Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
7
13%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lino
11
20%
Τζαβέλλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Insauralde
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάτσε
1
2%
Νάτχο
2
4%
Lazar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Στοχ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
4
7%
Κουλούρης
1
2%
Βούκιτς
27
50%
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
(82' Σκόνδρας)
1
2%

Σύνολο ψήφων: 54

Άβαταρ μέλους
che4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμεν

Δημοσίευση από che4 »

http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... /domestic/

lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΚΑΙ Η UEFA

ποια ακριβως προσφυγη πες μας ομως γιατι εγω και εσυ και ολο το παοκμανια δε μπορουμε να κανουμε προσφυγη και ο ιβαν δεν ειπε κουβεντα γιαυτο και μη με λετε οτι γραφω τα ιδια και τα ιδια απλα σκεφτομαι μονο εγω αναρωτιεμαι γιατι δε γινεται κινηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Σάβ 17 Μάιος 2014, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Βρε λες;;;;;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Che επειδή λοιπόν σέβεσαι κάποια πράγματα, συγκράτησε λίγο την απογοήτευσή σου και σταμάτα να καταστροφολογείς. Δεν πέσαμε στη δεύτερη εθνική. Δεύτεροι βγήκαμε. Δεύτερη επισήμανση μέσα σε λίγες ώρες σ κάνω.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

απο uefa mafia ( πέρυσι )
τωρα καλη μας uefa , δωσε μας πισω τους 3 βαθμους
:|
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εικόνα
black death

Δημοσίευση από black death »

che4 έγραψε:παντως μαρεσει που μερικοι περιμενουν ακομη αντιδραση του ιβαν....αν δεν το καταλαβατε ειμαστε μονοι μας μονοι μας

η επομενη χρονια θα ειναι καταστροφικη δεν προκειται να παρει παιχτες με τη δικαιολογια οτι δεν ειμαστε τσουλου δε ρυθμιστηκαν τα χρεη κτλ κτλ και μετα απο ενα χρονο θα φυγει εχοντας 3 με 4 ξενοδοχεια και 3 με 4 πρωην μονοπολιακες ελλη ικες επιχειρησεις
Απ' ότι ξέρω αυτά τα πήρε μέσω νόμιμων διαγωνισμών και δεν χρειάστηκε κανέναν ΠΑΟΚ, κάνω λάθος;

Στον ΠΑΟΚ είναι για να γίνει δημοφιλής και αρεστός, και μέχρι στιγμής δεν τα καταφέρνει πολύ καλά, οπότε δεν βλέπω να φεύγει έτσι εύκολα. Εκτός αν το κάρο κολλήσει εντελώς στη λάσπη...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

rainmaker έγραψε:Che επειδή λοιπόν σέβεσαι κάποια πράγματα, συγκράτησε λίγο την απογοήτευσή σου και σταμάτα να καταστροφολογείς. Δεν πέσαμε στη δεύτερη εθνική. Δεύτεροι βγήκαμε. Δεύτερη επισήμανση μέσα σε λίγες ώρες σ κάνω.

ενταξει ρε ρειν μπορει να υπερβαλω λιγο αλλα οταν ο αλλος γραφει οτι ειναι σιγουρος οτι θα κερδισουμε την ενσταση ειν αι κακο να ρωτησω ποια ενσταση....μονο εγω βλεπω οτι εμεις περιμενουμε και η παε εχει συμβιβαστει....πες μου τι δεν καταλαβαινω
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

che4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Che επειδή λοιπόν σέβεσαι κάποια πράγματα, συγκράτησε λίγο την απογοήτευσή σου και σταμάτα να καταστροφολογείς. Δεν πέσαμε στη δεύτερη εθνική. Δεύτεροι βγήκαμε. Δεύτερη επισήμανση μέσα σε λίγες ώρες σ κάνω.

