Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 19/10 19:00 Προβλέψεις & σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αχαχαχαχαχα...εγραψες παλι νυχτιατικα...λοιπον τα Χριστουγεννα θα γινει Ο ΧΑΜΟΣ!!!! Ετοιμασου!!!!
coolio4

Re: ...

Δημοσίευση από coolio4 »

costacurtaG4 έγραψε:ΥΓ. Προς θεού δεν έχω για τετοιο ανθρωπο τον Ζαγόρ... αλλα πάλι λέω μήπως!!! Το μισο το μπατζετ μας ειναι απο βαζελιτικα λεφτα κ παλι ... λεω μηπως!!!
Μας χαζεψες....Κατα τα αλλα δεν εχεις τιποτα μαζι του...Δηλαδη αν ειχες τι θα εγραφες?
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Ο Τεν Κατε να δεις πως το φοβαται!!!Μπορει να ειναι και το τελευταιο του παιχνιδι στην Ελλαδα....
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ναι και μετά ξύπνησες..

Καρεενα, νομίζω δεσμεύτηκες δημόσια στο φόρουμ. Ακόμα και για το βόλλευ ισχύουν αυτά που λες!!!

Σοβαρά, τώρα, πολύ δύσκολο ματς με το βάζελο να παίζει πολλά σε αυτό το ματς. Πέρυσι μας κέρδισαν και πάτησαν κορυφή. Φέτος τα δεδομένα είναι αλλιώς. Ο κοντοπ@τανος και φέτος θα τύχει θερμής υποδοχής και νομίζω ότι το περσινό γκολ του ήταν προσφορά κάποιου Φερνάντεζ που τώρα παίζει στη Μπόχουμ..

Με μια Τούμπα να κοχλάζει, έναν ΠΑΟΚ να προσέχει την άμυνα του κι έναν βάζελο να παίζει 3 μέρες μετά τα ρέστα του κόντρα στη Βέρντερ, νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα περάσει από δω μέσα. Οσο για κάτι πονηρές σκέψεις και χρήματα, αφήστε το.. Πονηρές σκέψεις και μόνο είναι. Αφού δε χάσαμε ούτε με τον Τέλη χωρίς εξτρέμ και παίζοντας χάλια, εγώ την ομάδα την πιστεύω..
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

αντε βρε καλος τα παιδια αυτο το τοπικ το περιμενω καιρο.
Επιτελους
καιρος ειταν να κλεισουν καπια στοματακια που ανοιξανε
ο παοκ πρεπει αγονιστικα μα προταντον στην εξερδα να ειναι η καλυτερη κερκιδα των 10 τελευταιων χρονων
Θα κλεισουν τα στοματακια πολλων
λοιπον ο παοκ μαγκες στο ματς με τον βαζελο παιζει απεναντι στο κατεστημενο απεναντι στο αθηναικο κρατος που λημενεται τη χωρα παιζει
απεναντι στα μαυρα χρηματα
παιζει απεναντι στην αξιοπρεπεια και στην διεκδικιση των φετινων στοχων
ΛΑΙΚΙ ΑΠΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΤΟΣΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΑΓΟΝΗΣΤΗΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΔΑΛΜΑΤΑ ΛΙΟΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥΣΤΗΚΗ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΞΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΣΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΗ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΟΡΟΔΟΚΟΥΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΧΑΜΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΑΡΠΑΖΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΟΚΚΚΚΚΚΚ
ΟΙ ΚΗΒΕΡΝΙΤΙΚΗ ΓΙΑΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΡΑΣ ΥΠΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΙΡΑΣ
ΓΙΑ ΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΧΛΑΠΑΤΑΣ ΣΑΝ ΚΑΚΑ ΕΡΩΣΤΟΥ ΜΟΡΟΥ .

ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΝΑ ΔΩΡΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ
και κατι αλο επειδη ο λαγοσ ειναι κουτοπονηρος απο τη δευτερα ολοι στισ νπροπονησεις σκατο ερπετα πρασινο μπιχεσ ουστ ο λαοσ θα ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

free4 έγραψε:Ναι και μετά ξύπνησες..

