Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paoki1985

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από paoki1985 »

buffalobill4 έγραψε:Λιγη αυτοσυγκρατηση ρε παιδια κ απο τις δυο μπαντες.

Δεν ειναι κακος ο Αναστασιαδης για ενα πλανο με λιγα χρηματα νοικοκυρεμενα πραγματα στην παε κ στεγανα στα αποδυτηρια. Επισης με αγγελο εισαι σιγουρος για το οτι δε θα παιχτουν μανατζερικα παιχνιδια στην πλατη σου κ δε θα πεταχτουν χρηματα τζαμπα.

Απο την αλλη ειναι αρκετα δυσκολος χαρακτηρας συχνα εκτοπιζει εκτος ομαδας τους ακριβοπληρωμενους ξενους (εχει καποιος αυταπατες οτι ο στοχ θα επαιζε επι αγγελου?) κ ειναι πολυ κακος στη διαχειριση νεων ταλεντων απο την β ομαδα (δεν εχει εμπιστευτει σε κανενα περασμα του απο τον ΠΑΟΚ φερελπι παιχτη περαν του σαλπιγγιδη νομιζω. Αντ αυτου εμπιστευοτανε πιο πολυ τους αφους αμαεφουλε κ μεταγραφες τυπου κουτση)

Και επιτελους ας σταματησει αυτη η καραμελα οτι ο αγγελος δουλεψε με οικονομικα διοικητικα προβληματα. ΚΑΝΕΝΑΣ προπονητης του ΠΑΟΚ δεν εχει δουλεψει χωρις διοικητικα κ οικονομικα προβληματα περαν του Στεφενς ο οποιος ειχε καποια οικονομικη ανεση αλλα παντελη απουσια διοικητικης οργανωσης.
Πρώτον φίλε μου δε ξέρεις αν θα μείνει ο στοχ. Αν θα μείνει λοιπόν θα δούμε αν και πως θα παίξει. Εγώ πιστεύω θα δείς άλλον στοχ. Δεύτερον δε συγκρίνεται με κανέναν προπονητή αυτά που αντιμετώπισε ο Αγγελος ειδικά την τρίτη περίοδο που ήρθε. Η πιο δύσκολη περίοδος με προσφυγές- απλήρωτοι όλοι οι παίχτες, πρωτάθλημα απίστευτα ανταγωνιστικό, αλλά παρόλα αυτά πήρε κύπελλο και βγήκε τρίτος . Τέσπα. Αυτά γνωστά. Το θέμα είναι ότι δεν τον ξέρετε τον Αγγελο οι περισσότεροι, δε ξέρετε τι δυνατότητες έχει σαν προπονητής. Αυτά περί μη προετοιμασίας είναι για γέλια, όπως επίσης και αυτά περί πρώην προπονητή. Πρώην προπονητής λέγεται ο προπονητής που η ομάδα του παίζει ποδόσφαιρο παλιάς σχολής, ποδόσφαιρο πρώην δεκαετίας. Και τέτοιο "μεγάλο " προπονητή είχες στις αρχες της χρονιάς. Ας αφήσουμε λοιπόν την κριτική και αμα κ όταν ανακοινωθεί κάντε λιγάκι υπομονή 2 μήνες να τελειώσει η προετοιμασία( και οχι 7-8 μήνες που λέγατε για άλλους προπονητές) και θα δείτε αποτελέσματα. Επίσης μην είστε κολλημένοι και εμπαθείς.
Υ.Γ δεν έβγαλε παίχτες είπες? ΜΜΜ..για να θυμηθώ...Σαλπι όπως είπες. Φερναντές, Βαγγελή-ασχετα αν αποδείχτηκε αιώνιο ταλέντο-, Καφές, Κοντέων-όχι τίποτα το ιδιαίτερο, τον αειμνηστο Κατσούρη, Κολομπούρδα, Καρυπίδης, Νάστος, Μερικά ονόματα που θυμάμαι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki1985 την Κυρ 18 Μάιος 2014, 14:13, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

