17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πως το παν "Οι λιγοι αλλάζουν την ιστορία"?Ε λίγοι ήμασταν .

ΥΓ Dimbar κοντα στο εκλησακι της Υπαπαντης ήσουνα?
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αφού χάζεψα για κάμποση ώρα τον Ιβιτς, μετά περιφερόμουνα κατά κύριο λόγο εμπρός στο εκκλησάκι, ναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Σάβ 17 Μάιος 2014, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ειμασταν λιγοι και κυριως πιτσιρικαδες..
πρεπει επιτελους να καταλαβετε οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο μεσα στο χορτο..
αυτα ειναι για αλλους..τις απλα αθλητικες ομαδες..
εμεις ειμαστε ΠΑΟΚ ειμαστε κινημα και ιδεα,ειναι σταση ζωης, ειναι ιδιοσυγκρασια..
μενουμε πεινασμενοι αλλα απο λερωμενα χερια δε δεχομαστε φαγητο
ειμαστε δυναμη ανατροπης..ΠΑΟΚ και πηγαινω με το ρευμα δεν νοειται..
ΠΑΟΚ και προβατοποιηση δεν νοειται..
ειμαστε ελευθεροι στη ψυχη καθαροι στο πνευμα και με ανικητη θεληση να τα υπερασπιστουμε
ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο στο χορταρι..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

rainmaker έγραψε:Che ξεκολα πηρες σβαρνα τα τοπικ για κατι πολυ χαζο
επειδη εγραψα και αλλα θα σταματησω αλλα ξερεις εδω ειμαστε σε λιγους μηνες θα μου δινεις δικιο
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ειπε ο μαντης καχλας.....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πολύ ωραία συγκέντρωση αλλά ο κόσμος λίγος σε σχέση με αυτόν που θα έπρεπε να είναι.

Όποιος δεν ήρθε (ενώ μπορούσε φυσικά) να κανονίσει να βγαίνει στα ράδια και να ζητάει πράματα από τον Ιβάν ή να στέλνει επιστολές στην ΠΑΕ για εισιτήρια σε τελικό.

Τουλάχιστον μετρηθήκαμε να δούμε πόσοι είμαστε στις επάλξεις για τον ΠΑΟΚ. 4000-5000, είμαστε αρκετοί για να καταφέρουμε πολλά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

που ηταν ρε αυτοι που μας ζαλησαν τα παπακια για ενα κ@λο εισιτηριο? φανταζομαι γι αυτους ενα παιχνιδι ειναι πολυ ποιο σημαντικο απο την ισοτιμια που διεκδικει ο ΠΑΟΚ.
οι μισοι απ ο αυτους που κλαιγονταν εδω μεσα ,στο σαιτ της παε και στα ραδιοφωνα να ερχονταουσαν θα ειχαμε τουλαχιστον διπλασιο κοσμο.
εγω πλεον το λεω και θα το λεω...
ενα τιποτα ειμαστε,ουτε κινημα ειμαστε,ουτε δυναμικη εχουμε ,ουτε τιποτα.
μονο μερικους γραφικους που τρεχουν και κανουν ονειρα για την ομαδα.
οι υπολοιποι ενα ματσο απαιτητικοι γκρινιαριδες που δεν εχουν δωσει τιποτα για την ομαδα,που προτιμανε να πινουν το φρεντο τους στην παραλια και στον ελευθερο τους χρονο να παιρνουν τηλεφωνο σε κανεναν καραγκιοζη στο ραδιο και να γκρινιαζουν γιατι η ομαδα δεν παιζει τελικο τσου λου και να λεν και καμια εξυπναδα για τους ρετσιονοβιους.
τελος...ΠΑΟΚ ειναι πολλοι λιγοι (παντα μιλαω για αυτους που κατοικουν στην θεσσαλονικη),ολοι οι υπολοιποι ειναι πανηγυρτζιδες και απο σημερα εχθροι της ομαδας μου
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Οτι και να λεμε το συλλαλητηριο ηταν αποτυχημενο.Δεν πετυχαμε σε μαζικοτητα αλλα ουτε και σε συνθηματα που να δινουν ενα κοινο μηνυμα..

Οσο για τους ευνουχους-καναπεδακηπες φιλους του Π.Α.Ο.Κ. που τον θυμουνται σε κανενα τελικο ή ντερμυ μεσα στην χρονια ευχομαι αυτο που ειχαν να κανουν σημερα και τους σταθηκε εμποδιο απο το να ειναι στην Καμαρα να τους σταθει εμποδιο και σε καθε επιτυχια της ομαδας απο εδω και περα που θα τρεξουν να την πανηγυρισουν περηφανοι.

Που ηταν ολες αυτες οι χιλιαδες κοσμου που ψαχναν εισητηριο με γκευ και βαζελο στον τελικο?Δηλαδη μονο 2500-3000 κοσμου ειναι οργισμενοι με οσα γινονται στο ελληνικο πρωταθλημα και με την καταφορη αδικια κατα της αγαπημενης τους ομαδας?

