. Που να μπαίνουν στο γήπεδο και το χορτάρι να καίγεται όπου πατάνε. Ποδόσφαιρο χωρίς πάθος ΔΕΝ γίνεται. Ειδικά σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ. Μία ομάδα η οποία είναι μεγάλη γιατί οι εκατομμύρια οπαδοί του θέλουν να φάνε σίδερα κάθε αγωνιστική. Δεν μπορεί η ομάδα να είναι διαφορετική. Κάτι δεν ταιριάζει. Δεν μπορεί ο κόσμος να κάνει την Τούμπα... ηφαίστειο, και η ομάδα να μην είναι. Δεν γίνεται.

ΠΑΟΚ χωρίς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ή χωρίς πάθος δεν έχει τύχη. Πρέπει να έχει και τα δύο.

Δεν αναφέρομαι στο ποδόσφαιρο που έπαιζε ο ΠΑΟΚ. Θυμίζω απλά πως έβαλε 4 (και έφαγε 4) στην ομάδα που πήρε το ΟΥΕΦΑ και βγήκε τρίτος με ομάδα για σωτηρία. Αν ο Γκουαρδιόλα είχε βγει τρίτος με εκείνον τον ΠΑΟΚ θα είχαμε μετονομάσει το γήπεδο σε "Πεπ Γκουαρδιόλα" και θα τον παρακαλούσαμε να μείνει. Μερικοί μπορεί να του ζητούσαν και τρίχες από το κεφάλι του. ΠΑΟΚ είσαι...
Με τον βάζελο έκανε fair play στην Γιούβε. Στην Γιούβε!!!

Εγώ γουστάρω που θα έχω Άγγελο. Του εύχομαι ολόψυχα να πετύχει. Αυτό το λέω πάνω απ' όλα ανθρώπινα. Ο Άγγελος αξίζει να πετύχει. Είναι μεγάλη ψυχή. Παράλληλα όμως είναι και ο καλύτερος Έλληνας προπονητής. Δεν είναι Γκουαρδιόλα, αλλά δεν με νοιάζει. Κανείς δεν με πείθει πως ο Γκουαρδιόλα μπορεί να πάρει τίτλο με τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Ο αγαπημένος μας Σάντος με ομάδα πολλαπλάσιου μπάτζετ και με sold out σε διαρκείας δεν τα κατάφερε.

Ο Άγγελος τα κατάφερε...
Άβαταρ μέλους
shark4
Δημοσιεύσεις: 4755
Εγγραφή: Δευ 24 Αύγ 2009, 10:47

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από shark4 »

+1926
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”