nikolasf έγραψε:
VAGGT έγραψε:Despe το φετινο σου προβλημα και το περσινο σου(προπονητικο) προβλημα ποιο ηταν καταλαβες καθολου ή ακομα εισαι υπερμαχος του να ερθει καποιος Χουμπ παλι;
Δεν υπήρχε βασικά μόνο προπονητικό πρόβλημα... ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!
Ναι αλλα εδω μιλαμε για τον προπονητη ρε Νικολα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το μεγαλύτερο καλό που βλέπω στην περίπτωση Άγγελου είναι πως είτε θα πετύχει (μακάρι) είτε θα αποτύχει οπότε θα σταματήσει να λιβανίζεται το όνομά του όποτε ψάχνουμε προπονητή μια και καλή, και θα ησυχάσει κι αυτός κι εμείς.

Από κει και πέρα, έχουμε 2014. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει. Οι Έλληνες προπονητές επιμένουν να μένουν "έγκλειστοι" (όχι επαγγελματικά αλλά "ποδοσφαιρικά") στον μικρόκοσμο της σούπερ-λίγκας και αδυνατούν να ακολουθήσουν τις εξελίξεις. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί ο Άγγελος να δουλέψει Νάτχο, Στοχ ή παρόμοιους παίκτες, που μακάρι να έρθουν, στην προπόνηση.
Άβαταρ μέλους
tsismal

Δημοσίευση από tsismal »

Δεν χρειάζεται να φανταστείς, ρώτησε τον Παούλο Σόουζα ο οποίος είπε ότι ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ ήταν ο Άγγελος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

VAGGT έγραψε:Despe το φετινο σου προβλημα και το περσινο σου(προπονητικο) προβλημα ποιο ηταν καταλαβες καθολου ή ακομα εισαι υπερμαχος του να ερθει καποιος Χουμπ παλι;
φυσικα ειμαι υπερμαχος του να ερθει καποιος χουμπ παλι,αρκει ολοι οι εμπεκομενοι να τον στηριξουν και να τον αφησουν να κανει εργο
Άβαταρ μέλους
whiteblack

Δημοσίευση από whiteblack »

Χωρίς να έχω κάτι με τον ΑΓΓΕΛΑΡΑ το θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα να γίνεται αυτό και επί εποχής Σαββίδη .Δηλαδή να κάνουν κουμάντο στην ομάδα μας καμιά 100αρια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ με τα ραδιοφωνικά τους φερέφωνα και κάποια πρόβατα-πιτσιρίκια-νεόκοποι συνδεσμιτες

Σε ξεγέλασαν Ιβάν αν σε έπεισαν ότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του λαού του ΠΑΟΚ (αν είναι δυνατόν!!!!) .
Σε ξεγέλασαν Ιβάν αν σε έπεισαν ότι πάνω από την τσεπαρα και τον εγωισμό τους βάζουν τον ΠΑΟΚ μας .

Όταν θα το καταλάβεις ότι αυτοί Ιβάν είναι ένα πολύ πολύ μικρο κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ και το μόνο που εκπροσωπούν είναι τα ...ιδεώδη που προανέφερα δεν θα προλαβαίνεις να το μετανιώνεις γιατί θα τρέχεις από τις πέτρες που θα σου ρίχνουν αυτοί οι ίδιοι .Το να τους ακούς είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχεις κάνει στα 3 χρόνια που είσαι στην ομάδα και αντί να λιγοστεύεις τα λάθη σου συνεχίζεις με ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

ΥΓ Δηλαδή ρε Ιβάν πόσο έξυπνος πρέπει να είσαι για να καταλάβεις τη δύναμη των ανθρώπων αυτών .Τη φετεινη εικόνα της θύρας 4(εδώ μέχρι και οι όμοιοι τους δεν τους πολυγουσταρουνε) και το χθεσινό ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟ συλλαλητήριο δεν ήταν τρανταχτή απόδειξη ? ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΙΑ . ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !!!!!! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Αναστασιάδης είναι (και ήταν) μακράν η καλύτερη λύση για τον ΠΑΟΚ.

