25.Costin Lazăr
- Emeismazi4
Re: 25.Costin Lazăr
Πλήρης η απογοήτευση. Στη Ρουμανία μπορείς να βρεις αντάξιο συμβόλαιο των περιορισμένων, πια, δυνατοτήτων σου. Καλή τύχη σου εύχομαι, ευχαριστώ που τίμησες τη φανέλα τα τελευταία χρόνια.
Σε χρονιά 60 αγώνων είναι υπεραπαραίτητος. Εκτός και αν βρήκαμε τρόπο να κλωνοποιήσουμε τα βασικά μας χαφ. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχεις τέτοιον μέσο να σε κάνει γύρω στις 25 συμμετοχές την χρονιά. Να μείνει.
μπορεί να προσφέρει ο δρακουλας σαν λύση ανάγκης.
αν φύγει πάντως δεν μπαίνει στην ντουλάπα με τα παλτά, την τίμησε την παρουσία του
αν φύγει πάντως δεν μπαίνει στην ντουλάπα με τα παλτά, την τίμησε την παρουσία του
-
john4serres
εφοσον θα ειναι παγκιτης πρεπει να του μειωσουν τις απολαβες
αν το δεχτει , εγω θα τον ηθελα για αλλαγη , κυριως στα εγχωρια παιχνιδια
μην ξεχνατε εχει και μια ηλικια
αν το δεχτει , εγω θα τον ηθελα για αλλαγη , κυριως στα εγχωρια παιχνιδια
μην ξεχνατε εχει και μια ηλικια
Για ποιες απολαβες μιλαμε ρε παιδια, ο τυπος πλεον ειναι επιπεδου Παναιτωλικου,μη σας πω οτι εκει θα καταληξει κιολας με κανα 150αρι το χρονο.
-
black death
Σ' αυτές τις 25 συμμετοχές θα παίξει και 5 φορές μπάλα...Ale έγραψε:Σε χρονιά 60 αγώνων είναι υπεραπαραίτητος. Εκτός και αν βρήκαμε τρόπο να κλωνοποιήσουμε τα βασικά μας χαφ. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχεις τέτοιον μέσο να σε κάνει γύρω στις 25 συμμετοχές την χρονιά. Να μείνει.
- ΑποστόληςΑ
Διεθνής παίκτης είναι και σήκωσε όλο το βάρος της ομάδας στον πρώτο γύρο, μαζί με Τζιόλη. Είναι ασταθής όσον αφορά την απόδοσή του, αλλά δίνει χρήσιμες λύσεις. Βέβαια είναι ήδη 33 ετών (24.04.1981) και θα προτιμούσα κάποιον νεώτερος για την επόμενη σεζόν.
Προτιμω εναν παικτη που θα παιξει 25 παιχνιδια με σταθερη αποδοση που κυμαινεται με βαθμο 6 εως 7
Παρα τον Λαζαρ που απο τα 25 θα παιξει 5 παιχνιδια με βαθμο 8 και τα αλλα με βαθμο 5
Παρα τον Λαζαρ που απο τα 25 θα παιξει 5 παιχνιδια με βαθμο 8 και τα αλλα με βαθμο 5
- thanos-xanthi
δε νομιζω να μεινει, δυσκολο βαση αποδοσης
στα δαχτυλα του ενος χεριου τα μεγαλα ματς που εκανε
στα δαχτυλα του ενος χεριου τα μεγαλα ματς που εκανε
Εμεινε ο κατσε,να μεινει και ο Λαζαρ αρα τελικα ο αδυναμος κρικος στα χαφ ηταν τελικα ο Νατχο!!! 
ωχου, αμαν πια δεν μπορουν να βρουν παικτη καλυτερο απο τον Λαζαρ? γελαει ολο το συμπαν...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
τι μαθαινω ρε πουλεναρα;;μενεις αλλα 2 χρονια;;
να χαρω εγω ρε δρακουλα!
υπερπολυτιμος για οσο κρινει ο Αγγελος!
να χαρω εγω ρε δρακουλα!
υπερπολυτιμος για οσο κρινει ο Αγγελος!