Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από guardian4 »

Για να λεει ο ντεσπε ήξερε τι γινοτανε γυρο του και δεν ητανε χαζος,

δεν χρειαζεται κατι αλλο να ειπωθει, και μικρη σημασια εχουν οι λεπτομερειες και η ακριβης συνομιλια.

Εγω ενα πραγμα θελω να μου πεις ντεσπε και αυτο ειναι για τις μεταγραφες καλοκαιριου και τι γνωμη ειχε για αυτες.
Εννοω, τους πρωην πρασινους. Προφανως τον ενημερωναν, παραυτα κανεις στον πλανητη δεν πιστευει οτι αυτος τους διαλεξε, οποτε απλα θελω να μου πεις, αν σου ειπε δηλαδη, την γνωμη του για σπυροπουλο-νινη-τζιοληδες(τον σαλπιγγιδη που λιγο πριν τον φυγουν ειχε τον κοντο στον παγκο 2-3 ματς), αλλα και για βυντρα που παρολιγο να μας φερουν.

Να πουμε και τιποτα να γελασουμε για να μην τρελαθουμε.

Ειμαι σιγουρος οτι την ωρα που ενδεχομενως ειπες τη λεξη βυντρα θα του εκατσε ο καφες στον λαιμο ενω στιγμες αργοτερα θα του ειχε βγει απ την μυτη βηχοντας .
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Mpoz έγραψε:mpoujr και την ρεαλ να φερεις 34/34 δεν κανει οσο υπαρχουν αυτοι.2οι θα βγουμε παλι!
Σωστά!!!

Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε; Αυτό είναι το θέμα.
Ο Άγγελος είναι πισωγύρισμα για κάποιους. Αλλά δεν είναι ο Πορτογάλος, δεν είναι ο Λάζλο Μπόλονι για παράδειγμα.
Θα αφήσουμε την ομάδα ήσυχη όταν εγώ δεν θα δω τον Άγγελο για παράδειγμα στον πάγκο και δω τον Λάζλο; Την ομάδα θα την αφήσω ήσυχη; Η θα αρχίσω τα τηλέφωνα και θα ρίχνω μπηχτές στον προπονητή στα ραδιόφωνα της πόλης;
Πρέπει να αλλάξουμε και εμείς συμπεριφορά όπως ζητάμε να αλλάξει η Διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Γκρίνια θα υπάρχει όποιος και να έρθει. Και ο μουρίνιο να έρθει και ο μπιέλσα και ο Χ, Ψ καταξιωμένος, στο πρώτο ροτέησον, στην πρώτη γκέλα, πάλι θα τα ακούσει.

Τώρα για τον άγγελο, πισωγύρισμα δε θα είναι επειδή έχει καθίσει και πάλι στον πάγκο μας, αλλά γιατί έχει περάσει μια δεκαετία και βάλε που βολοδέρνει σε χαμηλότερο επίπεδο και έχει περάσει η μπογιά του ως προπονητής επιπέδου. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει και οτι είναι 100% οτι θα αποτύχει. Από την άλλη με τον μπόλονι το ζήτημα είναι οτι δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο και όσο υπάρχει στην παε ο βρύζας ο οποίος μάλιστα είχε εκφραστεί και δημόσια για τον ρουμάνο, πάλι θα πάρχει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Black_White_Heart έγραψε:Επειδη με εχει πιασει η περιεργεια γινετε να κανουμε ενα γκαλοπ για το ποιον προπονητη θα ηθελε το φορουμ?
Να κανει μωρε ο καθ ενας τις προτασεις του και στο τελος να γινει μια διμοσκοπηση. Με λιγη τυχη θα το διαβασουνε απο την ΠΑΕ και θα τον παρουνε κι΄ολας...ποτε δεν ξερεις!

Λοιπον εγω κανω την αρχη!

1. Λαζλο Μπολονι (πιστευω οτι δεν τελειωσε ακομα το εργο του στον ΠΑΟΚ, και αν οπως θα ητανε λογικο φυγει ο Ζησαρος ισως επιστρεψει).
Αδερφε ειχε γινει δημοσκοπηση λιγο πριν ερθει το γιδι μην με ρωτας ποιος βγηκε ειδικα εμενα
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

zarathustra79 έγραψε:Γκρίνια θα υπάρχει όποιος και να έρθει. Και ο μουρίνιο να έρθει και ο μπιέλσα και ο Χ, Ψ καταξιωμένος, στο πρώτο ροτέησον, στην πρώτη γκέλα, πάλι θα τα ακούσει.