θα αφρίσουν φυσικά μερικοί επειδή αυτή η λύση θα μας παει χρόνια πίσω και καλά, λες και πολύ μπροστά έχουν πάει από τον τελευταίο τίτλο (που μας χάρισε ο Αγγελος με ένα ρόστερ απλήρωτων) με τις προοδευτικές λύσεις από τότε.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

PAOK_Antarctica έγραψε:Το μεγαλύτερο καλό που βλέπω στην περίπτωση Άγγελου είναι πως είτε θα πετύχει (μακάρι) είτε θα αποτύχει οπότε θα σταματήσει να λιβανίζεται το όνομά του όποτε ψάχνουμε προπονητή μια και καλή, και θα ησυχάσει κι αυτός κι εμείς.

Από κει και πέρα, έχουμε 2014. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει. Οι Έλληνες προπονητές επιμένουν να μένουν "έγκλειστοι" (όχι επαγγελματικά αλλά "ποδοσφαιρικά") στον μικρόκοσμο της σούπερ-λίγκας και αδυνατούν να ακολουθήσουν τις εξελίξεις. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί ο Άγγελος να δουλέψει Νάτχο, Στοχ ή παρόμοιους παίκτες, που μακάρι να έρθουν, στην προπόνηση.
Ψύχραιμος και άψογος.
Από την πλευρά μου είμαι αγγελόσκυλο για την ντομπροσύνη του ανθρώπου, το πόσο ΠΑΟΚ είναι, και φυσικά τις επιτυχίες που έχει φέρει στην ομάδα ως παίκτης και προπονητής.
Ωστόσο δεν είμαι απολύτως βέβαιος πως αυτός είναι που θα δημιουργήσει τον ΠΑΟΚ της Ευρώπης. Και μία σημαντική (κατά την άποψή μου) λεπτομέρεια: ομάδα που προπονεί ο Άγγελος δεν έχει κάνει ποτέ πώληση παίκτη στο εξωτερικό.
Παρ' όλα αυτά όμως, ο Άγγελος πάντα θα έχει την στήριξή μου, καθώς είναι γεννημένος ΠΑΟΚτσής και θα είναι ο μόνος στην ομάδα που δεν θα κοιμάται τα βράδια μετά από ήττες.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Παρακολουθώ το Paokmania πολλά χρόνια!
Έγινα μέλος πριν ενα χρονο αν θυμάμαι καλα, την προηγούμενη φορα που προσπάθησε ο ΠΑΟΚ να επίλεξει προπονητή κ κατέληξε ΚΑΛΩΣ στον Στεφενς (άσχετα εαν δεν βγήκε η κίνηση ο ΠΑΟΚ επένδυσε και έδειξε οτι ήθελε μεγάλο προπονητή).
Το παρών είναι το πρώτο μου ποστ Ο λόγος που θέλησα για πρώτη φορά να γράψω είναι ο εκνευρισμος μου στο θέμα Άγγελος Αναστασιάδης.
Προσεύχομαι πλέον κάθε μέρα να επιλέξουν τον Άγγελο Αναστασιάδη ως προπονητή του ΠΑΟΚ.Ο λόγος? : Δεν αντέχω άλλο την τελευταία και πλέον δεκαετία να αποτελεί παντα σημείο συζήτησης και αναφοράς ο Άγγελος, όταν ο ΠΑΟΚ ψάχνει προπονητή. Πραγματικά ας του δώσουν την ευκαιρία να ησυχάσουμε. Να εξαντλήσει και αυτός την ευκαιρία του μπας και τελειώσει το "παραμύθι"
Όπως καταλαβαίνετε είμαι ενάντια στον προπονητή Αναστασιάδη. Θα τεκμηριώσω γιατί, αλλά πρώτα από όλα θα ήθελα να αναφερω ότι ενοχλούμαι γιατι εγκλωβιζόμαςτε μόνοι μας κ προσανατολιζόμαστε στο ότι η μοναδική λύση πλέον είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Άτομα "δυνατά" του φόρουμ(που σέβομαι πραγματικά), διαμορφώνουν την αντίληψη ότι ο Άγγελος είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για τον παγκο του ΠΑΟΚ. Σε μια παγκόσμια δεξαμενή προπονητών ακούσατε ακούσατε ο Αγγελος ειναι η λύση. Ειναι αυτός που δεν στηρίχτηκε ποτε κτλ. Λες κ στηρίχθηκε κανεις άλλος πλην του Σαντος.
