Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Ρε συ Rizla δες τις φάσεις από κάθε ματς μετά τον Γενάρη,σε κάθε ματς έχουμε 1-2 τετ α τετ από κάθετες του Νάτχο.

- VictorAK47
Να πάρουμε και αυτόν εδώ και οι 2 τους θα φτιάξουν ένα από τα καλύτερα δίδυμα μέσων στην Ευρώπη.Parolos έγραψε:Ο βρύζας θα κάνει το σχεδιασμό ε?
Έχω να προτείνω παιχταρά που θα πρέπει να ανακοινωθεί πρώτος..
Κάποιοι θα τον γνωρίζετε..
[youtube]-gNbrfT4pkQ[/youtube]
Δείτε το αξίζει όλο!!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u42SI899yK0[/youtube]
- Ekatnetworkltd
Η μισή αλήθεια είναι αυτή η άλλη μισή ειναι οι πολλές λάθος πάσες για να βρεί τους επιθετικούς παίρνοντας εύκολα την μπάλα οι αντίπαλοι!Lord έγραψε:Ρε συ Rizla δες τις φάσεις από κάθε ματς μετά τον Γενάρη,σε κάθε ματς έχουμε 1-2 τετ α τετ από κάθετες του Νάτχο.
- GiorgosAtha
Το ότι θα δίαβαζα σύγκριση Τζιόλη με Natkho... με νικητή τον ΤΖΙΟΛΗ... δεν το περίμενα ποτέ...
Άβυσσος η ψυχή του ΠΑΟΚτσή...
- Ekatnetworkltd
Δεν υπάρχει σύγκριση απλά ο Natsho δεν έκανε ποτέ την διαφορά που περιμέναμε ενώ με τον Τζιόλη ξέρουμε ότι δεν κάνει την διαφορά όσο και να προσπαθήση!Γιαυτό πληρώνω τόσα λεφτά τον Ισραηλινό!GiorgosAtha έγραψε:Το ότι θα δίαβαζα σύγκριση Τζιόλη με Natkho... με νικητή τον ΤΖΙΟΛΗ... δεν το περίμενα ποτέ...
Σίγουρα έκανε λάθη,ειδικά στα τελευταίας ματς(λόγω του ότι κουράστηκε , ξενέρωσε,δεν ξέρω ) αλλά μην τρελαθούμε και τον βγάλουμε άχρηστο. Ούτε αυτός,ούτε ο Μάρτενς,ούτε ο Μαντούρο είναι άσχετοι, απλά ο ΠΑΟΚ , ειδικά τους τελευταίους 3 μήνες ήταν κάθε άλλο παρά ποδοσφαιρική ομάδα.
Ελπίζουμε στον νέο κόουτς και σε παραμονή Νάτχο.

Ελπίζουμε στον νέο κόουτς και σε παραμονή Νάτχο.

- Ekatnetworkltd
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Εγώ θα χαρώ να ξαναέχουμε τον Natsho αλλά όχι με εξάμηνο δανεισμό αλλά δύο χρόνια συμβόλαιο και κανονική προετοιμασία!Και να εχει και δύο παιχταράδες δίπλα του να συνεργάζεται με κλειστά μάτια(μέσα απο προπόνηση)!
Δεν ειπα οτι ειναι αχρηστος ρε σεις,μην γραφετε λεξεις στο πληκτρολογιο μου
ειπα οτι επ'ουδενι δεν αξιζει 2εκ συμβολαιο με αυτα που εχει δειξει.