Σε μενα το ειπες αυτο ? :roll:

Αν ναι ,προτιμω να δω τον Μπακαγιοκο δεξια παρα τον Λακη
Προτιμω να δω αριστερα τον Κονσεισαο παρα Κωνσταντινιδη
Αν ειναι να δω Ιβιτς και με σταγονομετρο να κανουμε 2-3 ευκαιριες
και ο Μουσλι να ναι μονος και να παλευει ,ναι προτιμω διπλα του τον Αναστασακο που ναι κι δυνατος και που μπορει να τελειωνει
φασεις με την μια και που θα βοηθαει ο ενας τον αλλον ..
Αν ειναι να δω τον Σναουτσελ που κανει ομολογουμενως πολυ καλη αμυνα αλλα προς την επιθεση παει κανα 2 φορες ,ναι καλυτερα να δω τον Αραμπατζακο που οργωνει πανω κατω
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

ΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΗ του μακεδονα αρε το ουσταρω αυτο το τοπικ
:?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Steenage έγραψε:
free4 έγραψε:Ναι και μετά ξύπνησες..

Σε μενα το ειπες αυτο ? :roll:

Αν ναι ,προτιμω να δω τον Μπακαγιοκο δεξια παρα τον Λακη
Προτιμω να δω αριστερα τον Κονσεισαο παρα Κωνσταντινιδη
Αν ειναι να δω Ιβιτς και με σταγονομετρο να κανουμε 2-3 ευκαιριες
και ο Μουσλι να ναι μονος και να παλευει ,ναι προτιμω διπλα του τον Αναστασακο που ναι κι δυνατος και που μπορει να τελειωνει
φασεις με την μια και που θα βοηθαει ο ενας τον αλλον ..
Αν ειναι να δω τον Σναουτσελ που κανει ομολογουμενως πολυ καλη αμυνα αλλα προς την επιθεση παει κανα 2 φορες ,ναι καλυτερα να δω τον Αραμπατζακο που οργωνει πανω κατω

Κι εγώ θα ήθελα να βάζει ο Πορτογάλος μέσα πιο συχνά Γεωργίου και Κλάους, αλλά είναι εγωιστής ο κόουτς, οπότε, συνέχισε να λες τη σκέψη σου. Σαν όνειρο το βλέπω να παίζουμε με δύο φορ μπροστά..
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

ελα βαζελακι ρουφα το γκολακι
ελα βαζελακι νιωσε το παπαρακι
ελα οσο μπορεις στης τουμπας το μαγαζι
παει δεν παει ο παοκ να νικαει
με αρεσει αυτο το τοπικ
βαζελολογιαπιδες ουστ απο την μακεδονια μια για παντα
μια ζωη ρουφιανοι
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

για μενα η πιο σιχαμερη ομαδα αν το ψαξετε και σκεφτειτε εκ καταβολης της ο βαζελος...
αστικη ομαδα της πουστι@ς,οχι τα τελεφταια 10 χρονια,αλλα στο διεινεκες...και στους αιωνας των αιωνων...
το εχει στο dna της...
αυτη πρεπει πρωτα απ'ολα να κερδισουμε,να κλεισουμε στοματα,να παρουμε αλλους 3 βαθμους,να δειξουμε την περηφανεια της περιφερειας απεναντι στο κεντρο και στα κεντρα αποφασεων,να αντισταθουμε στην πουτ@ν@ αθηνα,σε οτι και αν πρεσβευει....
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!!!!
ΠΟΥΤ@Ν@ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ!!!
petrospaok

Δημοσίευση από petrospaok »

Τελικά είναι σίγουρο ότι θα έρθουν βαζελακια στην 7-8?Ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτούς που έχουν διαρκείας σε εκείνε θύρες?Π.Α.Ο.Κ. μαμησε την πιο σιχαμενη και βρωμερη ομαδούλα που υπάρχει
Άβαταρ μέλους
taxidriver4

Δημοσίευση από taxidriver4 »