Επικίνδυνο για μένα αυτό που γίνεται διότι ό κόσμος είναι έτοιμος να κατασπαράξει οποιαδήποτε επιλογη της διοίκησης ασχέτως εάν είναι καλή η κακή. Ο Προπονητής θέλει χρόνο για να πετύχει, το ξέρετε πολύ καλά και όποιος επιλεχθεί πρέπει να τον έχει, αρκεί να μην είναι του τύπου Δώνης.
Είναι επικίνδυνο παιδιά από εδώ μέσα και μικρότερης ηλικίας ίσως που δεν γνωρίζουν καλά το Άγγελο Αναστασιάδη, να σφηνώνουν στο μυαλό τους ότι αυτός είναι η ορθότερη λύση.
"Τον ξέρετε ωρε; Η σας εχει πλασαριστεί απο παλιούς αγγελόφιλους; Ο άλλος δεν εχει ιδέα απο μπαλα και όταν στραβώσει ενα παιχνίδι αρχίζει κ θυμάται πως θα γύριζε το παιχνίδι με Άγγελο. Ακομη κ φέτος που κάναμε 11+ ανατροπές το ίδιο λέγανε καποιοι."
Για εμένα λοιπόν ο Άγγελος έχει ελάχιστα καλά, αλλά παρα πολλά μειονεκτήματα και δεν πρέπει να είναι προπονητής του ΠΑΟΚ.
Δεν μπορεί να εμπνεύσει παίκτες για περισσότερο από ένα συγκεκριμένο χρόνικό διάστημα διότι πολύ απλά "κουράζει" καποια στιγμή με την γραφικότητα του (συγνώμη αλλα έτσι είναι).
Δεν έχει γνωσεις ειδικές επάνω στο ποδόσφαιρο, είναι ένας κόουτς παλαιών αρχών και δεν έχει ακολουθήσει καθόλου τις επιταγές του συγχρονου ποδοσφαίρου και των συστημάτων αυτού.
Προπονητές όπως Δερμιτζάκης, Χριστόπουλος ακόμη και Γεωργιάδης θεωρούνται για εμένα πολύ ανώτεροι από αυτόν απλά ο Άγγελος έχει το Βλέμμα, την ιδιορρυθμία, την Παναγία, την τρελα κτλ., χαρακτηριστικά που έχουν πουλήσει κάλα στα εσώψυχα του ΠΑΟΚτσή και όχι μόνο.
Έχω παρακολουθήσει αρκετές προπονήσεις του Άγγελου (επί εποχής Αμαφούλε) και πραγματικά αηδίαζα από τότε για το πόσο «τσομπάνικα» αντιμετώπιζε το ποδόσφαιρο. Και από εκεί ξεκίνησε η αλήθεια η αποστροφή μου για τον Άγγελο όσων αφορά την θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ. Γιατι κατά τα άλλα τον συμπαθω σαν κοψιά ανθρώπου.Αλλά ως εκεί!
Είναι τυχαίο ρε παιδιά ότι από τότε που ανέβηκε επίπεδο ο ΠΑΟΚ κανείς δεν τον επέλεξε ως προπονητή? Δηλαδή οι λόγοι που δεν τον έχουμε πάρει ως κόουτς καμία φορά τα τελευταία χρόνια είναι γιατι 1) δεν τον ήθελε ο Πουρλιοτόπουλος ή 2) δεν παίρνει μίζες και γιαυτό δεν τον θελει ο Βρύζας? Έλεος δηλαδή!
Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έκατσε σε σύλλογο αρκετά παρα μόνο στην Κύπρο όπου την θεωρώ μια υπανάπτυκτη ποδοσφαιρικά χώρα κατά την διάρκεια της θητείας του εκεί.
Επίσης οι θητείες του σε άλλες ομάδες (Ηρακλής, ΠΑΟ, Γιαννενα, Πλατανιάς, ΠΑΟΚ) για άλλους θεωρούνται επιτυχημενες για άλλους αποτυχημένες ή μερικώς επιτυχημένες. Όλα αυτά είναι σχετικά στο ποδόσφαιρο. Δεν στέριωσε όμως κάπου.
Πλασαρίστηκε τωρα και στον Ιβαν απο τους γνωστούς, φθηνός ειναι "μια χαρά μας κανει".
ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ
Αυτά παιδιά, καλή επιτυχία να έχουμε στο θέμα προπονητή και πάνω από όλα υπομονή, όλα θα πάνε καλά.
Υ.Γ. 1 Σορρυ για το σεντόνι
Υ.Γ. 2 Παναγία βόηθα (εμας οχι τον Άγγελο αυτη τη φορα )
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

