17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
- PAOK_Antarctica
Re: 17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Τώρα να σε δω λαέ του ΠΑΟΚ
Θα σηκώσεις κεφάλι ποτε?
Δεν πρέπει να λείψει κανένας μας
Θα σηκώσεις κεφάλι ποτε?
Δεν πρέπει να λείψει κανένας μας
- PAOK_Antarctica
- Amon Tobin
8 απο τους 23 στην συνάντηση...μαααλιστα
λαέ του παοκ να το θυμάσαι αυτό όταν θα γίνουν οι βο(υ)λευτικές εκλογές κ θα έρθουν πάλι να ζητιανέψουν την ψήφο σου.
να το θυμάται κ η ΠΑΕ κ να μην δεχθεί κανένα απο αυτούς που λείπουν σήμερα στα γραφεία της πρίν τις εκλογές όπως κακώς γινόταν σε προηγούμενες εκλογές με δηλώσεις του τύπου ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα κ όποτε μας χρειαστεί θα είμαστε δίπλα του κτλ
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
λαέ του παοκ να το θυμάσαι αυτό όταν θα γίνουν οι βο(υ)λευτικές εκλογές κ θα έρθουν πάλι να ζητιανέψουν την ψήφο σου.
να το θυμάται κ η ΠΑΕ κ να μην δεχθεί κανένα απο αυτούς που λείπουν σήμερα στα γραφεία της πρίν τις εκλογές όπως κακώς γινόταν σε προηγούμενες εκλογές με δηλώσεις του τύπου ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα κ όποτε μας χρειαστεί θα είμαστε δίπλα του κτλ
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
Πρεπει να ειμαστε ολοι εκει.Δυστυχως απο οτι βλεπω στο φορουμ ομως λιγοι κρατανε το θεμα ζωντανο..
Ειπα να ανοιξω ραδιοφωνο 2-3 φορες τις τελευταιες μερες να δω τι ακουγεται για το συλλαλητηριο για να παρω κ λιγο σφυγμο του κοσμου εκτος paokmania κ του περιγυρου μου.Διευκρινιζω πως εχω ν ακουσω κατι χρονια και δυστυχως το συμπερασμα ειναι και παλι το ιδιο..Αν δεν κλεισουν αυτοι οι <<καρκινοι>> της πολης δυσκολα θα παμε μπροστα!Βγαινει ο καθε πικραμενος παραγωγος-αθλητικογραφος και λεει οτι του κατεβει πραγματικα χωρις υποψια στοιχειων και επαληθευσης των οσων λεει.Το χειροτερο βεβαια ειναι πως υπαρχουν κ ατομα που τους ακουνε,τους πιστεουν και επηρεαζονται.Και δυστυχως ειναι μεγαλος ο αριθμος απο οτι καταλαβαινω.Αυτο ως μια μικρη παρενθεση γιατι ειλικρινα πηγα να τρελαθω με οσα ακουγα.
Οι λογοι που πρεπει να κατεβουμε στο συλλαλητηριο χιλιοειπωμενοι.Μας εχουν καταξεσκισει μετα απο το παιχνιδι με τον δαφνοτσιμπουκωμενο κ θα το ξανακανουν οποτε κ αν χρειαστει.Κ εσεις τι απαντατε ακριβως???Ο λαος του Π.Α.Ο.Κ. θα απαντησει στις καλπες..(μας ψεκαζουν??
)
ΠΑΡΑΚΑΛΩ εναν απο ολους εσας που θα απαντησετε στις καλπες να μου πει πως ακριβως θα νιωσει η κυβερνηση την δυναμικη του λαου του Π.Α.Ο.Κ. μεσω της εκλογικης διαδικασιας.
ΟΛΟΙ ΚΑΜΑΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ!ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!