Θελουμε νικη.Οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα για μενα ειναι αποτυχια.Μπορουμε να τους παρουμε.Το πιο σημαντικο ματς της χρονιας.
Εμεις θα μαστε οπως παντα εκει και θα αφησουμε τη ζωη μας στο πεταλο για την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Ελα ρε κοντε να σε δουμε παλι να σου σφυριξουμε δυο λογακια.
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ4
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΝ.
οποιος εχει την (εστω)αμυδρη υποψια οτι υπαρχει στησιμο στο επομενο ματσακι να παει επιγοντος για ψυχαναλυση...
καπου μεσα του υποβοσκουν τασεις αριανισμου, ολυμπιακισμου και τετοια συναφη....
να παει στο γκουγκλ και να κανει αναζητηση ληματα οπως κονσπιρεσυ θιορυ, στρειντζ ,αστρολοτζυ, μιζερυ και αλλα τετοια.
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΣΑΙΤ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ....?
το ανθρωπινο μυαλο εχει δισεκατομμυρια βισματα και κανει οτι ταξιδια γουσταρει...
η συντριπτικη τους πλειοψηφια ειναι μη πραγματοποιησιμα.
οταν ομως αυτα τα εκδιδεις,τα δινεις υποσταση...
κρατηστε την προσωπικη σας καλλιτεχνηκοτητα προσωπικη...
στο εν λογω θεμα δηλαδη...
διοτι,αδικητε τους εαυτους σας,δικαιοματικα,αλλα και ολους εμας τους υπολοιπους.
αλλα κυριως τους ανθρωπους που δινουν εναν πιο αμμεσο αγωνα για την ομαδα περνοντας αποφασεις καθημερινα για αυτην και για ολους εμας...
δηλαδη βλεπετε πιθανο,ο ζαγορακης να δεχτηκε η να προτεινε στον πατερα "δωσε 5 μυρια και σου δινω παικτη διαφημιση και 3ποντο...
ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ????????????????????????
αποσυρω την ερωτηση.....
μπορει να ειστε καλα και να το πιστευετε....
αλλα δεν γινετε να ειστε συμμετοχοι στην συγκεκριμενη προσπαθεια που γινετε στην ομαδα μας...
απο την αλλη μερια ειστε....
μονο ετσι υπαρχει λογικη στο σκεπτικο σας...
αν ειστε απο δωθε συσκεφτητε με τον εαυτο σας και αργα η γρηγορα θα νιωσετε ποσο ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ειναι η σκεψη οτι υποσχεθηκε κω.ο ο ΠΑΟΚ στο βαζελο...
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για το ματς τωρα..
με τα εως τωρα δειγματα οι βαζελοι πολυ απεχουν απο το "Ειναι η καλυτερη ομαδα, εχουν καποια καλα ονοματα αλλα μεχρι εκει...
εξαιροντας τα πρωτοσελιδα του καλοκαιριου ο παο,απ'οτι δειχνει παει καρφι για 4-6.
μπορει η εικονα να αλλαξει αλλα μεχρι τωρα αυτο μας δειχνει.
παντως αν ειναι να αλλαξει κατι ο παο πρεπει να το αλλαξει τωρα.
ειναι ο πιο σημαντικος τους αγωνας.αν χασουν χανονται...
αυτο σημενει οτι οποια δυναμη εχουν θα την ασκησουν....
εντος και εκτος γηπεδου.
εμεις απο την αλλη εχουμε πιο πολλα να χασουμε απ'οτι να κερδισουμε απο το ματς αυτο.
πολυ ιδιαιτερο ματς.
το σιγουρο ειναι οτι αν χασουμε θα χασουμε ειτε αγωνιστηκα ειτε απο συσχετισμο δυναμεων εκτος γηπεδου.
η μαυρο η ασπρο ειναι το ματς.
αν παιξω καλα και στην ηττα ενταξη θα ειμαι.
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ.
ps. ασσος το ματσακι :) :D :)
Άβαταρ μέλους
SılaXım

Δημοσίευση από SılaXım »

Άσσο και μόνο άσσο θέλω,
Πέρσυ το βαζελοκούνελο πέρασε με διπλό,
Φέτος η άμυνα του είναι τρύπια,
Αααα και μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα θέλω,
Κουράστηκα με τον Ίβιτς,
Θέλω τον Κλάους μέσα,
Θέλω και τον καλό Κωνσταντινίδη να κάνει αυτό που ξέρει καλά με τον βάζελο,
Θέλω να πάψω να ακούω για στημένα και άλλες τέτοιες μ@λ@κίες,
Θέλω νίκη γιατί η ΤΟΥΜΠΑ είναι η πιο καυτή έδρα άλλα τι να το κάνεις άμα δεν παίρνεις αποτελέσματα,
Θέλω να δω και πάλι πάθος σε ένα ντέρμπι από παίχτες που ματώνουν για το λάο τους (και τα φράγκα που παίρνουν),
Θέλω άσσο γιατί το πιστεύω ότι μπορώ,
γιατί απλά είμαι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”