ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΤΕΡΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...
καπως ετσι τα βλεπω και εγωariskatiforos έγραψε:εσεις που δε σηκωνετε πια μυγα στο σπαθι σας που εισασταν σημερα?
ακολουθω τον ΠΑΟΚ απο πολυ μικρη ηλικια ..ειμαι στην 4 κλειστη 20 ετια και δε το κουναω..
αλλα ρε παλικαρια ελεος..σωστα τα ειπε..εγω εκεινο τον τυπο που πεταξε φωτοβολιδα στον μεγιερι στο 88 με το 1-0 υπερ μας θα του ετρωγα το λαρυγγι ανετα..τον τυπο με τους γαβρους κανα δυο της(τις) εδινα με ευχαριστηση
δε βαρεθηκατε πλεον?σας τρεφει η μιζςρια και η γκρινια?
πολυ σωστα τα ειπε..ασχετος που μας περιμενε το συστημα μονοι μας βγαλαμε τα ματια..
αντε μη σπερνετε διχονειες συνεχεια..αφηστε λιγο να υπαρξει συσπειρωση,,
+1obanebane έγραψε:Παλι μ@λ@κιες λες και κανεις ιβαν,δυστηχως μια απο τα ιδια.
Για την τιμωρία στα πλέι οφ: "Τους τρεις βαθμούς τους αφαιρέσαμε εμείς μόνοι μας. Χάσαμε το Τσάμπιονς λιγκ. Το μάθημα ήταν ότι πρώτα πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι μας και μετά να ασχοληθούμε με τους άλλους».
Και για τα χρέη αδελφέ,αλλά εκεί μούγκα,ότι μας συμφέρει λέμε,μέχρι να απαξιόσουμε πλήρως τον μεγαλομέτοχο!Τι να κάνουμε αδελφέ εσυ και εγώ είμαστε πιο ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη και κακώς βάζει τα λεφτά του!nico4 έγραψε:Αφού μόνοι μας αφαιρεσαμε τους τρεις βαθμούς, το συλλαλητήριο γιατί ακριβώς το κάναμε; Για να φτιάξει προπονητικό ένας επιχειρηματιας που θα το εκμεταλλευτει όπως τον συμφέρει καλύτερα;
+++++++++nico4 έγραψε:Μόνος του απαξιωνεται με τις δηλώσεις που κάνει
Αν δεν κατάλαβες, ενοούσε οτι τους δωσαμε το πατημα για να το κάνουν.nico4 έγραψε:Αφού μόνοι μας αφαιρεσαμε τους τρεις βαθμούς, το συλλαλητήριο γιατί ακριβώς το κάναμε; Για να φτιάξει προπονητικό ένας επιχειρηματιας που θα το εκμεταλλευτει όπως τον συμφέρει καλύτερα;
Ισως να εχεις δικιο... Δυο φρασεις σε δυο διαφορετικες στιγμες, αλλα βγαζει νοημα. Λες να ειναι γοσο γαταKOSTAS54 έγραψε:Αν δεν κατάλαβες, ενοούσε οτι τους δωσαμε το πατημα για να το κάνουν.nico4 έγραψε:Αφού μόνοι μας αφαιρεσαμε τους τρεις βαθμούς, το συλλαλητήριο γιατί ακριβώς το κάναμε; Για να φτιάξει προπονητικό ένας επιχειρηματιας που θα το εκμεταλλευτει όπως τον συμφέρει καλύτερα;
Για το λογο αυτό συμπλήρωσε οτι πρεπει να δρούμε και με το μυαλό, οχι μόνο με τη δύναμη.
Αλλά οταν τρωγομαστε με τα ρουχα μας απομονωνουμε οτι θελουμε για να γκρινιάζουμε.