ενταξει ρε ρειν μπορει να υπερβαλω λιγο αλλα οταν ο αλλος γραφει οτι ειναι σιγουρος οτι θα κερδισουμε την ενσταση ειν αι κακο να ρωτησω ποια ενσταση....μονο εγω βλεπω οτι εμεις περιμενουμε και η παε εχει συμβιβαστει....πες μου τι δεν καταλαβαινω
τσε ασε με να παρω μια φορα το βραβειο "σας τα λεγα"...
καθε χρονο εσυ το παιρνεις
black death

Δημοσίευση από black death »

Αυτή η ένσταση πού θα γίνει ακριβώς; Γιατί εδώ δεν πρόκειται να δικαιωθούμε και στο CAS δεν πρόκειται να δικαιωθούμε.

Προσωπικά δεν ενθουσιάζομαι κιόλας για το ενδεχόμενο να αφαιρεθούν βαθμοί απ' το επόμενο πρωτάθλημα για το ψευτοεισητήριο του τσ.λ. που πρέπει να κοιμηθεί ο θεός για να δεις όμιλο. Και αν δηλαδή, αφού και πέρσι κοιμήθηκε και μείναμε έξω.
Έτσι πως είναι η ομάδα αυτή τη στιγμή, πρέπει σε δύο μήνες να γίνουν θαύματα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Στη σελιδα για τον Fans Man of the Match (yo bro!) της ΠΑΕ γιατι δεν υπάρχει ο Σπυροπουλος? :evil:
Εμεις αυτον ξερουμε αυτον εμπιστευόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Για σημερα μπορεις να ψηφισεις Σαλπι... :twisted:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τοτε θα περιμένω το νεο βιντεακι για ν αποφασισω. :P
Άβαταρ μέλους
VictorAK47

Δημοσίευση από VictorAK47 »

Τέλος μιας χρονιάς που αντί να πάμε μπροστά μείναμε στάσιμοι η ακόμα κάναμε και μερικά βήματα πίσω. Το μόνο που έχω να θυμάμαι εγώ, είναι το ωραίο παιχνίδι στη Γερμανία, η πρόκριση στους 32, η απόκτηση παίχτη σαν του Νάτχο, η φάπα στον γαύρο στο κύπελλο, τα ψάρια, η συμμετοχή και η εκδρομή στον τελικό και τα μπουνίδια του Ίνσα(τα καταχάρηκα και τα 2 :twisted: :oops: )
Για την νέα χρονιά, γνώμη μου ότι ο στόχος πρέπει να είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν που έπρεπε να ήταν φέτος.Ούτε κύπελλο, ούτε πρώτη θέση πλέυ ωχ. Ο στόχος για φέτος θα έπρεπε να ήταν να ΧΤΙΣΟΥΜΕ ομάδα. Ακριβώς αυτό που κατάφερε ο βάζελος φέτος. Με μη υπολογίσιμο προπονητή και υλικό της πλάκας έχτισε ΟΜΑΔΑ η οποία αν δεν φύγει ο Αναστασίου και ο βασικός κορμός παιχτών της χτυπάει πρωτάθλημα του χρόνου. Οπότε ας αφήσουμε στην άκρη τα άμεσα αποτελέσματα και το θέαμα και ας κάνουμε υπομονή και όλα τα υπόλοιπα θα ρθούνε.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Ωραίοι είμαστε!
Αρχίσαμε την μίρλα παρότι η ομάδα στο γήπεδο είναι 1η και με μια απόφαση που μπάζει από παντού βρέθηκε 2η.
Μέχρι και το τέλος του σημερινού παιχνιδιού δεν υπήρχε λόγος για την ένσταση...
Τώρα που ξέρεις ότι χωρις αυτό το κατάπτυστο και εύκολο να ακυρωθεί -3 είσαι CL θα την κάνεις...
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
:pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Δεν ειδα το ματς. Ουτε καν το ακουσα στο ραδιο. Πηρα την οικογενεια, κατεβηκα στην Καμαρα, ξενερωσα, απογοητευτηκα, θυμωσα κ εφυγα.
Κ δυστυχως η αισθηση μου ειναι οτι ο τσε εχει δικιο. Αυτα.

Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”