tsismal έγραψε:Δεν χρειάζεται να φανταστείς, ρώτησε τον Παούλο Σόουζα ο οποίος είπε ότι ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ ήταν ο Άγγελος.

Την δήλωση που λες ούτε την θυμάμαι ούτε την βρίσκω στο ίντερνετ.
Ακόμα, όταν ο Άγγελος προπονούσε τον Σόουζα, η καριέρα του Σόουζα είχε πάρει τον κατήφορο χωρίς γυρισμό. Έγραψε μόλις 10 συμμετοχές με τον βάζελο. Δεν είχε τις δυνατότητες ενός Νάτχο πχ.
Που ο Νάτχο μόνος του ξέρει τόσο ποδόσφαιρο όσο δεν έχει διαχειριστεί ο Άγγελος σε ολόκληρη την εθνική Κύπρου.
Είναι σαν να βάζεις έναν τύπο που μια ζωή οδηγάει το σαραβαλάκι του, να οδηγήσει μια Φερράρι. Θα στην πάει από το σημείο Α στο Β αλλά δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητές της.

(Επ'ουδενί δεν εννοώ πως ο ΠΑΟΚ είναι Φερράρι, παράδειγμα φέρνω)
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

whiteblack έγραψε:Χωρίς να έχω κάτι με τον ΑΓΓΕΛΑΡΑ το θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα να γίνεται αυτό και επί εποχής Σαββίδη .Δηλαδή να κάνουν κουμάντο στην ομάδα μας καμιά 100αρια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ με τα ραδιοφωνικά τους φερέφωνα και κάποια πρόβατα-πιτσιρίκια-νεόκοποι συνδεσμιτες

Σε ξεγέλασαν Ιβάν αν σε έπεισαν ότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του λαού του ΠΑΟΚ (αν είναι δυνατόν!!!!) .
Σε ξεγέλασαν Ιβάν αν σε έπεισαν ότι πάνω από την τσεπαρα και τον εγωισμό τους βάζουν τον ΠΑΟΚ μας .

