joshua έγραψε:Για πειτε μου ακριβως ποια λαμογια ειχε διωξει ο Αγγελος στις προηγουμενες θητειες του;Πραγματικα πρεπει να τρεμει τωρα ο Βρυζας,ο Ζαγορακης,ο Κωνσταντιδης και ο ΓΧ...Μου αρεσει που καποιους σας χαλουσε το παρεακι των πρωην ποδοσφαιριστων μας που μας φορτωνε ελληνες παικτες της σειρας ενω τωρα θα πηξουμε στους παικταραδες απο μεγαλα πρωταθληματα.Α ρε Σκαρμουτσο και Αδραλα που θελουμε μερικοι,εκεινους βλεπεις δεν τους εφεραν μανατζερ, απο παρθενογεννηση προεκυψαν...Ο αλλος διαβαζωντας για τον Ντιεγκο Σιμεονε κατσε να το ξαναγραψω,για τον ΝΤΙΕΓΚΟ ΣΙΜΕΟΝΕ ο πρωτος που σκεφτηκε ηταν ο Αγγελος Αναστασιαδης.Δεν το ζω αυτο Θεε μου...
ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕΣ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟ ΝΤΙΕΓΚΟ ΣΙΜΕΟΝΕ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ? ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΕΚΘΙΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ? ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ Η ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ?
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΣΙΜΕΟΝΕ...Ούτε τρελές αναλύσεις συστημάτων, ούτε σε κάτι άλλο αναφέρθηκε και ο συγγραφέας αλλά κ ο φαλκάο στις δηλώσεις του. Αυτό λοιπόν που ήθελα να επισημάνω είναι ότι αυτά τα χαρακτηριστικά είμαστε βέβαιοι ότι ο Άγγελος τα έχει. Δεν είπα ότι θα γίνουμε σε 2 χρόνια η νέα Ατλέτικο. Αλλά αν δε μπορείς να το διαχειριστείς σαν άποψη δε φταίω εγώ.