17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
- PAOK_Antarctica
Re: 17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Εν το μεταξύ υπήρχε κόσμος σε καφετέριες και μπαλκόνια (δεν αναφέρομαι στις γιαγιάδες προφανώς) που χειροκροτούσε, φώναζε, τραβούσε με το κινητό. Αλλά να κουνηθούν να έρθουν πιο δίπλα και να γίνουμε πολλοί ούτε κατά διάνοια...
Ποδήλατο μπλε με μπρος-πίσω δισκόφρενο?RoMaN έγραψε: Εσύ το τριγυρνούσες το καροτσάκι, εμένα με το ποδήλατο με κοιτούσαν λες και έσυρα μαζί μου καμιά ντουλάπα..![]()
Αν ήσουν αυτός περπατούσαμε δίπλα δίπλα για κανα 5λεπτο στην πορεία..
Σχολίασα και "ωραίο ποδήλατο" αν άκουσες..
φτανει με την καραμελα της επαρχιας...και αυτοι στα ντερμπυ με το γαυρο και στους τελικους μια χαρα ετρεξαν...στο σημαντιικοτερο ντερμπυ που ηταν το χθεσινο γιατι δεν κατεβηκαν δηλαδη???
ολοι οι αποντες ειναι αξιοι της μοιρας τους...
ολοι οι αποντες ειναι αξιοι της μοιρας τους...
Κανεις μεγα λαθος Σερα...η επαρχια ειναι πρωτη στα διαρκειας,πρωτη στις εκδρομες,πρωτη σε ολα...
Ελα εσυ εδω που ειμαι να εχεις ματωσει οικονομικα ολη την χρονια για την ομαδα και να πας και στο συλλαλητηριο που ελπιζεις κι οτι θα εχει πολυ κοσμο λογω της ημερας και ωρας.
Η επαρχια ειναι ΠΑΟΚ,οι Σαλονικεις πλεον ειναι ντεμεκ ΠΑΟΚ... 700.οοοχιλ κοσμος οι 400οοο ΠΑΟΚτσηδες και δεν κατεβηκαν ουτε 5οοο...και μιλαμε για την επαρχια? Πλακα κανουμε?
Ελα εσυ εδω που ειμαι να εχεις ματωσει οικονομικα ολη την χρονια για την ομαδα και να πας και στο συλλαλητηριο που ελπιζεις κι οτι θα εχει πολυ κοσμο λογω της ημερας και ωρας.
Η επαρχια ειναι ΠΑΟΚ,οι Σαλονικεις πλεον ειναι ντεμεκ ΠΑΟΚ... 700.οοοχιλ κοσμος οι 400οοο ΠΑΟΚτσηδες και δεν κατεβηκαν ουτε 5οοο...και μιλαμε για την επαρχια? Πλακα κανουμε?
- efthimis_paok
Απο επαρχία ειμαι, και το 35αρι δεν θα το εκαιγα για να κατέβω χθες, αν μπορούσα να κατέβω. (Για να διευκολύνω την συζήτηση σας).
- The_Stalker
Ρε φίλε σε είδα, είδα δλδ έναν τύπο με καροτσάκι και έψαχνα να δω αν όντως έχει μωρό μέσα! Όταν είδα και το μωρό είπα μπράβο το παλικάρι, κουβαλάει πολλή τρέλα!farmak76 έγραψε:Της πλακας. Τσαμπα ξεσηκωσα την οικογενεια. Παμε λεω, πρεπει να μαστε ολοι εκει. Πολυ λιγος κοσμος, ευκολα τριγυρνουσα το γιο μου περα δωθε με το ασπρομαυρο καροτσακι του στα 30 μετρα απ την εξεδρα. Δυο τρεις χιλιαδες με το ζορι. Ετσι δεν παμε πουθενα
τα χουμε πει απειρς φορες....η επαρχια μακραν απο σαλοννικη....οταν ειχαμε διαρκειας κ γινοτανε κατι μανουρες στα τουρνικε τους λεγαμε ηρεμηστε ρε πως κανετε ετσι?κ μας λεγανε ρε φιλε ξερεις ποση ωρα περιμενουμε?ναι ε κ που μενετε?εδω πιο πανω.απαντουσαμε οτι ηρθαμε απο αθηνα αυθημερον κ μας κοιταζανε κ μπραβο ρε μαγκες κ τετοια....ασχετο αλλα προτεινω στο μπασκετ να παιζουμε σε ολη τη βορεια ελλαδα σε καθε πολη γιατι τα παλικαρια εκει δε νιωθουνε δυστηχως......μια πολη μια ομαδα οτι να ναι μονο στα λογια.
κανενα λαθος ριζλα μου δεν κανω...χθες ειχαμε το σημαντικοτερο ματς της ζωης μας...στο οποιο ολοι επρεπε να δωσουν το παρων θεσσαλονικεις και επαρχιωτες...με εκδρομες με τα παντα...οσοι ελειπαν ειτε θεσσσαλονικεις ειτε επαρχιωτες(εκτος απο τους νοτιους) ειναι υπολογοι των πραξεων τους...δικαιολογιες δεν υπαρχουν για κανεναν μας...κυριως για τους θεσσαλονικεις αλλα και κανενας αλλος δεν ειναι στο απυροβλητο...στον ημιτελικο με το γαυρο δεν ειδα κανεναν να επικαλειται οικονομικα και αποστασεις...ουτε στον τελικο με το βαζελο...Rizla έγραψε:Κανεις μεγα λαθος Σερα...η επαρχια ειναι πρωτη στα διαρκειας,πρωτη στις εκδρομες,πρωτη σε ολα...
χθες επαναλαμβανω ηταν το πιο σημαντικο ματς της ιστοριας του ΠΑΟΚ...