Όταν θα το καταλάβεις ότι αυτοί Ιβάν είναι ένα πολύ πολύ μικρο κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ και το μόνο που εκπροσωπούν είναι τα ...ιδεώδη που προανέφερα δεν θα προλαβαίνεις να το μετανιώνεις γιατί θα τρέχεις από τις πέτρες που θα σου ρίχνουν αυτοί οι ίδιοι .Το να τους ακούς είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχεις κάνει στα 3 χρόνια που είσαι στην ομάδα και αντί να λιγοστεύεις τα λάθη σου συνεχίζεις με ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

ΥΓ Δηλαδή ρε Ιβάν πόσο έξυπνος πρέπει να είσαι για να καταλάβεις τη δύναμη των ανθρώπων αυτών .Τη φετεινη εικόνα της θύρας 4(εδώ μέχρι και οι όμοιοι τους δεν τους πολυγουσταρουνε) και το χθεσινό ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟ συλλαλητήριο δεν ήταν τρανταχτή απόδειξη ? ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΙΑ . ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !!!!!! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ
+1926
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

PAOK_Antarctica έγραψε:
tsismal έγραψε:Δεν χρειάζεται να φανταστείς, ρώτησε τον Παούλο Σόουζα ο οποίος είπε ότι ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ ήταν ο Άγγελος.

Την δήλωση που λες ούτε την θυμάμαι ούτε την βρίσκω στο ίντερνετ.
Ακόμα, όταν ο Άγγελος προπονούσε τον Σόουζα, η καριέρα του Σόουζα είχε πάρει τον κατήφορο χωρίς γυρισμό. Έγραψε μόλις 10 συμμετοχές με τον βάζελο. Δεν είχε τις δυνατότητες ενός Νάτχο πχ.
Που ο Νάτχο μόνος του ξέρει τόσο ποδόσφαιρο όσο δεν έχει διαχειριστεί ο Άγγελος σε ολόκληρη την εθνική Κύπρου.
Είναι σαν να βάζεις έναν τύπο που μια ζωή οδηγάει το σαραβαλάκι του, να οδηγήσει μια Φερράρι. Θα στην πάει από το σημείο Α στο Β αλλά δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητές της.

(Επ'ουδενί δεν εννοώ πως ο ΠΑΟΚ είναι Φερράρι, παράδειγμα φέρνω)
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος πλέον ακολουθεί καριέρα προπονητή στο πλευρό του Κάρλος Κεϊρός στην εθνική Πορτογαλίς προσκλήθηκε σε συνέδριο της ΟΥΕΦΑ προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του για την προπονητική.

Ο 38χρονος Πορτογάλος αναφέρθηκε σε όλους τους τεχνικούς με τους οποίους συνεργάστηκε ως προπονητής κάνοντας ειδική μνεία και στον Άγγελο Αναστασιάδη.

"Ο Αναστασιάδης στον Παναθηναϊκό μου έδειξε πόσο σημαντικό είναι να έχει πάθος στο ποδόσφαιρο και να το μεταφέρεις και στους ποδοσφαιριτές" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Πάολο Σόουζα που δείχνει να έχει ξεχάσει τις τριβές που υπήρχαν στις σχέσεις του με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Κύπρου.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πάντως το polkas 24 άρχισε να βγάζει ήδη ξυνιλες δεν έκατσε και του σαντος γιατι ήθελε 1,5 το χρόνο και εχουν προβλημα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

εγω ρε παιδια τον αναστασιαδη δεν τον εχω θυμαμαι πολυ καλα στον ΠΑΟΚ ,ουτε στον βαζελο

αλλα κατι δεν μου καθεται καλα ,
πχ πως θα φερει παικτες απο το εξωτερικο ?
ξερει τι γινεται στα αλλα πρωταθληματα ?
μου φαινεται καλος για τα ελληνικα δεδομενα , αλλα για ευρωπη ???
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

VAGGT έγραψε:
nikolasf έγραψε:
Δεν υπήρχε βασικά μόνο προπονητικό πρόβλημα... ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!
Ναι αλλα εδω μιλαμε για τον προπονητη ρε Νικολα.
Γρανάζια αδέλφι.... Αν σε μία μηχανή λασκάρει ένα γρανάζι τρίζει ολόκληρη πόσο μάλιστα αν ξερυθμιστεί ο εκκεντροφόρος επικεφαλής.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”