ριζλα ηξερε απο πριν τον κατσε,τον λαζαρ,τον σκονδρα και ποσους αλλους που τον εβαλαν να παιξει?
Μια μικρη παρατήρηση-επισήμανση... Εχω ξενερωσει τρελα με Μαντούρο, Μαρτενς, ακομα και Νατχο (που αναλογικά με την τεράστια αξία του ηταν μέτριος και σιγουρα δεν εκανε τη διάφορα)... ΑΛΛΑ δεν ξεχνάω τον Κονσεισαο... Εναν παίκτη που ήρθε το Δεκεμβρη και ηταν κωμικός, για λύπηση, με το αξιοπρόσεκτο στατιστικό οτι μέχρι το τέλος της σεζόν δεν ειχε ούτε μια επιτυχημένη τριπλα... Και αυτος ο παίκτης μετα απο μια καλή προετοιμασία με ενα σοβαρό προπονητή, την επόμενη χρονια ηταν άλλος ανθρωπος και (αναλογικά) έβγαλε ματια... Οποτε προσωπικά τουλαχιστον θα κανω υπομονή με αυτούς τους παίκτες...
οπως τα λες ariskarisk έγραψε:Μια μικρη παρατήρηση-επισήμανση... Εχω ξενερωσει τρελα με Μαντούρο, Μαρτενς, ακομα και Νατχο (που αναλογικά με την τεράστια αξία του ηταν μέτριος και σιγουρα δεν εκανε τη διάφορα)... ΑΛΛΑ δεν ξεχνάω τον Κονσεισαο... Εναν παίκτη που ήρθε το Δεκεμβρη και ηταν κωμικός, για λύπηση, με το αξιοπρόσεκτο στατιστικό οτι μέχρι το τέλος της σεζόν δεν ειχε ούτε μια επιτυχημένη τριπλα... Και αυτος ο παίκτης μετα απο μια καλή προετοιμασία με ενα σοβαρό προπονητή, την επόμενη χρονια ηταν άλλος ανθρωπος και (αναλογικά) έβγαλε ματια... Οποτε προσωπικά τουλαχιστον θα κανω υπομονή με αυτούς τους παίκτες...
γραφε συχνοτερα...
Πάντως από χθες βγαίνει ότι ούτε ο Νατχο ,ούτε ο στόχ θέλουν να μείνουν.. Λογικό μου φαίνεται!!
Αρχίσετε να ψάχνετε στις ακαδημίες στην Γ! Δ! εθνική στη Ζιμπάμπουε στην Αίγυπτο στη Συρία ,,, κλπ Ξεχάστε Νάτσουδες Στόκους και όλα αυτά τα αντιχριστινόπουλα αμφιβόλου ηθικής... Αιντα μη ρίξω και καμιά ξανάστροφη

πιθανος διαλογος Αγγελου Ιβαν
Ιβαν...."απο σενα θελω το πρωταθλημα και το κυπελλο"
Αγγελος.."πρωτα ο Θεος Προεδρε"
Ιβαν...."ποσα λεφτα θα χρειαστεις μπρε? σου φτανουν 20 μυρια μπατζετ? "
Αγγελος..." δεν χρειαζεται να ξοδευεις τζαμπα Προεδρε, και με 8 μυρια μπατζετ εγω πρωτο θα σε κανω"
Ιβαν..." ε τοτε τι καθομαστε υπεγραψε"
Αγγελος...." δεν χρειαζεται να υπογραψω προεδρε ποτε δεν το κανα ο λογος σου ειναι συμβολαιο"
Ιβαν...."να ξερεις ομως εαν μεχρι τα χριστουγεννα δεν εισαι πρωτος θα σε απολυσω και θα βαλω τον Γεωργιαδη να βγαλει την χρονια"
Αγγελος..."ο.κ. αστο πανω μου"

Ιβαν...."απο σενα θελω το πρωταθλημα και το κυπελλο"
Αγγελος.."πρωτα ο Θεος Προεδρε"
Ιβαν...."ποσα λεφτα θα χρειαστεις μπρε? σου φτανουν 20 μυρια μπατζετ? "
Αγγελος..." δεν χρειαζεται να ξοδευεις τζαμπα Προεδρε, και με 8 μυρια μπατζετ εγω πρωτο θα σε κανω"
Ιβαν..." ε τοτε τι καθομαστε υπεγραψε"
Αγγελος...." δεν χρειαζεται να υπογραψω προεδρε ποτε δεν το κανα ο λογος σου ειναι συμβολαιο"
Ιβαν...."να ξερεις ομως εαν μεχρι τα χριστουγεννα δεν εισαι πρωτος θα σε απολυσω και θα βαλω τον Γεωργιαδη να βγαλει την χρονια"
Αγγελος..."ο.κ. αστο πανω μου"