17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: 17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Δημοσίευση από danirifle »

χωρίς την επαρχία είμαστε 0

ντροπή
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ετσι...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εν το μεταξύ υπήρχε κόσμος σε καφετέριες και μπαλκόνια (δεν αναφέρομαι στις γιαγιάδες προφανώς) που χειροκροτούσε, φώναζε, τραβούσε με το κινητό. Αλλά να κουνηθούν να έρθουν πιο δίπλα και να γίνουμε πολλοί ούτε κατά διάνοια...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

RoMaN έγραψε: Εσύ το τριγυρνούσες το καροτσάκι, εμένα με το ποδήλατο με κοιτούσαν λες και έσυρα μαζί μου καμιά ντουλάπα.. :mrgreen:
Ποδήλατο μπλε με μπρος-πίσω δισκόφρενο?
Αν ήσουν αυτός περπατούσαμε δίπλα δίπλα για κανα 5λεπτο στην πορεία..
Σχολίασα και "ωραίο ποδήλατο" αν άκουσες..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

φτανει με την καραμελα της επαρχιας...και αυτοι στα ντερμπυ με το γαυρο και στους τελικους μια χαρα ετρεξαν...στο σημαντιικοτερο ντερμπυ που ηταν το χθεσινο γιατι δεν κατεβηκαν δηλαδη???

ολοι οι αποντες ειναι αξιοι της μοιρας τους...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Κανεις μεγα λαθος Σερα...η επαρχια ειναι πρωτη στα διαρκειας,πρωτη στις εκδρομες,πρωτη σε ολα...
Ελα εσυ εδω που ειμαι να εχεις ματωσει οικονομικα ολη την χρονια για την ομαδα και να πας και στο συλλαλητηριο που ελπιζεις κι οτι θα εχει πολυ κοσμο λογω της ημερας και ωρας.
Η επαρχια ειναι ΠΑΟΚ,οι Σαλονικεις πλεον ειναι ντεμεκ ΠΑΟΚ... 700.οοοχιλ κοσμος οι 400οοο ΠΑΟΚτσηδες και δεν κατεβηκαν ουτε 5οοο...και μιλαμε για την επαρχια? Πλακα κανουμε?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ξανασυμφωνω με ριζλα.

Ακριβως αυτο. ΝΤΕΜΕΚ. Και ΛΕΖΑΝΤΑ.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Απο επαρχία ειμαι, και το 35αρι δεν θα το εκαιγα για να κατέβω χθες, αν μπορούσα να κατέβω. (Για να διευκολύνω την συζήτηση σας).
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

farmak76 έγραψε:Της πλακας. Τσαμπα ξεσηκωσα την οικογενεια. Παμε λεω, πρεπει να μαστε ολοι εκει. Πολυ λιγος κοσμος, ευκολα τριγυρνουσα το γιο μου περα δωθε με το ασπρομαυρο καροτσακι του στα 30 μετρα απ την εξεδρα. Δυο τρεις χιλιαδες με το ζορι. Ετσι δεν παμε πουθενα
Ρε φίλε σε είδα, είδα δλδ έναν τύπο με καροτσάκι και έψαχνα να δω αν όντως έχει μωρό μέσα! Όταν είδα και το μωρό είπα μπράβο το παλικάρι, κουβαλάει πολλή τρέλα!
curtis

Δημοσίευση από curtis »

τα χουμε πει απειρς φορες....η επαρχια μακραν απο σαλοννικη....οταν ειχαμε διαρκειας κ γινοτανε κατι μανουρες στα τουρνικε τους λεγαμε ηρεμηστε ρε πως κανετε ετσι?κ μας λεγανε ρε φιλε ξερεις ποση ωρα περιμενουμε?ναι ε κ που μενετε?εδω πιο πανω.απαντουσαμε οτι ηρθαμε απο αθηνα αυθημερον κ μας κοιταζανε κ μπραβο ρε μαγκες κ τετοια....ασχετο αλλα προτεινω στο μπασκετ να παιζουμε σε ολη τη βορεια ελλαδα σε καθε πολη γιατι τα παλικαρια εκει δε νιωθουνε δυστηχως......μια πολη μια ομαδα οτι να ναι μονο στα λογια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Rizla έγραψε:Κανεις μεγα λαθος Σερα...η επαρχια ειναι πρωτη στα διαρκειας,πρωτη στις εκδρομες,πρωτη σε ολα...
Ελα εσυ εδω που ειμαι να εχεις ματωσει οικονομικα ολη την χρονια για την ομαδα και να πας και στο συλλαλητηριο που ελπιζεις κι οτι θα εχει πολυ κοσμο λογω της ημερας και ωρας.
Η επαρχια ειναι ΠΑΟΚ,οι Σαλονικεις πλεον ειναι ντεμεκ ΠΑΟΚ... 700.οοοχιλ κοσμος οι 400οοο ΠΑΟΚτσηδες και δεν κατεβηκαν ουτε 5οοο...και μιλαμε για την επαρχια? Πλακα κανουμε?
κανενα λαθος ριζλα μου δεν κανω...χθες ειχαμε το σημαντικοτερο ματς της ζωης μας...στο οποιο ολοι επρεπε να δωσουν το παρων θεσσαλονικεις και επαρχιωτες...με εκδρομες με τα παντα...οσοι ελειπαν ειτε θεσσσαλονικεις ειτε επαρχιωτες(εκτος απο τους νοτιους) ειναι υπολογοι των πραξεων τους...δικαιολογιες δεν υπαρχουν για κανεναν μας...κυριως για τους θεσσαλονικεις αλλα και κανενας αλλος δεν ειναι στο απυροβλητο...στον ημιτελικο με το γαυρο δεν ειδα κανεναν να επικαλειται οικονομικα και αποστασεις...ουτε στον τελικο με το βαζελο...

χθες επαναλαμβανω ηταν το πιο σημαντικο ματς της ιστοριας του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Κάπου εδώ θα τελειώσει και το θέμα του συλλαλητηρίου.
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”