Τώρα για τον άγγελο, πισωγύρισμα δε θα είναι επειδή έχει καθίσει και πάλι στον πάγκο μας, αλλά γιατί έχει περάσει μια δεκαετία και βάλε που βολοδέρνει σε χαμηλότερο επίπεδο και έχει περάσει η μπογιά του ως προπονητής επιπέδου. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει και οτι είναι 100% οτι θα αποτύχει. Από την άλλη με τον μπόλονι το ζήτημα είναι οτι δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο και όσο υπάρχει στην παε ο βρύζας ο οποίος μάλιστα είχε εκφραστεί και δημόσια για τον ρουμάνο, πάλι θα πάρχει πρόβλημα.
Τωρα θελεις να συζητησουμε για πιο λογο ο Αγγελος τα 3 τελευταια χρονια που ειναι στην Ελλαδα δεν πηγαινει σε μεγαλη ομαδα?3 χρονια αδερφε οχι 10 και μην ξεχναμε πως πηρε την εθνικη κυπρου απο την απολυτη ανυποληψια και ξεφτυλα και την εφερε στο σημειο να παιζει την ιταλια στα ισια μεσα στην ιταλια εκτος οτι την ανεβασε και καμια 100ρια θεσεις στην παγκοσμια καταταξη,μην την πιασουμε την κουβεντα τωρα για τον Αγγελο γιατι το 50%εδω ειναι κατω απο 35 και θα λενε οτι να ναι (edit (εννοω οτι δεν θα θυμουντε την πορεια του ΠΑΟΚ το 96-97 ) ΥΓ και μενα μου αρεσε ο μπολονι και τον πιστευω.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

giapas έγραψε:Εμένα θα με ενδιέφερε να μάθω , αν σε ήξερα προσωπικά θα ήθελα να μιλήσουμε και να ακούσω. Είναι άσχημο όμως σε φόρουμ να στοχοποιούνται άνθρωποι , ακόμα κι αν "πρεπει"...Βασικά καλύπτομαι σε μεγάλο ποστοστό από αυτό που λες ότι δεν ήταν χαζός και ήξερε τι γινόταν γύρω ( το συνδυάζω με κάτι άλλο που είπες και σε ψιλο-αμφισβήτησα αλλά δεν απάντησες σε άλλο τοπικ).

Αν δεχτείς ότι αυτά είναι αλήθειες , θεωρείς πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση ΟΠΟΙΟΣ προπονητής και να έρθει αν δεν έχει γίνει πριν ξεκαθάρισμα?
Εγώ θλίβομαι αλλά μάλλον κλίνω προς το όχι.
Δυστυχώς συμφωνώ με το Γιάννη...ανεξαρτήτως προπονητή, ΔΕΝ θα αλλάξει κάτι, γιατί ΔΕΝ θα έχει αλλάξει εκεί που πρέπει.

Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι ο μήνας απόλυσής του για να αναλάβει ο ΓΧ.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

απ οτι εχει ακουστει μεχρι τωρα, ο Σιλβα ειναι το πιο promising bet. με Μπερετα βοηθο.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Ποσα ηθελε ο Σαντος λεει 1,5 μυριο το χρονο?τι λε ρε σαντος ποιος νομιζεις οτι εισαι?
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

bane1980 έγραψε:ανεξαρτήτως προπονητή, ΔΕΝ θα αλλάξει κάτι, γιατί ΔΕΝ θα έχει αλλάξει εκεί που πρέπει.

Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι ο μήνας απόλυσής του για να αναλάβει ο ΓΧ.
Με καλυψες 100%...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο Ζαρντίμ λένε έκλεισε στη Μονακό.

Υπάρχει και ο Σα Πίντο του ΟΦΗ, νέος φιλόδοξος με καλό όνομα στην ευρωπαική πιάτσα, έκανε καλή δουλειά στη Κρήτη και μόλις τελείωσε το συμβόλαιό του
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτό το οποίο γράφει η Metrosport σήμερα και αναπαράγουν όλοι, είναι αλήθεια. Αλλά με κάποιους μήνες καθυστέρηση.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Οπότε, διαλέγουμε ανάμεσα σε Άγγελο και Γ.Χ.;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

το οποίο εγώ το καταλαβαίνω και ως εξής:

"δεν ξαναδίνω 1,5μ για προπονητή (όχι το Σάντος μόνο ειδικά, προπονητή γενικά)" = "είδα χαίρι και με το Στέφενς που το έδωσα ένα κάρο λεφτά" = "δεν με νοιάζει πια όνομα προπονητής" (γιατί τα ονόματα κοστίζουν ή/και γιατί έχασε την εμπιστοσύνη του στο τι μπορεί να πετύχει ένα όνομα και για το κατά πόσο επομένως αξίζει τα χοντρά λεφτά)

="πάμε για (πιο) φθηνό προπονητή και ας μην είναι πρώτης γραμμής/όνομα"

Σας το λέω, θα γελάσουμε πολύ με το θέμα προπονητή...
Εάν βγαίναμε τσ.λ. το έχω σίγουρο οτι θα έμενε ο ΓΧ. Τώρα απλά πιστεύω οτι παίζει γερά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

RoMaN έγραψε:Οπότε, διαλέγουμε ανάμεσα σε Άγγελο και Γ.Χ.;
Αγγελος, sergio ,soouza,boloni,sa pinto,silva,sloutski.Επιλογες υπαρχουν πολλες και αλλες τοσες το θεμα ειναι αλλο με τον επομενο προπονητη του ΠΑΟΚ τα εχουμε ξαναγραψει μην το ξαναπιασουμε.Εναν Σουλη μαρκοπουλο για το ποδοσφαιρο θελουμε
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

paokovios1974 έγραψε:Εναν Σουλη μαρκοπουλο για το ποδοσφαιρο θελουμε
Και ανθρώπους σωστούς γύρω του όπως στην ΚΑΕ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”