Ειπα να ανοιξω ραδιοφωνο 2-3 φορες τις τελευταιες μερες να δω τι ακουγεται για το συλλαλητηριο για να παρω κ λιγο σφυγμο του κοσμου εκτος paokmania κ του περιγυρου μου.Διευκρινιζω πως εχω ν ακουσω κατι χρονια και δυστυχως το συμπερασμα ειναι και παλι το ιδιο..Αν δεν κλεισουν αυτοι οι <<καρκινοι>> της πολης δυσκολα θα παμε μπροστα!Βγαινει ο καθε πικραμενος παραγωγος-αθλητικογραφος και λεει οτι του κατεβει πραγματικα χωρις υποψια στοιχειων και επαληθευσης των οσων λεει.Το χειροτερο βεβαια ειναι πως υπαρχουν κ ατομα που τους ακουνε,τους πιστεουν και επηρεαζονται.Και δυστυχως ειναι μεγαλος ο αριθμος απο οτι καταλαβαινω.Αυτο ως μια μικρη παρενθεση γιατι ειλικρινα πηγα να τρελαθω με οσα ακουγα.
Οι λογοι που πρεπει να κατεβουμε στο συλλαλητηριο χιλιοειπωμενοι.Μας εχουν καταξεσκισει μετα απο το παιχνιδι με τον δαφνοτσιμπουκωμενο κ θα το ξανακανουν οποτε κ αν χρειαστει.Κ εσεις τι απαντατε ακριβως???Ο λαος του Π.Α.Ο.Κ. θα απαντησει στις καλπες..(μας ψεκαζουν??

ΠΑΡΑΚΑΛΩ εναν απο ολους εσας που θα απαντησετε στις καλπες να μου πει πως ακριβως θα νιωσει η κυβερνηση την δυναμικη του λαου του Π.Α.Ο.Κ. μεσω της εκλογικης διαδικασιας.
ΟΛΟΙ ΚΑΜΑΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ!ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!
17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
8 απο τους 23 βουλευτές στην τούμπα και 2 στειλανε επιστολή ΟΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΩΣΤΕ 13 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΗ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ Π.Χ. η αεκ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ......ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ
καλα ρε ενας δε ρωτησε τους βουλευταδες για τα στημενα αποτελεσματα των δικαστων της επο.....ο σαββιδης δε νοιαζεται για τον ΠΑΟΚ μονο για τα συμφεροντα του τιποτε αλλο
καλυτερα μονοι μας παρα μαυτον....τελος για μενα και ο ιβαν
καλυτερα μονοι μας παρα μαυτον....τελος για μενα και ο ιβαν
καμαρωστε τους εγω δυστυχως δεν ψηφιζω θεσνικη οι υπολοιποι να τους χαιρεστε
- koylispontios
μαζί με τον πάγγαλο ,τρώνε τα λεφτά μαςeorptol έγραψε:8 απο τους 23 βουλευτές στην τούμπα και 2 στειλανε επιστολή ΟΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;

- Μπαρκαρούτσος
Όποιος λείψει γιατί θα πάει για καφέ, βαριέται κτλ, είναι συνυπεύθυνος.
Όποιος πήγε στη πορείες του Γριακλή για στήριξη, γιατί "όταν καίγεται του διπλανού το σπίτι, βοηθάς μην καεί και το δικό σου" και δεν θα έρθει το Σάββατο...δεν θα χαρακτηρίσω.
Όποιος πήγε στη πορείες του Γριακλή για στήριξη, γιατί "όταν καίγεται του διπλανού το σπίτι, βοηθάς μην καεί και το δικό σου" και δεν θα έρθει το Σάββατο...δεν θα χαρακτηρίσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Πέμ 15 Μάιος 2014, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Οσα παιδια ψηφιζουνε στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ας μαυρισουνε οσους μας αγνοουνε.Δεν βλεπω αλλη λυση.
Che Εγώ ψηφίζω Πετρούπολη Αττικής αλλά την παλεύω μπας και ανέβω για ένα απόγευμα!!!!che4 έγραψε:καμαρωστε τους εγω δυστυχως δεν ψηφιζω θεσνικη οι υπολοιποι να τους χαιρεστε