ενεγκάσταangelheart έγραψε:Ρε μπας και είσαι ο Μπάμπης πιυ συχνάζει στο Μακεδονία Παλλάς ;![]()
![]()
![]()
Πολλά ακούς γιατί.
Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Ρε φίλε ο ΠΑΟΚ είμαστε.... όχι κάνα ομαδάκιnikolasf έγραψε:Ο Κανένας!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο ΠΑΟΚ
ε ή το κάνουνε σωστά ... η θα τα ακούνε
Η αλήθεια της νοοτροπίας του ΠΑΟΚτσή! Αυτή είναι όπως το λες να μην διχάσει!!!kastrakis έγραψε:Φιλε Καταραμενε ,θελουμε καποιον να δημιουργησει ενα πλανο.kataramenos5 έγραψε:Αφου ο Μπολονι δεν έρχεται λόγω ΖΒ, Αγγελος ΜΕ τανκς.
Δεν χρειαζομαστε ονοματα που διχαζουν.
Τώρα εμείς βάζουμε τον ΠΑΟΚ πάνω απ' εμάς; Βέβαια ΟΧΙ
ΥΣ Προσοχή δεν αναφέρομαι σε εσένα. Λες αλήθειες και αυτό σχολίασα.
Τον ΠΑΟΚ τον θέλουμε νικητή η τον εαυτό μας; Διαλέξτε...

Προπονητης κονσεισαο, βοηθος γκαρσια.
Να σε πω εγω πως κανεις ομαδα σε δυο μηνες.
Οποιος κανει μαλ@κια, κυνηγι απο γκαρσια με ζωναρι, και κονσεισαο να του πετα τα πλαστικα των προπονησεων.
ΚΑι αμα εισαι μαγκας μην ματωσεις την φανελλλλα.
Τι θες? φεισμπουκ κλαμπ και τουιτερ.
ναι... ελα δοκιμασε, και την επομενη μερα σε περιμενει γκαρσια με το τοξο και τρεχε να κανεις ελειγμους τα βελη.
Αντε γεια
Για μαγκιες σε ξενα γηπεδα που θα δεχτουμε δεν συζητω καν. μεγαλα γουστα
Οποιος κανει μαλ@κια, κυνηγι απο γκαρσια με ζωναρι, και κονσεισαο να του πετα τα πλαστικα των προπονησεων.
ναι... ελα δοκιμασε, και την επομενη μερα σε περιμενει γκαρσια με το τοξο και τρεχε να κανεις ελειγμους τα βελη.
Αντε γεια
Ποιά διοίκηση θα τα προτείνει αυτά ρε Φρουρέ;;;;; Από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι!!!!
Γεωργιάδης 3 χρόνια τώρα.....guardian4 έγραψε:Προπονητης κονσεισαο, βοηθος γκαρσια.
Αντε γεια
Κ Λίγα λέω.
5 τουλάχιστον !
Edit:
Ο Γεωργιάδης ο πάιχτης εννοώ.
παναγια μου!!! παει ο ΠΑΟΚ για νεο ,μεγαλο ξεκινημα... για εποχη τεχνοκρατων... κ η σπορ του βορρα λεει ''ΦΑΒΟΡΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ...''
ΕΝΩΝΕΤΑΙ ο λαος ξανα...κ πας να τον ξενερωσεις παλι...
ο θεος βοηθος λοιπον..
ο θεος βοηθος λοιπον..
Σας πειράζει η Παναγιά και ο Θεός και δε σας νοιάζει οτι με Αγγεελο και ιδιοκτητη με λεφτά = απόλυτη επιτυχια
καιρος να δουμε λιγη μπαλίτσα
καιρος να δουμε λιγη μπαλίτσα
Θα ήθελα ΞΕΝΟ φιλόδοξο Λατινο αλλα προκειμένου να έχουμε το μπάχαλο καθε άνοιξη και ο άγγελος ειναι λύση εχει τα θετικά του προπονητικα λογω μεγαλομέτοχου πλεον πιστεύω δεν θα ανακάτευετε σε αλλα πραγματα που δεν ειναι της αρμοδιότητας και κάποτε το εκανε αναγκαστικά λογω ανυπαρξίας διοίκησης και μεγάλων οικονομικών προβλημάτων .....τωρα αυτα με την Παναγία ειναι λίγο γραφικά αλλα τα ξεπερνάμε
:)

- Black&White
Χριστόδουλο Ξηρό με Πάσσαρη .Σίγουρη επιτυχία. Όποιος κάνει μλκ θα δει τα ραδίκια ανάποδα.guardian4 έγραψε:Προπονητης κονσεισαο, βοηθος γκαρσια.
Αντε γεια
αν οντως ισχυει εγω ως αθρησκος θα παω ν αναψω ενα κερακι..
αν δημιουργησουμε επιτελους καλο κλιμα και δεν κανουμε σαν κακα σκυλια που τρωγονται με την ουρα τους η Α γγελαρα απο του χρονου κιολας θα φερει τιτλο..αρκει να μη ποτιζουμε εμεις επιτελους το οξυγονο της ομαδας με δηλητηριο και μιζερια...και επειδη τα αρδ θα ξεκινησουν τον πολεμο απο το επομενο δευτερολεπτο...θα πω το εξης,
πολεμο σ αυτους που η τσεπη τους εξαρτατε απο τον ΠΑΟΚ και θελουν ο καθενας τους δικους του δηλαδη τους ΑΡΔ
πολεμο στου ΑΡΔ..ολος ο αρνητισμος εκει οχι στην ομαδα
αν δημιουργησουμε επιτελους καλο κλιμα και δεν κανουμε σαν κακα σκυλια που τρωγονται με την ουρα τους η Α γγελαρα απο του χρονου κιολας θα φερει τιτλο..αρκει να μη ποτιζουμε εμεις επιτελους το οξυγονο της ομαδας με δηλητηριο και μιζερια...και επειδη τα αρδ θα ξεκινησουν τον πολεμο απο το επομενο δευτερολεπτο...θα πω το εξης,
πολεμο σ αυτους που η τσεπη τους εξαρτατε απο τον ΠΑΟΚ και θελουν ο καθενας τους δικους του δηλαδη τους ΑΡΔ
πολεμο στου ΑΡΔ..ολος ο αρνητισμος εκει οχι στην ομαδα
- ace79grpaok
Τώρα σοβαρά έρχεται παπα άγγελος?να δω ομως απο ολους την ίδια κριτική σε λάθη ππαραλήψεις και άσχημα αποτελεσματα που εείχαν οι άλλοι προπονητες και όχι ασυλια πάντως εχω απελπιστει τόσοστο θθέμα ππροπονητής που προκειμένου να αναλάβει κκάποιος αμέσως ας είναι και ο Μπάμπηςο τενες
Και η παναγιά μαζί μας.Demir έγραψε:παναγια μου!!! παει ο ΠΑΟΚ για νεο ,μεγαλο ξεκινημα... για εποχη τεχνοκρατων... κ η σπορ του βορρα λεει ''ΦΑΒΟΡΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ...''
ο θεος βοηθος λοιπον..