Για δευτερη φορα μετα απο την αποκαρδιωτικη εικονα στο καλεσμα του Μπανε στο παλατακι νιωθω ντροπη για αυτο τον περηφανο λαο που μ εμαθαν να πιστευω..Π.Α.Ο.Κ. γεια σου εσυ και τα.....Δυστυχως αυτο ειναι το συμπερασμα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

βγειτε να κλαφτειτε για κανα εισητηριο μετα...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

PAOK_Antarctica έγραψε: Τουλάχιστον μετρηθήκαμε να δούμε πόσοι είμαστε στις επάλξεις για τον ΠΑΟΚ. 4000-5000, είμαστε αρκετοί για να καταφέρουμε πολλά.
Οσοι είμαστε και στα παιχνίδια με Πανθρακικούς και Πλατανιάδες
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Της πλακας. Τσαμπα ξεσηκωσα την οικογενεια. Παμε λεω, πρεπει να μαστε ολοι εκει. Πολυ λιγος κοσμος, ευκολα τριγυρνουσα το γιο μου περα δωθε με το ασπρομαυρο καροτσακι του στα 30 μετρα απ την εξεδρα. Δυο τρεις χιλιαδες με το ζορι. Ετσι δεν παμε πουθενα

Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ptolemaida_4

Δημοσίευση από Ptolemaida_4 »

Ντροπή για όσους δεν ήρθαν στο συλλαλητήριο :redcard: ...........μάλλον οι περισσότεροι νομίζετε οτι είστε ΠΑΟΚ αλλά στην πραγματικότητα ΔΕΝ.
Δεν πειράζει όμως , όπως είπε και ο εκπρόσωπος των συνδέσμων , την ιστορία την γράφουν λίγοι.

ΥΓ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

desperando έγραψε:που ηταν ρε αυτοι που μας ζαλησαν τα παπακια για ενα κ@λο εισιτηριο? φανταζομαι γι αυτους ενα παιχνιδι ειναι πολυ ποιο σημαντικο απο την ισοτιμια που διεκδικει ο ΠΑΟΚ.
οι μισοι απ ο αυτους που κλαιγονταν εδω μεσα ,στο σαιτ της παε και στα ραδιοφωνα να ερχονταουσαν θα ειχαμε τουλαχιστον διπλασιο κοσμο.
εγω πλεον το λεω και θα το λεω...
ενα τιποτα ειμαστε,ουτε κινημα ειμαστε,ουτε δυναμικη εχουμε ,ουτε τιποτα.
μονο μερικους γραφικους που τρεχουν και κανουν ονειρα για την ομαδα.
οι υπολοιποι ενα ματσο απαιτητικοι γκρινιαριδες που δεν εχουν δωσει τιποτα για την ομαδα,που προτιμανε να πινουν το φρεντο τους στην παραλια και στον ελευθερο τους χρονο να παιρνουν τηλεφωνο σε κανεναν καραγκιοζη στο ραδιο και να γκρινιαζουν γιατι η ομαδα δεν παιζει τελικο τσου λου και να λεν και καμια εξυπναδα για τους ρετσιονοβιους.
τελος...ΠΑΟΚ ειναι πολλοι λιγοι (παντα μιλαω για αυτους που κατοικουν στην θεσσαλονικη),ολοι οι υπολοιποι ειναι πανηγυρτζιδες και απο σημερα εχθροι της ομαδας μου
Προσεγγιζεις την ουσια της υπογραφης μου.

Δεν ειμαστε "τιποτα", αλλα οι τιποταδες πλεον εχουν βημα και δεν ξερεις ποιος ειναι τι.
Καποια μερα θα φτασει ο κομπος στο χτενι και θα βγει το συνταγμα της τουμπας, οπου μοστρες μουγκες ρειμπαν και βιντεακια και φωτο με γκομενα θα κοπουν μια και καλη. εγω απλα περιμενω πλεον.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

farmak76 έγραψε:Της πλακας. Τσαμπα ξεσηκωσα την οικογενεια. Παμε λεω, πρεπει να μαστε ολοι εκει. Πολυ λιγος κοσμος, ευκολα τριγυρνουσα το γιο μου περα δωθε με το ασπρομαυρο καροτσακι του στα 30 μετρα απ την εξεδρα. Δυο τρεις χιλιαδες με το ζορι. Ετσι δεν παμε πουθενα
Εσύ το τριγυρνούσες το καροτσάκι, εμένα με το ποδήλατο με κοιτούσαν λες και έσυρα μαζί μου καμιά ντουλάπα.. :mrgreen:

Πάντως χθες που είδα τον Γαλατσόπουλο, τις γυναίκες με το κύπελλο, την Κ20 και όλους τους άλλους αθλητές, εμπνεύστηκα και γέμισα ΠΑΟΚτσήδικη περηφάνια.. Αν είχα τα χρήματα και το χρόνο να ακολουθήσω, θα το έκανα.. Αλλά ούτε στο ποδόσφαιρο μπορώ να πηγαίνω, δυστυχώς...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ντροπή που γίνεται περισσότερη συζήτηση στο topic του Σαλπιγγίδη από όση εδώ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”